LALALALA

Kort och gott: GOTT NYTT ÅR!!!



image46





.... och ikväll blir det party!!!!



UPDATE

J for just härifrån för han skulle hämta sin lillebror. Men sen återvänder han hit och förhoppningsvis med något gott!! Beställde ju en påse djungelvrål & jag hoppas han tog emot beställningen. Vi får väl se :) Jag antar att vi bara ska ta det lugnt nu ikväll & se på film och ladda inför imorgon. Man måste ju orka vara uppe länge då så man inte däckar för tidigt. Dock ska det inte bli som förra nyår då man i princip "sov" hela kvällen, haha. Skämmig man var då! Men som sagt, men har blivit äldre nu och mer mognare under 07! Hoppas det visar sig imorgon ;-) Nåja, en liten update såhär på kvällen.... mer blir det imorgon! Godkväll / I



image45

Jag älskar dig

NYÅR NEXT

Söndag är lika med en - Ta det lugnt och vila dag. Iallfall för min del! Måste ju palla med nyår som är redan imorgon, fyfarao vad nice :) Men jag ska ändå inte förvänta mig så mycket för oftast så blir man bara besviken då! Eftersom det aldrig blir som man tänkt sig ..
Har som sagt fixat klart allting så jag behöver inte känna någon stress. Det som är oklart är bara vart man ska vara, har ju några alternativ, men vet inte ifall de känns så lockande? Inte just för stunden iallfall. Men med tanke på att dom flesta partajar på nyår så finns det ju alltid någonstans där man är välkommen! Det lutar väl mot en förferre hos sarii och kanske vidare till en lokal sen. Men vi får se hur det blir som sagt.
Nu ska jag äta och bli stor!!

Vi seees.

VAD SKA MAN GÖ?

Vad ska man göra en kväll som denna? Sjuuuuuuuukt trist. Har kollat runt på alla möjliga och omöjlga sidor. Har kollat på TV och inget intresserade mig väl mycket för att jag skulle stanna kvar. Kanske spela singstar??? eller nä. Mami och papi blir nog ej glada då. Dom har fått stå ut alldeles för mycket med det där!! Kanske dra ut? men med vem? det är ju frågan. Ska iofs vara med min älskling snart... och om vi slår ihop våra kloka huvuden så kanske vi kommer på en bra idé! Nä, jag får sitta här och kolla på ingenting och höra på när grannarna smäller random-raketer.

tack och hej

SNÅLJÅP

Är nästan precis hemkommen från storheden. Jätte mycket folk och det var bilköer av dess like. Ja herregudarnas.. fann mig faktiskt ett par jätte söta metallic-färgade ballerina skor för endast 99 kr! Billigt va? Jag slog till direkt och dem blir perfekta till sommaren. Sen var jag även på jakt efter kläder till nyår.. men den tanken fick jag nästan glömma direkt.. ingen idé med tanke på hur kräsen jag är. Sara hitta jätte fina kläder till mig och jag rent ut sagt bodde i alla provhyttar i varje klädaffär. Men när jag väl såg prislapparna .. "mjaa, fan.. inte värd 199 kr" "njäää, så dyrt" .. ja, ni förstår? När jag väl har mina pengar så blir jag för snål. Men det kanske är bra på ett eller annat sätt. Införskaffa mig även ett par trosor för 50 kr, fina och lagomt billiga. Mer än så blev det inte.. jo, ett orginalmål på max förstås.. men sen var det stopp! Har även fått mina ideér på vad jag ska ha på mig på nyår.. har inte riktigt bestämt mig ännu, men nästan! känns skönt. Hann tänka på allt sånt igår när jag inte kunde somna! Mamma ska även ringa och beställa kläderna i veckan.. allt kommer gå på över 1000 kr! men det är jag villig att betala!

Nu blir det annat, tjaaaaaaao.


image44

Ny-skorna

JUST KEEP DREAMING..

Fick hem nya H&M katalogen idag vilket inte alls är bra för min del. Med tanke på att jag hittar så mycket saker och jag har verkligen inte råd med allt.. då blir jag bara besviken och inser faktiskt att det hade varit bra med ett extra jobb nu såhär då man vill ha lite nytt i garderoben. Det som gjorde mig glad idag var att jag fick mitt studiebidrag, _hela_ också.. för jag har fått höra att man bara skulle få halva. Men ack! jag fick hela. Har kikat ut ett par kläder, skor och väskor jag ska beställa/köpa. Får se ifall jag hittar det på stan istället.. mycket lättare eftersom då kan man pröva! Så imorgon ska jag eventuellt till storheden ihopp om att jag kanske hittar något nytt och fräscht. Dock kommer det nog in nästa vecka med tanke på att det är rea nu. Ska försöka hitta vår/sommar skor! gäller att vara ute i tid! ;-) Så vi for se hur det blir. Ikväll ska jag nog umgås & se vad som händer .. har faktiskt ingen koll nu när jag är helt inne i modevärlden för stunden... måste lugna ner mig nu! göra mig klar.. sluta drömma.. och kanske skaffa mig ett jobb?


Ida.


image36image43
image37image38image41

ROCKBAND NÄSTA?

Dagen har varit grymt trevlig. :) Började dagen med att gå på stan med sara ihopp om att finna mig någonting på rean. Men det var i princip helt omöjligt - iallafall för min del. Dock blev det lite kläd, väsk och jack-köp för min kära vän sara! Himla snyggt. Det enda jag unna mig var ett till singstar spel, det fick bli, schlagerhits. Japp! Det fick det bli och jag kan då lova er alla att jag sjungt nästan hela eftermiddagen nonstop med sara! För mig gick det ypperligt bra med tanke på att jag vann ungefär varje gång utom några.. då jag lääät henne vinna! ;-) Sen kom min käre man hit och vi började spela guitarhero3 som vi lånat. Kan inte påstå att jag var bra där ibörjan.. men nu flyter det på riktigt bra!! Ska fan starta rockband nästa alltså!!!! Nyss fick min man ett fnatt och var tvungen att fara och tvätta bilen så här sitter jag åter igen.. i väntan på lite... kärlek? - Det jag menar är såklart lite sex and the city!!
Nej, nu ska jag slinka ner i min pyjamas och vänta på min man.

All kärlek till er / Ida


QUEST

åhh! alltid ska det vara något man bekymrar sig för. antingen är det de ena eller de andra.. men detta kommer lösa sig och egentligen tror jag inte det är så farligt, de fixar sig.. eller???? frågorna är många men svaren dess färre. ibland önskar jag att man har fler svar en frågor, hade kanske varit lättare då? kolla, en till fråga.. en fråga utan svar igen!! åhhh, blir galen helt sinnes, jaa helt rubbad.

Näääää, nu ska jag styra skeppet mot tv;n !


SO LONG MY MATES & ha en trevlig natt :-)

GOD FORTSÄTTNING

Då var det över för denna gång. Ett år kvar tills det är samma veva åter igen. Kan inte säga mer än att jag är nöjd med denna jul! Fick i princip det jag ville ha och förhoppningsvis gav jag också bort det alla andra ville ha! Så det gick jämt ut. Orkar inte hålla på att rabbla upp alla mina gåvor här lär ju ta en evighet med tanke på hur mycket det var! ;-) Nä, skämt och sido.. fick iallafall ps2 och singstar av min kära älskling! Tacktacktack!! Står förövrigt och sjunger här hemma som en ren galning.. pappa och mamma har det nog inte lika kul som jag har .. men det får dom leva med! Jag ska bli sveriges nya carola hade jag tänkt och då äre ju bra att jag kan öva här hemma! Sen har jag även ätit en hel jävla last med mat, serriöst, snart kan jag nog gå från xs till large i tröjor. Såååå mycket har det blivit!
Förutom att jag står och galar hela dagarna så har jag även hunnit med en tripp till stan. Men med tanke på detta mellandagsrea-tjaffset skulle jag nog ha stannat hemma istället. Gick knappt att ta sig fram där man skulle.. så nää! det får bli någon annan dag.

Sen vill jag bara hälsa alla en god fortsättning så skriver jag när jag har tid! TJAAAAAOOOOOOO!!

FRÅN MIG TILL ER..

Nu är det inte mycket kvar, inte ens en dag kvar... bara några få ynka timmar innan visarna på klockan efterlängtat slår 0:00, det är då de är julafton. Kan inte säga mer än att jag längtar! Även fast jag inte har en minsta julkänsla - än så länge. så tycker jag ändå man ska ta tillfället i akt och verkligen gå in för det hela. För julafton är ju bara 1 dag om året. Man vet aldrig när man firar jul igen! Ta vara på tillfället lixom. Jag längtar mest till maten & julklapparna eftersom jag är ett stort ego, jag vet. Men jag är så grymt spänd på vad jag ska få.. vet inte varför, men jag är bara det! Men visst, att få umgås med hela nilsson family klagar jag inte heller på. Vi brukar få det ganska trevligt ändå :-)

Ikväll ska jag sova hos min käreste! han ska ge mig min julklapp och den är jag nog mest spänD över att få.. har hört att jag kommer blI grymt glad över de! naaw :) hursomhelst tror jag inte att jag kommer skriva något mer förens tidigast på juldagen. För imorgon är det en datorfri dag.

I och med det vill jag bara säga - Från mig till er, en riktigt god jul! :))))

I VÄNTAN PÅ VAD?

Fullt hus med gamla & nya släktingar all day long. Dem sista gick precis. Nu sitter jag här i väntan på vad? Har egentligen inte en jävla aning om vad jag väntar på? någon som kanske vet kan ju självklart meddela mig på direkten! jag undrar vad man kan hitta på nu i väntan på ingenting, något tidsfördriv .. hm, ska jag eller ska jag inte spela need for speed? kändes otroligt jobbigt att föra musen på ikonen som ligger högst upp på skrivbordet och sedan måste jag trycka hela två ggr på musknappen... herregud, alltså.. hur jobbigt lät inte det på en skala 1-10!!

nja, hörni gott folk!! nu blir det tv - sweet home alabama med andra ord.


/ ida

image35
Dessa små charmtroll tog över min dator idag.

DET BLEV EN LYCKAD KVÄLL..

Här sitter jag 2 dagar före julafton medan tilde rör mig i håret. Åt precis god mat från MAX! ovanligt, njaae. inte från min sida iaf! Morsan fyller 48 år idag medan hunden fyller 5. Ganska komiskt att dem två fyller år på samma dag, kasnke därför dom så close? ja, vem vet. Kvällen igår erbjöd på många skratt, mat och onyttigheter. Kvällen var jätte trevlig med andra ord! För en del blev det ingen långvarig vistelse för pojkvännerna väntade för dom! Medan jag sara & linda höll på med allt från att ta kort till frisyrfixning. Det var trevligt :) Där kring 1 snåret var det dags för mig att gå den långa biten över gatan hem. Väl hemma såg jag på bring it on halvsovandes i datorstolen. Sen var det pladdask ner i sängen, och jag somnade direkt. Ikväll blir det kasnke en snabbvisit hos sara igen, en fågel viska i mitt öra att det var poker som  stod på schemat.. får se ifall jag dyker upp! Annars låter jag det vara oskrivet vad jag ska göra ikväll - för idag tar jag allt som det kommer.


AKTA HALKAN

Var precis ute med diva & fysjutton vad halkigt det är ute. Jag gled riktigt, jag gick inte, utan gled. Tillochmed Diva som är så liten, drog mig i kopplet, jag kunde glida bakom henne. Stackarn, fick det allt kämpigt! Men mamma vill ju att hon ska gå ner i vikt och det är ju bra att hon börjar dra mig!
Men som sagt! Vill bara uppmana er där ute, det är jätte HALKIGT ute  - rent livsfarligt.

SNART..

Fredag idag! 21a december. 3 dagar kvar till 24e. Mamma & Diva fyller år imorgon. Tjejmys ikväll. Det ser grannt ut må jag säga. Sara har nyss fyllt år och genom lite tjejmys med middag ska vi fira henne så mycket det bara går. - Det är hon värd. :)
Sen måste jag även med min mamma och julhandla MAT idag. Lär ju vara något mycket med folk kan jag garantera. Hatar att hon alltid måste göra sånt här i sista minuten. Visst maten blir dålig, men ändå!! Nåja, det kanske hör till julen? Vad vet jag. Dessutom är det 3 dagar kvar till julafton nu. Känner en aning julkänsla, kanske för att vi har julgranen framme ovanligt tidigt i år? Där det ligger en massa julklappar som jag redan har varit och klämt och vridigt på? Kanske är en förklaring...
Dessutom blir jag tokig på pappas lilla "gåta" som enligt han själv klurat länge på för att komma på. Det är en gåta om ett paket jag ska få & tydligen mina systrar med.
Den lyder ; " När ni får paketet är det likadant, men när ni öppnar är det helt olika" ... visst, vart fan vill han komma med det där lixom? Kan ju vara vad som helst. Gosch, blir  tokig på farsgubben ibland & han får sig ett gott skratt så fort jag ens öppnar munnen om ett vettigt svar enligt mig.. men tydligen är ju inte det de rätta och jag tror heller inte han hade sagt ifall jag har rätt eller inte.

NÅJA, nog om detta .. blir lite frulle nu, är fan hungrig. - ovanligt? svar; nej.


/ Ida den allsmäktige.





INTE ENLIGT PLANERNA

Det där med städandet.... alltså, jo.. jag kom ju en bit iallafall.. plockade ihop alla saker och sådär.. men resten, med att damtorka, damsuga osv.. blev lixom inte av! FÖRLÅT gud. Jag lovade faktiskt mig själv & mamma att jag skulle ta mig i kragen och städa idag! Men det blev inte av.... annat kom ivägen... typ som min älskade.... dator!! Det ser iallafall någorlunda fint ut, men jag vågar knappt ta mig en titt under sängen! Jag lär nog bli chockad av hur förjävligt det ser ut... tror inte en endaste jävel vågar kolla under mina mattor, säng och allt vart det nu samlas damm under!!!! herrrejävlar - idag gick det inte enligt planerna!

NYFIKEN I EN STRUT TITTAR UT!

Jag har officiellt haft jullov nu sen i tisdags. Fast idag kan man säga att jag fick det på riktigt eftersom alla andra fick det. Ett sjukt bra & välbehövt lov kan jag lugnt säga. Nu är det julmat, vila & paraja som gäller!!! Igår lämna jag över mina presenter till sara! Ett par guldiga knästrumpor & ett par örhängen gav jag bort! Hoppas du blev glad, honey!
Jag blev det jätte glad över dina julklappar som jag inte kunde hålla med att öppna på julafton. Nej, igår var det dags för mina första julklpappar, i dem låg det en svart sticka tröja och ett par fina örhängen. Jag tackar och bugar!!!
Sen for vi och städade J;s bil, det behövdes, och det märktes att den blev ren! Grrrrrrrymt.
Idag blir det städa , städa & åter städa som gäller, för i mitt rum, där 'är det dammigt.

Nu blir det dammvippan och disktrasan som gäller, vi ses!





/ ida

UPPRÖRD

Nu är tankafett.com efter med avsnitten av greveholm! Dom ligger 1 dag för sent!! Rappa på nu, ladda upp avsnitt 18 & 19 på en endaste gång!

/ en upprörd Ida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I VÄNTAN PÅ BÄTTRE TIDER..

Varför var just jag tvungen att få världens segaste internet? Gud, snälla förklara det för lilla mig.. VARFÖR? Varför gör du inte så min Pappa får lite vett i skallen & verkligen inser att vi har världens segaste internet? Han menar att med segt internet hinner han ju med eftersom han är så sölig på att skriva på tangentbordet! Men snällla pappa, så funkar det inte! Jag behöver bättre , snabbare och mer effektivare internet! Jag är nerladdarN. Jag laddar ju ner... jag vill inte vänta en vecka på en film. Nej, nu får gud sätta fart på det jag har väntat på nu i kanske... 3 år? Även gud behöver bli snabbare.. eller är det jag som behöver sakta ner?


image33

Herregudarnas!!!!!!!



/ Ida.

IDÈTORKA

Halva veckan har redan gått, en aning stressad, eller? Har ju som sagt redan köpt klart alla julklappar.. men det som stressar mig mest är vad jag själv ska ha på mig på julafton, vad man ska göra & helt enkelt hur allt kommer gå.. för min del är jag inte lika uppspelt över julafton längre som man var när man var liten. Men visst , det är en helg jag inte vill missa eller att någon jävel helt plöstligt skulle ta bort. Nää, för jul, det ska man fira enligt mig. Detsamma gäller nyår, en grymt överskattad dag, då alla jävla är fulla som as och vinglar omkring och kommer knappt ihåg någonting dagen efter.. är det inte en dag som ska vara värd att minnas? Nog för att jag själv hamnar i samma träsk.. men ändå! Visst, nyår längtar jag nästan mer till .. då man får umgås med alla sina vänner och verkligen leva loppan! : )
Nu fick det mig att längta ännu mer... måste göra något annat.. blir galen. Händer fan aldrig nå spännande i mitt liv längre!
Måste ta mig i kragen - på en gång.

BETA HOUSE

Det hjälpte inte med att försöka vila bort mitt halsont igår. Det stannade kvar. Ända fram till idag. Är sjuk, har lite feber & små ont i halsen. Har endast tagit det lugnt idag och passat Diva. För mami är i happis på ikea & shoppar loss.
Håller förövrigt på att ladda ner senaste American pie - beta house , är den bra måntro? Tar dock sin lilla tid men den ska vara nerladdad innan ikväll iaf :) Tror heller inte jag ska tillbaka till skolan någonting innan det blir jullov. Har bara ett prov imorgon, men det får jag ta efter jul istället. Skönt!

Nu blir det annat, kanske äta, för nu skriker kaggen på mat.

BYE.

SHOPPA

Dagen har väl varit sådär, inget speciellt, mer än det att vi redovisa bort lite saker. Känns skönt att få lite bortgjort faktiskt. Efter skolan traska jag mot staden där jag köpte klart alla julklappar. Till sara, mamma & mina kusiner. I'm DONE! Gynna mig även ett par lila knästrumpor, det blir nog nice. :) Mer än detta blir det inte idag. Håller på bli sjuk, har ont i halsen, damn. Får fasiken inte bli sjuk till juulafton, nej det går jag inte med på!! måste vila ett tag iihopp om att det kanske försvinner.
Kankse skriver mer senare.




TJAO!

GODMORGON SVERIGE, VÄRLDEN, UNIVERSUM!

nyvaken. hungrig. trött? vad kan allt detta innebära? har nästan knappt fått en blund under natten pga vise versa. saker som bara är grymt jobbigt att höra & se... fyfan. jag skriver absolut inte detta för att folk ska börja tycka synd om en för det är egentligen inte mig detta handlar om. men ändå.. det drabbar ju mig med? sjukt. sjukt. sjukt.
får faktiskt se vad dagen kommer erbjuda. var planerat att gå på stan och köpa det sista julklapparna. men det lär ju inte bli nu iallafall. får sysselsätta mig med något annat. ska vänta på att dagens avsnitt av mysteriet kommer ut så man kan tanka fett ;-)

/ I

JAG GÅR HAN PÅ NERVERNA..

Mitt kärleksfulla hjärta och smarta huvud slogs ihop och bestämde att det som väntade för min kväll var; en hemmakväll med mys&popcorn. Ja, varför inte? Tackade iallafall inte nej till det erbjudandet. Kanske för att jag inte alls var klar och att jag suttit i pyjamas hela dagen eller för att det inte fanns något annat att göra? J är ute på egna upptäcktsfärder ikväll med grabbsen skulle jag tro. Han borde nog tycka det är skönt utan mig ibland, haha! Kan väl gå han på nerverna skulle jag tro..

Nu ska jag fortsätta se på pirates - med mina föräldrar för en gångs skull!


Tjingeling. / I.

MYSTERY

Jag laddar upp med lite mysiteriet, har kommit ikapp nu. Laddade klart idag fram till avsnitt 15 så nu ligger jag rätt i schemat! Bra Ida, starkt jobbat! Är riktigt imponerad av mig själv, grrrrreat! Det blev bara middag igår sen en sväng ut inget mer med det. For hem ganska tidigt och kollade på greveholm i vanlig ordning med älskling. Har helt noll koll på vad som händer & sker för min del ikväll, just nu lutar det åt att vara hemma och ta det lugnt, låter det ovanligt? Nej, jag tänkte precis det. Fan, nu måste jag slå ihop mitt smarta huvud med mitt kärleksfulla hjärta och komma på något ...

VI SES!

SNÄLLA GUD, STANNA!

Redan torsdag vilket innebär fredag imorgon och helg därefter. Det är ju riktigt skönt! För sen är det endast 1 vecka kvar tills julafton är här. :) Vilken hejdundrande fart det har gått! Nyss började man 2:an och nu är det julafton? Snart går man ut 3:an och tar studenten... man hinner ju inte riktigt med. Måste be gud stanna världen ett tag! För visst fan ska man hinna med att njuta och leva innan man dör och allt plötsligt tar ett slut. Ja, jag vet.. det lät brutalt, men det är ju så. Det alla nästan fruktar för står vid andra sidan dörren.. någon gång ska det ta slut, alla sagor har ett slut, även denna... men vi behöver väl inte läsa min saga allt för fort?
För nu ska jag leva livet - jag börjar med att äta lite knäck!


I'm done / ida


image31

TACK!

Som många kanske vet, hört eller sett så är jag en av vinnarna av en skype-mobil som Kenza anordnade! Gud, säger jag bara... trodde ALDRIG i mina vildaste fantasier att det var just jag som skulle vinna! Är otroligt tacksam! Kenza har förgyllt min dag, min jul och hela mitt år! Tack så jätte mycket =) Denna mobil ska jag verkligen ta hand om. Tack!


Fick förövrigt mina kläder idag som jag har väntat på. Ena koftan kommer inte förens senare och det andra kläderna var väl hyffsat snyga. Lite stora, men jag ska iallafall behålla två stycken av dom. Förhoppningsvis blir jag större nu under jul och växer in mig i dem! Annars har det inte hänt speciellt mycket idag som är värt att nämnas..

Ha det så bra :)


Kram IdaN.



ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Ja, vad ska man säga? Seg dag men ändå har jag skolkat i från 2 lektioner? Vad är det med mig egentligen.. börjar nu helt plötsligt missköta skolan. Jag kanske behöver mer självdiciplin?
Ännu en dag fick kaggen gå utan föda. Det sluta som det alltid brukar göra med att jag får huvudvärk och min trötthet kommer fram ordentligt. Dagens höjdpunkt var nog ändå redigeringen av våran film till slutproduktionen. Där vi klippte in våra såkallade "tabbar" i slutet.. kan då säga att det nog är jag som bjuder på mig själv mest! Det fulaste är nog ändå när jag gapar lite snabbt medan joss gör ett ljud så det låter som att jag rapar vilket inte alls stämmer. Var bara tvungen att klargöra det så ni som ska se filmen förstår det ;-)
Jag har nog aldrig skrattat så mycket som idag - åt mig själv.

Men som man brukar säga - Ett gott skratt förlänger livet, jag har alltså förlängt mitt liv ett par år.

- Jag ska fortsätta skratta tills jag dör!

KNÄCK

Mamma har varit riktigt snäll mot mig nu det senaste dagarna, hon har gjort knäck, lagat den mat jag vill och det jag nämnde förrut, gett mig 500 kronor. Jag undrar ifall hon är ute efter någonting eller vill hon bara ha något extra fint i julklapp? Det sägs ju att ifall man varit snäll får man julklappar...




- 12

Oh, rena rama hawaii vädret idag, eller så inte. - 12 grader, det är bara att hoppa och skutta. Kallt är det rätta ordet för idag. Dessutom var min skoldag otroligt onödig! Blev firre till lunch vilket inte mättade magen så värst mycket så jag har mest gått hungrig idag iväntan på att klockan äntligen skulle slå 14:30. Den hann bara slå 14:15.. då fick vi  gå.
Men äre ljuvligt eller är det ljuvligt? 15 minuter tidigare, det är ju nice... really : ) nåja, ska snart bänka mig framför tv;n, såg ett spännande avsnitt av Las Vegas igår och grymt nyfiken på vad som kommer hända men först blir det mat...
kan ni gissa vad?
- Jooooo, det står Prinskorv idag på matschemat, igen! ;)

CASH

Nyduschad, finns faktiskt inget härligare - nästan. Här sitter man ren & fräsch.. men till vilken nytta egentligen? Just nu har jag inget att vara fräsch och ren till... jag menar, jag duscha ändå för att vara ren till skolan imorgon, men under natten lär man ju bli lika ofräsch igen? Eller är jag helt ute och cyklar? Fundera.
Idag gav min Mamma mig helt otippat 500 kronor bara hipps vipps utan vidare, vem gör bara så lixom?!? - ibland älskar jag min mamma.


image29
OLDSCHOOL

HALKIGT

Sådana här halkiga vinterdagar mitt i december är det nästan meningen att man ska halka åtminstonde 1 gång? Eller i mitt fall - 3. Hursomhelst jag gick hem själv idag, helt själv, den långa vägen enda till östermalm. På vägen gick jag lugnt & sansat precis som vanligt medan jag drömde mig i väg i tankarnas värld. Inte nog med det så ser jag en väldigt halkig fläck, eller jag tror att det är det, men på något vis går jag där ändå fast jag intalar mig, "nej, gå inte där".. men benen ville annat. Som grädden på moset ramla jag förstås pladask , fort gick det, men jag var lika fort uppe. Fett skämmigt tänkte jag och våga verkligen inte se mig om ifall någon oskyldig person skulle fått sig ett gott skratt en måndagsförmiddag som denna. Efter några meter var jag ändå tvungen att kolla bak .. till min förvånan så ser jag endast 1 tant på andra sidan gatan som jag antar inte såg ett skit, det gick väl för fort för att hon skulle hinna med.
TACKA FAN FÖR DET! Nu såhär....2 timmar senare har jag lugnat ner mig och verkligen förstått faran av det hela... nu är allt helt ok!
 
Det var det mest spännande som hänt idag.


image27
VINTER=HALKA

CLEVER

Jag har kommit på vad ordet var i tävlingen om presenkort! YES! Ordet... ja, det får ni lista ut själva.
Jag är smart smart smart. :)


puss på er!

STORHEDEN

Blev en tripp till storheden idag. Ett palats för alla finnar och norrmän med andra ord. Hyffsat med folk men det får man väl kanske räkna med nu under julen. Jag fynda dock ingenting men det gjorde jimpan! Hitta en snygg kofta och ett par jätte nice jeans. Han får önska sig de i julklapp =)
Sitter här och såg en tävling om att man kan vinna 1000 kr i presentcheck hos H&M! Klart jag ville vara med.. dock måste man söka ett par tomtar runt om i ett par utvalda bloggar. Hitta endast två stycken sen orkade jag inte leta nå mer. Nåja, ska snart till boden och lämna eller byta nån skoter. Det får bli mitt tidsfördriv denna Söndag.

Adjöss

DREAMS ARE COMING TRUE?

Hur många drömmar kan man egentligen drömma under en och samma natt? I natt tror jag att jag hann med 5 st helt olika drömmar eller var det en och samma? Hursomhelst så kommer jag ihåg alla 5 ifall jag räknat rätt helt utantill. Drömde från allt att jag fyllde år till att jag spela fotboll på en kullig äng. Det säger väl sig själv hur ganska knasigt det låter? Det här med att det kan hända på riktigt... kan det verkligen det?

Jag citerar min t-shirt jag en gång hade  - May dreams come true

ATT DRICKA SPILLD MJÖLK

Som många vet eller anar kommer jag såklart skriva någon rad nu om att Marie VANN! Blev överlycklig när jag hörde hennes röst spelas upp. Gud, hon är verkligen värd detta! Grattis :)
Fortsatte kvällen med lite lirande av need for speed. Gick dock inge vidare så jag & min snuttis somna sött
där kring halv 2 snåret!
Sitter här med en fullproppad mage i hopp om att min mor & far glömmer bort uppgiften dom bestämt gav mig.
Att gå ut med hunden. Jag är sjukt jäkla trött och ids inte helt ärligt. Dessutom blev jag less på min pappa som lura i mig "gammal" mjölk som jag säger. Är grymt petnoga när det gäller mjölkens datum. Det får inte gå mer än 1 dag då den egentligen skulle ha gått ut. Men idag, hällde pappa snällt upp mjölken åt mig, jag drack & drack... när jag var klar visa pappa mig paketet .
Han peka glatt på datumet och till min stora fasa ser jag att det står 4:e december - Idag är det 8:e.





JUST LIKE IT

VG på historiaprovet, oväntat men otroligt jäkla nice helt ärligt. Nk-provet hade han inte ens rättat. Fan heller, nu måste jag ju gå och gruva mig hela helgen.
Ikväll ska Marie förövrigt vinna hela skiten. Just  därför hon inte låter som en uppstoppad katt med en kråka i halsen som vissa andra gör. Ja, nu vill VI se Marie vinna!
Förövrigt är jag ensam hemma och hungrig. Ingen jäkla bra kombination eftersom jag inte kan göra mat.

Måste citera Tomas Ledin - Gilla läget.



Marie Picasso!

IT'S TIME TO GO

Jag får troligtvis veta mitt NK-prov idag. Det provet jag fuskade på, det provet jag inte är förtjänt att få mer än G på.
Jag är ganska nervös. Han kanske såg allt? Rickard kanske såg hur jag frustrerat bläddrade i nk-boken efter
svar på frågorna? Jag säger bara - SNÄLLA!

Jag är på gång till skolan nu. Jag försov mig idag - igen.

ANGÅENDE TÄVLING

Har bestämt mig för en rolig grej jag såg i Kenzas blogg. En tävling där man ska skriva en bra och vettig anledning till varför just en själv ska vinna en mobiltelefon. Tänkte att det kunde vara en rolig grej så här på en torsdagseftermiddag! Nåja, dags att ge en vettig anledning? :)

Ja, varför ska just JAG vinna en mobil? Anledningen för mig är väldigt simpel, kan ju meddela att jag verkligen har haft otur nu med mina mobiler jag har och haft. Min första mobil, en grön nokia 3410 ifall jag inte minns fel, ja ni/du kanske förstår att den inte ritkigt är så funktionell, fast den kanske var det på den tiden? Nåväl, fick en ny när jag var kring.. 14/15 år på min födelsedag. En samsung vad det nu var. En med en uppfällbar lucka iallafall! Hade den väldigt länge och den funka helt utmärkt till den dagen då dess öde skulle hastigt ta ett slut. Råka sätta min mobil på huven på en bil, och av någon anledning glömmer jag att den är där. Så vi rullar iväg och kör & kör... tills jag helt plötsligt kommer på att jag hade lagt den där! Förtvivlad som jag var for vi tillbaka samma väg och leta förbryllt efter min mobil som jag hållt så kärt i några år! Jag såg den, jag hitta den, där låg den.. mitt på vägen i kanske 4 delar? DAMN. Dock hade mitt sim-kort kommit undan utan någon som helst skada eller repa, så det var ju tur :) Fick därefter en ny mobil och det var verkligen den sista som jag fick, sen är jag tvungen att köpa en ny! Den har jag kvar även nu men även den har varit med om en del missöden. Så som att jag glömt den i ett plagg jag provade på MQ, som tur var hitta jag den innan någon annan gjorde det. Har tappat den i toaletten, ja du läste rätt, i toaletten.. den funkar dock, men den är väl inte i sitt bästa skick. Sen har jag även tappat den flera ggr i golvet och dess like.

Nu kanske det itne ser så ljust ut och att mobilen jag har chans att vinna på inte kommer få det så bra? Men du, jag lovar, ska ta hand om den som ett barn! Hade varit jäkligt nice helt ärligt :) Jag kanske kan ge den till någon i min familj i julklapp och förgylla deras jul? Det finns många anledningar men det hade varit KUL och galet nice med en mobil så här innan jul :)

I hope you enjoy it!

http://kenzaas.blogg.se/1196859776_tvling.html#comment - TÄVLA du med! :)

image30

ÄRE TORSDAG?

Ja, min kära klasskamrater! Ni kanske märkte att jag inte befann mig på skolan idag? Japp, det är alldeles riktigt.
Jag var faktiskt hemma idag. Sad but true? Tyckte faktiskt det var otroligt skönt helt ärligt. Hade sjukt med träningsverk och magvärk, ja ni kanske förstår vad jag menar? Efter ett tags vilande blev jag bättre och jag var lite tokig och följde med mamsi på stan där jag inhandlade lite klappar, skönt att ha gjort bort lite granna nu. Sedan traska jag hemmåt och resterande tid har jag suttit här, framför min kärlek, han kallas för datorn.

Ikväll spelar hemmalaget luleå, det vankas förlust, men vem fan vet.. det kanske sätter fart  och tar dessa 3 välbehövda poängen idag? JAG HÅLLER TUMMARNA!


Ha det grymt bra så hörs vi snart!


/ Ids


image25





syster & jag

vi är grymt tokiga i det gamla hederliga super mario 3 som man spelade på nintendo 8bit. Vilka tider och vilka minnen man får! Min syster är nog snäppet värre än mig. Kul att se att sånt inte försvinner även fast hon är snart 25 år!
Åldern spelar faktiskt ingen roll verkligen inte. Jag kan deffenetivt se mig själv sitta där med något nytt "flashigt" tv-spel där kring 30-års åldern en lördagkväll! Nog vore det lite tragiskt enligt vissa, men varför är det tragiskt när det är något som man gillar? Visst man blir kallad nörd, tönt, ja you name it. Men vem är det som just har bestämt att man är en såkallad "nörd" för att man spelar spel? Varför är just det så nördigt? Varför tror alla man är en finnig sliten tjej med glasögon bara för det? Grymt mycket fördomar även när det gäller spel, tro det eller ej, men that's life. Synd tycker jag medan andra skiter i det fullständigt! Men som man säger, man ska leva livet, och man lever livet på sitt sätt och inte för andra!


Det luktar currry, fan, måste vädra. Bye.

MÅL HÄR I LIVET

När jag blir stor ska jag bli riktigt jäkla snuskigt rik. Det är garanterat mitt mål här i livet. Sen gäller det ju bara att lyckas med skiten och frågan är bara hur? Jag får fortsätta fundera och lista ut en jäkligt bra idé, eller vad tycks?


/ I

Prinskorv för fulla muggar!

ååhhhh , dessa prinskorvar , finns det något godare på julbordet?
näe, jag tror faktiskt inte det. dagen till ära fick jag faktiskt det till middag!
schysst mammsen, det var faktiskt jäkligt gott! längesen man åt det.. sist var väl för ungefär ett år sedan? nästan glömt bort hur det smakade, men jag kan ju påminna er alla om att det smaka lika gott som vanligt ;D dock inte de halvkalla makaronerna jag åt till.

Otroligt lång och seg dag idag.. har börjat irrritera mig på sjukt mycket småsaker. Vet inte varför.. men allt känns så tjatigt bara. Man känner sig sjukt underlägsen vid vissa tillfällen när man är to far away när det gäller kunskap & lära. Kan alla redan allt? Det känns som det, som att jag inte alls är på samma nivå. Men vi är ju där för att lära oss, aight? Kunskap är inte tung att bära som lärarna brukar säga, vilket iofs är sant. Men ifall man har kunskap om att man inte ska göra andra underlägsna.. varför visar ingen det då?
Men jag kan faktiskt skylla på mina föräldrar som inte heller är så smarta..
men andra, vad har det att skylla på? Eller ska man ens ha en anledning för att bli mer accepterad? Det går att spekulera i massor men omöjligt att komma fram till något "regelrätt" svar.

Okej, tisdagar är bra, för då har måndagen redan varit och vi är ett steg närmare helgen. Och ja, det går visst att tänka så. För så tänker jag! Imorgon har jag fått lite secret information av en säker källa att vår idrott kommer bli tung eftersom vissa ska hålla i en lektion! Gäller att ta med handduk för imorgon, då kommer jag bli svettig.



Och för er alla som läste mitt förra inlägg! Måste bara meddela att den har laddat 25,8 % nu... jag är på G! men ändå så långt borta.....


Kram på er alla / Ida M Nilsson.

SPEL

Fick nys om lite nya dator spel idag. Blev så grymt sugen på att spela något förutom det jag redan spelar. Valet var ganska simpelt, fixade torrent & pang
på rödbetan! Need for speed - carbon fick det bli denna gång. Som många vet
är jag rätt förtjust i alla sortes spel både tv-spel samt datorspel. Men det lär ta några dagar innan spelet är färdigt pga mitt väldigt sega och långsamma internet. Men det är väl värt mödan? Dock är det grymt segt när jag besöker andra sidor.. men det får jag leva med!
Sitter här & väntar på min pojkvän som även han är grymt seg.. eller vänta! nu kom han! måste öppna dörren.

Vi ses!


puss/ida

CHEATER?

Gud vad svårt prov vi hade idag! Ska vara helt ärlig nu och säga att jag fuska, ganska mycket. Första
gången jag fuska så mycket på ett prov!
Men jag var ju faktiskt inte ensam om det! Vill bara klargöra det, sådetså! Förvänta mig ett ganska hyffsat prov, men
på bänken låg senare ett papper full med gåtor i princip. Förstod kanske 2-3 frågor av 19 st? Säger bara, LYCKAT!
nåja, jag blir ju ganska besviken ifall jag inte får mitt G som jag nu fuskade för. Kommer därimot inte jubla
över ifall jag får bättre, för det har jag inte gjort mig förtjänt av! Hoppas bara inte ricky läser detta för isåfall vet
jag vad som väntar!

All for today. Fan att inte filmkameran funka, de får bli på onsdag! DAMN.




hejdå!

All by myself

helt ärligt, det här med att plugga ... det funkar fan inte för min del. jag måste skärpa mig. har fan prov imorgon
och jag har inte koll på någonting en sålänge! vet vad njurarna gör, men resten? jag har fan ingen aning.


help me!

1:a advent

Redan 1:a advent, shit, tiden alltså.. den bara rinner iväg! Nåja, närmare jul iallfall & det är ju mysigt!
Idag blev det en tidig morgon, jimmy skulle upp redan klockan 09:00 imorse! Bråttom som han hade
var även jag tvungen att skynda mig eftersom han skulle på uppkörning till skoter-kortet. Fort klädde jag på mig
och trött som jag var hann jag inte ens reagera för då var jag redan hemma! Väl hemma bjöds det på
1:a advents frukost tillsammans med Mamma & Pappa, mys! Sen var det bara att göra sig i ordning eftersom
det var stan som väntade! Jag, Jimmy & Sara for iväg till stan kanske halv 1. Sjukt mycket folk överallt.. men det
är ju trotts allt skyltsöndag så inget konstigt med det. Gick omkring och kolla lite tills vi träffade patte och det var
fika som väntade på sub&co. Det var trevligt och jätte gott :)

Sen vidare mot shopping där vi träffa roboz & tobbe och dem gick med oss en sväng och kolla läget.
Gick till brio och hittta två jätte gulliga dockor till min systers barn! Så nu är deras julklapp klar iallafall!
Sen for vi hem och nu sitter jag här och ska strax börja plugga till mitt NK-prov vi har imorgon.
Har inte riktigt koll på läget, men jag ska försöka läsa igenom och försöka förstå iallafall! =)


Ni får ha det så bra!


/ IdaN

MARIE SKA VINNA!

Helt sjukt vad inne jag är i idol nu! Ska alltid vara uppdaterad vad som händer & sker..
ska bara veta allt först. Det är iallafall snart över, nästa vecka för att vara exakt. Blev glad
igår att Marie gick till final, därimot kan man ju tänka över beslutet att skicka Amanda till globen också.
Men visst, kul med två tjejer i final iallafall. Men den rätta och värdiga vinnaren enligt MIG är sålkart
Marie Picasso! Alltså, tjejen, gud vad bra utrstrålning hon har & inte tala om hennes röst..
En av de bästa i sverige just nu iallafall! Och lilla Amanda jenssen.. vad ska man säga?
Man kan inte hela tiden ramla ner på golvet barfota och tro att man får röster pga det.
Hon har kört den stilen nu nästan varje gång? Kom med något nytt please.


Nej, nu blir det annat.

HEJA MARIE!

/ Ida

RSS 2.0