If you aint dirty, you aint here to party!

Hej mina vänner!

Har precis käkat tacos så nu är man mätt & belåten. Ska vila kaggen ett tag innan jag börjar göra mig i ordning. Blir väl fest ikväll skulle jag tro. Hoppas jag! Är dock hyffsat trött eftersom man somnade kring halv fem inatt, så ja, men det är bara att leva med det!

Sara ska väl komma hit på något tag och fixa sig iordning för kvällens bravader som vanligt. Vår rutin. Vår grejj lixom ;) Jag är taggad och jag hoppas verkligen det händer något roligt ikväll. Är inte redo för ännu ett misslyckande, jag vill ha kul, är det så svårt?



Ida for president?

Kvällen har vart mysig och jätte trevlig. Vi gick till kioskbaren och jag kände mig väl lite för finklädd faktiskt ha,ha..
Sen gick vi hem till sara där vi snackade och spelade kort. Ja, och vem tror ni åter regerar och tar hem tronen som president alla rundor? Jo, självaste idaNNNNN! Ida for president? Sara vann ju faktiskt FÖRSTA gången men jag och linda var eniga om att vi lät hon vinna för resten vart hon ju niggah som vanligt ;) I'm so sooorrry, hun!
 Sen tänkte vi att "meet the spartans" skulle vara en bra film att se, men ja.. lite för mycket          parodi kanske? Nja, inte en film som föll mig i smaken och det var bara dåliga skämt. Njä, den rekomenderar jag inte. Tur då att den bara var 1h 5 min lång. Sen snacka vi lite och linda drog sig hemmåt för hon skulle upp tidigt. Men jag och sara vi flamsa på som vanligt på msn mest, mer säger jag inte.. ;) Nej, men det var trevligt.
- Sara du är även guld värd, tack för att du FÖRSTÅR. Du behövs verkligen<3

Nu känner jag mig även glad igen trotts allt och framför allt lättad. Visst kankse jag som är för hm.. hittar inte ordet, hjälp! eeeh. ja, men det kanske är jag som vill för mycket? Jag vet inte... jag vet faktiskt inte.




Jag älskar dig Jimmy!




Mysipyskväll

Ikväll blir det myspys med Linda & Sara - det behövs. Ska traska snart iväg & köpa godis därefter blir det kanske singstar? Kortspel och snack som gäller? Ja, vi får se vad vi gör. Men det kommer bli mysigt och trevligt framförallt :)




I really do NEED it.

I don't know

Dagen blev inte alls som planerat vilket verkligen börjar bli en vana nu. Det går inte att planera inte i min värld. Allt måste ske spontant för att det ens ska funka eller bli bra. Känner mig otroligt less just nu & allt blir bara fel. Visst, det måste finnas med & mot-gångar i ens liv.. men mina mot-gångar börjar ta död på mig nu. Jag orkar verkligen inte hur mycket som helst. Bara att folk vet ens att man finns är ju en betydande sak...
Det är bra att man även kan prioritera men när det ena "förslaget" alltid hamnar i andra hand så börjar man tveka och känna sig osäker.. I wanna feel love, real love.

Det är allt jag begär.






puss



Fredag

Igår blev det hemma mys med min älskling! Såg på lite film & mös påååååå, vilket alltid är lika mysigt! Sitter här nu och är KLAR, hör ni det? Jag är redan klar!! Sensation. Var som tänkt att fara till skellefteå idag.. men jag ids inte nu pga vissa omständigheter. Fett less jag blir.

Mamma och pappa har även sagt att jag får göra en tatuering när jag vill eftersom båda mina systrar fick göra det i min ålder. Dock har jag svårt att bestämma vilken, men jag har några aningar om att göra mitt stjärntecken (Lejon) på nacken, i början av ryggen typ, lite svårt att förklara. Men jag har en bild om hur det ska se ut och jag är grymt sugen.

image115

Typ som denna fast själva tecknet ska vara svart såklart. Vad tycker ni?

Shopping!

Nu är jag hemma efter en dags shoppande! Det jag fyndade var ett par efterlängtade RÖDA pumps! Jag och rött, vi passar fan ihop! Jag diggar rött vare sig som färg på kläder, smycken, skor.. ja på vad som helst. Det är verkligen fint & kan göra en tråkig svart outfit mer livligare.

Sen hitta jag även en längre vit topp varav mami betala! Ska dock tillbaka till stan senare ikväll och kolla ifall dem fått in samma i svart vilket dem skulle få. Skulle vara så fint att ha den svarta, strumbyxor och röda pumpsen! mjao.

image114


Är även sjukt jävla trött! Blev en del snackande i natt alltså ;) Sen kom jimmy till mig efter att han vart och levt livet, kring 3 vinglade han sig upp för trappen och garavade åt precis allt jag sa, lite humoristiskt var det ju allt. Dock var det jag som var tvungen att klä av han alla kläder för han somna direkt.

Så kring halv 5 lyckades jag somna om och vaknade vid kvart i tio av mamis tjat om att jag var tvungen att stiga upp. Förstår inte varför vi var tvugna att gå så himla tidigt, men jag antar att jag förstår det när jag själv blir mami! Jimpan var dock inte i sina sinnes fulla bruk denna morgon så han sov vidare. ha, ha.. inte ett dugg synd om dig, honey ;)

Onsdagkväll

Ja, det blev som sagt en hemmakväll för mig, helt själv. Men det kan väl vara skönt det ibland.. sitter nu och ser på girls of playboy manison! Helt okej sysselsättning en kväll som denna! Jimmy ska väl komma senare tror jag men den dåren är och super och har sig just nu :) Stackare som måste upp tidigt imorrrrrrn, men sådana smällar får man ta, honey ;)

Trevlig kväll!

Snart är det klart..

Nu håller jag på att fixa klart designen och det börjar lida mot sitt slut. Dock vet jag att den inte ser ut som den ska i internet explorer, så ni som vill se hela min design kolla då i mozilla firefox hädan efter, bara ett tips! Men det ska fixas omgående, då jag kommer på en ny lösning.

Tills dess får ni ha det så bra!

PREMIÄR AV SEX AND THE CITY

Såg precis att självaste sex and the city filmen har premiär 21 juni!


image110

Missa inte!

Dolda talanger?

Här sitter jag mätt & belåten. Efter ett tags tjatande fick jag en pizza till frukost alternativt lunch? Men för det var jag tvungen att göra köttfärssås. Där stod jag som ett fett (?) och hade ingen som helst aning om hur jag skulle göra. Hepp, men efter många om och men lärde mig morsan hur man skulle göra! Jag har ju som sagt inga som helst matlagnings-kunskaper, men köttfärssåsen blev ju rena rama delicious! Fan, kock nästa? Jag har dolda talanger..

Kvällen lär väl kanske bli som den brukar, döööötrist. Ska iallfall se på alla mina program som är idag! Wie. Lööööv it. Måste ändå upp tidigt imorgon för jag ska på staden med min moder och hon vill alltid vara där så tidigt, så imorgon får ni se mig vakna kanske, 9? Fifan. Nåväl, vad gör man inte för en shoppingtur med en betalande mammsing?


Mamma, jag har hittat ett par fina skor!!!!!!!!!!



puss

Kvällsmys!

BRRR, satan vad kallt det är! Ikväll har jag varit med Sara. Vi fifflade och försökte fixa hennes blogg. Där vi löste det ena och det andra. Men vi har fortfarande problem... vilket är med min blogg med. För i mozilla firefox är designen som den ska men tvärtom i internet explorer. nåväl.. sen traska vi till stan ihopp om att få nå att äta men snålheten kom ikapp oss så vi orkade inte. Gick däremot och fönster shoppade lite och jag hittade ett par sjukt snygga skor, ge mig! Sen så var det så kallt så vi gick hem igen...
Så nu sitter jag här och har precis ätit lite rostade mackor med oboy & har täcket omkring mig! Riktigt mysigt. Just nu saknas bara Jimmy, annars är allt på topp!! =)

Godnatt!!

Mer vårnyheter!


Mera nyheter! Mera söta toppar som verkligen faller mig i smaken!


image103image107
En rosa topp och en blå tunika. Finns i andra färger.
Toppen skulle vara fin även i gult och tunikan i vitt!
Fint till sommaren!



Planering..

Redan tisdag och om ca en vecka är det skola igen. Jag har en del saker att göra som verkligen MÅSTE göras. Men det gäller att planera in en dag då det kommer att passa och då jag tror att jag verkligen kommer att genomföra det. För det är viktiga saker jag pratar om!

Till helgen är det även ev. planerat att Jag, jimmy + några till ska bege oss till Skellefteå där Dreamhack håller hus. För er som inte vet vad det är så ta gärna reda på det! ;)  Ett stort fett lan helt enkelt. Dock blir det inge lanande för oss dels för att vi inte hade råd och att jag inte orkade :p Vi ska däremot dit och besöka shitet iaf en dag & kolla runt. Kommer nog bli kul.

Sen ville syrran ta med mig till Piteå eller Boden och bada, men vet någon ifall piteå har öppnat igen? Lät iallfall som en rolig idé. Så det lär väl ske en del roliga saker under lovet, vilket behövs! Sen hinner jag även få lite pengar så en tripp till stan ska jag nog också hinna med.



Tisdag

Tjitjing! Igår blev det att fa ut en sväng med några st men det var inte allt för jävla skojj. Men visst, vad gör man inte en måndagskväll? Jag & Jimmy for iallfall till mig sen kring 9-tiden då vi såg på Speed 2. Sen hade mamma även vart så gööllig så hon hade spelat in parlamentet som jag så gärna vela se pga Björnis skulle vara med! :) Så jag och jimpan fick oss ett litet gott skratt där på kvällskvisten. Men vi somna inte fören halv tre kanske!
Är väl hyffsat nyvaken nu och ska snart bege mig mot duschen! Sen vad som händer då, ja, det förblir en gåta !



Vår nyheter!




image101 image102
Fina vår-toppar från H&M, precis min stil ! Kanske blir att införskaffa sig när man har pengar!
Visst var dem fina? :)

Måndag

Jahopp, då var det Måndag. En veckas lov sitter verkligen inte helt fel :) Igår var jag med Jimmy & såg på film, miss secret agent 2. Vi mös på och svamla på som vanligt. Jag kan alltid få dig att skratta, baby ;)
Idag har jag som inga planer alls på vad som ska hända samt ske. Så allt är som vanligt med andra ord. Ska iallfall fixa och göra mig klar tidigt idag så jag inte sitter här i pyjamas hela dagen. Nej, så ska det inte bli !

NY DESIGN

Jag håller fortfarande på att tjorva och gorma med designen här på bloggen..
Det börjar nå sitt slut men det finns en del små-saker att fixa men som inte har någon större betydelse och som jag heller inte tror någon kommer märka. Det enda är väl en personlig text under min bild som ska fixas. Ni lär märka!
Håll utkik!




DESIGN

Här håller det på att målas och byggas om. Har dock jäkligt stor idébrist på hur och vad jag ska göra.. men tills vidare får det se ut så här. Tills jag ids göra mer. Vilket inte lär ske inom snar framtid men jag ska försöka få lite hjälp av folk som är lite bättre än vad jag är. Nu blir det game on. BYE

SÖNDAG

Jo, kvällen var rätt okej rolig, precis som det ska vara! For väl ut kring åtta tiden då jimmy, henke och pilliz kom och hämta mig. Var väl ute och for runt, mest sladda & impa ;)) hahaha. Det var roligt. For till boden en sväng och det blev även ett stopp på max där vi tröck i oss varsit mål. Sen for vi ju till årets och till skogen, fyfan för att bo där ute allså! Jag är glad över att bo här på östermalm! Sen for jag och älski hem kring två kanske till mig och mös på! Har precis tryckt i oss glass med frukcocktail och nu är han påväg hemmåt. Ikväll blir det väl att tare lugnt och ba chilla, såg att rätt bra filmer skulle visas ikväll, så vi ska mysa på!

:)


jag älskar dig!

image98
 

HEHE

Jaha, det ser ut att BLI något ikväll ! Blir att fa ut och umgås. Trevlans. Så det är dags för mig att sätta på mig det finaste jag har och fixa till mig ordentligt. Nääärå, inte riktigt så, men nästan!!

btw, prinskorven var inte alls lika god idag, en riktig besvikelse!!


hEEERRÅ , glad påsk små gullefjun ;)

LÖRDAG??

Lördag idag? Känner mig helt lost gällande vilken dag det är nu. Jimpan har precis dragit här ifrån vi åt kines mat till frukost, rester från gårdagens middag som mami hade gjort. Gott! Fick även ett påskägg, herrrejäävlar! Man är inte för gammal för det ännu ;) Senare blir det som sagt påskmiddag. Känner mig laddad nu inför prinskorven. Hör hur mamma verkligen jobbar där nere med all mat. Men så skare vá!

Vågar inte planera något inför kvällen brukar ändå sluta med att det inte blir som man tänkt sig. Man ska inte ha höga förväntningar för det slutar ändå alltid bara dåligt. Man ska ta det som det kommer och inte planera. Lev nu och lev inte för imorgon. Vi får väl se vad kvällen erbjuder och vad jag har lust med. Nu ska jag spela lite och leka kändis ett tag, man har ju som blivit eftertraktad i dem kretsarna ;) Ha, ha. Nädå,  jag är ju självaste "IdaN"


hejrå

FLOOD

Kvällen blev som vanligt inte alls som planerad pga vissa omständigheter. Tycker det är synd att ett misstag som andra orskade som hände för över 1 år sedan fortfarande ligger och förstör... synd. Shit happends life goes on, right? Nåja, inte världens största skräll, men jag tycker ändå det är synd! Nåja, blev en myskväll med Jimmy istället. Vi for och hyrde filmen "Flood" rätt bra film och köpte lite snarra : ) Så har precis sett klart filmen. Jimpan skulle iväg en snabbis men han skulle komma och sova sen. Så jag sitter nu här och fördriver tiden tills han kommer tillbaka. En evig väntan, som vaaanligt! :p
Påsken till ära så blir det påskmiddag imorgon INKLUSIVE min käraste prinskorv. Fast det kanske tillhör påsken? Iallafall bad jag mamma snällt köpa med det för här ska det ätas.
Funderar också skarpt på att ändra design här på bloggen vilket behövs, ett riktigt lyft! Kanske lockar fler besökare? ha, ha.. nä, vem fan vill läsa om mitt liv egentligen? NOBODY. Därför ska jag sluta nu, hejdå!


image97

Filmen "Flood"


PARTY

Okey, gårdagen var helt okej trevlig. Blev lite spontat sådär att vi drack lite cider jag, tove & sara medan jimpan körde åt oss. Haha, blev en del kisspauser och skön sång! Men jag tror han gillade det ;-)) Blev att vi återuppväckte en massa minnen iaf för mig och tove då vi äntligen fick höra på skivan vi spelat in när vi var små, lät ju heeeeelt sjukt bra!! 8-))) Aja, trevlig kväll. Kom hem efter halv två någon gång. Myyys ;p

Kvällen lär det kanske bli ferre eller bara fara ut det återstår att se. Måste vänta på besked ang. vissa saker först. Dock har jag inget att dricka men det fixar man lätt om man drar på sin bästa charm ;)
Känns som detta lov kommer bli över förväntan. Hade inte riktigt tänkt att partaja så mycket som det ser ut att bli nu, men det är ju roligt. Och man lever bara en gång!!!

GLAD PÅSK

Jaha, då har typ halva dagen seglat förbi och vad har jag gjort? Jo, jag har spelat cs. All day long. Känner mig jääkligt nördig för stunden och det allra bästa jag gjort idag var nog att jag damsög mitt rum som inte hänt sedan 20-talet... TYP.
Mamma bad mig nu att gå ut med hunden och jag är verkligen inte sugen på det för jag som sitter så skönt här! Men jag tiggde till mig en slant för det som kan vara väl behövt senare ikväll. Ska väl förmodligen ut och glida runt medan många av mina andra vänner ska befinna sig på grace och leva livet. Liiiite surt känns det när jag inte har åldern inne, ÄNNU. Men det finns ju ändå sätt att komma in på ;) Fast idag blir det bara att ta en sväng runt om stan med Jimmy och Roboz vad jag vet än. Så det gäller för mig att börja fixa mig nu och kanske inviga mitt nya linne jag köpte igår. Ja, jag har så mycket att stå i nu mina kära vänner, men jag önskar er ändå en GLAD PÅSK :)


image96

JAG ÄR EN BORTSKÄMD SKITUNGE!!!1

Skärtorsdag idag! Helvete vad tiden rusar förbi. Skönt att man är ledig dock, inget man kan klaga på precis. Frågan är vad man ska sysselsätta sig med idag egentligen? Har som inga ideér förutom att vara med min jimmy vilket det säkert lär bli. Mamma ville ha med mig på stan men jag orkar fan inte och absolut inte när jag inte får lunch i stan eller att hon kanske bjussar på något som jag hittar ;)
Ja, som hon sa igår - Du är en liten bortskämd skitunge, Ida!!!!
Jaha? Tack för den. Men det är ju trotts allt du som uppfostrat mig, käre mami, glöm inte det ;)

Tror hon ångra sig djupt där att hon ens yttrade sig för jag kan ju inte hjälpa att jag är van att få som jag vill och vem kan inte motstå lilla söta mig? Nää, skämt o sido.. ta inte detta på allvar..




ALLA HJÄRTANS DAG ELLER???

Skönt med en ledig dag och mer lär det bli ;-) Har varit och kikat runt på stan och på marknaden med jimmy men det blev inge intressant denna gång. Dock hitta jag en väldans massa fina skor som jag bara mååååste ha plus att jag investerade ett linne för 71,50 kr. Billigt skare va, men har redan kommit på en massa fina kombinationer. Bra med omväxling! Sen såg jag även 2 st påskägg nere i köket idag och blev himla glad och tog för givet att det ena var mitt men så var icke fallet.  Nej, det var såklart till tilde & alice från MIN mormor. Vad får jag fråga jag mamma? Hon sa då att jag skulle få en slant ist för godis vilket jag tyckte läääät som en mycket bättre idé men nu när jag kom hem kom mormor förbi och gav mig geléhjärtan.... jaha, alla hjärtans dag var ju trotts allt för över en månad sedan... hm.. hade hellre fått pengar helt ärligt. Men som en viss söt sak sa ; Tanken som räknas! Men i vissa fall eller det flesta fall orkar jag inte tänka på tanken då vill jag ha det som är bra och inte något jag egentligen borde ha fått för 1 månad sen. Sicka problem jag har, bara säga till ifall ni kommer på en lösning.. ;)

tjahej!

PÅSKLOV!

Idag har jag endast suttit och väntat ut tiden mer än så har jag inte gjort. Fast på praktiken jag är på så kan iallfall inte jag göra så mycket, visst uppgiften var ju att studera ledarskapet, vilket jag nu också gjort. Men min farbror är så schysst så han kom nyss in och meddela att jag har påsklov nu. Han tycker det är rätt onödigt att jag bara kollar på vad han gör hela tiden speciellt nu när jag fattat vinkeln med vad han gör & sett hans ledarroll ;) Han var även schyst och satte toppbetyg på mig.. ibland undrar man om man inte hra världens bästa farbror!

Så ikväll är det oklart vad som händer och sker, men jag vet iallfall att jag ska njuta och bara softa gärnet, iaf ikväll. Resten lär väl bli livat och nu kan jag ju faktiskt sova hur länge jag vill. Kanske tar mig en titt på marknaden imorgon som jag inte ännu har hunnit besöka. Dock missar man ju som inget eftersom det är alltid samma visa år ut och år in. Så jag tror jag överlever ;)




You have no ideá.

TJEJKVÄLL!

Jaha, helgen har redan sprungit förbi.. men kul har jag haft! Fan, har ju som börjat vara hemma så ofta nu på helgerna för man är så slut efter en skolvecka, så jag hade helt glömt bort att man faktiskt kan ha roligt utanför hemmet! Något jag garanterat måste börja göra oftare ;) Nää, skämt o sido.. hade jätte trevlig kväll med brudarna igår hos Linda. Fick det dock sjukt stressigt för jag skulle hinna bli klar på 25 min vilket är i stort sett omöjligt för mig, men jag klarade det.

Vi beställde hem lite kinamat & efter det tog vi i från tårna och sjöng våra högsta toner till singstar. Jag var oslagbar och jag tror ingen lyckades slå mig??? Näää, kanske ingen nyhet precis & deras ursäkt var att jag tränat så mycket, pfffffft ;P Kanske borde sattsa helthjärtat på IDOL nästa gång? ha, ha...

Senare blev det melodifestival där jag slösade tre röstningar på bidrag nummer 1 som också lyckades vinna!! Bra och svängig låt, nu får vi hoppas och se att turkländerna tycker den är bra! Sen blev det snack och såklart mitt favoritspel "A-Ö" , jag och tove kanske inte var vid våra sinnes fulla bruk där, jag satt mest och skratta & tove satt och sjöng davids son... okej? Nä, men det var roligt. Sen gick jag hem, all alone, men väl hemma kom älskling och sov med mig :)

Okej, nu vet ni, vill ni veta något mer, kontakta mig för mer info!!!!!11

Hejdå.

GIRLYLICIOUS!

Hinner inte med att skriva så mycket. Var iallfall ute igår till ungefär 3-tiden! Sen idag så blev det upp hyffsat tidigt för att bege sig in mot stan för att köpa toves present! Sen dirr till henne och fika. Där, Jag, jimmy, sara, linda, mimmi, jenny, gajja, joel, & adam befann sig! Kul :) Sitter här nyduschad och ska vara klar om en halvtimme vilket inte ser så ljust ut nu... hm, då blir det att beställa kinamat och bege sig mot linda där tjejkväll, mys, spel och melodifestival väntas! Kanske man tar sig en sväng förbi sara där jag hört rykten om fest, inte så låångt härifrån precis, så jag lär ju märka ;) Nåjo, hoppas på en bra kväll! Pusstjng

VAD ÄR FELET?

Ja, pallade med en lektion idag. Sen funkade det inge längre. Förstår inte vad som är problemet... kanske måste till doktorn och kolla upp? Kunde verkligen inte koncentrera mig och ett hål på 3 timmar skulle inte göra saken bättre. Visst, det känns bättre i kaggen nu när jag fått medicin.. men ändå. Tror inte jag orkar fara tillbaka till skolan för en lektion där iaf min grupp inte ens ska redovisa. Hm.. jag hoppas verkligen denna verk tar slut någon gång, det tar verkligen kål på mig.... får se ifall jag orkar mig till stan senare för att köpa present åt toovie, men det ska jag nog orka, för det får man ju inte glömma ;) Sen ikväll ifall det känns bättre vilket jag hoppas, så blir det väl säkert utgång eller dylikt. Rätt sugen faktiskt. Har bara suttit hemma nu de senaste dagarna vilket inte är så jäkla kul!!! Så nu ska jag vila upp mig inför kvällen och förhoppningsvis bli bättre. So loooong suckers.

Just leave it and move on ffs.

<3J.

PUSS

Ja, idag har jag bara tagit det lugnt pga magont. Det känns lite bättre men det kommer tillbaka lite om vartannat. Har precis busat lite med diva så nu är jag helt slut!! Dagens gympapass. Mer än så har jag nog inte rört mig idag... Ska snart hoppa in i duschen & sedan fixa mig lite granna så kommer jimmy hit. Blir bara att ta det lugnt skulle jag tro. Kan som inte göra så mycket mer i mitt tillstånd atm.  Imorgon är det back to school, känns som att det var ett tag sen trots att det var en vecka precis. Imorgon är ju som sagt även den längsta dagen och segaste. Efteråt blir det att traska på stan och leta tove en födelsedagspresent ;-) Hon blir ju stor, lillvännen! Hela 17 ååååååår! Välkommen in i klubben ;)

Har även skrattat lite för mig själv idag när jag verkligen insett en sak, häxa alternativt sneglarn, behöver jag säga nåmer? Hahahaha. Jaaaaaaaaaaa, jag blir så tossssig när jag inte är vid mina sinnes fulla bruk ;-)


pusss

SMÄRTA

Idag blev det ingen praktik för mig likaså ingen tandläkare. Vaknade av en otrolig smärta i magen, helvete. Har serriöst aldrig kännt så förrut. Jag tillochmed grät för att jag hade så ont och ifall jag gråter för att jag har ont ja, då jävlar har jag ont. Har knappt kunnat stå eller ligga ner. Men nu känns det bättre när jag fått i mig både mat, tabletter och en varm kudde som ligger ovanför magen nu. Gooosch. Hate it. Ja, men nu har jag ialllafall 2-3 veckor på mig att borsta tänderna noga innan det är dags för tandläkaren. 1april ska jag dit, vilket skämt säger jag. Mamma trodde jag hade så ont i magen för att jag var nervös för tandläkaren? hm.. undrar vad som finns innanför hennes pannben egentligen :) nåja, hon är som söt hon. Pappa trodde det var för att jag inte ätit bra, sist jag åt var för snart 1 dygn sedan. Ska ta mig några mackor nu snart och förhoppningsvis blir det bra igen.... äääähhhh, nu ska jag vila


herrå


jimmy du är söt, tihi


SKROOOOV

Förfan vad mätt jag är. Frågade mamsen lite artigt vad det skulle bli för mat, det jag fick till svar var - "köttfärssås och makaroner", jag började genast lysa upp tills hon sa "fast det är samma köttfärssås som förra veckan" , jag blev som ett mörker... med andra ord, den köttfärssåsen var inte alls god. Men till min stora förvåning bläddra jag sakta men säkert mig fram i kuriren tills jag kom till sista sidan där det stod - Skrovmål 39 kr !!
Jag började genast söka fram min mobil och skrev ett lockande sms ang. det till min käreste och ni tror han tackar nej till skrov för 39 kr??? Nää. Exakt. Såååå nu är jag fylld med gó mat. Fast jag har precis varit ute med min hund, diva, det var blött. Så blött att jag fick byta strumpor. Hatar väder som gör att man måste byta strumpor. Jag som hade valt mina finaste strumpor idag och jag fick genast byta. Fan. Jag tröstar mig med en päronsoda - perfeeeeeeekt nu innan ja ska till tandläkaren imorgon! Bra Ida, BRA!!



CAUSE , I LOVE YOU

Skönt! Fått sova ut vilket behövdes! Jag vet faktiskt inte alls vad dagen kommer att erbjuda. Förmodligen blir det att jag far till Jimmy senare och är hundvakt med honom. Zorro är ju som sööööt : )
Har precis käkat en piggelin , skiiiit gottt!! I lööööve it.
Något mer jag älskar är ju min underbara älskling! Så underbar! Snart har det varit vi 1 år & 4 månader. Den allra bästa tiden i mitt liv. Du är verkligen den som får mig att må bra som ingen annan kan. Trotts våra med och mot-gångar har vi ändå lärt oss något utav det vilket fört oss närmare och vår kärlek blivit starkare.
Jag & Du, Du & Jag - Forever.

image95

Jag Älskar Dig Jimmy Åström. <3

LEDIG

Måste bara upplysa er alla om att jag är ledig imorgon!!! Eller okej, hemmaarbete, fast jag kommer ju inte göra så mycket så ;) SKÖÖNT!! Nu blir det palt. hejdå

LUNCH

atm lunch från praktik. fick en extra lång lunch idag också, på cirkus 1½ timme. Sköööönt! Sen märkte jag en bra sak så jag slipper oroa mig nu, jimmy vet vad jag pratar om ;) Har precis ätit lite plättar så nu ska kaggen inte vara hungrig fram tills eftermiddag. På praktiken går väl allt hyffsat.. hm, vad ska man säga, slött? har hjälpt min farbror nu med lite saker på datorn och det är väl i princip det enda jag gjort hittils idag. Tror inte heller det blir så mycket mer idag. Hoppas dock på att vi slutar tidigare idag, hade varit otrooligt skönt! Mina ögon är inte långt ifrån att falla igen då det inte händer mycket på praktiken, jäkligt svårt det där. Nå ja, resten av dagen lär väl inte se så mycket intressantare ut. Btw, skönt att man slipper friluftsdagen idag! Vi har ju praktik istället , brabra.


Cause I'm your lady and you're my man - jimmy ;)





image94


Sen måste ni bara medge att denna charmknutte är för söt ;)
Nästan så man längtar till på lördag för att få se han dra sina bästa skämt!!





THE DENTIST

Jo, nu äre kväller. Har gjort klart en massa skoluppgifter nu så jag känner mig hyffsat duktig. Fick ett hyffsat tråkigt besked som verkligen fick mig att ta tag i saker gällande skolan. Så nu jävlar! Hoppas detta håller i sig nu resten av skoltiden , chansen att det gör det är ytterst liten, men det blir vad man gör det till! Har även varit med älskling ett tag också och vi spelade lite GH som han nyss köpt till sitt wii.
Imorgon är det back to reality igen, iaf för mig. Praktik står på schemat men jag har hört att imorgon kommer bli en rätt tråkig dag eftersom det inte kommer vara så mycket att göra. Men sånt gillar ju jag ;) Sen har jag även tandläkartid på torsdag som jag är hyffsat nervös inför. Jag har ju inte varit där på ungefär 2 år snart och under den tiden har jag hunnit smälla i mig både det ena och det andra - så här väntas hål!!!



image93


/ IDAN

SHOPPING

Jo, måndag. Tog en extra lång sovmorgon idag så lång att jag inte gick till skolan. Fyfan, måste verkligen skärpa mig.. men NK gör mig inte på bra humör just nu så det blev att skippa den. SKÖNT säger jag. Annars hade jag bara blivit utskälld pga sen inlämning av labbrapport. Nää, herrejävlar. Istället gick jag på stan med mami där jag hitta två tröjor, finnemang! Hitta ett par skit söta skor som jag verkligen MÅSTE ha.. men just nu ser det inte ljust ut i ekonomin så vi får väl se hur det blir med den saken. Nu ska jag kolla lite på arbets om nå jobb såå... hare gött.

Jimmy, you and me forever no matter what.

Jag vet det mesta men jag lider inte för det, syyynd

JEU

jeu, söndag. som vilken annan söndag som helst med andra ord. just nu halv tittar jag på tv samtidigt som jag skriver här. jimpan var här ett tag så vi har myst på! han är och skjutsar sin familj nu så han borde komma tillbaka på vilken sek som helst. imorgon är det ännu oklart ifall jag har sovmorgon eller inte, men älskling ska ändå hålla mig sällskap inatt. lika gosigt varje gång! sen blir det även en kort dag imorgon, slutar 11:10. då blir det stan med mammsen, måste även förbi arbets också. ska väl kika på lite kläder också, men med min dåliga ekonomi räcker det nog bara till minst en tröja! men det kan också alltid vara bra att ha :) nu väntar tv, gos och andra trevligheter!

godkväll.

LULEEEEEÅÅ!

JA!! Jag kan nu meddela att jag kommer fortsätta kolla på hockey. Luleå vann och mora förlorade vilket resulterade i att Luleå slipper kvala, SKÖÖNT! Kvällens planer lär inte bli som jag tänkt - som vanligt.
Hemmakväll, inget ovanligt, men dock lika skönt för det. Själv också. Liiiite miss.lonley på den. Men jag har ju valt det själv.


ÄÄHH, jag ska ha trevligt nu, skratta och sjunga och dansa och äta godis... - in my dreams ja!!


image90

SKIT

Det där med labbrapporten sket sig ... orkar inte ens. Fan. Helvete. Alltid samma visa om och om igen..
Jag såg på tv igår. Tills jag for ut med jimpan & modig. Vi var ute. Så mycket ute att vi var i boden i nästa ögonblick. Rätt dött där. Sov hos jimmy och vi kom dit vid halv 3. Jag var trött. Vi somnade.

Idag däremot är man pigg och alert!!! Hockey är det också. Nu gäller det! Luleå MÅSTE ta denna match samtidigt som Mora MÅSTE förlora sin. Annars är det rent åt helvete för luleås del. Hej allsvenskan. Då ska jag sluta kolla på hockey!!!!! jag LOVAR!! Ikväll är det också andra chansen, vet dock inte vem det blir som går vidare, riktigt svårt att klura ut... ja, helvetee.......sen efter det vettitusan, pratades om lite partaj, men  som sagt - vi får se hur det blir med den saken!



JAG VILL SOVA

joo, dagen blev inte alls över förväntan. snarare tvärtom. fick tillbaka nk-provet där det stod klart och tydligt IG på. visst , jag kunde inte ett smack. men marianne... finner inga ord för henne. blev ett chockerande svar när vi fick veta hennes ålder... herrejävlar!!! så, omprov v12 väntas. inte så jävla lycklig at the moment. just nu skulle jag bara vilja sova och vakna då det är sommarlov. snaaaacka om soooft!! dessutom har dagen i sig varit otroooligt seg. har haft hål nästan hela dagen, vilket resulterar i att man inte gör ett skit vilket gör att tiden går så sjukt sakta! däremot var det väldans trevligt att se alla igen efter ca 2 veckor! så roligt att vi tjejer bestämde oss för att hitta på något roligt nästa vecka, bla med singstar, mat och andra trevligheter! hoppas det blir av.  A-Ö är även ett mååååste!! tror vi alla är eniga om det ;-) en klar favorit i vår klass..
just nu väntas skrivning av en labbrapport därefter andra trevligheter som jag för stunden inte har någon aning om, men allt eftersom lär det dyka upp roliga alternativ att välja bland - Det löser sig!!!


TUFFT LÄGE

Så skönt att få vila upp sig inför veckans längsta skoldag som infinner sig redan imorgon. Herrejävlar, tills dess ska jag ha gjort en labbrapport som man inte alls får lämna försent. Då blir marianne inte glad. Fuck. Jag ids verkligen inte. Nåvääääl, får bli att göra det under mitt 3 timmars hål. Vaknade upp bredvid älsklingen idag vilket är lika mysigt varje gång! Mötet igår gick helt okej. Trots att jag inte fatta ett smack av vad dem pratade om så gick ändå 3 timmar väldigt fort. Kan också passa på att meddela att mackan satte sig fint i lill-kaggen vilket förgyllde hela min kväll :-)
Senare ska jag väl inte helt oväntat vara med Jimmy. Vi har pratat om att jag ska bjussa han på gómat... men vi får väl se hur det blir med den saken! :) Kände geenast hur det kommer svida i plånkan med tanke på att jag måste börja spara till min ev. utlandresa som jag inte gjort ännu. Måste ge morsan 500-600 kr som hon sedan ska gömma så jag inte slösar dem på ovikiga saker.. fan, detta kommer bli tuuffft! - Jag som fick nya h&m katalogen igår!!!!

MÖTE!

Andra dagen på praktiken. Dock gjorde jag inte alls mycket vilket gjorde att tiden gick sakta...blev en incedent där efter lunch då jag och farbror fick fara och spana lite, spännnaaande! Det roligaste som hänt idag. Sitter här och förbereder mig på ett 3-timmars långt möte.... dock bjussar dem på en valfri dagobertmacka plus ledighet imorgon så jag tror nästan det är värt det. Jag behöver trots allt bara sitta där och lyssna på när alla gubbar snackar om sådant jag inte förstår. Därför kommer nog min mobil vara rätt aktiv under det kommande timmarna. Finns nog inga bättre alternativ att sysselsätta sig med. Genom detta möte får jag också se hur det funkar och hur pelle agerar som en ledare, vilket jag ska analysera senare om. Sen måste jag också sätta igång med min labbrapport som jag inte alls tror kommer bli bra... jag har som sagt svårt för sånt där och behöver all hjälp jag kan få av någon som verkligen kan!
nåja, ska nog inte sitta här längre. Måste röra på mig innan jag ska sitta i 3timmar - snacka om att mitt arsle kommer bli brett nu ;-)

PRAKTIK

Jåå! Första dagen av min praktik är nu avklarad. Helt ok ! Känns skönt att min galne farbror är min handledare.. det funkar perfekt då. Dock blir det inte så mycket att göra men jag trivs med det, grrrreat. Morsan hade även köpt jackan till mig idag då jag kom på lunch vilket förgyllde dagen ännu mer.. Imorgon blir det även så att jag ska till praktiken på kvällen i cirkus en timme men pga detta får jag vara ledig på torsdag vilket jag inte tackar nej till, helvete ja!!! psst, jag invigde jackjäveln också passande efter lunch, helvete vad nice man kände sig!! jag gillar enoooormt.
nu väntas chatt på msn med min bäääääbbbyy & sen lite middag i kaggen. Därefter blir det umgåstajm med J.Å!
btw!! ingen konst för mig att stiga upp imorse, var klar före tuppen!! - imorrn blir det nog värre...

JAG VILL INTE

Jaha, sista dagen för mig på sportlovet! Dagen har tillbringats hemma hos älskling där vi blandannat gick ut och gick med zorro! skönt. Dock är inte mina händer det vackraste som finns nu. Men det kliar ju så mycket i hans tänder nu såklart mina händer är ett bra alternativ då! Är precis hemkommen fått i lite käk i kaggen nu, den skrek som ba fan.. herregudarnas. Sen meddela även sara mig om att jackan nu fanns i min strl så hon la undan den så imorgon får min mor i uppdrag att gå och köpa den till mig medan jag sliter på praktiken. Japp, tidig kväll ikväll upp redan 06:30 imorgon.. jag är inte pepp, nej... jag vill inte ..

helvete

HELGEN

Tjingtjing. Sportlovet rinner sakta men säkert ut.. en ledig dag kvar åtminstonde för mig. Sen sätter praktiken igång, är väl inte så jätte pepp att börja 07:10 varje dag, but i can do it. Helgen har väl varit helt okej. Igår såg vi på melodifestivalen. Gjorde lite glass med hallon och chocklad! Helvetes gott det där.. även mina nya jeans fick sig ett smakprov, fan..
Sen under natten kolla jag och min älskade på film, double jeopardy, hette den. Riktigt mysigt. Sen har vi även imorse varit och ätit tårta som blev vår nyttiga frukost förövrigt hos min kusin som dock fyllde år igår men eftersom hon tävla på DM och vann så firade vi henne idag! Sen under dagen har jag endast chillat och kollat på film vilket resterande tiden av kvällen också kommer att bli. Kommer sakna min älskling, dock! Inte sovit utan honom på länge och det kommer kännas.. Men det är bara att vänja sig nu när man kommer börja tidigt nu i ett par veckor. Men jag älskar honom lika mycket för det :)



puss påré

LÖRDAG

Kanske dags att uppdatera lite granna. Igår spenderades kvällen och även natten hos jimmy. Mestadels för att dem just har fått en ny medlem till familjen, super söta och då menar jag verkligen supersöta, zorro! sjukt gullig.
Väldigt trevligt var det iallfall och framför allt kul att vara i kontakt med en valp igen, känns som att de var en evighet sen Diva var liten valp, fast det var ju trotts allt bara 4 år sedan.



Vi gick upp rätt tidigt eftersom jag skulle se på DM i cheerleading idag. Jag och sara traska dit i ovädret och fick betala 100 spänn, vilket var jäääkligt dyrt. Stort minus till det. nåja, alla lag var ju duktiga på sitt sätt! Stolt att elins lag patriots vann i cheer B junior klassen, grattis! sikken födelsedagspresent! Efter ungefär 3½ timmes tittande var vi hungriga så vi traska iväg mot max som fick bli vår middag! Sen for vi till willys och handla lite gotti! Kvällen lär väl bli lite melodifestivals tittande och så vidare. Sen får man se vad som händer! Hoppas björn är rolig idag... charmknutten där! Nå,  tills vidare - ha det bra.

RSS 2.0