T.I. Live your life feat. Rihanna

Åh har bara tagit det lugnt idag. Trollen har hållt mig vaken sen tidigt imorse och jag har inte kunnat somna om. Ibland är dem inte så jäkla charmiga. Jag har nyss sett på Bring it on - All or Nothing den bästa av alla filmerna tycker jag! Blir ju sjukt sugen på att dansa ju. Lyssnar annars på musik just nu och ska väl på någon timme se på En prinsessas dagbok 2 som är på 5an idag.




Skön låt! Beatet är tuuuungt ;)

Destination Boden

Igår blev det destination boden med jocke, tom, ville & tove!  Himla treeevligt var det faktiskt trots att man höll sig nykter. Jag stod för alla frågor i "jag har aldrig" som var en populär aktivitet i bilen. Dessutom hann vi med att gå upp till en som heter joppi och dem gibba xbox och gitarr. For runt och kollade mest och det var bilar och folk överallt i princip. Rök & piss-pauser var också något som blev populärt under kvällen. En massa skratt och andra trevligheter ingick också. En liten tripp till "nowhere" hann också med och man var ju som nojjig när en bil kom i race-fart bakom.. aaja, vid tre var man hemma i luleå igen. :)







Mer bilder här....

Fit for fight

Små trollen är här just nu och vart här hela dagen. Sprallan är verkligen en tjurig liten sprätt.. inte att leka med! Så roligt att hon är rädd för jimmy. Knappt att hon våga gå in i mitt rum i morse för hon trodde han var där.. stackarn! Det kan verkligen komma ut roliga saker ur hennes lilla mun. Fick agera barnvakt i typ 20 minuter åt dem medan resten av familjen var o handla på mcdonalds. Ojoj.. jag tror vi hann med att hoppa i sängen, krypa på alla fyra, sjunga singstar, rita i paint, kissa och slutligen gömma oss innan dem kom hem. Jag hoppas trollen uppskattade dessa 20 minuter för det var då inget att leka med för min del.. :P Sen fetta vi i oss från donken och jag tror jag åt allas rester också. Fyfan.. så nu får jag rulla mig fram.

Kvällen ska i alla fall tillbringas med Tove. Är redan fit for fight och taggad för det mesta. Det lutar åt att fara uppåt i sverige cirka 3-4 mil för att checka läget.. ;)

I kissed a boy and I liked it

Åååhhh.. kan inte sova länge nu! Ett stort jävla minus till jimmy som har ringt och väckt upp mig i TVÅ skit roliga drömmar i morse. Jag som drömde så bra drömmar så ringer du och förstör! Dummis!

Vi var ute igår i alla fall .. for till boden en kort sväng. Jocke plocka upp någon kille där som han kände som åkte med ett tag.. så tove fick sitta i mitten, hehe ;) Sen vart det så dött så vi åkte tillbaka till kära lule igen. J & J åt på max som vanligt..  sen körde vi till mjölkuddsberget men det varade ju inte så länge eftersom en viss person blev livrädd för mörkret! Inga namn nämnda! Blev väl en hyffsat tidig kväll men natten fick spenderas helt själv. Jag hoppas att du kommer hem ikväll :)




Fredagkväll

Jaaa, trevlig eftermiddag har jag haft! Har laddat ner massa ny musik nu också så jag sitter här och lyssnar för att liva upp stämningen lite. Ska alldeles strax börja fixa mig. Ska till boden ikvvv trots att jag inte har så stor lust just nuuu. Men bättre än att sitta hemma! Blir väl att kolla runt bara!  Tror inte vi är där hela kvällen utan bara en sväng eftersom J ska upp tidigt imorgon och fara till happis. Aaaaja, tycker bara en speciell grejj är lite rolig eftersom det är ganska så uppenbart. :)

Ledarskapsjakten

Åh, gillar inte när jag får för mig massa saker som jag vet inte ens är sant. Eller? Aja, ska sluta tänka så mycket på det. Men det är ju svårt.

Ledarskapsjakten idag.. sista någonsin! Känns lite lättad över det faktiskt.. nu slipper man bygga sandslott och göra teatrar! Men samtidigt är det ju ändå roligt. Idag var vi 3or gruppledare och vi fick en bra grupp där alla var där för att vinna - såklart!
Tror dock inte vi kommer etta.. men en tårtplacering skulle ju inte skada. Aja, vi får se på onsdag hur det går.

Skönt att åter igen vara hemma tidigt så man inte går miste om något. Ingenting planerat inför kvällen i alla fall. Hoppas på att få vara med J .. men det får man ju se ifall det blir.

Jag älskar dig!





 Jag idag








1 år 9 månader



1 år 9 månader idag! <3

Har precis varit och käkat en romantisk middag för två på baan thai. Gott men otroligt starkt måste jag säga! Vi är nu hos mig och ska spendera kvällen här..  :-)

Du&Jag - föralltid.
Är så glad att jag har dig, baby!
Jag älskar dig.

Torsdag

Vaknade upp med en nååådig smärta så att säga. Så idag kunde jag inte sova nå länge trots min sovmorgon. Jag tveka ju på att gå till skolan men jag har ju bestämt att jag ska bli bättre angående den saken. Sköta skolan mer och än så länge har det ju gått vägen..

På svenskan fick vi vara i tre lag och därefter göra någon typ av frågesport fast om svenska då. Rätt roligt fast vi förlora. Därefter hade vi ios där vi mest debattera om livet! Så kom hem för något tag sen. Fick lite panik när jag insåg att jag hade glömt nyckeln hemma. Men det är ju tur att ens kusiner bor granne och har extra nyckel!

Jimmy har ju farit i väg och jobbat igen fast i boden denna gång! Men han är på väg hem nu.. så ska umgås med honom lite senare. tihihi.. blev ju som vi planerat iaf!


Dagens outfit

Nilsson family!!

Haha.. min familj är ju ändå skönast! Ett exempel på det, som hände för några dagar sen.. vi i nilsson family har aldrig i princip varit brydda med att stänga toa-dörren när man är på toa.. utan vi kan stå hela familjen på toan medan någon annan ska sitta där och göra sina behov.

Som typ för någon dag sedan då mami går på tossi och ska kissa.. pappa hänger på och tvättar sina händer efter maten.. diva som alltid hänger efter mami gjorde även det hon nu också.. linda skulle hämta tvätt och jag ville bara vara där eftersom alla andra redan var där. Så där stod vi 4 personer+1hund inne på toan medan mami skulle göra sina behov.

Pappa tänkte då vara lite lustig och samtidigt som vi är där inne så håller han fast mammas huvud så hon inte kan resa sig upp samtidigt som han spolar medan hon gör sina behov.. tror inte vi skrattat så mycket! Mamma fick ju givetvis panik som fick allt vatten uppspolat i rumpan... hahahaha. Kanske inte låååter så roligt men det kan jag lova att det var!

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet - Så spendera en dag med oss i nilsson family! Jag lovar, att ni kommer förlänga ert liv förevigt!

Onsdag

Det blev ingen lång dag och inte jobbig för fem öre. Dem riktiga lektionerna blev slappa och vissa blev inte ens av! Var hemma innan halv ett tillochmed.. kallt har det börjat bli.. snart är det fram med vinterkläderna. Fyfan vad ångest över det.. ja, alltid har man massa onödiga bekymmer :)

Jag och J såg på En prinsessas dagbok igår.. jimmy som alltid är lika negativ till filmerna vi ska se som har det minsta med komedi att göra tycks ändå vara fast klistrad vid dem. Även fast vi sett den filmen hur många ggr som helst. Vi myste på som alla andra dagar.. dessutom har jag städat mitt rum nu likaså! Fyfan vad fint och fräscht det är nu. Tog mig uppåt en timme för mig att städa mitt lilla rum. Men det behövdes!

Har även hunnit vara på östergök där även jimpan och roboz kom för att spela lite.. så jävla tur jimmy har.. får 4-tal i ess när han hade typ 10 kr kvar.. han fick ju trots allt 160 kr för det! Vissa har ju turen på sin sida ialllafall & det är ju tur.



Imorgon :)



Just shake that ass

HELLO AGAIN!

Jag måste verkligen reda ut det här med blogg designen. Vore ju guld ifall någon liten söt sak med jävligt lite liv  skulle kunna hjälpa mig?  Men jag antar att det är för mycket begäääärt!


Det blev inget städ-äventyr för min del idag.. eller ja, dagen är ju inte över ännu. Men for till stan & mötte upp jimmy & jockej. Jimpan köpte sig ett par jeans och gjorde sig av med sina gamla brallor på ett ganska fult sätt.. sen gjorde vi inte så mycket, sånt som inte är värt att nämnas.. satt på banken i hundra år också.  Sen cykla jag hem och har precis käkat god middag för en gångs skull! Något annat än korv iaf.

Jimmy kommer väl hit sen om något tag. Men jag måste verkligen städa nu.. sjukt svinigt här inne helt ärligt.. tillochmed jimmy kan nog hålla med om det och han är ju inte direkt så noga. Aja.. justja ! Måste bara säga en sak, tjejer som har klackiskor och inte kan gå i dem är nästan det fulaste jag vet. Om man inte kan gå i skorna man har så har man dem inte på sig.. det ser bara förjävligt ut! Jag påstår inte att jag går som en jävla drottning i pumps eller skor med klack.. men nog fan kan jag gå i dem utan att det ser hemskt ut!  Vicka på stjärten så löser det sig ;)


hahaha... gammal bild från förra året. Lilla-my!!


Tisdag

Slutade för cirka en timme sedan så det blev en kort dag idag! Men jag klagar inte. Jag måste ju ta vara på dessa sällsynta tillfällen. Gjorde ingenting nödvändigt idag.. intervjua dem som gick i A.. vilket vi annars kunde gjort när vi gick i 1an. Igår blev det bara massa mys med jimmy. Såg på film och myste på! Imorgon är det back in business dvs riktig skoldag tror jag.. känns ju inte sådär jätte peppande när man slutar 5.. om fallet nu vore så. Jaha , vad ska man göra idag då? Hela dagen framför sig redo och klar inför nya äventyr.. jag tror mitt äventyr idag blir att städa rummet - det behövs!


Första skoldagen

Idag började ju som sagt skolan för alla här i luleå. Började först vid ett tiden så idag fick jag en sovmorgon! När vi kom dit fick vi bara schemat och sådär.. inget speciellt. Fick sluta före led3a iaf för att vi redan gjort en sak med leif som dem också behövde göra.. så till en viss nytta var ju trotts allt leif ;) Sen for jag, linda & jenny till apoteket för jenny skulle fixa lite.. sen gick vi till linda där vi spelat massa gamla speeel.. så jävla roligt! Älskar att spela massa gamla old school-spel. Ska snart vara med jimmy, när han väl kommer dvs.. aldrig! Nä, skojja bara! Vi ska väl ta det lugnt antar jag och bara mysa.. passa på nu när vi inte kommer ses lika ofta :)


Dagens outfit.



Farmor :' (

Nu är jag hemkommen från en eftermiddag/kväll hos jimpan. Har inte gjort det minsta speciellt fakiskt.. när jag kom dit var jocke j där redan och dom gjorde väl inget speciellt. Sen när han drog så myste jag och jimmy bara på framför tvn. Sen har jag suttit och snackat med hans syster och mamma medan jimmy flängt runt överallt.

Sen skjutsa rastelid hem miiig eftersom inte jimpan har någon bil. Så jävla handikappad man känner sig när han inte har någon bil.. haha..  så jävla bortskämd jag är med att få skjuts överallt alltså. Har precis käkat lite kvällsfika vilket förövrigt var flera år sedan jag gjorde faktiskt. Åtminstonde mackor och oboy.. nattmat har det ju blivit en hel del av iaf från max!

Idag hade min farmor fyllt 83 eller 84 år ifall hon hade levt.. min söta bästaste farmor! Hon var allt man någonsin kunde önska sig av en farmor.. ååhh.. lillgumman dog i cancer på midsommarafton som förövrigt var hennes favorit helg för 3-4 år sedan.. så jag kan då meddela att det inte blev en lyckad midsommar det året.. minns hur ledsen jag var men värst var ju begravningen när man fick gå fram och säga en sista hälsning, då brast tårarna ut som aldrig förr.. :( Aja, det viktigaste är att man inte glömmer bort den underbara tiden med henne :) Hon var ju trotts allt den som hade godast limpor och smör på.. det var ju hon som alltid hade karameller i skålen.. det var ju hon som lät oss klä hennes julgran eller låna hennes gamla pumps.. det var ju trotts allt våran farmor!


Vad händer efter det då?

Nu ska jag snart äta och sen bege mig mot hertsön.. blir nog där tills ikväll! ladda upp inför skolan imorgon. Börjar så sent som 13;00 imorgon.. jag är inte det minsta motiverad eller taggad. Schemat är förjävligt & jag är redan less. Det enda som är bra är att jag bara har ett år kvar.. men sen då? Vad fan ska man göra sen?

Nu ska jag äta makaroner & korv...

Söndag

Blev nog den lugnaste kvällen någonsin igår.. jävligt tråkigt och inte det minsta skönt. Jag ångra mig rejält att jag inte följde med och festade igår. Jag tror tillochmed att jag somnade 11 igår bara för att tiden skulle gå fortare. Åter igen kom en taxi hit med en full jimmy vid halv tre. Men jag var så trött så jag somnade ganska fort igen. Vi vakna typ för någon timme sen.. och sen fick vi höra en grejj. Jag kan bara säga, fyfan vad jävla hemskt.. fyfan för sånna som du.. hur kan man ens göra en sån hemsk sak? uuusch..

Så jimmy for för något tag sen.. ska nog käka nu sen göra mig iordning. Så jag är färdig till senare ifall jag skulle vara med jimmy då. : )


Jag i fredags..

Don't say you're sorry, cause you're not.

Har inte gjort något som helst speciellt idag. Spelat lite jeopardy med familjen.. haha.. jag är ju inte så snabbtänkt så att säga. Typ det enda roliga som hänt. Kvällen ser ut att bli lugn i min ensamhet. Det var ju fest ikväll i svartöstan men jag känner mig fortfarande sliten från igår så jag stod över det. Kanske liika bra. :)
Imorgon måste jag städa min svinstia till rum.. dammigt & eländigt. Sen tagga inför skola på måndag.. jag är ju så glad för det :p






Grace

Blev förfest i stan hos någon johan som fyllde år. Kom väl dit lite folk.. vi drack och körde en ny typ av ölspel faktiskt. Var där till efter elva någon gång. Måste bara säga, vad är oddsen?! Vissa fattar vad jag menar.. men ja, så jävla lamt! Sen gick vi mot grace några stycken.. alla hade ju såklart inte åldern inne så dem drog vidare. Kom in dit och träffa på min syster också som inte hade det så jävla roligt, men det kan man ju förstå.

Träffa på lite folk och saker hände.. var inte där sålänge faktiskt eftersom allt bara gick utför så att säga. Gick och mötte tove och robin ett tag sen gick jag hem och var hemma vid tre. Prata i tele en stund och eftersom jimmys tele var av så var det ju svårt att få tag på honom.. men där kring halv fem kom en taxi hit körandes med honom i. Så det blev en hyffsat sen natt.. och idag? ja, då mår man ju som man förtjänar. Så det blir nog en luuugn kväll idag.. mer än så pallar jag inte med.









Mer bilder finns här..

Tapet rivning

Jag for till min syster tidigare idag & hjälpte till med att riva mera tapeter.. fick samtidigt höra på hur hennes förlossningar gick till ganska så ingående :p Man blir ju rädd för att föda barn! Sen kom pappa dit och fikade och sen fick han skjutsa hem mig när vi var någolunda klara. Små trollen skulle ju hem från dagis så vi gav upp för denna dag.. men vi hann med 3 rum så det är en bra bit på vägen.

Har precis käkat min tidiga middag! Det blev chili con carne idag istället.. så jävla gott. Ska på något tag hoppa in i duschen & börja det eviga sökandet efter den perfekta outfiten.. jag har noll ideér, inte den minsta aning. Blir förfest i stan och sen vidare till grace om allt blir som planerat. :)


Fredag

Nu var det sista dagen innan helgen.. fredag med andra ord! Jag for till syrran igår och det blev att jag fick hålla henne sällskap medan hon målade rör i deras nya hus. Väldigt fint hus men som sagt, mycket behövs göras! Jag fick höra massa skvaller och annat nytt så det var jävligt trevligt.

Jag och min syster Maria är jäkligt lika varandra både till utseendet och till sättet. Roligt att umgås med henne ibland för vi tänker likadant och agerar på samma sätt! Vi båda blev beroende av att riva tapeter.. jag som trodde det skulle vara pest och pina. Men det visade sig vara ganska så underhållande. Jimmy kom och hämta mig senare. For till mig och bara tog det lugnt resten av kvällen.

Idag är jag fortfarande osäker ifall det blir krogen eller inte.. har inte riktigt bestämt mig ännu. Igår var jag sjukt taggad och nu känner jag inte lust alls. Men det lär väl komma tills ikväll förhoppningsvis :)




Stan åter igen

Jag blev inte helt sysslolös igår kväll. Tove kom hit och vi gick igenom nästan alla låtar på min nya singstar skiva! Det är sjukt svårt med tanke på att det gick så fort. Sen kom sara ett tag och vi såg bara på tv och snackade. Jimmy kom efter en stund då dom andra drog.. vi tog det bara lugnt och försökte somna hyffsat tidigt.

Har varit på stan idag, igen! Med sara, linda & tove. Hade tänkt köpa ett snyggt linne från gina men då inte kortautomaten funkade så blev det inget. Orkade inte gå och ta ut pengar.. så idag var jag snål! Vi träffa ström också en sväng.. jag fick höra att jag inte är den enda så att säga! Vi har exaaaakt samma probleeeem, skönt att vi är två om det iaf ;)
Mamma gav mig även pengar till att köpa nya block till skolan så det införskaffades. Även började min kamera att funka igår.. så nu har jag fotat!


Nyväskan, blocken & min nya sjal!

Ikväll blir det ev. umgås med några tjejor eller så ska jag till björx för att antingen sitta barnvakt eller hålla min syster sällskap då hon målar inne i deras hus. Får se vad det blir! Men till middag blir det iallafall chil con carne ;)



Storheden

Idag när jag ändå var klar i hyffsad tid så ville jag ju hitta på någonting roligt. Tove var sugen på att fara ut till storheden så vi bestämde det. Hon kom till mig så gick vi till bussen tillsammans där kring två. Väl där gick vi runt i massa affärer.. tove fick ju komplimang för sin kofta och hon i butiken var nyfiken på vart den kom ifrån.

Vi båda fyndade på b-young. En svart lite längre vardaglig topp! Sen gick vi bara och kollade runt.. åt lunch på max också. Sen när vi åkte buss tillbaka så tänkte vi att det vore roligt att gå i stan med så vi hoppa av vid shopping och gick igenom dem flesta affärerna i stan med. Tove pröva ju sig en massa kläder men ingenting fick följa med. Jag däremot fynda en väska från cubus. Jätte praktisk väska som var mer än behövd. Sen även en jätte fin sjal från h&m. Mer än så blev det inte idag.. men det var en jäkla trevlig shopping dag med tove :)

Har tyvärr ingen fungerande kamera eftersom min NYA är redan sönder.. så vi ska fara och förhoppningsvis byta så jag får en ny. Sen ikväll vad som sker står ännu oklart. Ska iallafall äta sen middag nu!


Godmorgon!

Fick sova själv inatt! Tillhör verkligen inte vanligheterna.. men jimmy hade ju grejjer att göra idag så det var ju lika. Får nog sova med honom inatt istället :)

Vaknade upp tidigt idag. Riktigt tidigt om man jämför med resten av alla dagar. Är i princip redan klar också.. nästan så man måste höja flaggan för mig! Känns bra så man inte skippar hela dagen med att sitta i pyjamas & nörda sig framför datorn. Jag slapp följa med maamma & handla också för mormor tog hand om det.

Ibland kan faktiskt mormor vara bra.. men det är alltför sällan. Tråkigt nog när hon är den enda kvar levande av mina mor&far-föräldrar.. Visst hon är snäll  & allt .. men det känns inte som att hon är min mormor längre. Saknar min farmor något som bara den! Ajaaa, nu gnäller pipen och vill ner.. vissa kan ju inte gå ner för trapporna själva.


En lista som tidsfördriv

Brukar du komma i tid: Oftast
Vad hade du i din mun senast: Vatten
När mår du bra: När jag är med dem jag älskar mest
När blev du fotad senast: I helgen?
Hur känner du dig nu: Hungrig
Kan du laga mat: Det kan jag inte påstå. Kan bara koka varmkorv!
Vad pluggar du: Går Ledarskapsprogrammet
Vad tycker du om fötter: Inte så brydd, men inte för långa tånaglar bara
Är du smart: Jag är smart när jag vill vara smart
Vad har du på dig: Svart t-shirt och svarta sov shorts
Är du aktiv i skolan: Ibland, ibland inte
Vad saknar du: Mitt gamla hus
När och varför grät du senast: Typ i förrgår, för att jag kände mig inte helt ok.
Var det pinsamt att svara på det: Inte det minsta
Hade du en bra kväll igår: Ja, en jätte trevlig kväll med brudarna + jimmy!
Din favoritdryck på morgonen; Oboy, helt klart
Vad ska du göra i sommar: Sommaren är slut
Är du nöjd med ditt liv: Ja, men det kan naturligtvis bara bli bättre!
Vad vill du jobba som: Just nu har jag ingen aning. Skulle vara roligt att vara make-upartist.
Har du tråkigt just nu: Ja,  det har jag
Vad gör livet värt att leva: Allt! Varför dö när man kan leva?
Vad i livet ångrar du; Ingenting än så länge
Är du musikalisk: Haha.. när det gäller singstar så!
Vad lyssnar du på för musik: På det som är bra. Väldigt blandat. Mest r'nb och hiphop
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej
Är du bortskämd: Finns delade åsikter om den frågan!
Är du trött: Trött på att vänta, ja
Vad gör du imorgon: Imorgon stiger jag upp tidigt och ska hjälpa mamma att handla.

Din första Operation: Aldrig opererat mig.
Första piercingen: Öronen, 6 år gammal.
Första bästa vän: Anna & Anton ? , haha
Första priset: hm.. när jag gick i skridskoskola fick jag nå pris
Första sporten du började på: Aerobic och Konståkning
Första husdjuret:  Mollie!
Första semestern: Bilade genom sverige när jag var 1 år gammal.
Första konserten: Som jag kommer ihåg, när "Abba-teens" var här.
Första kärleken: Jimmy, min första riktiga kärlek.

Favoriter:

Filmer: Grease, Step up 1&2, honey.
Tvprogram: Oth, dhw & criminal minds
Musik: r'nb & hiphop
Drink: Cider?
Kroppsdel (på kille): Hm, ögonen
Sport: Cheerleading &  Hockey
Plagg: Jeans
Skola: None
Bok: Sandor/Ida

Just nu:
Äter du: Nothing!
Dricker du: Dricker ingenting förtillfället
Ska du: Se på tv
Lyssnar du på: Reklam från TVn
Väntar du på: På att jimmy ska komma
Tittar du på: Datorskärmen?

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: Kyssar
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Båååda!
Busig eller lydig: Busig!

OTH

Regnet verkar inte ta slut. Gud kanske har blivit dumpad och därför gråter allt detta regn? Man börjar ju undra..

Jag har suttit och småätit på mina chips idag...därför kände jag att jag ville hjälpa mamma idag pga att hon ramlade för någon dag sen & kan knappt röra sig. Så jag offrade mig frivilligt att gå ut med Diva i detta hemska väder. Tror Diva gillar att jävlas. Hon brukar ändå skita hyffsat fort, men oftast när det är dåligt väder ute brukar det ta extra jävla lång tid. Jag vet inte varför men jag börjar ju undra vad hon tänker..

Jag längtar även till 1a september då säsong 6 kommer ut av One tree hill. Ska bli spännande att se vem lucas väljer.. jag själv hoppas på Brooke eftersom hon är en av mina favoriter. Men det skulle inte förvåna mig ifall det blev peyton.. ajaa, det gäller ju att vänta & se.. jag längtar!


Spelkväll

Det var riktigt trevligt hos Sara igår. Linda kom & hämtade upp oss när vi stod i spöregnet på gatan.. sen for vi förbi och hämta tove och sen begav vi oss till kvantum. Där även jimmy var för att få pengar till snus av mig.. köpte lite chips och cola och sen for vi till jenny där vi hämtade ett spel jag har haft där i över 1 år. Det märktes eftersom det var ruggigt dammigt ;)

Vi for till sara där vi började spela jeopardy. Jimmy var även med men det kanske inte gick så bra för honom.. tove var för snabb helt enkelt :P Vi andra hade ingen  chans.. sen spelade vi Så det kan låta 2 där jag och tove sopa mattan och vann vilket var ganska väntat! hihi. Efter det tog vi fram Touche, ett spel jag inte spelat förrut.


Men det var faktiskt himla roligt.. dock vann ju linda i det och sara hade ingen som helst chaaans när vi bara förstörde! haha. Vi spelade även N.Y Chase där sara skulle ge sig på rollen att vara mr.x.. gick väl ganska väntat, hon förlorade.. rätt snabbt. Jimmy haffa henne! Sen skulle även jag vara mr.x gick ju iallfall mycket bättre för mig än för sara.. men jag vann tyvärr inte! Sen spelade vi poker.. det gick väl lite upp & ner för alla. Så vi la av och spelade det och som avslutande spelade vi Svarte petter och det var ju ganska givet att jimmy blev det och förlora. ;)

Vi kom väl hem kring 1-tiden då jag börja må illa som satan.. vi myste på och sen somna jag hyffsat fort. Jimmy for rätt tidigt imorse till umeå för att hjälpa chefen med bilen. Så jag sitter här nu och käkar chips från igår.. Ska nog duscha om ett tag :)



Några av spelen vi spelade..



Spel och gott hos sara!

Sitter hos Sara förtillfället. Vi ska snart åka till kvantum så fort linda har ätit klart. Vi ska hämta upp tove på vägen & sen fara och köpa lite onyttigt för att sedan flotta i oss här hos sara. Till det blir det nog lite spel och annat som får sysselsätta oss denna regniga måndag. Är förövrigt sjukt sugen på chips nu så jag håller på att dööö. Men jag vet hur jag är.. efter 4-5 chips så är jag redan less. Men det är väl så det ska vara :) Kanske skulle jimmy titta förbi sen också.. men är dock väldigt skeptiskt till om han är med på att spela spel.. inte något för honom så att säga. ;)

ajaaaaa, ska slita mig från saras laptop nu för linda ringer nu!! wieee.. chips, here i come!!



Regnig måndag

Som vanligt regnar det i luleå.. och inte lite heller. Blev som sagt en lugn kväll igår.. var väl inte sådär jätte roligt precis. Men rätt skönt. Såg bara på massa tv-program.. somnade tillslut efter många tankar som spred sig i huvudet.
Vaknade vid halv tolv idag, rätt tidigt, för att vara mig & jimmy. Vi duschade och sen käka lite frulle för att mätta våra hungriga kaggar.

Ingen aning vad som händer idag. Jag antar att det inte går att göra så mycket när vädret är som det är.. kanske är med brudarna senare! Vore riktigt trevligt. :-) Jag är otroooligt sugen på chips atm.. blev det när jag läste toves blogg om att hon ätit det igår! haha. Vi funderar eller rättare sagt jag på att spela massa spel och sen köpa oss något gott till det. Det skulle vara super roligt! ajaa, vi får se vad vi hittar på.




Söndag

Har precis käkat grillat! Det satt gode fint i kagggen kan jag säga. Måste snart gå ut med Diva men jag har så ont i min arm pågrund av en viss sak. Nu är det bara 1 vecka kvar innan allvaret sätts igång, jag vet inte om man ska skratta eller gråta? Jag tänker iallafall ta vara på denna sista vecka och bara göra allt roligt man någonsin kan göra. Men vi börjar denna vecka med att ta det lugnt - iallafall ikväll.. tror jag? Har då ingenting planerat att göra.. men nu ska diva få gå ut & göra sina behov.


Bilder från i fredags... finns mer på pixbox..



Bad i piteå

Gårdagen var jätte trevlig! Jag, Jimmy, Tove , Sara & Jocke for till piteå. För en gångs skull slapp ju jimpan köra istället körde jocke med en fin & ny bil åtminstonde ;) Vi badade i kanske två timmar, åkte typ allt, och upplevde upplevelse duscharna. Sen for till vi max & åt vilket var förjävla efterlängtat! Sen hemåt till luleå igen där jag duschade & gjorde mig iordning. For ut med jocke & jimmy då vi bara for runt och snurrade. For till skurholmen bland annat och träffade lite party människor! Jag var även först med att säga grattis till jocke som fyller 20 idag. Jimmy blev äääägd!! Kom hem kring halv tre tiden.. Det var iallafall en trevlig dag!






Tove & Jag




Tove & Jag åker vattenfallet


Piteå havsbad!

Nu sticker Jag, Jimmy, Tove & Sara till piteå havsbad! Tror någon mer skulle följa men är inte säker på vem det blir! En överaskning blir det precis som med dem nya upplevelse duscharna på äventyrsbadet! Vi hörs ikväll!


Partyparty

Jaha, nu var det helt plötsligt Lördag då. Igår knallade jag över till sara där kring halv sju tiden. Var redan folk där då så partyt var på G! Vi var där ett bra tag och folk droppa in eftersom. Blev lite singstar, snack,  vp & armbrytning ocksåå.. Kring nio-halv tio så börja vi traska ut . Skulle till någon annan fest i stan. Vissa åkte bil dit och andra cyklade.. men jag ville vara hurtig och gå. Så jag & kim gick till stan medan dem andra for iväg före oss.  T

og väl ett tag innan vi var framme men väldär så gick vi upp till lägenheten där resterande var. Men insåg ganska snabbt att det inte var en fest för oss.. h0h0. Inga kommentarer ;) Så jag ringde min räddare i nöden som kom och plocka upp mig, kim, linda & tove. For bara runt och snurrade runt .. sen träffa vi på jenny & adam också! sen droppa linda & tove av och sara joinade istället.

For fortfarande bara runt. Tills henke ville ha skjuts hem så vi hämta honom så han fick köpa sig en kooorv. haha. Sen vidare mot årets by, jävlar vad rädd och uppmärksam jag var denna gång.. kollade verkligen efter älgar. Sen släppte vi av kim och for sedan hemmåt :) Blev en hel del bilder.. men som kommer upp senare!


Lockigt håår

Det blev inget piteå idag. Vet inte ens om det blir överhuvudtaget! Men den som lever får se. Min syster har hållt på att locka mitt hår så nu ser jag ut som någon i Lilla huset på prärien.. hann med lite singstar med mitt charmtroll också!! Hon är grymt duktig för att endast vara 4 år.  Nanne Grönwall - Håll om mig, är en stor hit för henne!

Så den låten är juu gaanska så uttjatad vid det här laget. Har även hunnit med att käka två stora paltar till middag så nu känns det som att ja ska rulla fram. Det vankas även fest ikväll och eventuellt kanske utgång för min del. Jag vet inte.. Så nu snart är det duschen sen fix!

Sitter och lyssnar på Rihanna - Take a bow just nu.. så grymt bra låt! En låt jag fick av TOVE ;) Brukar vara så jävla efter när det gäller musik.. lyssnar alltid på sån musik som redan har spelats i över ett år typ. Brukar inte ladda ner så ofta så jag märker hur efter jag blir när det gäller musik och låtar. Måste börja skärpa mig på den fronten.


hjärta dig.

Fredag

Jahejsan alla glada!

Igår hände det inte så mycket! Jag & Jimmy var med Robban en sväng.. gjorde inte allt för mycket. Sen for vi hem till mig! Gick förbi Sara ett tag men hon var väl inte helt i toppform så vi var inte där så jätte länge! Sen gick vi hit igen där vi myste på med popcorn och tv.  :-)

Idag har det pratats om att fara till piteå havsbad med jimmy, tobbe & madde! Men vi får se ifall det bliir! Jag hoppas eftersom jag är ruskigt sugen på att bada nu! Annars vet jag inte riktigt vad som sker.. återstår att se som sagt. Kanske lite partey ikväll? I don't know..


Nu är det snart bara 1 vecka kvar tills skiten börjar. Jag är inte det minsta motiverad nu när jag sett mitt schema! Nu jävlar ska jag njuta av det sista lovdagarna..

Helveeetees

Är väl inte riktigt klarvaken just nu men har inget bättre för mig när Jimmy ligger och sussar sött i sängen. Igår var vi hos familjen åström för att fira sanna! God fika bjöds det på och några släktingar kom förbi :) Hoppas du blev glad för presenten, sanna! Det var himla trevligt!

Sen for vi back to my place och tog det endast lugnt hela kvällen! Det har ju nästan blivit som en standard att vi ser på sex and the city nu på kvällarna.. roligt att du visar sånt stort intresse för det, ääälskling ;) Sen såg vi på Taxi, en rolig film förövrigt.

Sen fick jag också reda på hur mitt schema kommer se ut i trean. Jag vill nästan bara ta livet av mig när jag ser på det.. Jag har sovmorgon varje dag utom en dag. Sen slutar jag klockan 5 tre dagar. Den tidigaste dagen slutar jag 15:30.... sen har jag världens längsta hååål. Suuuuuuuuuuuuuuuuug. Serriöst.. kunde det ha blivit värre?

Aja, det gäller att bita ihop och göra det bästa utav det. Trotts att jag vet att jag kommer skolka och misssköta skolan något så jävulskt. och btw, mitt läsarantal ökade drastiskt igår.. and I wonder why? haha.


 

Onsdag

Hallådär!

Blev lite slappt igår. Vi gjorde inte så mycket utan for till jimmy en sväng. Därefter for vi bara till mig och tog det lugnt resten av kvällen med massa tv-tittande & mys. Jag vaknade idag halv 9. Kändes surt och jag var förjävla trött. Men det var på något sätt rätt skönt så man börjar komma in i rutinerna igen! Ett + var ju att jag är färdig innan kvällen också.. det är inte ofta det brukar hända ;)

Sen for jag & mamma in till stan. Där jag klippte mig.. hohoohhoh, blev väl rätt ok. Jag vill ju ha låååångt hår & jag som sparat så länge! 5 cm tog hon bort och klippte upp det lite! Så nu är det fräschare iallafall. Nu gäller det att spara ut håret igen så man får det långt. Tycker inte om löshår så skulle aldrig sätta på mig det! På vissa är det ju fint men på många ser det sjukt slitet ut med löshår helt ärligt. Man ser så tydligt också när folk har det! usch, vill man se sliten ut så varsågod! Löshår for the loooosers!

Köpte även en present åt jimmys syster som fyller 19 år idag! huuurrra! Så ska väl dit senare och fira henne tror jag :-)
Sen blir jag så jävla trött på en grej. Man märker så jävla tydligt.. det var ju inte direkt så diskreeeeet så att säga. Jag brukar inte gilla att skriva i bloggen såhär, för det känns så töntigt. Men ibland blir jag bara så irriterad när folk inte har något annat för sig än att stirra. Skaffa tv eller låt det vara!





Hår-ångest!

Idag har jag väl inte hunnit göra så mycket. Jimmy var tvungen att fara rätt tidigt för att skjutsa sin syster till sjukhuset eftersom hon har ramlat i trappen och handen svullnat upp tror jag! Hoppas det blir bättre.

Trollen var här så det var lika att stiga upp. Har dock bara chillat och tagit det lugnt fram tills nu. Mamma ringde & beställde tid för klippning utan min vetskap. Blev ju lite chockad när hon brister ut " Kan du klippa dig idag 14:20?" Alltså, endast 20 minuter kvar.. och mitt svar blev " Är du helt jävla dum eller? ". Hon som jobbade hörde tydligen det.. åh.

Därför fick jag en tid redan IMORGON 11:00. Ååh, jag vill inte klippa mig men ibland är man ju tvungen när det ser förjävligt ut. Det kan jag hålla med om att det gör.. men det känns ändå för jävligt. Vet att jag inte kommer bli nöjd eftersom jag är så krääsen! aja, min syster klarade teoriprovet idag för andra gången! haha. Så dem skulle fira det genom att äta hamburgare här hon och henns familj. Alltså inte våran.. meeen mami var snäll och ska bjuda mig iallafall trotts att hon & pappa inte ska äta det.

Sen ikväll vet jag inte vad som händer och fötter.. men det lär ju bli en tidig kväll för min del när jag ska till frissan tidigt imorgon. Helvete.

Gårdagen

Idag är det plötsligt tisdag. Skolstarten närmar sig med stormsteg! Igår vaknade jag och j rätt så sent! Men det hindrade oss inte ifrån att fara till storheden en snabbis och kolla endast som tidsfördriv. När vi var klara så for vi till mig och gjorde mat. Eller mamma fick visa hur man gjorde eftersom varken jag eller jimmy är så händiga i köket.. maten blev väl godkänd, right ?

Sen for vi till honom en sväng där vi gick ut med zorro! Sen sålde han nå baslåda innan vi for förbi Tobbe och såg vad dem gjorde där. Åt vinbär där vilket var otroooligt länge sen! Minns alla vinbärs-buskar vi hade på vår gamla (nya?) gård! åååh, jag blev helt beroende och stod vid dem där buskarna ett bra tag :p

Sen for vi till staden igen för att hämta hans mamma från jobbet. Sen for vi och sola! J är väl inte van vid sån värme och det märktes att han inte njöt av det, haha.. fast lite färg fick du ju allt. Sen for vi till mig igen och bara slappade. Kring elva tiden så ringde sara och sa att jag och j skulle komma till henne och umgås. Tove var även där så vi käka lite glass och prata på ett tag! Lite "my"-frisyrer införskaffades ;)

Sen for vi ut! Kolla läget runt områden vi inte var så bra på. Sen körde vi lekar , haha.. alla vi tre blundade i bilen medan jimmy körde oss någonstans så skulle vi gissa vart vi var! Man blev ju inte liiite yr där i rondellerna! Men det var roligt. Sen for vi bara hem & soooov :-)

Kvällsinlägg

Ett litet kvällsinlägg innan läggdags. Nä, det blir nog att vara uppe ett tag. Är inte så himla trött! Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Jimmy for hem igen där kring 7-tiden så satte jag mig bara vid datorn & åt tårta. Har upptäckt ett bra tidsfördriv på msn. Leken "Sanning & Konsekvens" fanns även som spel så jag har spelat några omgångar med Tove! Sitter just nu förövrigt och VÄNTAR på jimmy som vanligt. Seg är han och det är inget undantag..

aaaja, ska se liite på tv och hoppas på att prinsen kommer snart... goodbye :-)


Tidsfördriv

FÖRHÅLLANDE

1. Är du singel just nu? - Nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för massa strul? - Långa förhållanden.
3. Är du redo & satsa på ett förhållande nu? - Har redan ett :)
4. När hade du sex senast? - haha... idag.
5. Har du en kk?- Nej
6. Har du kört oskyddat nån gång? - Jaaa
7. Har du playat någon nångång? - Nje
8. Har du dumpat någon & sedan ångrat dig? - icket.
9. Har du någon kille/tjej på g nu? - Har ju jimpan!
10. Haft sex på fyllan? - haha, jodå
11. Sagt jag älskar dig till någon & verkligen menat det? - jaaa!
12. Sparat något från ett gammalt förhållande? - nej
13. Somnat gråtande p.g.a kärleken? - haha.. det kan man säga.
14. Varit på en blind date? - nope, inte det
15. Varit otrogen? - nej :)

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? - Många bra!
2. Är du ofta med dina vänner? - Jo, rätt så
3. Vad brukar ni hitta på? - Chilla, stan eller festa!
4. Bästa minnet med en vän? - oj, det finns för måånga
5. Säg namnen på nåra riktigt bra vänner? - Sara & Tove är dem bästa :)
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - Ja, det kan jag!
7. Har du hatat din bästa vän? - Nej, verkligen inte
8. Har du alltid kul med dina vänner? - Jag har alltid kul!

SISTA SOM

1. Som du fick en puss av? - Jimmy
2. Sov med dig i samma säng (förutom dig själv)? - Jimmy
3. Du delade ett riktigt skratt med? - Min syster
4. Du gick på bio med? - Linda, Gajja, Jenny & Jenny j
5. Du höll i handen? - Jimmy
6. Du gick på stan med? - Mamma!
7. Delade en pizza med dig? - Delar inte pizza med någon. Jag äter dem själv!
8. Du ringde? - Maria
9. Skickade ett sms till dig? - Tove
10. Du kramade? - Jimmy

ÖVRIGT

1. Har du nånsin smygit ut utan lov? - Det har jag.
2. Brukar du tjuvkika in i andras fönster? - Haha,nääe
3. Längtar du till sommarn igen? -
Jaa! Detta kan man ju inte kalla sommar
4. När du tittar dig i spegeln, vad säger du då? - Brukar inte prata utan sjunga isåfall
5. Hur svarar du i telefon? - ja hallå
6. Vill du ha barn? - så småningom :)
7. Har du gjort något olagligt? - ye
8. Vill du så fåru gärna berätta vad? - jag äter hallon och chockladbollar nu
9. Har du några tatueringar/piercingar? - har piercing i öron och i navel! tatto inom snar framtid.
10. Bäddar du ofta sängen? - det kan jag inte påstå
11. Hatar du någon riktigt mycket just nu? - nej, hata är ett starkt ord.
12. Vad gör dig rikigt glad? - När någon säger något roligt
13. Går du i kyrkan? - Nää
14. Gillar du att sjunga? - Ja,det gör jag :)
15. Har du egen dator? - Yes
16. Hur mår du idag? - Sliten
17. Vilken klass går du i? -
LED3B

55 år

Igår så for jag & jimmy bara runt. Agerade lite fylle-chaffis åt vissa! Men det var ändå en lugn kväll vilket kan behövas ibland!
Sara hade ju fått i sig lite mycket av det goda så vi skjutsa hem henne i rättan tid. Stackarn mådde inte bra, eller? ;)
Sen for vi bara hem & sov.

Idag fyller min pappa hela 55 år! Kan verka gammalt för vissa men jag vill bara påpeka att jag har ju två äldre syskon som snart är 30 år så för dem är min pappa riktigt ung. Men trotts dem höga siffrorna märks det inte på farsgubben att han passerat 50.. man kan däremot börja undra ifall han verkligen passerat 5-års åldern ännu med tanke hur han håller på och larvar sig! Haha.

Låter rätt roligt när min mamma eller maria får säga åt pappa för att han är för slammsig :P Men det är väl så det ska vara antar jag. Så jag och jimmy åt tårta till frukost inget jag tackar nej till! Så lite släkt har varit här och fikat och snart blir det stek till middag.

Ikväll blir det lugna puckar I guess om inget annat trevligt kommer upp. Tror det blir att vara hemma & mysa med J ikväll - skööönt!


G r a t t i s!

Take a bow

Det är roligt att solen inte glömt bort luleå helt i alla fall. Åt sommaren sista grillade mat idag - enligt mamma. Men det lär säkert bli någon mer gång. Har bara tagit det allmänt lugnt nu på förmiddagen och vilat upp mig. Vet inte riktigt vad som kommer hända för min del i kväll.

Antingen far man där Sara är & festar eller så är jag med Jimmy och company I guess. Får se vad det blir. Men angående tatueringen så har jag nog bestämt mig för dem kinesiska tecknena för "Tro, Hopp & Kärlek". Det har ju en sådan fin betydelse och jag tror inte jag skulle bli trött på de senare i livet. Så nu gäller det att boka tid innan skolan börjar så är man färdig gaddad tills dess! Även en klipptid måste bokas...

Lördag

Är precis nyvaken och Jimpan for just. Igår hade jag sjukt tråkigt där tidigare under kvällen och trodde att jag skulle vara hemma. Men senare for jag ut med Jimmy, Robban, Tobbe & Madde. Var bara ute och for runt! Fast kring två-tiden skjutsa vi hem dom. Sen for vi till max och åt! Vi lever fan bara på det.. det är rätt så illa.

Sen ringde henke och ville ha skjuts till årets så det fick han. Stanna där en stund och pratade med honom. Så vi var väl inte därifrån fören kvar över tre. Sen påväghem körde jimmy fort som jävla fan på en liten väg. Som ren reflex säger jag att han ska sakta ner för det gick alldeles för fort där, och just när jag sagt det står det två älgar på sidan av vägen som börjar kuta över precis när vi ska köra förbi.

Jimmy fick ju tvärnita som bara fan och älgen stod inte ens en halv meter ifrån bilen. Har nog aldrig sett en älg så nära någon gång.. trodde serriöst att vi skulle köra över den och det var ju bara ren tur att älgen hann uppfatta att en bil kom. Annars hade det varit kört. Inte roligt när sånt händer sent under en fredag-natt. Sen var vi rätt skakis efter det där så vi for hem och myste på och sov. ;p

 

Tro, Hopp & Kärlek

Nu har jag kommit på en till grej till min kommande tatuering. Antigen att skriva "autem horum est cáritas" - vilket betyder, som min rubrik, tro hopp & kärlek! Kanske med en fin skrivstil? Jag vet inte..
Eller så hittade jag dem kinesiska tecken för Tro, hopp & kärlek också vilket var väldigt fint!



Vad sägs om att ha dessa tecken lodrätt längs nacken och neråt? Hade det varit snyggt? Jag har så svårt att bestämma mig. Tro, Hopp & Kärlek är ju något som är väldigt fint med en bra betydelse. Innan skolan ska detta ske men före dess måste jag ha något att tatuera in också..

Fredag

Hej bloggen!

Vädret är fortfarande lite ostadigt. Sol och regn omvartannat. Därför håller man sig inne en sådan dag! Men igår for jag och jimmy till tobbe där dem skulle fixa med jimmys bil. Det tog ju ett väldans bra tag! Men Madde kom dit också så fick ju sällskap av henne. Roboz kom dit efter ett tag med.

Så Vid tio var dem äntligen klara men en viktigt mutter saknades tydligen så han fick inte köra fort därifrån. For till OK center men dem hade inte den muttern så då blev jimpan hungrig så vi for på max där vid halv elva tiden! Sen for vi tillbaka till tobbe en sväng där dem höll på med stereon men det gick inge vidare så att säga. Därefter for vi hem till mig där vi tänkte vara vakna ett bra tag för att se reprisen av paradise hotel men det orkade vi inte utan slummra på bägge två där efter ett tag.

Idag är det ännu oklart vad som händer. Tove kommer snart hit med saxen och ska klippa små-trollen! Även deras hår har blivit långt. Men innan det ska jag se på våra bästa år som börjar nu!




Torsdag

Wie, idag är det torsdag! Jimmy kom ju hem igår men han kom först hit efter 1-tiden någon gång. Var uppe rätt länge igår så man är ju hyffsat trött just nu. Vaknade av att min hund låg och grinade utanför min dörr för att mamma var borta.

Sen har jag inte gjort så mycket mer. Vi åt lite mat och nu har han farit hem eller någonstans. Jag har precis duschat och håller på att välja ut lite kläder jag ska ha idag. Så svårt när vädret så konstigt. Ena stunden regn andra stunden sol. Aja, det är väl de här som kallas sommar? Men snart är den slut och man är tillbaka till vardagen igen. Tufft det där.. men det är bara att kämpa på :-)

I need some real love

Sitter här och inväntar mitt käraste paradise hotel. Om fem minuter snarare! Har varit och solat med sara lite tidigare. Vi delade på samma rum och fysatan vad varmt det blev! På sara såg man ju resultat men inte på min blekhy! Sara är ju niggah jämfört med mig. Sen for jag till henne en snabbis & gjorde egentligen ingenting.

Ser ut att bli en lugn kväll i min ensamhet.
Ska väl se på tv eller liknande och vänta på bättre tider tyyyyyyyyyyyp. Jag är bara orolig - men för vad vet jag inte. Jävla skit.

tjao

Tatuering

Har så stor beslutsångest angående tatuering. Boken var inte så jätte bra som jag lånade.. hade vela ha tecknet för lejonet. Men det fanns inte, tyvärr. Har hittat ett tecken för människa som var rätt snyggt faktiskt! Eller så vill jag ha en text på latin som lyder så här:  "Fortis et liber" - Stark och fri. Jäkligt svårt det där! Och jag som är så kräsen är det inte så lätt för. Ska snart boka tid då jag väl har bestämt mig.



"Människa"

Shopping

Jag var ju inte nådigt trött när jag vaknde imorse. Har börjat drömma jätte ofta nu förtiden. Båda bra och dåliga drömmar! Men samtidigt tycker jag om att drömma. Det gör sömnen så mycket roligare plus att man kommer till sin egna värld.

Kring tio var jag uppe och kring halv elva var jag redo för att gå på stan. Jag och Mamma gick först till biblo för att låna en bok med olika kinesiska tecken för att få inspiration till min kommande tatto! Sen gick vi och åt på waldorf vilket var grymt gott.
Sen därefter gick vi och shoppade! Till min förvåning hittade jag mig en brand/lejon-gul kofta på vero moda. Har som aldrig varit riktigt för just den färgen men jag tänkte att jag måste pröva något nytt! Den var riktigt fin.

Sen hitta jag även en svart tröja, som man ska ha över en annan tröja! Verkligen skit mysig. Även en lejongul längre topp. Hitta ett par as snygga jeans som verkligen satt bra.. men priset ska vi inte ens tala om. Men jag vill så gärna ha dem! Så får se ifall min snålhet ger sig ;p Min pappa fyller även år snart så köpte en present till honom.

Ska senare iväg med Sara och sola hade vi tänkt och kanske se på film därefter. Jimmy kommer troligtvis hem ikväll också så det blir att mysa på hög nivå. :-)



Allt är såklart mycket snyggare när man har det på sig!

Fantasy

Ååh måste göra om min blogg ganska så snarast. Men pallar inte det nu! Har brist på ideér och vet aldrig hur jag vill ha det.
Vill bara att denna dag ska ta slut och att det ska bli en ny dag. För nu känns det som att denna har vart för seg att ens göra något åt det. Orkar inte duscha eller göra någonting nu.

Jag kan faktiskt medge att det kan vara skönt att vara hemma ibland och göra absolut ingenting. Men samtidigt med mitt tålamod är det ganska svårt också.. Imorgon blir det eventuellt stan! Ska beställa tid för att klippa och färga håret och så ska jag gå och kolla på tatueringar. Sara och jag nämde lite tidigare i dag om att fara och sola imorgon med. För nu börjar jag få tillbaka min jätte bleka hy igen som inte alls är så smickrande.

Sen får jag hoppas att min darling också kommer hem imorgon! Men med hans jobb vet man ju aldrig så det är ingen idé att förvänta sig något heller! Men hoppas kan man ju alltid göra :-) Saknar honom jätte jätte jätte mycket! Är glad att jag har dig. Det är jag verkligen! 1 år & 8 månader har det varit vi.. och mer ska det bli, honey!




<3 <3 <3



Tisdag

Känner på mig att denna dag kommer vara seg. Jag kommer inte göra ett skit idag.. vad jag vet än så länge. Måste vänta enda tills imorgon.. fast det är ju inte något att hoppas på. Jag menar, det ändras ju hela tiden. Jag ska inte förvänta mig något, verkligen inte..

Ska snart äta våfflor vilket var år och dagar sen sist. Sen ska jag nog hoppa in i duschen och åtminstonde vara redo ifall något skulle hända! Jag vet inte vad jag ska skriva.. är bara orolig över en grej som jag nu oftast blir! Förstår fortfarande inte varför och kommer nog aldrig att göra det. Hur vet jag att det inte händer igen?

Måndagkväll

Ååh. Det känns som att jag har en sticka i min hand för det sticker i hela handen så fort jag gör något. Det är som att hela armen gör ont.. men jag vet inte pga vad. Fan vilka problem man kan ha!

Har som vanligt sett lite på paradise hotel och sitter här iväntan på något roligt. Blir väl att se på sex and the city innan man slummrar. Känner att det inte blir någon sen natt för det tog på krafterna att va vaken så länge förra natten. Sen fick jag veta att jimmy kommer hem först i morgon kväll .. ååh! Jag vill ju ligga & gosa med dig nu! Man kan ju inte få allt här i världen har jag insett.

Jag funderar även skarpt på att göra en tatuering i nacken som jag länge har tänkt på. Har för mig att jag skrivit det för länge sen här på bloggen. Vill skriva mitt namn på kinesiska i nacken eller liknande. Får se hur det blir med den saken.. för ingenting kan ju stoppa mig nu med tanke på att jag är 18! ;)

Lurad av Sara!!!

Här sitter jag hos Sara! Har varit på stan sedan två i förmiddags.. vi åt på tasty och gick bara omkring! Hittade mig ingenting utan bara en singstar-skiva sara lura på mig. Skit svåra låtar var det på den och nästan ingen man kände igen.. bara för att boten anna var på skivan ville hon att jag skulle köpa den :P Funderar skarpt på att sälja det! Ska aldrig lyssna på dig mer sara!

Jimmy kom även in till stan så han fick sig lite nytt och fräscht. En kofta och två tröjor! Han har dessutom åkt till piteå nu för att jobba under natten. Så idag blir jag alone igen. Men jag har ju börjat vänja mig så det börjar bli rätt ok :-)


Ny dag nya möjligheter

Idag är det måndag! ca 20 dagar kvar tills skolan börjar.. känner mig inte det minsta taggad eller motiverad. Men att tänka att det är ett år kvar gör det lite lättare i alla fall :)

Igår kom jimmy tillbaka till mig efter hans utbildning. Vi tog det bara lugnt och mös på en stund innan jag fixade mig. Vi for senare till honom en sväng där han duschade och vi var där ett tag. Efter det for vi till stan och såg när den där stora båten for iväg. Sen for vi bara ut en sväng och jag bjöd honom på mat!

Sen for vi till mig och såg på tv till typ 4 på natten. Kunde verkligen inte sova då vi höll på att skratta hela tiden.  Var så jävla trött imorse när jag var tvungen att gå ut med diva 8 på morgonen för att mamma var på sjukhuset. Ska snart iväg till stan med Sara en sväng och bara kolla runt, käka lite eller fika! Får se vad det erbjuds!


Luleåkalaset - Lördag

Ja, då var årets Luleåkalas över för denna gång. Det har vart riktigt trevligt! Jag kan lätt konstatera att detta LK var mycket bättre än förra utan några som helst tvivel. Visst, det kanske blev lite för mycket för mig i fredags men jag hade ändå roligt. Igår däremot stod jag över drickat eftersom jag inte mådde bra under hela dagen. Dock en drink fick det bli men inget mer än det. Vi föra hos Sara igen med samma folk som de resterande gångerna.

Sen kom jimmy och robban och hämtade mig så for vi mot staden där vi väntade på tobbe och madde ett bra tag. En snubbe med låååångt hår gjorde ett trolleritrick på mig.. helt fränt var det! Sen när vi äntligen kom in på området gick vi och satte oss i nå öltält och gick bara omkring och träffade massa folk.

Fick jimmy att åka flipper och det kanske inte var så smart..stackarn mådde inte bra efteråt! Träffa på mina syrror också. Johan var ju verkligen inte vid sina sinnes fulla bruk.. nu har jag något att reta dig för! ;) Sen vann även jimmy efter många försök en gullig liten nalle till mig! och tobbe fuska till sig en jättte söt rosa och mjuk nalle till madde!


 

Luleåkalaset - Fredag

Lk igår var trevligt! Dock fick jag i mig väldigt mycket än vad jag egentligen skulle .. hade heller inte ätit något till middag så det var ju inte så smart av mig. Därför mår jag verkligen inte bra idag och funderar skarpt på att vara nykter ikväll. Vi var hos sara igår iallfall. jimmy kom ju även hem igår så han tobbe och madde kom också dit så det var roooligt!



När vi väl skulle gå slog det till rejält i skallen och jag har endast lite få minnesluckor. Förlåt om jag var jobbig! Vi kom in rätt sent på området eftersom det tog ett tag för mig att gå. Men där inne så träffa jga åter igen mamma i öltälten.. sjöng lite mamma mia med hon och min faster! Efter kvällen var slut for jag och jimmy till max och åt ihopp om att nyktra till lite men det gick ju inte som planerat utan jag mår värre idag :p





Hjärta <3

Luleåkalaset - torsdag!

Oh kvällen igår var jätte trevlig! Kanske för att den inte alls var planerad utan vi körde bara på så vi inte hann få några förväntningar. Det enda jag blev besviken på var ju vädret som var lite ostabilt i början men det var ju tur att vi var hos sara då medan det värsta regnet föll mot marken.

Vi var hos sara i början där det droppa in lite olika folk allt eftersom. Körde singstar och vann såklart.. utom i en låt! Men det var för att jag inte kunde den. Men annars var jag obesegrad kvällen ut. Sen traska vi in mot stan där folk droppade av allt eftersom. Men vi träffade massa folk på vägen och min syster råka visst se mig i fönstret.. du behöver inte oroa dig!!

Sen i stan träffa vi på madde och tobbe som haka på! Träffa en massvis med folk under kvällen coh allt var bara allmänt trevligt! Än sålänge har det ju varit greeat! Det återstår att se ifall det håller i sig..

Bilder finns HÄR!

RSS 2.0