INTE SOM PLANERAT..

Det blev inte alls som planerat, blev ett kort besök på stan som varade i kanske 10 min..  köper troligtvis skorna imorgon ifall jag hinner. Har bestämt mig för dem vita! Ska även till Linda och fira henne imorgon :) Blir en ganska kort dag imorgon dock med ett jävla stort hål som räcker i ca 3 timmar. Känns inte så lockande.. och om jag känner mig rätt brukar jag ändå alltid dra hem då! Fan, måste bli ändring på det där - snarast!

BESLUTSÅNGEST

Har bestämt mig för att köpa ett par urgulliga skor jag hittade förra veckan! Har dock beslutsångest. Vad tycker ni? Svarta eller Vita? (Se bild nedan) Har jäkligt svårt att fatta ett beslut men det lutar åt dem vita eftersom dom är mer sommrigare och passar bättre in då.

 
image72

Svarta eller vita?!


Har också kikat på ett par röda ankelboots som jag vill ha! Dock känns det lite sent att köpa sådana nu, känns lite höstigt på något sätt. Men får se :) Ska på stan nu alldeles strax väntar bara på jimpan ska anlända. Får se ifall jag kommer hem med skorna eller så blir det något annat.

image73

NY DESIGN

Nu har jag hållt på att tjorva lite med bloggen och fixat designen. Var ändå ganska lätt att fixa och hålla på att trixa. Man lärde sig tillslut och jag tror vår kurs vi läser på skolan "webbdesign" hade stor betydelse. Hoppas det blev fint, vad tycker NI?


Idag blev det en oerhört kort dag pga vår lärare som är sjukskriven från och med igår redan men kom ändå idag när vi skulle visa upp lite saker för henne. Fick även tillbaka vår filmanalys, vg+.. börjar bli en vana nu ;-) Men jag är ändå ganska nöjd! Var hemma där kring kvart i tolv då jag tog mig lite mat så nu är kaggen mätt och belåten - tills vidare.
Igår var jag även hemma hos jimmy hela dagen där både hans kompisar, familj & släkt kom för att fira honom på 20 årsdagen. Han fick då som några kanske vet ett äkta silver kedje-halsband av mig! Jätte fint var det :) Senare ska jag på stan med Jimmy, fått studie idag så kanske hittar mig något fint. Men ska även hjälpa jimpan med att hitta något fint!


image70


Juste! Imorgon blir Linda 18 år! Gratttis :)






20 ÅR!

Aj fan . Fick fan ont i magen. Kanske berodde på det jag åt, kött & potatis? ässssch fan. Äter så mycket onyttigt så jag är inte van när jag väl äter något som är någolunda nyttigt. Måste fan ta och skärpa mig på den fronten! Denna eftermiddag har jag mest tillbringat framför denna maskin som jag veeeerkligen älskar! Den gör ju oftast som jag vill och visar mig det jag vill, klart den står närmast hjärtat då!


image68




Imorgon fyller min baby hela 20 år! (syftar dock inte på datorn ;-) Grattis i förskott min lilla skatt :) Nu blir du stor och du får köpa ut från systeeeeemet, häääärligt! Då vet jag vem jag ska vända mig till när jag vill lösa det problemet ;-) Nä skämt åsido.
Ikväll blir det se på tv och förhoppningsvis se en skymt av min man som jag inte fått tag på nu eftersom hans mobil är död. Bra jobbat! KEEP UP THE GOOD WORK lixom.

BANKRÅN!

Kort dag iskolan eller vi gjorde den kort. Stack till ltu där låna lite böcker sen raskt hemmåt. Tydligen har det varit ett bankrån på nordea i luleå! Lite fränt ändå att sådant händer i lilla luleå. Stort upptåg och mycket om detta just nu. Galet. Igår hade jag och jimpan 1 år och 2 månader! jävla vad tiden rinner iväg när man har roligt. :) snart står vi där gifta, har tre barn och en hund. Äsch. Lev för idag och inte för imorgon.

HELVETE!

SOPLULEÅ! 4-3..... vad ska man säga?!?!?!? : (

MÅNDAG

Min dag blev som jag förutspått , seg. NK är nog det värsta jag vet nu även fast jag digga det förra terminen och det beror ju då på min nya lärare, inte speciellt omtyckt.. inte av mig iallfall. Näherrejävlar. Även fast jag sluta klocka 13:00 idag kändes det som att jag vart där mycet längre. Jag gick iallafall på stan med min moder som skulle hjälpa mig att hitta en 20-års presesnt till min älskling! Så nu är det fixat och donat. Hoppas du blir glad... för det kosta mig ett par slantar, ja!  hehe :) Nu ska jag äta mat och på tallriken serveras korv!


GODEFTERMIDDAG!

KNASFIA!!

Now I sit here I'm all alone..


eeeh, inte riktigt vavavava?! nej, jag har nämligen lite sällskap av mitt ljud från tv;n! japp! skönt att slippa behöva vara ensam en sådan ruggig söndagskväll som denna. kan ju bara skryta lite med att jag är nu färdig helt completed DONE med min städning? rensning? hm.. ja i min garderob! vill ju inte direkt skryta men måste bara meddela att det blev förjävla snyggt, fint, stiligt you name it! ja, hur det kan bli ibland. inte så jävla lätt att vara bäst hela tiden måste faktiskt erkänna att det kan vara riktigt jobbigt ibland, lite enformigt. någon annan som vill vara bäst ett tag? alltså bara en stund, typ några minuter? låter det ok? aah härligt , tänkte väl det!

äääh, måst sticka.. - fan skola imorrn

SÖNDAG

Söndagar är som vanligt sega, jäkla lam dag egentligen.. man gör i princip aldrig något vettigt! Det enda vettiga jag har ens påbörjat idag är att rensa och städa i min garderob, men det jobbet avslutades aldrig. Så nu ligger ungefär hela garderoben på min säng! vad ska man säga åt det? skratta eller gråta? eeeeehhhh, måst fan fixa de där. för kläderna har ju knappast ben så dem kan gå själva till garderoben igen. jag kirrrar det där senare när jag verkligen ids. men det kommer jag aldrig göra, aight?! ehhh, sinnes. nååväl, helgen har helt runnit iväg hinner fan inte med nu. skola imorn vilket innebär histora, nk och webbdesign. låter det lockande? speciellt inte när vår nk-lärare marianne har en såkallad " kameltå " ! MYSIGT säger då jag. Äsch, bloggande avslutas med ett hejdå.

hejdå.

NU ÄR DET DAGS..

Har suttit i min pyjamas nästan fram till nyss. Har precis duschat och smörjt in mig i gósalvan så nu luktar man gott! Och tur är väl det, hehehe :) Blev grymt besviken på lule idag.. behöver jag ens nämna varför?!?! otroooligt. Ibland skämms man över att man hejjar på dom! DAMN. Livet går vidare och mitt liv går just snart mot toan där det ska fixxas och trixxas så man är redo för kvällen - nu banne mig är det kalas! :)

image65

LÖRDAG

Fredagen har passerat och det har blivit lördag.. bra eller dåligt? Bra är det ju eftersom det är helg men det sämre är väl att vi kommit ett steg närmare måndag! Vafan, tiden springer ba förbi. Galet säger jag.. ikväll blir det party ifall det blir som planerat då vill säga. Sitter här och njuter av lite lugn musik och har min galet mysiga pyjamas på mig! Succé !
Kan tamigfan inte bli bättre..



Dessutom är det hockey idag har faktiskt ingen aning om hur det går eftersom de möter brynäs och det brukar väl gå lite upp och ner omvartannat.. så jag har faktiskt ingen jävla aning! Bäst att jag inte tippar brukar ändå inte bli som jag trott. Fan. Jäävla osmidigt de där. Har bara en önskan just nu - jag vill bli BRUN!


tjao så lääängeeeee maaaaates

FREDAGKVÄLL..

Mina kläder kom idag och min moder hämtade ut dem :) När jag kom hem så möts jag av en påse med kläder, en mascara och pengar! Kan inte bli bättre. Kläderna satt som en smäck... var orolig där ett tag att allt skulle sitta knasigt helt enkelt, men ack så fel jag hade! jätte fint vare iallfall. jag är glad! hann knappt komma hem innan jag skulle iväg igen. bestämde lite hastigt idag att vi skulle till waldorf och käka för att fira adam som fyllde år igår! jag, jenny, linda, adam och lars slog oss ner på waldorf och åt god mat! jäklarns trevligt det där. dock var det ett kort besök eftersom adam, jenny och lars skulle och se på "i am legend" på bio vid halv sju och eftersom jag redan har sett den gick jag hem och satte mig framför min älskade! kände att jag behövde en lugn kväll så här sitter jag! väntar på att klockan kan bli nog sent så man kan lägga sig känns inte värt att sova redan nu! nåväl, ska gibba lite nu och låta tiden drivas iväg...


image64

Liten outfit för kvällen. Mitt nya linne gjorde succé!


FREDAG

Bra att jag försov mig idag! Dock har jag ju en sovmorgon nu till 12:40 då jag ska till skolan och ha historia och NK. Är inte så laddad men jag ska verkligen sköta skolan nu så mycket jag kan! Mamma har även mutat mig med att hon ska betala mina kläder jag beställt från H&M (som kom idag :DD) och även köpa en mascara till mig och de kan jag ju verkligen inte säga nej till nu när jag inte har ett öre i plånkan! Oj, höll på glömma det bästa! Hon ska köpa en pizza också jag får innan jag ska iväg ;-)

image63


Ikväll tror jag att jag ska ta det lugnt eftersom min älskade skulle iväg till umeå...måste ladda inför imorgon för då ska det tydligen bli lite partajj, måste ju fira jimpan innan han blir 20 :) Nu tror jag det blir duschen för mig och sedan en efterlängtad pizzzzzza :)

SNAARK...

Vilken lättnad det kändes idag när man kom hem... jag kände att jag inte behöver göra något varken till skolan eller hemma. Men vädret idag var ingen höjdare! GUD är det enda ordet jag kan säga... snöstorm är inte att leka med! Nåja, skönt här inne i värmen iallfall. Myser här framför datorn med morgonrocken på och en dricka bredvid mig! Dagen har faktiskt varit rätt rolig, rollspel, improvisation.. säger väl allt? Fick ett gott skratt och vi lyckades bra med våran dock dåligt planerande! Det var kul. Bra gr 4 :)

Jag tror jag ska lägga mig hyffsat tidigt ikväll känner attt mina ögon har svårt att hålla sig öppna just nu. Även fast jag fått i mig lite käk och sådär så vill de ändå inte hålla sig öppna! Imorgon är det fredag, sista skoldagen för vecka, vilket också innebär helg! SKÖNT. Välbehövt, men det är det väl alltid med helg?



DONE

Nu är jag klar efter 4 ½ timmes skrivande. Jag har nu gjort och analyserat en film vid namn "Coach carter". Jäkligt jobbigt att vara så djup och verkligen tänka på att använda begrepp som vår lärare gillar. För man skriver ju endast hur man tror vår lärare kommer gilla inte hur man själv tycker. Detta lär ju blivit ett G arbete - kanske ett + om jag har tur! ;-)

HÖGA HÖJDER

Jadå , två dagar har passerat förbi sedan sist. Jag skriver Hej till att börja med! Har ändå inte gjort något speciellt sedan sist och som faktiskt inte är värt att nämna. Dock hade vi höga äventyr idag på idrotten, en såkallad "hinderbana" 8 m upp i luften.. det är grejjer det! Man är tuff och kaxig där nere men när man väl är där uppe.. ja, då blev det en del skakningar och lite handsvett! ;-) Nåja, jag klarade mig runt banan och jag är grymt impad av alla som är så sjukt höjdrädda men ändå gjorde ett försök!! Grymt duktigt. Själv har jag väl inte så jätte mycket problem med höjder och många av mina kompisar vet att jag älskar att klättra och tjoha om kring helt enkelt.. nåja, det var nog dagens höjdpunkt... ÄN så länge! Ska alldeles strax försöka mig på våran film analys... tror inte det kommer funka dock.. men ska iallfall ge de ett försök!


/ Ida


image61
Duktiga Jenny balanserar... :)

I'LL BE THERE..

Nåja, dagen börjar SNART lida mot sitt slut. Blev ganska glad när jag & mina gruppmedlemmar bestämde att vafan, vi tar sovmorgon imorgon! Lät som en ypperlig idé tyckte iallfall jag. Var på stan med mamma idag. Men det var faktiskt en ren pina för mig som min moder sa..eftersom man inga pengar har kan man heller inte införskaffa sig ett skit rent ut sagt. Jaaherregudarnas, tror jag hittade .... alltså.. gud.. hitta MYCKET med stora bokstäver. Hittade skor, väska, sjalar, kofta, klänning, tröjor... you name it! Ska iallfall _KÖPA_ ett par jätte söta skor som passar bra in på sommaren, riktigt söta.. orkar inte skriva hur dem ser ut känns lite onödigt . :) Tror även koftan och ett halsband också ska bli mitt inom en snar framtid - GE MIG LÖÖÖN! Nåväääl , jag har vart med min älskling för ett tag sedan och han kommer nog hit och sover senare :)



I'm so glad that I found you...

WEBBDESIGN

Nu sitter jag på skolan och har lektion. Ämnet är Webbdesign. Låter det kul? Kan berätta att det är inte så jäkla kul. Rätt komplicerat fast det kanske beror på att jag inte är så high på detta ännu? Hm.. går inte så jäkla bra just nu när man inte heller får hjälp av våran pedagogiska och bra lärare! Nämner inga namn... hrmf.. nåja, bara att ta var steg för sig så löser det sig nog :) Efter skolan blir det stan troligtvis med mamma men kanske jimpan dyker upp? Lite oklart på den fronten för tillfället. Vill också meddela att jag är sjukt hungrig och vill gärna ha mat i kaggen - vad sägs om lunch?


image60

WEAK

Jag sitter här helt ensam med slutna ögon och bara tänker.. tänker på allt bra..på allt dåligt..jag tänker helt enkelt på allt möjligt. Gott och ont. Här sitter jag och gör absolut ingenting men ändå trivs jag med det? Jag behöver sådana dagar då jag bara gör absolut ingenting, sådana dagar då jag nöter alla olika sidor minst 5 ggr på en kvart, sådana dagar då jag sitter i pyjamas hela dagen..sådana dagar behöver jag. Nödvändigtvis inte varje dag men åtminstonde någon gång. Jag är varken glad eller ledsen, jag är bara helt...normal. Kan varken skratta eller gråta men ändå känna att jag behöver en blandning utav båda två? Jag vill alltså skratta så mycket så jag börjar gråta.. men vad ska jag skratta åt när det inte finns något roligt...bara finns sånt som är .. mittemellan? Jag undrar vad alla andra gör exakt just nu ifall det är någon annan än jag som bara ÄR idag.. och gör absolut ingenting. - med andra ord... Vafan ska jag hitta på??

Jimmy , jag älskar dig <3



/ IdaN
 

DAMN

Damn. Som vanligt är det ALLTID något som kommer emellan och förstör planerna. Har lidit av magont hela dagen har alltså mått väldigt illa och nästan hållt på spy nu några ggr. Visst det är mycket bättre nu när jag fått ner lite käk i kaggen, men varför just nu idag? Nåja, lutar åt en kväll hemma och mysa med min älskade - ni får tolka det hur ni vill. Jag menar såklart min dator eller alt tv;n ;-) ! En liten update, kanske skriver mera sen.


Tjao.

RÖJJJ

Igår blev det en utekväll - igen. Dock är det rätt kul ändå och jävligt mycket bättre än att sitta hemma och vara osocial. Bra tidsfördriv, verkligen.. även fast vi spenderade kvällen åt att skjutsa andra hit & dit bjöds det ändå på lite skratt - och sånt gillar jag! Ett gott skratt förlänger livet..
Ikväll blir det förmodligen ut och denna gång dricka lite gottigott... kan behövas och är väl efterlängtat. Eller ska man spara sig tills ett annat tillfälle?! Hört lite små rykten om fest när två individer fyller år även min älskade man fyller 20 år! Jäklar vad stora alla blir nu.. bara lilla jag kvar.. får vänta tills i sommar - då blir det röjj!






INKÖP

Aaah vafan, man kan verkligen inte hålla sig när man innerligt har lovat sig själv att inte köpa några mer kläder. Visst jag har hållt mig väldigt länge med tanke på att jag sett så mycket snyggt och NYTT i affärerna. Men idag såg jag en jacka i strl 32 och det var lixom ödet som lät det bli min. Kom precis hem i från en snabbvisit från stan, älsklingen skjutsade mig, IGEN. Taaaaack <3 Där jag då köpte jackan som nu hänger i garderoben snyggt och prydligt. Den passar den perfa iaf. Dock är det mer en sommarjacka alternativt vårjacka.. så jag får vänta ett tag innan den används - men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge? ;-)

HELG

Nu är det äntligen helg. Veckan har verkligen tagit mig på krafterna eftersom jag inte riktigt har kommit igång i det gamla vanliga ännu. Idag började dagen med att jag kom försent dock kasnke några minuter men jag hatar att komma försent. Men det löste sig. Efter denna lektion så kom jimmy och hämta mig. Han bjöd mig på en macka på dagobert, tack! Sen gick vi på stan en snabbis och där hitta jag en jacka och en massa andra saker jag troligtvis ska köpa, eventuellt senare. Sen for jag hem. Missade 2 lektioner dock.. fick ont i magen.. kanske var mackan? Fast det är bättre nu. Ikväll ska jag vara med min älskling och vi får väl se vad vi hittar på. Och igår övningskörde jag för första gången, flöt på riktigt bra och jag fick svänga i en liten rondell osv. Jimmy och Sara borde nog ha varit rätt rädda... men det gick ju bra, right?

Nu ska jag käääka =)

KLANTIG

Grymt härlig seger från luleås sida igår. Blev vinst med 7-2 mot färjestad ett av topplagen, så man får passa på att vara glad för deras skull. Allt gick bra igår fast en del missöden skedde. Har halkat nu för 3e gången? Det skämmigaste med det hela var att händelsen skedde utanför cooparena. Jag skulle upp för ett dike/kant? Där försökte jag komma upp med jackan oknäppt halv ner till armbågarna, en väska i ena handen och en dricka i den andra. Saken gjorde det inte bättre att det blåste och det var RUSKIGT halt ute. Ja, inte svårt att förutse att jag halkade, pladask frammåt. Slog i mitt knä och min hand åkte väl på den största smällen. Fan. Jag vågade faktiskt aldrig kolla bakåt, ville inte vända mig om, jag hoppades innerligt att ingen såg mig. Hoppas! Nåja, min älskling hämtade mig och sedan sov han hos mig. Dagen har väl vart helt ok. Lite varierande ämnen och det är ju ganska bra så det int blir för enformigt. Så här sitter jag nu och tar det lugnt - det ska jag fortsätta med resten av kvällen.

LÅT MIG VARA! TACK...

Åh, är det bara jag som riktigt irriterar mig på tjatande föräldrar? Har just nu två föräldrar som står på varsin sida om mig känns det som. De bara säger vad jag ska göra och inte göra. Låt mig bara vara åtminstonde någon sekund - jag älskar er ändå!


ÄNTLIGEN!

Äntligen har den kommit, äntligen. Mobilen jag vann på kenzas blogg anlände igår i ett paket. Förstod på direkten vad det skulle vara i paketet och glad vad jag! Verkligen jätte fin och behändig telefon. Dock lite krånglig att första ibörjan men man lär sig. Plus att den var rosa och det gillar ju jag ;-) Dock gav jag ju mobilen till min kära älskling - den är han värd. Men han var ju lite tveksam när den var rosa men han gick med på det iallfall när han såg dess funktioner :) Hoppas du är glad nu! Sen har det bara flytit på jäkligt bra måste jag säga. Idag hade man inte många lektioner eftersom vissa blev inställda och sista lektionen fick vi ju jobba hemma med. Så jag slutade vid 12:00, men klagar jag? Nää, jag njuter rättare sagt! Det är väl läge nu. Vill också hinna ta det lugnt och så eftersom i morse var ögonen svåra att öppna....knappt så jag tog mig upp ur sängen.. men efter många och men lyckades jag ta tag i mig själv! Och ikväll är det dags för hockey. Mitt uppdrag under kvällens match kanske ni kan räkna ut vid detta lag?  - Jajjemen, hålla flaggaN. Sen får man se ifall jag stannar kvar och kollar eller ifall jag och min älskling far och köper en glass vi är starkt beroende av just nu. Sen kan man ju undra ifall luleås lilla segersvit fortsätter eller ifall den som väntat helt plöstligt tar slut. Man kan ju alltid hoppas på det bästa - Hejja luleå!


/ Ida N!


image57

GLASS I STORA LASS

Blev en sen kväll/natt (?) igår också. Somnade inte förens efter halv fyra. Nåja, är fortfarande lite små sömning så det lär ju gå att somna ikväll! Igår var jag bara ute och så. Gjorde egentligen inget speciellt, men det var trevligt. Sen idag har jag endast suttit här iklädd pyjamas och chillat. Åt precis lite glass med oboypulver och konserverade mandariner ! sjuukt gott. Sen imorgon är det åter skola igen då själva allvaret sätts igång på riktigt. Dock är min dag inte så lång och det tackar jag gudarna för! Älskar mitt schema som det är nu men det lär jag inte göra nästa termin för då jävlar kommer det vara fullt med lektioner och dagarna kommer väl vara låååånga. Men jag tror och hoppas jag fixar det och det är ju ändå ett halvår kvar så. Ingenting att bekymra sig för nu. Nu måste jag gå för nu ropar mammsen efter disken.

Hejrå :)

image56
GLASS <3

LÖRDAG

Igår blev det att fara ut och såvidare. Sjukt mycket folk ute faktiskt, rätt trevligt. :) Dock blev det ju lite struligt där för vissa men för andra var det helt okej, som för mig då. Sen blev det nattlig mat på max som vanligt. Var väl hemma halv 4 så man är ju måttligt trött nu. Dessutom har jag bjudits på en massa sjuka drömmar inatt som kanske inte gjorde att jag sov så jäkla bra! Men nog fick jag sömn iaf. :) Ikväll får jag se vad som sker har ingen aning ännu men det lär nog dyka upp något senare! Tills dess får ni ha det så bra.


/ Ida

IT MAKES ME CRAZY

Vädret just nu gör mig galen, riktigt galen. Snöslask överallt! Det blir ju heller inge bättre nu när det snöar med blandat regn. Gick bara över till sara en snabbis och på vägen hann jag bli lika blöt som förrut? Jag menar, jag gick över en gata och det blev en pool i mina skor? Är det mina skor eller vädret det är fel på? Just nu verkar svaret vara bådeoch. Får väl ta andra skor ikväll helt enkelt. För ikväll blir det väl att umgås? vad jag vet än så länge.. men planerna kan ändras :) Måste höra med tha " headmaster " (jimmy) vad som händer & sker. Nåja, det lär nog bli bra - och det som också måste bli bra, det är vädret.

FREDAG

Idag var det fredag och på schemat var det 2 lektioner som väntade. Dock blev det att jag bara gick på 1. Fast iofs så har inte den andra lektionen börjat ännu. Så jag hinner ju ifall jag vill - men jag vill inte. Eller framförallt _orkar_ inte. När jag gick hem från skolan kände jag för att besöka lite affärer innan och se ifall det kommit in något snyggt! Visst hade det :) Dock ska jag inte köpa något nu på ett par veckor kanske månader? Eller nej, nu ljög jag . Så länge kan ja inte hålla mig. Senare vandrade jag hemåt och var sjukt blöt om fötterna när jag kom hem, var tvungen att byta. Så nu sitter jag här med varma kläder och sockar och bara njuter av lite ledighet. Ska snart äta mat - PRINSKORV!


image55

HUR SKA DET GÅ?

Åh! nu har det ju snöat ännu mera! Jag som längtar jätte mycket till sommaren, värmen & solen! Framförallt resan till kreta. Vill bara att all snö ska försvinna... eller.. det får vara kvar en vecka till ;-) Sen är det dags för solen att kika förbi åtminstonde ibland, för jag behöver värme. Sitter fortfarande och funderar på vad helgen ska erbjuda.. kankse fest? kankse umgås? eller bara vara hemma? Kanske får bli en blandning av alla tre.  För en jätte söt och gosig fågel har viskat i mitt öra att det kanske blir lite ferre ihelgen! Who knows? Sen ser jag heller inte fram emot nästa vecka, känns som att det hela allvaret i skolan sätts igång på riktigt då. Eftersom denna vecka endast har varit ganska lugn så nästa vecka blir det som vanligt igen.. ska man skratta eller gråta? Lite blandade känslor angående det at the moment. Har fortfarande ingen motivation till skolan och det gör ju absolut inte saken bättre. Så jag måste ta tag i allt det viktiga nu och inse att det är BARA 1½ år kvar. Det låter länge men med tanke på att allt går i en sådan hispande fart lär ju resten av skolan gå jätte fort. Vi får väl hoppas :)

image54
Från förra helgen. :)

TORSDAG

Hade bara dubbel-lektion idag, letade bara några artiklar osv.. inte alls så ansträngande! Tur att älskling hämta upp mig den lilla väg jag hade kvar att gå, men jag var ju så satttans kissnödig. Tack! ;-) Imorgon är det fredag där det väntas 2 lektioner för min del men dock ett långt hål emellan.. och ifall jag känner mig själv rätt så kommer jag skippa sista lektionen, men ska försöka att gå på den fast jag egentligen inte alls vill. Sen vad helgen erbjuder är fortfarande oklart. Men är man så filurig som mig så hittar man faktiskt alltid på något roligt - eller?



ONSDAG

Ännu en dag avklarad fast ändå lååååångt i från mål (sommarlov) , nåja.. bara se till att man har roligt - tiden går alltid fort när man har så mest roligt! Nåväl, har inte haft världens roligaste dag. Men visst, den dög. Sen kom jag hem och skulle äta glass men jag värmde den visst för mycket i mikron och det blev som .... vatten?!!? Så det sket sig totalt. Ikväll ska jag vara med älskling som säkert ska sova här, ska väl mysa och se på film eller något. :)

Ha en trevlig kväääääälll : ) TJAO

FILMTAJM

Sara har precis gjort så jag kommer sitta bänkad framför tv;n nu de närmsta timmarna, dagarna, månaderna (?) Nähe,  men blir nog bänkad ett tag iallafall. Fick lite filmer av henne som hon laddat ner samt bränt ut. (Rush our 3, Good luck chuck, I am legend & daddy day camp ) Jag ska nog genast sätta på mig myspys-kläder, poppa mig lite popcorn och ta en dricka! - Jag tar helg lite i förtid. ;-)

image53

TISDAG

Idag var det dagen D, första dagen på skolan år 2008. 157 dagar kvar till sommarlov , jag känner lyckan!!! Dagen började allt chill med lite inside info, hade lite eng där vi planera och gjorde lite rollspel & sagor, rätt chill yao. Sen även samhälls, ingenting jag hurrrar för, nääe. Imorgon är det dags för nya tag nya möjligheter..
Sitter här nu och tar det lugnt och passar på att vila nu innan blir bombaderad av läxor vilket sker säkert närsomhelst. Ser verkligen inte fram emot det. Har precis ätit och mättat kaggen så nu ska jag nog  vara mätt tills.... imorgon (?) ojj, länge det lät.. men det blir ju så. Kommer nog småäta nå annat under kvällen & på tal om kväll så vetifasiken vad som sker senare, kanske umgås med älskling? ifall han nu inte är upptagen med annat så som att kirra bilen eller liknande, låter väl rätt likt'? ;-) Annars blir det nog en lugn kväll med lite film. Ska låna good luck chuck av sara, hört att den är bra! Får väl lita på det..  annars får ni ha det så bra så länge!


Tjaaao

EN MÅNDAG

Jahapp, måndag idag! Sista dagen innan skolstart, känns bra samt dåligt. Sitter här påklädd, halv sminkad och har kvar håret att fixa. Ska iväg till mormor snart och äta middag, palt , serveras idag! muuums. Sen vidare till hockeyn, för det är min tur att hålla flaggan ikväll. Dock väntas ännu en förlus för luleå antar jag med tanke på att de ligger sist i serien nu och har inte vunnit på flera matcher - skärpning nu vafan.
Har även beställt kläderna nu och dem skulle komma i slutet av januari, vilket är snart med tanke på hur fort tiden går! Så har jag har också rensat bland mina kläder, smycken, skor och väskor. Fick fram att jag hade 20 par skor?!? w00t? Det hade jag då ingen aning om fast dock är större delen av skaran sommarskor/flipflops, sen märkte jag även av massa smycken som jag inte använt på länge och som faktiskt är jätte fina.. varför har jag aldrig sett dom förrut liksom? Nåja, man hittar mycket när man rensar dock rätt mycket man kastar eller skänker bort också..
Nu måste jag fortsätta fixa mig - snart styrs skeppet mot mormor!


Bye.

JAG HAR SYNDAT

Som sagt, dagen blev lugn idag. Både på gott och ont? Medans det är skönt blir det på samma sätt otroligt tråkigt i längden.. hursomhelst har jag lyckats sysselsätta mig någolunda bra idag. Och för att vara helt ärlig... jag har syndat!! Jag lovade att äta nyttigare och sluta med allt godis, läsk, fet-mat.. men ni tror jag har hållt det? Nääää, såklart inte. Jag sitter tillochmed nu för stunden och dricker cola som innehåller 16 sockerbitar som min käre farbror alltid påpekar.. jag får ångest.. gud.. måste verkligen sluta med alla dessa onyttigheter! Men det är svårt, tro mig.  Fast det kommer nog bli enklare nu när skolan sätter igång och alla ens vardagliga sysslor blir en rutin. Skönt på många sätt.
Imorgon får jag se vad jag ska göra.. vill egentligen inte alls ta det lugnt, vill göra något kul, med tanke på att det är sista dagen innan allvaret är igång igen.. - någon som har något bra tips???


SÖNDAG

Söndag idag. Jädra vad tiden har gått fort... tackar inte nej till att ha lov ett par dagar till inte! Igår blev det att fa ut med lite olika personer.. var faktiskt rätt trevligt. : ) Bra tidsfördriv på en lördag iallafall. Blev även ett nattligt besök på donken också, men var inte så jäkla imponerad av maten denna gång.. usch. Nåja, det mättade kaggen iallafall! =) Idag blir det däremot en chilldag, känns skönt att inte börja skolan imorgon iallafall, att man får vila ut en dag till! Sedan sätts allvaret igång igen.. och enligt mina nyårslöften så ska jag sköta mig och bli mer ordentlig i skolan.. får se hur det går - wish me luck!


/ IDAN

NOW IT'S YOU N' ME

Igår blev det hemmakväll. Älsklingen kom där en snabbis vid halv sju, men for nästan lika snabbt igen. Skulle hjälpa till med någon bil. Så jag spenderade nästan hela kvällen framför datorn! Fast det var ändå rätt kul. ha ha. Sen vid halv tolv kom han tillbaka så vi kröp ner under täcket och myste och såg lite på tv. ;-) Idag därimot har jag faktiskt ingen aning om vad som händer, men ska väl äta nå jävla middag mamma har pratat om nu hela veckan. Får väl se vad det blir för något. Tillsdess vill jag bara önska er en trevlig dag! =)



TRISTESS

Jag har ingenting att göra! Tristessen tar verkligen ut på mig. Ser på gamla top model avsnitt nu, vilken höjdare! Dock är det ändå kul att se på sånt faktiskt. :) Ikväll får jag se vad som händer har inte riktigt bestämt ännu. Ska vara med älsklingen antar jag, kanske fest eller något? vet inte riktigt. Bara jag får vara med jimmy är det bra! Har ju inte träffat han nu på 2 dagar! känns som en evighet ju. Att man kan bli så för att man inte träffar någon på 2 dagar!! Vi är nog med varandra för mycket så vi saknar varandra på så kort tid! eller vad säger du honey? ;-) Du är iallfall bäst! Och jag älskar dig.

bye.

image52

<3

DAGVILD

Fredag idag? Är helt dagvild, fattar ingenting. Fredag idag alltså.. hm.. vad ska man hitta på idag? Ingen idé att planera något eftersom det aldrig tycks bli det man planerar så. Får väl hitta på något med tiden. Är ganska säker på att jag ska äta lite frukost nu iallfall. Sen får ödet bestämma vad som sker.. kunde iallafall inte sova inatt - to much thoughts.. Så jag är lite trött nu, men det lär väl gå över när jag får lite mat och energi i kroppen. :) Nej, nu skriker kaggen. Dags att kila!

Ha en bra dag.


/ I

CAN I DO IT??

Efter mycket om och men, tvekande & tänkande har jag bestämt mig för att ge några löften som jag ska åtminstonde försöka hålla nu minst fram till sommaren. Visst, jag tror inte ett dugg på att jag kommer att lyckas! Men hey! jag kan iallafall försöka :)
  • Sluta äta onyttigheter! - Allt som har med godis och onyttigmat att göra. Tror fan jag har hål i min ena tand!!
  • Börja träna! - Jag måste bli slim och tight till grekland och sommar 08 ;-)
  • Spara pengar! - Måste ha råd med grekland, ev. klädköp, you name it.



Inte så värst orginella löften om man säger så, men det är iallfall löften som både påverkar min hälsa och omgivning. Det första är iallfall prio 1. Eftersom om jag slutar med det slutar jag även köpa och slipper slösa pengar. Jag tror även jag har hål i min ena tand!!! Vill genast påverka dettta genom att sluta äta för mycket sött så jag inte får fler.
Okey, låter kanske inte som en utmaning?! Men för mig är de det. Jag vet att jag kan göra det - men bara om jag vill

NÄR, VAR, HUR?

jaha, här sitter man åter igen, en aning fattigare. följde väl med motvilligt idag på stan, dock med min mamma OCH syster idag. humöret var väl inte på topp där i början med tanke på att jag vakna kvart över 9 och somnade inatt vid halv 3. Men allt blev bättre när man fick lite lunch i kaggen, blev på mat&prat! gott. idag hade jag även lovat mig själv att inte köpa något eftersom jag måste ju som sagt börja spara pengar. men när man verkligen ser något man gillar, måste jag genast bryta löftet. hade lite beslutsångest eftersom jag hittade två fina koftor, men det var bara en som fick följa med hem. den var iallfall jätte söt! så jag ångrar ju ingenting. nu är jag väl hemma igen efter några timmars stadsvisit. känns skönt för mina ben att sitta och endast ta det lugnt. måste passa på nu eftersom vi börjar skolan snart.. och appropå skolan! vet någon NÄR vi börjar???? måndag-tisdag? har ingen jävla aning. men jag hoppas innerligt att det är på tisdag iaf. så tell me please, när vi börjar...


/ Ids

KLÄDER, KLÄDER & KLÄDER?

Har nyligen sett klart på "40 days 40 nights" samtidigt som jag galet sprungit fram och tillbaka till spegeln i provandes mina nya kläder. Har även testat lite "gamla" kläder. Försökt hitta snygga matchningar med både skor & smycken! Har väl lyckats ganska bra. Hittade på lite fina "outfits"! Åh, jag älskar att pröva kläder! :) Bara se hur bra det ser ut och jag verkligen längtar till att ha på mig det. För kläder kan verkligen göra stor skillnad på hur man ser ut.. visst, ska det egentligen inte ha någon betydelse vad man ska ha på sig och dess like. Men för mig är det ändå ganska noga med vad åtminstonde JAG själv har på mig. Känner mig betydligt fräschare då - in my opinion. Nu lutar det väl åt sängen, ska försöka vända tillbaka på dygnet nu ihopp om att jag ska lyckas!


image51

VÄRME

GREKLAND
  • image48
  • image49
  • image50

Ni måste hålla med om att det ser förjävla underbart ut? Jag rent ut sagt LÄNGTAR till lite sol&värme. Men vem gör inte det?

SHOPOHOLIC?

Är precis hemkommen ifrån en galen shoppingdag. Visst, jag kanske inte fick med mig så himla mycket, men nog fick jag allt endel! Var egentligen tänkt att jag skulle hitta ett par byxor som jag är i stort behov utav, jag menar, har inte köpt byxor på kanske.. mer än ett halvår?? Det finns faktiskt inte i min strl eftersom jag är så jävla minimal och har smalaben. Jag behöver strl 23!! Men det finns inte... har sjukt svårt med det där. Men någon dag hittar jag nog ett par fina, får jag hoppas. Men nu är det egentligen dags för mig att börja spara pengar.. för det här med resan ser faktiskt ut att bli av. - Bara ifall ajg hinner spara ihop pengar såklart...
I slutet av maj blir det eventuellt avfärd mot grekland, kreta. Sista minuten. Låter som en bra första utomlandsresa för mig iallfall, som aldrig ens varit utanför sveriges gränser. Så idag blev det av en ren slump att jag shoppade lite, vad ska man säga.. sommrigare kläder? Jag kanske har på känn att resan ser ut att bli?? Att jag redan börjar shoppa till det. Dock kommer jag använda kläderna innan - såklart.

Dagens inköp:
  • Vit lite längre enkel tröja
  • Vit jätte söt topp
  • Vit fin kofta
  • Rosa kofta
  • Lila längre sötare topp/tröja
  • Silver/lila-aktiga ballerinaskor
  • Rött skärp
  • Blomväxt



    Idag var jag shopoholic och blev en aning fattigare.


image47


PLANER FÖR 2008

Har redan börjat smida lite planer inför 2008! Hoppas och vill innerligt att det kommer bli ett kanonår. Till middagen satt vi och prata eventuella reseplaner som går till grekland, kreta. Ifall det blir ska jag följa med min syrra, hennes barn & kille. Plus att min andra syrra ska följa! Vem vet.. gäller bara att spara pengar nu :) Hade varit grymt kul med tanke på att jag aldrig har varit utomlands förrut så det hade verkligen förgyllt en del av 2008 iallafall! Resten som sker.. ja, det får jag allt ta och vänta och se :)

2008

Nyår var väl helt ok faktiskt! Började bra med att jag sarri fixa oss och åt godmat här. Sen vidare till henne bara tvärs över gatan, men ändå!! Där vi börja dricka lite smått värmde upp och sjöng lite singstar! Och allt eftersom ramla det in folk.. väl där drack vi och hade allmänt trevligt. Gick lite överstyr där ett tag?? Men det löste sig någorlunda...dock försvann lite saker... fett synd när det blir så, att folk inte visar respekt!! Hoppas det löser sig sara! Vi smällde lite smällare & raketer också. Sen gick vi vidare mot stan där det var sjuuuukt mycket folk och ruggigt jävla kallt! Kolla som vanligt på fyrverkerierna och det var väl som det alltid brukar vara.. helt ok, dock förjälva kallt. Så vi gick mot matstället där det blev lite mat och där vi värmde oss lite, dock blev det strul där också, FÖRLÅT!!! Men det löste sig på hemvägen. :) Sjuuukt kallt och väl hemma förfrös jag och jimmy nästan oss! men vi löste det och värmde varandra ;-)
Helt ok nyår! Det man kosta på sig var väl en fläskläpp!!! men inget nyår utan fläskläpp? Dock var det ju inte meningen, shit happends! Men vafan, vi fick oss ett gott skratt iaf! ha ha. Vill bara säga Gott nytt år! Hoppas 2008 kommer bli ett bra år! Det som också var ett plus i kanten var att jag slapp baksmälla!!! dock fick jag ont i halsen istället...



Tack Sara för en hyffsat trevlig kväll och för att du ALLTID ställer upp!! Guld värd :) <3

RSS 2.0