I like the way you mooove

Igår vakna jag och jimpan kring elva därefter var det tänkt att vi och hans syskon skulle fara på invigningen av müllers och se på Markus fagervall. Men så blev det icke eftersom vi vart så sent ute, så vi for och kolla på crazy frog på storheden som hans yngre syskon ville se :) Jag och jimpan gick och kolla på kläder, han köpte sig skor och en mössa, blev grymt nice!
Därefter blev det mat och sedan for jag hem!  På kvällen såg jag på film med sara och jimmy ett tag, på smällen hette den! Hyffsat bra film :) Sen for man ut med grabbsen fast dock börja jag må illa där som fan, men det löste sig sen när jag kom hem!

Nu idag blir det ultimate chill och senare mys med jimmy :) jag älskar dig


image17

CRAZY FROG, haha

10 månader

just kill me! serrriöst, nu när jag äntligen lämnat in mitt projekt känner jag mig ändå inte det minsta lugn! vad beror det på? är verkligen inte ens nöjd med rapporten och är ganska säker på att det blir ett IG eftersom jag inte la all min energi och så i de hela...... jag känner nog mig lugn då jag väl fått veta vad jag fått för betyg och då hela seminariet är slut! Då kommer jag vara lugn igen....... tror jag? Hela dagen idag har jag endast tänkt och jobbat med de jävla projektet... gick tillochmed förlänge i skolan idag! jag känner mig så lugn, njaaaaaaaaae... det kan jag inte påstå.

Okej, för att lugna ner mig en aning idag, så ska jag och min älskling ut & äta och på bio :) kommer bli grymt mysigt får jag hoppas & eftersom det är vår 10-månaders dag tillsammans känns det extra speciellt! Nåjo, ska dra och fixa mig nu så jag inte blir förseeeenad,

hejs, jag älskar jimmy,! <3

not so popular

du är inte speciellt poppis längre, nääääääää, men så ere....bara å ta konsekvenserna!

pr00000....

...jektet sucks, eller va? pr00jektet börjar gå mig på nerverna.. jag börjar bli klar.. nästan.. eller lite klar! eller kan man vara lite klar?

Har diskussionen och formatering utav texten kvar! Känns som att det är en lååååång väg att vandra. Det svåraste är nog ändå diskussionen, då man själv ska tänka, reflektera, analysera osv! Det är verkligen då man börjar tänka till... men vad ska jag skriva? jag kan inte tänka, inte djupt, de går bara inte! Nåjo, de får bli som det blir.

Idag har jag varit på stan med mami efter skolan.. hitta en jätte söt liten grå tröja med siden band :) Den var TaAJJT.nu but I like it ! Sedan fick jag även lite strump00r vilket jag var i stort behov utav! Senare skulle jag nog tro att jag ska till stan igen, dock inte med mami, utan med jimpan ! Ska shoppa loss lite åt han :-)  , kanske behövs? ha ha... Stan har även öppet till 21:00 idag så vi har ju gott om tid. Dock får jag inte missa Idol idag vilket jag följer nu konstant! Åååh, är fortfarande besviken för att polisen inte gick vidare, vafan, han var ju braaaaaaa!

jaja, allt blir inte alltid som det ska!


bye

NU GÄLLER DET

Kände för att vara hemma idag! vi hade trots att bara en lektion och jag kände att projektet är de viktigaste just nu. Så idag har jag spenderat min tid framför denna finurliga appparat och skrivit för de mesta. Börjar bli klar, eller ja.. nästan! Har skickat utkast till Ellinor idag och hoppas på att de duger, annars har jag bara diskussion och formateringen kvar! Känns bra. Annars då? Ja0 , allt flyter på bra för det mesta .. igår satter elitserien igång och idag spelar Luleå sin första match mot Brynäs. Kommer förhoppningsvis bli vinst för Luleå! Vi, goldstars, hur går det för oss?  Jo, de börjar se ljusare ut .. vi ska förmodligen dansa idag, i trapporna. PLUS  så får vi ju gratis MAT där, YEEEES,  var nästan årets höjdpunkt. Men ni som inte smakat hamburgarna på hockeyn, ni har då missat nå förjävla gott kan jag lova er! Så jag ser verkligen fram emot ikväll det kommer bli kul och jag är laddad och förhoppnignsvis är Luleå också det!


NU GÄLLER DET

music makes me loose control

sitter här för mig själv och lyssnar på min nuvarande favorit låt. - Big girls don't cry. grymt skön låt. Sitter även och funderar på vad min kväll har att erbjuda, dock inga idéer ännu .. men det kommer väl? nåja, ska iallafall se på SvenssonSvensson när det börjar och till de blir de popcorn och annat mys.


it doesn't matter?

rubriklöst-.-

Idag & som i princip alla andra dagar har jag befunnit mig på skolan! Där vi hade multimedia, stormöte & idrott. En dag som inte alls var jobbig i sig... eller jo.. idrotten var väl lite jobbig med tanke på hur jag sprang fram&tillbaka där på fotbollsplanen som en galning! Dock ger ju det resultat! Eller kanske inte eftersom jag tove & joss åt på max efteråt! Men vafan, är man hungrig så är man :) Nu sitter jag här lite halvklädd och nyduschad... ska snart vara med jimpan och vi ska väl som planerat se idol och vise värse!
Imorgon är det torsdag & jag slutar 11:05.. sicken lyxxxxx?

Vi é på gång!

Träningen igår  var minst sagt riktigt kul! Längesen man skratta sådär åt en dans. Hursomhelst slog vi ihop våra kloka huvuden och försökte komma på en ny och fräsch dans inför den eventuella hockeysäsongen! Med lite slams&gorm lyckades vi göra en åtta iallafall och för er som inte vet vad en åtta är så är det, åtta takter. Dansens namn förklarar nog en del hur den är, Bond, heter den. Gryyyym dans måste jag nog säga ;-) Nåja, sen kom jimpan & hämta mig och tovis! Sen for jag och jimpan hem till mig där vi sedan somnade. Mysiiiigt :*
Idag däremot börjar jag snart Engelska B, om cirka två timmar. Ska under den tiden hinna äta och duscha vilket jag inte har hunnit orka göra ännu! Men ni vet hur jag är, gör allt i sista minut! Vilket också kommer hända med vårat såkallade projekt...... vilket jag knappt ens har börjat med! Så nu får ida rycka sig i kragen och sätta igång.. eller... iallafall snart! ;-)


don't worry be happy

vetifan vad som händer ikväll.. känns som att hela helgen blvit så slapp. jag har inte orkat göra något bara varit hemma! dock tänkte jag att de skulle bli ändring på det idag.. men vad ska man göra? ska iaf vara med tovis tror jag :) orkar inte göra något annat.. känner mig bara allmänt less? är det så de ska kännas? ska man inte bara vara glad och lycklig? livet hade bara varit så mycket enklare och bättre ifall det var så!
nåja... don't worry be happy

I'm sitting here in a boring room

haha, nja inte ett tråkigt rum jag sitter i, men jag sitter iaf i jimmys rum nu, i väntan på att han ska duscha klart .... vilket tar en jädra tid! medan underhåller jag mig själv med att sitta och skriva här.
senare ska vi väl nog till mig och kolla på idol. måste även plugga till mitt historie prov vi har imorgon, på 60 sidor!
känner en aning stress och lite panikångest inför det hela! nåja, det går som det går. kan inte göra mycket mer en läsa och plugga riktigt ordentligt! och dessutom slutar jag halv fyra imorn, så kmr vara måttligt less! nåja, nu ska jag underhålla mig med något annat! ciao.


ps. JAG ÄLSKAR JIMMY <3


CREEEPY

Jag är less, riktigt less. Såklart är det skolan man är less på, vad annars? Igår var det lagmöte som gällde. Inte så värst intressant ifall jag får säga det själv. Hursomhelst kom jimmy, tobbe, roboz & chirlle farandes i fetaudin och hämta mig & tove! Vi for mot bergviken där tove skulle av. När vi väl lämnat av så fick de andra världens dummaste ide men vid det tillfället lät det intressant. Dem ville fara till boden, till ett övergivet .. hör och häpna ... ett övergivet MENTALSJUKHUS! :// Jag som är livrädd för sånt där följde tappert med.. tyst som de var i bilen eftersom de inte ens fanns en stereo så for vi mot boden.. väl i boden skulle vi ju också hitta dit till det jävla mentalsjukhuset. Dem ringde nå samtal för att få reda på vart det var .. vi for efter vägen längre och längre ... vi kom ut i ingenstans! Det fanns inte ett jävla hus ingenting på vägarna. De var bara billjusen som lyste upp den dimmiga vägen.. vi körde 3-4 mil ut till ingenstans! Hela situationen blev klart mycket läskigare.. vi börja nojja och skrämde upp oss själva.. de hela blev ju heller inte mycket bättre med att jag börja tänka på massa läskiga skräckfilmer jag sett! klockan var 22:30 och vi var på väg mot ett jävla övergivet mentalsjukhus mitt ute i ingenstans! VAD FAN TÄNKTE VI PÅ?!?! JAg och chrille var nog mest rädd.. nog för att vi sa att jimmy skulle vända hur många ggr som helst, men inte lyssna han! vi kom bara längre och längre in på vägen. Vi kom ingenstans! Nu blev det ännu mer läskigare.. för nu satt vi allihopa och nojja upp varandra rejält. Jag var rädd. Tänk om ett jävla psyk skulle komma och döda oss? Detta bådade inte gott .. vi såg ett svagt ljus bakom oss.. såg ut som en bil. Det var en bil.. en bil som också skulle ut till ingenstans? Vi körde och körde och jag blev inte rädd.. dock var allt så jäkla läskigt! tillslut fick jimmy lite vett i skallen & vände.. när vi vände bilen och skulle börja köra tillbaka tänkte vi ; nu får vi säkert möta bilen som var efter oss .. men bilen, den mötte oss aldrig, den bara försvann!? För vart skulle den ha kört in? Det gick inte att köra in någonstans? Creeepy.. Sen var vi ju tvungen att köra tillbaka samma LÅNGA väg igen.. tror vi alla blev lättade över att vi inte for till det övergivna mentalsjukhuset mitt ute i ingenstans. För vem vet vad vi hade stött på? Tillslut då vi var i boden igen, kände jag hur lättad jag var och kunde tillslut slappna av.. yeah, det var de intressanta som hände igår! :D ska till skolan snart, jag vill inte :(

lugn lugnare lugnast?

Den här helgen har kort & sammanfattat varit .... lugn! I fredags då resten av lule underhöll sig med brass och gymnasiedisco så gled vi omkring i stan! dock vare faktiskt kul & jag var inte direkt avis på alla som var på brass. thats not my style! brass är ute de borde egentligen vara ett högstadiedisco med tanke på vilken ålder som hänger där! nåja.. igår var jag med tove och kolla då joel uppträdde på lillan, tog  ca en kvart? sen vare slutt! tog min cykel och cykla hemmåt på som jag antar var sista gången jag gjorde! Eftersom nu är cykeljävlen stulen. For förbi sari en sväng där jag dock inte befann mig länge, men jag lämna hursomhelst cykeln utanför och jag lämna den såklart olåst, så dum som man är .. men vem tror att en cykel ska hinna bli stulen på 15-20 minuter? När jag tillochmed befann mig på östermalm och på en gård? hm.. man kan tydligen inte ta allt för givet längre.. nåja! du som nu har min cykel om någon ens har den nu, ha så trevligt! cykla inte sönder den bara! Sen gick jag hem och sakna min cykel.. jimmy kom sen och vi såg på film .. typ! somna vid halv ett, vilket inte tillhör vanligheterna. Nåja, det var iaf en lugn helg. Och nu ska jag och jimpan och äta & hyra film. Ännu en lugn dag!

Sick dude

Nu har man gått & blivit sjuk .. inget jag direkt hurrar över! Sanningen är den att de faktiskt inte alls är så kul att vara sjuk, för då slipper man gå till skolan, utan det är sjukt tråkigt. För vad ska jag göra medan alla andra är i skolan? Ja, de finns inte direkt så mycket att göra , eller?!

Igår fick man ett tråkigt besked .. våran förening/lag kommer troligtvis inte få vara med & dansa på hockeyn nå mera. Endast vara med på introt .. fett jävla trist! Och man har inte fått någon direkt anledning till varför vi inte ska få dansa i trapporna eller vara med överhuvudtaget! Men jag antar att det hela rör sig om pengar .. vilket den troligaste anledningen är  ..  Men på något sätt ska vi styra upp detta! Hoppas det löser sig! Annars blir vi skellefteås hejjarklack, eller hur?! haha. Nej, men vi ska lösa detta .. ja det ska vi!


:))

giftig

Är ju hyffsat nöjd över de nya tiderna som ska gälla för ett tag. Imorgon börjar man 08:15 slutar 10:00!
Sen alla Tisdagar i 4 veckor framåt, 13:20-14:30, alltså bara en lektion! Sen onsdagar 08:15-12:35 & torsdagar 09:45-11:05 , yes! Snacka om chillt .. och jag klagar inte! It's nice :)

RSS 2.0