Luleå cruising

Hej alla glada!

Lördag idag! Igår kväll blev det ett tags väntande innan man for ut och bara gled med Jimmy, Modig och Tove! Det var iallafall rätt trevligt och var väl hemma kring fyra! Kändes dock som fyra på dagen med tanke på att solen lös uppe på himlen. Iallfall, vaknade upp för någon halvtimme sen så lite sömn har man fått sig. Jimmy drog för en stund sen och skulle kolla på en utställning! haha. Ikväll blir det cruising och party! Är inte taggad egentligen men lär väl bli det. Fint väder och det är ju galet toppen ;-)



Min nya topp :-))


Sommartoppar

Tjallå :-)

Hima fint väder ute! Igår gick jag och mötte upp jimpan kring halv tio när han kom med bussen. Sen gick vi till stan och köpte oss snarra som vi satt och åt medan vi kollade på Speed. Mysig kväll! Vaknade kring tio då jag gjorde mig iordning för en tripp på staden. Jag, Mamma, Syrran och Jimmy gick till waldorf och käka oss mätta därefter blev det en rundtur på stan. Kände mig så snål, men jag hittade iallfall två toppar som fick följa med hem.


image194


Håller i övrigt på att pröva massa kläder och jag har kommit på jätte fina kombinationer! Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som sker. Blir att ta det lugnt så man orkar med morgon dagen var det tänkt. Sen blev jag lite chockad också när jag fick sms av linda att vi fått MVG på vår NK-rapport... herregud! Det trodde jag verkligen ALDRIG att vi skulle få. Så just nu är mitt humör på topp!

Speed

Herrejösses vad skönt väder det är ute! Sara kom förbi här på eftermiddagen och vi satt bara ute på gården och chillade en stund. Därefter har jag bara suttit här. Råkade somna till så fick mig en liten powernap på 15 min. Känns behövligt så jag orkar med kvällen. Jimmy kommer snart hit och ska sova här. Ska se på film typ, speed tror jag.. hoppas bara vi somnare fortare ikväll än igår. Måste upp rätt tidigt imorgon fast jag inte ens ska till skolan. JAG VET, shame on me. Men livskunskapen kändes så onödig att fara på nu när jag fått betyg. Ska istället på stan med mamma på dagen och därefter hem och plugga NK. Så lite duktig kommer jag allt vara. :-)


Du är bäst, puss.

Solig dag

HEJ!

Torsdag! Är hyffsat trött med tanke på att jag och jimmy låg och surra i flera timmar igår. Blev lite svamligt och somna inte fören närmare halv tre. Så jag var trött där kring sju tiden imorse. Men det var bara att pallra sig upp eftersom jag skulle få skjuts av linda till skolan! Vi i 2B hade en "lek"-dag för 1;orna som ska slås ihop med varandra så vi skulle göra så dem lärde känna varandra!

Körde tipsrundor, där bland annat, Vem är bäst i baren? Who can do the best blowjob? Vem är den största snokaren? kom upp som frågor. Sen var det 3 personer att visa vad dem gick för där i de olika frågorna! haha.. Därefter en massa stationer och sen fick dem sluta. Jag och några till gick till hälsans vid en brygga och käkade lite och bara njöt av det HÄRLIGA vädret.

Därefter åkte jag och jenny till linda där vi satt på hennes gård och bara surra medan vi fick lite färg på oss! Sen spelade vi lite chichago och fikade lite. Gick även ut med pontus till kvantum där dem köpte glass :-) Nu sitter jag här hemma och är mätt och ska strax ut i solen igen.

image188
 
    



1 år 6 månader

Tjenare!

Det är nu onsdag kväll och solen lyser och det är himla fint väder ute! Jag och Jimmy har för några timmar sedan varit och ätit på österns pärla, fyfan vad gott! Älskling stod för hela kalaset ;-)  TACK! Sen köpte jag en glass till honom så gick vi hem till mig och chillade i hammoken. Därefter tvinga jag med han på en lite prommis här på östermalm. Gick ner till ankdammen och satt där på en brygga vid vattnet och bara pratade! Super mysigt =) Nu ligger han i sängen medan jag nöter dator. Ska alldeles strax fortsätta att mysa med honom! Helt underbar eftermiddag hittils och bättre ska det bli!

image182

    

image187

Så fett härligt :-) Nu ska vi se på PCD2 och en massa annat!

ha en trevlig kväll :-)

JAG ÄLSKAR DIG!




Onsdag står det på schemat idag. Tråkig skoldag i övrigt inget som är värt att nämna här! Tog mig iallfall hem kring 1-tiden och åt lite go-fika! Min morbror var även på besök. Sen är det 1 år och 6 månader för min och Jimmys del :-) Vi ska fira detta genom att gå ut och äta bara. Var så länge sen vi gjorde något sånt sist, så det är ju lika att passa på nu när vi tillsammans har någt att fira. Fett fort tiden har gått iallfall.. men jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går och du är i princip allt jag har. My cuuuutie <3



image178

PUSS!

Snart sommarlov

Fick veta att jag iaf har klarat NP i eng B. Härligt! Känns bra. Godkänt är ju inte alltid helt fel utan det är ju faktiskt bra! Man underskattar alltid ett G och visst är det sämre än ett VG och MVG men man har ju ändå blivit godkänd och det är ju det som är vitsen! Nåja, kort dag.. jag och mami for och handlade på kvantum med våra hojjar och hon bjöd mig på en twister! Kändes skönt att få vara med henne så man har lite koll på läget så att säga... I love you.

Sen kom jag hem så satt vi ute i solen och bara glassade på tills jag fick pizza till middag. Det var gott. På tisdag, om en vecka, så får vi sommarlov! Fyfan vad grrrreeat. Nog för att jag börjar jobba på måndagen efter men det känns härligt ändå att slippa alla läxor och uppgifter man måste göra. Tanken att bara få vila upp sig i 10-11 veckor är ju helt underbart!

Just nu vill jag bara gråta men det går bara inte... bara få ut allt, vore så mycket bättre, men det går inte... nej, det går bara inte. Trodde aldrig att jag skulle reagera på detta vis, iallfall inte just nu. Men när man väl tänker så... : /



Sad but true

Godmorrn! 

Det har blivit ny dag med nya tag! Tisdag. Jag håller på att platta håret nu och ska väl snart bege mig mot skolan där man får förhoppninsvis veta NP. Slutar väl väldigt fort idag... senast halv tre! Så det blir ingen lång dag i övrigt. Ska väl hem och plugga samhälls senare. Är väl inte sådär jävla glad just nu efter att man fått höra ett och annat i morse.. Jag hoppas verkligen på det bästa... men det värsta är ju att man få vänta så länge på ett svar. Det är inge roligt. Nej, de är det inte..





Home sweet home

Jag är väl ganska nyligen hemkommen. Vart ute med jimpan och company bara! For till bälinge tillochmed... och inte vare stort inte. Var väl rätt ok, inte så jävla kul. Men hade väl ändå inte gjort något vettigt här hemma så. Ska strax gå ner och hämta lite mat, är hungrig. Lillkaggen skriker så utihelvette! Joss ringde exakt just nyligen!!! Pratade om morgondagen ifall det är viktigt att komma på eng. Men det lär det vara eftersom man få veta np då... nervös. Lite smått sådär! Tror då absolut int att jag nådde högsta betyget, men man kan ju hoppas på vg åtminstonde. Nog för att det känns lite omöjligt det också! Men man ska aldrig säga aldrig.


pusstja

Det är bara att gilla läget

ooh härliga måndag! Känner en aning stress nu för hemprovet eftersom det är ett så pass stort prov.  Nåja, I'll do it.
Idag har jag bara suttit här. Sett på tv, sen suttit här åter igen. Ska väl alldeles strax käka lite food och later ut med doggen, även hon måste göra sina behov :-) Jag längtar galet mycket till fredag för då får man lön för att man kämpat på i skolan.

Då vill jag hoppa för jag är i stort behov utav nya och fina kläder. Denna vecka kommer i övrig gå fort känns det som. För imorgon är det endast en lektion på dagen och sen är det bara chill resten utav veckan så det är ju inget att klaga över. Längtar dessutom till på onsdag då det är ett och ett halvt år för mig och jimmy. Så jävla fort tiden går, knappt så man hinner med, nästan så att man vill att gud ska stanna världen åtmistonde ett tag.





Here I am

Nu är man hyffsat nyvaken efter en mysig natts sömn. Jag och Jimpan såg på film igår och käka snarra. Bara myste på helt enkelt! Det var nice. Somnade kring efter tre någon gång! Fett jävla skönt att vara ledig idag. Det behövs nu när lite skoluppgifter måste in. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. får se! Ska väl vara med Jimmy senare men innan det blir det nog plugg och lite annat.

Have a nice day

Dreams

Har ringar runt ögonen.. vet inte ifall det tyder på att jag är trött eller inte. Dagen har gått fort men det kanske är för att vi sov bort hela dagen. Jimmy är iallfall nu hemma hos sig och kommer väl hit senare då vi ska se på film och bara mysa. Har sett på OTH för en stund sedan. Sista avsnittet på säsong 5! ååh, vill bara veta vem lukas ringer! hoppas inte peyton.. vet inte varför, men dem passar inte ihop tycker jag!
Har upptäckt att nu är det inte mycket kvar av tvåan. Lite hemuppgifter bara sen är allt klart! Därefter börjar man trean och vipps känner man sig stor helt plötsligt. Om ett år går jag ut och tar studenten. Förhoppninsvis har jag en fin balklänning på mig också + en snygg date som förhoppningsvis är jimpan ;-) Drömma kan man ju alltid men det gäller att vänta och se.


Party yey

Nyvaken! Sovit bort hela dagen i princip. Var hos Sara igår där det bjöds på champagne och lite annat. Rätt trevligt och det kom en skara folk dit även. Sen for jag ut med jimmy och modig och bara gled runt. Även Carro och steff joinade oss en sväng. Rätt trevlig kväll! Blev sent även igår vilket är orsaken till att vi sov så länge idag. Men det var skönt att sova ut. Dagen blir väl chill för övrigt. Jag och jimpan kasnke skulle se på film och bara mysa idag.. känns skönt att vara ledig imorgon också :-)

image170

Party-party!

Sminket på, kläderna lite halv på och snart är även håret fixat! Jag är redo för lite party. Ska till Sara ett tag fram tills dem ska dra vidare, liten för dojja! Kommer nog bli trevligt. Därefter ut och såvidare med jimpan. Då jag troligtvis kommer vara lite på lyset men jag är ju oftast inte så odräglig så ;-) Sitter och värmer upp lite med att sjunga till lite partyhits! Är sugen på singstar men det är ju hos jimpan så får se ifall han kommer förbi med det så man åter igen kan regera och visa vem som äger!! Taggad och motiverad! party hit och party dit.

Vi hörs ikväll.



Trött

Herrejesus vad trött! Var bara ute och gled med jimmy och modig igår till typ fyra. Träffade på massa folk och så träffa jag ju även på linda och company som också var och cruisa! Somnade kring 5 tiden typ och vaknade av en gråtande hund. Fyfan. Sen har jag bara vart på storheden idag och uträtt några ärenden ;-) Sitter och väntar på mat nu ska käka från JV och det säger man ju inte nej till precis. :-)


Very nice

FREDAG! Halleluja! Dagen har varit bra tycker jag eftersom jag har fått mycket gjort och fått veta lite betyg. Fick VG i livskunskap som jag inte trodde jag skulle få och även ett VG i historia eftersom vi fick typ MVG på vår redovisning idag. Känns jävligt kul ! Dessutom fick jag göra hemprov på samhällsekonomi istället för att göra provet där i skolan när jag i princip har glömt bort ALLT. Så allt känns bra nu just för stunden! Ska snart käka grillat så det var lixom pricken över i:et. :)

Vet inte vad som händer ikväll riktigt. Blir väl att hänga med jimpan och company och kolla runt.. Ska iallfall ladda ner oth och se det innan jag beger mig ut någonstans eftersom det är så spännande just nu!


Jag ska måla hela världen

Sådär. En timmes måleri har jag nu gjort. Kommit en bit men är lååååångt ifrån klar! Men jag får ju iallfall pengar så det är värt det. Eftersom min pappa är målare så har jag självklart fått låna några av alla hans målarkläder! Såg sjukt snygg ut  i dem och ska givetvis börja använda dem till vardags.... näfyfan. Nej, men jag kan anta att jag såg lite rolig ut.

Ikväll ska jag bara se på tv och OTH som jag laddat ner. Imorgon är det skola där mycket ska göras. Men samtidigt skönt att få bort åtminstonde historia och nk;n! Slutar dock kring halv fyra om inget annat.. vilket jag inte ser framemot. Ska iallfall bli skönt med helg nu eftersom vi är lediga på måndag även så det kommer kännnas otrooligt GÖTT!

image168    

80 m staket...

Åh vad less jag blir på min väckarklocka. Den sätter igång på den angivna tiden men det låter inte! Självklart somnar jag vidare och försover mig idag. Vaknade kring tio och insåg rätt snabbt att jag inte skulle hinna men dels heller inte orkade. Känns på ett sätt fel när vi klagade på honom igår, vår lärare, så dyker man inte upp. Men tror ändå inte jag missar något direkt givande.

Håller på att ladda ner OTH nu så det går sjukt segt med allt. Har även fått i uppdrag att måla vårat nya staket som jag får pengar för, hoppas jag. Ska börja med det ikväll. Men pappa började räkna ut att jag måste måla två varv på båda sidorna och det blir kring 80 m staket ifall man lägger ihop allt så det lär ju ta en jädra bra tid :P Men vad gör man inte för lite pengar?

GRATTIS !

Jag dissade tårtan och var med jimmy, modig och simon ett tag. Sen for jag och jimpan hit till mig och bara chilla. Sen cykla vi till godishuset och shoppade lite gotti. Jag bjöd den stackars sjuklingen.. han lät inte frisk må jag säga. Sen har jag bara sett på tv, girlylicious, vet dock vilka som vinner redan men är ändå kul att se. Fick äntligen se på oth också efter massa tjorv med nerladdningen så nu är jag back on track. Jag bara älskar den serien. JO, btw! GRATTTIS LINDA TILL KÖRKORTET! Fyfan vad nice!! Grattis bruden :-)

Nu blir det tv sen hopp i säng. Tjao.

Kommer jag någonsin se någon förändring?

Girly

Onsdag. Innebär att halva veckan gått. Det går fort, väldigt fort. Vet inte om jag ska klaga eller vara glad? Blir ju fortfare sommarlov men samtidigt mycket som ska göras. Dagen i sig har varit seg. Hade vår absolut sista idrottslektion idag. Sen på lpl;en.. förstår inte riktigt.. fattar ingenting i princip. Helvete vad segt. Fett galen leif verka bli även fast jenny bara sa sanningen. Tror inte riktigt han förstår. Näväl. Åt precis lite mat och ska strax ut med byrackan :-) Lite beslutsångest ifall jag ska med till min syster och käka tårta eller ifall jag ska med jimmy.. får se vad det blir.

pcd 2 & sex and the city ikväll.. kan det bli mer girlylicious??

All I'm asking for

Jaherrejesus. Jag är klar med städningen nu. Tänkt att det tog cirkus 1 ½ timme för mig att städa ett 10 kvadrat stort rumt.. stort och stort. Det är ju tamigfan hur litet som helst! Det var iallfall dammigt så som mami sa. Jag började nysa. Tillochmed två nysningar kom fram.

Tack dammet, nu blev jag ännu mer snorig. Känns fräscht här inne igen och jag bäddade även rent! Det bästa är ju ändå att krypa ner i en nybäddad kall säng, mjao :-) Nu saknas bara någon att dela denna härliga känsla med. Jag missade Dhw idag, men det gör ju inget med tanke på att jag redan sett!

Btw, känns så trist i min blogg nu, knappt nå bilder. Bara massa text inte undra på att läsarna sviker.. ibland.. rätt ofta.. men ibland inte. Dagens ilands-problem. För lite bilder i bloggen.


Hejdå.



Just stop lie. All I'm asking for.

Dammigt sa du?

Jag kan inget annat än att vara stolt över mig själv. Nu har jag äntligen skrivit klart min APU-uppgift som är några månader försenad. Blev ett x-antal sidor vet dock inte hur många eftersom jag är lite efter när det gäller skrivprogram. Wordpad ftw! Tror det är dags att uppdatera mig lite! Jag är trots allt klar och kan stryka detta ur min "ska göra"-lista.  Herrejösses vad skönt det kändes. Men det känns som jag mest myglat ihop en hel del för jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket. Det var ju trots allt 2 månader sedan.. höhö.

Jag ångrar nog det jag skrev tidigare idag om att jag skulle äta massa halstabletter. Har fruktansvärt ont i magen nu pga dem. Ussch fillibabba. Nu måste jag städa annars får jag inte ha besök här säger mamma, för hon skäms över mitt rum. Jag kan hålla med om att det är dammigt och så men man dör väl inte av lite smuts? ;) Mamma tycker det är så vidrigt här inne men det kan jag inte hålla med om. Jag trivs när det är såhär.. då slipper jag ju vara rädd att smuttsa ner när det redan är lite diirty! ha,ha.. bra teori jag har. Verkligen..

Nej, ida... skurmoppen väntar!

Real love

Jaha, ovanligt att jag är hemma. Började iallfall dagen med att försova mig rejält eftersom klockan slutat gå. Sen vaknade jag även upp med att jag hade så ont i magen så det fick bli att stanna hemma idag. Mamma köpte även halstabletter till mig som jag ska äta så det blir bättre i halsen!

Igår kom Jimmy hit och gnällde på att vi skulle gå och köpa godis för mina pengar. Efter många om och men så gick jag med på det så hans pappa kom förbi så for vi till kvantum 10 minuter innan dem skulle stänga! Blev lite stressigt där men jag köpte mig iallfall en efterlängtad twister glass och jimmy blev nöjd med sitta lilla godis som han åt upp snabbt! Somnade ganska sent igår också som kan ha varit en bidragande faktor till att jag försov mig imorse.

Håller på att skriva klart min väldigt försenade APU-uppgift nu, helvete vad jobbigt det kändes. Men måste man så måste man och jag får ju som sagt skylla mig själv. Blev plötsligt så stressad nu inför allt som har med skolan att göra... märkte att det är rätt mycket kvar och saker som måste göras. Jag längtar till sommarlovet...


Jag älskar dig Jimmy .
Du är allt jag har och lite till!
Förlåt att jag är lite konstig
men du vet  nog en orsak;-)
pusss gubben <3

I väntan på något...

Så seg dag! Har knappast gjort något vettigt som jag egentligen borde göra. Har bara klickat mig runt på olika sidor i princip hela dagen. Jag har bara väntat ut tiden men jag vet inte riktigt vad jag väntar på?

Blev galet sugen på att shoppa massor av kläder men har verkligen inte pengar till det at the moment. Så just nu kan jag bara drömma och vänta tills den 31;a maj då man får lite casch i plånkan ;-) Är förövrigt väldigt host nödig, hostar hela tideeeeen.... kuk vad jobbigt. BTW! jag kom på vad jag väntar på!! Om cirkus 50 min börjar Amercian Idol..... jaa, så vare ja.

...och justeja, jimpan väntar jag ju också på.. ;)

Twister

Hola!

Måndag idag yao, regnigt och elände, men det var skola ändå!! Hojja. Mina ben var inte bättre idag utan jag var lika stel som igår. Men jag är på bättringsvägen - hurra! Skolan var väl allmänt seg idag, fick lite gjort iallafall och börjar få klart det mesta. Fick veta att vår samhällsrapport ligger på MVG-nivå men det finns saker som måste korrigeras så det ska fixas. Det kändes underbart att få veta det! Dessvärre fick jag vet att jag måste göra mitt vääääldigt försenade prov nästa tisdag i samhällsekonomi och jag har glömt bort allt! Känns sjukt jävla mega stressigt to be honest. But I can do it :-)

Senare ikväll ska jag väl vara med jimmy, hoppas jag. Bara ta det lugnt antar jag! Det finns inte så mycket annat att göra en måndag-kväll. Är dock sugen på glass nu så jag håller på att avlida..... en twister speciellt! m-m-mmmm :-)))


Ont överallt

Här sitter jag och fettar i mig chips och dricker läsk! Jag lever livet med andra ord. Jag och Jimmy har tagit det extremt lugnt idag och bara chillat han har även sovit en hel del. Men jag tror han blev trött på mitt tjat om hur ont jag har överallt :P Jag vet att jag bara gnäller men jag har faktiskt ont över allt. Benen, magen, armarna, halsen.. ja, överallt!
Ser på Sanningens ögonblick just nu och efter det ska jag se på OTH utan min syster, tror hon blir arg nu när jag ser utan henne men det får förbli hemligt... hoppas hon inte läser detta bara =)

Nostalgi och träningsverk

Oj, det  värker i hela min kropp och det känns inte det minsta bra! Herrejävlar. Konsekvenser man får ta för man inte är tränad..

Det blir lite party där igår, nostalgi nostalgi... lite roligt vare väl allt. Men var inte kvar allt för länge så får ut med jimmy och hans kompisar. Sen for jag och jimpan hem hit till mig och sov! Vaknade kring halv tre idag så idag har vi verkligen sovit bort hela dagen. Men det kändes bra att få vila kropppen nu i mitt stela tillstånd. Vettefan hur det kommer gå imorgon i skolan. Det kommer inte vara en vacker syn att se mig gå ..
Jimmy ligger i sängen och sover just nu så ska väl väcka han nu och senare blir det bara att ta det lugnt.

STADSMARAN

ÅHHHH. Mina ben! Nu kommer värken trots att jag strechat som en galning och duschat väldigt länge. Detta tyder nog på min dåliga kondition?


Som sagt, stadsmaran idag. Nu såhär i efterhand känns det ju super duper mega skönt att det är över - För detta år. Ja, finns väl inte så mycket att berätta mer än att jag sprang och gick lite om vartannat och kom in på 1 h 12 min. Dålig tid men det var inte det jag sattsade på. Utan att klara hela milen med tanke på att jag ALDRIG tränar och lever i princip på fett och socker.. bra prestation av både mig och givetvis alla andra :-) När jag kom hem såg jag och syster på oth kändes otroligt skönt att bara få vila sina sköra ben! Sen åt jag pizza som jag var väldigt förtjänt utav tyckte jag...
Ska senare vara med jimmyyyy, my darling! Har saknat honom och ska han få massera mina ben senare, höhö.

Vill bara säga en sak, Fuck stadsmaran!  puss :)


image167
En guldpeng och vattenflaska fick man - Generöst!! plus en jädra massa träningsverk!

Våldgästar hos Sara!!!

Nu ligger man i saras säng och drar chillen! Kollar på när hon rensar i lite papper som jag inte är allt för intresserad i! Pratade just med jimmy i tele och han börjar närma sig sakta men säkert luleå dock kommer det ta ett tag men bara han kommer hem så är allt lugnt! Har varit och hämtat min nummerlapp tidigare med tove också så det är gjort nu! Därhemma håller en massa oth-avsnitt på att laddas ner så vid den datorn kan man inte sitta när det är så seegt. Därför våldgästar jag saras nu när hon är upptagen med annat det gäller att vara smart ;-) Mamma har köpt en massa godis och chips till mig som jag senare ska proppa i mig och se film! MYS! Så kommer jag ladda upp inför imorgon. Nyttigare kan fan ingen vara, right? :-P

Fuck stadsmaran..

Äntligen fredag  vilken innebär helg! Men är ändå inte så jävla glad för det eftersom det är stadsmaran imorgon som förstör hela helgen i princip, helvete. Jag är inte det minsta taggad för det och känner på mig att detta inte kommer bli en lätt match för mig. Jag är väldigt snabb på korta sträckor men har däremot ingen som helst bra uthållning så jag orkar oftast inte springa långt... men vi får se hur det går! Kämpa, Ida, käämpa!

Har varit duktig idag på skolan där jag och joss gjorde samhälls och var så flitiga vi bara kunde och fick faktiskt något gjort, under!! Sen for vi till linda och fortsatte jobba där så nu har vi kommit en bra bit på vägen och väntar bara på feedback, sen är det lite finjustering som ska fixas sen är det klart! En till börda avklarad...

Ska senare med tove till ltu och hämta våra nummerlappar tills imorgon sen ska jag nog hem och bara ta det lugnt ikväll och ladda inför morgon dagen. Ska troligtvis och köpa lite gott senare som jag kan njuta utav. Hoppas också jimmy hinner hem i tid så man orkar träffas ikväll fast jag tror inte det, men hoppas kan man ju alltid... :-)

I'm gonna miss you

Åh, känns jobbigt att börja 08.15 imorgon men jag är ju tvungen och får inte missa en lektion. Så är det när man tagit det allt för lugnt där i början :-P Då får man ta konsekvenserna. Det jag vill ska bli förbättrat är vädret såklart.. det är ju fint väder och solen skiner såklart men dock är det rätt kallt ännu vilket gör att man fortfarande inte kan ha lite lättare kläder på sig, iallfall inte jag. För jag är så jävla frusen av mig vilket är jobbigt! Hoppas bara det blir varmare snart men inte alltför varmt under första perioden då jag ska jobba för jag vill ju inte missa vädret då medan jag slavar, vore väldigt orättvist! Det som också är lite mindre bra är att Jimmy har börjat jobba nu, visst det är ju skit bra att han jobbar såklart, men att han inte alltid kommer vara i luleå lika mycket känns ju mindre kul. Jag kommer såklart sakna han något så enormt! Men vi klarar det, du & jag!

image166


Vi ses ju redan imorgon, baby ;)

Congratzzzzzz

Dagen har gått segt idag. Har endast suttit vid min älskling idag!! ååhhh, underbar sak jag har :-) Min, allas, våran DATOR ofc. Nej, men helt ärligt så hare  väl varit ganska schysst ändå. Druckit lite dricka också!! Ska snart se på tv tänkte jag och sedan efter det vettifan. Ååhhh, är galet sugen på twister glass nu! Fyfarao vad gott.. sen vill jag också passa på att gratulera Linda som klarade teoriprovet idag! Grattis!

Nationella

Torsdag! Var med jimmy igår hela kvällen och vi gjorde väl ingenting speciellt. Gick med sara och köpte glass och sen mös på. Idag hade jag sovmorgon till 12:00 då eng B nationella väntade... gick inte alls så bra som man hoppats. Men det räcker förhoppningsvis till ett G!

Sitter här nu som vanligt och snackar med lite folk på vent.. lite gibb också. Ska snart käka middag och senare vet jag inte vad som sker men jag antar att det blir chill för fulla muggar!



To perfect

Hej alla!

Idag skippade jag skolan dels för att jag försov mig men också så mådde jag inge vidare där på morgonkvisten. Jag som också hade lovat att skärpa mig med att vara borta från skolan men ibland kan man inte hjälpa det.. Mamma blev väl inte särskilt glad hon heller men det kan jag stå ut med. Min syster tvingade mig att se alla OTH avsnitt igen med henne, så har spenderat det senaste 5 timmarna med att se på det. Tur att det är bra så att det är värt att se igen. Är precis nyduschade och ska väl göra lite saker innan jag ska vara med jimmy senare.. imorgon är det nationella i eng b, smått nervös, men det fixar sig.

Det jag undrar är ifall vi har någon LPL före? Ni i klassen , svaraa!!! (A)




Back in track

Här sitter jag nu åter igen. Snackar på vent och har nyss gibbat, börjar bli nörd igen känner jag, fyfarao. Ska inte slänga mig in i det träsket igen!! Sitter här och dricker champis och äter kex som är formade som bokstäver vilket jag inte alls förstår syftet med egentligen antar att det är för nöjets skull. Men det är gott iallfall :-) Märkte att jag missade desperate housewifes idag men det gör ju inte så mycket nu när jag har sett det flesta, hehe. Ska väl strax dra mig mot sängen och se på tv.


Natti

Speaking

Dagen har verkligen inte gått snabbt tycker jag för det minsta. Har iallfall gjort klart speaking delen nu på engelska, skönt!! Hoppas på minst ett VG iallfall men det lär väl bli annat som vanligt. När jag kom hem chillade jag bara och såg äntligen på avsnitten av oth som äntligen kommit fram! :-P Väntat länge.. men det är klart värt det! Man blir ju så rörd av den serien och oj vad man tänker efter egentligen....

Well, tokigt väder idag och där ett tag så hagla/snöa? Det som en jävla stormvind, helvete, men efter några minuter sken solen lika glatt igen. Dock blåste det lika mycket men allt utom snö och hagel är bra i min värld! :) Ja, ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske var med Jimmy eller bara ta det lugnt och fixa lite skolarbeten. Det återstår att se!

Glasskrig och desperata hemmafruar

Wie! Det är sent och jag borde ha vart i säng för länge sedan. Men mycket hinner ju hända i datorvärlden medan man inte är aktiv under ett par timmar så det gäller att ta i kapp på bästa sätt :-)

Pappa skjutsa mig till ghettot även känd som hertsön, yes, där jag har tillbringat hela eftermiddag/kväll med att umgås med världens underbaraste. Vi har sett på massa avsnitt av desperate housewifes så nu är vi 5 avsnitt före än det som brukar visas på tv. Helt klart skit mysigt! Lite glass-krig där ett tag och har nog inte skrattat så mycket på länge :-P Bäst!! Sen skjutsa hans pappa hem mig kring kvart i tolv och nu sitter jag här och har svårt att skriva eftersom mina fingrar är så förbannat kalla. Därför ska jag värma mig under täcket nu i min knakiga men ack så mjuka säng!

Godnatt


Jag älskar dig Jimmy, mest av allt.. <3

Segt internet

Hejhej!

Dagen har flytit på väldigt snabbt och slutade tidigt. Skönt! När jag kom hem bjöds det på god mat till lunch samtidigt som jag såg lite på one tree hill och desperate housewifes.. håller på att ladda ner massa avsnitt nu men det går så segt med mitt sega internet så får väl vänta ett dygn innan tre avsnitt hinner fram. Plus att det segar ner allt annat så måste stänga av det mellanåt. Ja, vilka problem man har... herrejösses. Ska försöka fixa skjuts hem till jimmy senare och förhoppningsvis träffa honom idag.. vi planerade att se lite desperate där hos honom eftersom det går betydligt fortare att ladda ner hemma hos honom! haha. Bra det.


Kvälls gibb

Söndagskvällen blev som väntad riktig chill. Massa tv-tittande plus lite gibb (lira) med lulegrabbar. Jag är fortfarande bra som satan ;) Nej, men det är roligt. Annars då? Det är väldigt nice med tanke på att jag har sovmorgon imorgon och har endast två lektioner vilket innebär att man slutar kring 13:00-tiden :-) Denna vecka har vi nationella prov i eng. B där jag ska göra klart alla delar nu så det är skönt! Är mest nervös inför listening eftersom jag har alltid så jävla svårt att hänga med när dem pratar med sin brittiska accent plus att det går så fort för mig att hinna med. Har iallfall speaking delen nu på tisdag så det är skönt att få allt bortgjort så jag slipper tänka på det! Nu ska jag snacka lite med jimmy på vent och därefter sova och ladda inför morgondagen!

Godnatt

En helt vanlig Söndag

Igår blev det riktigt mys med Jimmy. Vi hyrde en film "I want candy" och köpte en massa godis plus en stor dricka! Jätte mysigt att bara ta det lugnt en lördagkväll. Han fick även ta bussen till mig vilket han verkligen inte uppskattade , men så äre utan bil honey ;-) Som sagt var det bara mys som gällde i princip hela kvällen. Idag har vi bara tagit det lugnt och sett mest Tv plus käkat det resterande godiset från igår, en helt vanlig söndag med andra ord! Sitter just nu och ser på Top model medan jag håller på att ladda ner desperate housewifes avsnitt, vilket går sjuukt segt. Fyfarao.
Resten av kvällen blir också lugn och det blir väl tv för hela slanten..


image164
Vi lekte lite i paint, haha. <3

Chillkväll väntas

Det är ju riktigt fint väder ute idag! Dock väldigt blåsigt och mindre varmt. Har inte gjort så mycket idag utan mest suttit här och ugglat. Fick besök av Sara också en stund där hon berätta om sin resa och så vidare. Dock blev våra planer för kvällen inte som det skulle utan ikväll ska jag bara förhoppningsvis vara med älsklingen och bara chilla. Skulle väl kanske se på film och bara ta det lugnt ifall det blir som vi prata om! Känns skönt. Kändes som det var längesen vi var hemma en helg och bara tog det lugnt så det passar ju utmärkt ikväll. Har dessutom käkat grillat nu och det var ju fett med gott!, herrrejeesus =)

Grillat fo shoo

Igår fick jag vänta fucking länge innan du tillslut kom hit. Ha,ha... jimmy och jag for iallfall och käkade nattmat som vanligt men vi var ju så hungriga. Därefter kolla vi läget i staden och sen for vi till honom och sov! Är precis hemkommen därifrån och ska väl snart äta någerst. Kanske vila en stund också och sen ta reda på vad som sker ikväll eftersom det är lite oklart på den fronten för tillfället. Ska iallfall käka grillat idag och det är så jääävla gott och jag är så sugen på det...


image163
igår :)


hejdåååå



Do it right

Så ska det låta - är det som lyssnas på tv;n exakt just nu. Sitter och väntar på något men vad vet jag egentligen inte.. har väl blivit för van att vänta på saker och ting så jag knappt vet själv vad det exakt just är. Ja, vad galet tänker ni men å andra sidan är det ju inte alls så galet som det låter.

Är väl lite halvfärdig just nu inte direkt just klar men det gör väl inget när man inte väntar på något speciellt? Jag vet faktiskt inte. Dessutom är det galet skönt när någon pysslar om en i håret , fyfarao vad gött ! Morsan gjorde det precis och jag bara njöööööööt, herrehimmel :-D

Tacos var det som bjöds till middag och jag kan fortfarande känna smaken av det i munnen, kanske dags att borsta tänderna? Annars det som står på tur är att fixa klar halvgjorda jag och så jag blir hel again. Sen är ju allt bra!!!


Ha en trevlig kväll, pussbye

Sommarjobb!!

Fyfarao vad seg dagen har varit. Sedan 9:15 till 14:10 har jag haft håååål. Där jag gjorde absolut ingenting. Herrejeeesus vad segt. Nåja, tur att man hade sällskap av dem bästa i klassen iaf :-) När jag äntligen fick sluta, cykla jag hem i en raskande fart. Där jag faktiskt möttes av lite lycka. Har fått reda på att jag har fått sommarjobb nu FÖRSTA perioden, dock på sundsbacken (ålderdomshem), men de ska nog gå fint. Dessutom ligger det ju typ vid mig så det är inte precis långt borta. Skööönt! Så det förgyllde min dag måste jag säga - än så länge. Jag glädjs nog mest åt att jag fick första perioden vilket är galet nice.

jaha, ikväll då? inte den blekaste aning. Ska väl ut och vara med älskling iallfall och vi måste ju passa på nu innan det blir annat ;-P Någonting lär det ju alltid bli så det blir bra! Tills vidare, have a nice day.

Back on track

Idag var det lite back on track för mig i cs-världen. Fick låna saras väldigt minimala hörlurar och så fixa jag en mic. Sen vare dags för cs-gibb - kärt återseende. Måste jag nästan säga.. Gick hyffsat bra men det märks att skillsen kommer eftersom..

Well well, kanske inte så intressant för er som läser att veta detta eftersom jag antar att jag är nog den enda som gillar det. Jag var med sara tidigare ikväll en stund och även mimmi var med ett tag. Dock blev kylan ett problem så vi traska hemmåt igen. Ska nog ta och tvätta mig nu och sen se på tv. Måste upp tidigt imorgon för Livskunskap står på schemat 08:15 som jag inte får missa. Sen har vi det där feta hålet på 3 timmar.. och där ska man göra vad? Måste iallfall vara kvar i skolan och invänta Nk;n samt göra lite till historian som snart ska redovisas. Herrejösses.

  Jag Idag:
image162




It will always be the same..

Oh my god

Först nu har jag lyckats göra mig klar. Känns lite sent samt onödigt.. men har fortfarande inte bestämt ifall jag ska följa med till mormor och fira ragnar. Svårt val det där ;)

Annars kanske jag bara ska vara med sara eller jimmy. Får väl se vad jag hittar på.. vi kanske upplever lite gamla minnen idag igen. Man måste ju lixom det för att inte glömma. Det hade ju inte vart så jävla smidigt att bara glömma :) Annars då.. jo fan, det är galet great och allt känns prima - iallfall för stunden. Livet leker likaså jag! Bokstavligt talat :-P
Blev bara hipps flipps sugen på att spendera lite cash så att säga.  Men jag  måste spara lite pengar nu så jag klarar mig månaden ut. Dessutom tills helgen också. hehe.. nostalgi nostalgi... voj voj


Barndomsminnen

Igår upplevde jag och sara lite barndomsminnen. Vi blev så sugna på att köra "kråkan" en lek där man använder sig utav en tennisboll som man ska hoppa över. Ha,ha... kändes lite skämmigt att vi stod där. Men det blev ändå inget långvarit utan vi fortsatte till lekparken där vi satt och gungade i säkert 1-2 timmar. Sen fick vi besök av några "småttingar" ;-) Därefter började det regna som fan och till vår räddning kom jimmy i en FIN bil denna gång, audi!!
Kvällen fortsatte och jag och jimmy for senare hem och bara mös på. Somnade rätt tidigt faktiskt. Skönt att  vakna upp idag och inse att man inte skulle till skolan utan bara kunde sova vidare.. helt ok för mig.


Tävling!!

http://onlinespel.nu/alfabetet.html

wie, har övat ett bra tag nu och får bra resultat.. under 4.2 är det bästa - än så länge.

TESTA och se hur snabb du är :-)))))))))))))) Bara ett tips...

Jag föddes inte för att göra dig lycklig

Oh, spännande avsnitt igår i desperate.. bra tv kväll för mig :-) Jag vaknade rätt sent idag men hann ändå till skolan i tid. Börjar bli riktigt snabb på detta nu. Gör mig klar under en halvtimme.. oj oj. Dagen har förövrigt varit seeeg.. men fick iallfall veta att alla hade klarat idrottsprovet iaf men vi fick inte veta vad vi hade fått för betyg.

Men det känns väldigt lugnande att jag klarat det. Vi hade även yoga på idrotten.. verkligen ingenting för mig kände jag direkt. Nej, ucsch.
Därefter kom ellipelli och besökte oss med barnet, herregud vad sööööt! ååh, man smälte ju :-) Det var riktigt kul.

Nu sitter jag här och inväntar mat. Är dessutom "ledig" imorgon, eller nja, jag ska iallfall inte gå dit. Ingen idé så att säga. Känns skönt. Så jimmy kommer hit och sover senare vilket antagligen kommer att bli mys.

BYE

Gott skare vá

Nu på eftermiddagen gynna jag mig lite kex och satte igång en film på datorn. Satt där och mös på med mina kakor tills jag tillslut somnade ett tag. Skönt att få en lite powernap så man orkar det som komma näst. Upptäckte även att det såg mörkt ut på popcorn fronten.. fan, jag som tänkt ladda upp med massa godheter så finns ingenting alls. Känns så jävla surt när man gått och läskat upp sig själv :-P Ska fanimig leta upp något gott och vadsomhelst duger!
När det gäller sånt är jag verkligen inte kräsen, haha.. gott är ju gott ;-)

Tisdag

Här sitter jag ensam hemma och käkar middag. Tidig sådan! Men gott äre ;-) Skolan idag har gått segt men samtidigt inte så jobbigt. Dock såg vi på en dålig film på morgonen vilket inte var så bra med tanke på att man var så trött... nåväl, jag är ju hemma nu så jag överlever nog!

Idag ska jag endast ta det lugnt och försöka göra lite skolarbete. Ikväll väntas mycket bra på tv så jag ska ladda upp med lite popcorn och dricka senare.. kanon! Hoppas jag får träffa jimpan också men han mår inge vidare men jag hoppas det blir bättre :-)


It's you and me

Vill bara säga att jag älskar dig, jimmy. Du är allt jag har!
Du är så underbar och jag är glad att det är just vi.

Du och Jag.


image161

Passa dig!!!!

Hallå!

Måndagkväll och jag sitter här lite halv sliten och är med jimmy. Han ser på Pimp my ride just nu medan jag surar över att jag inte får se på American idol.. men vi måste ju kompromissa vid vissa tillfällen och detta ska jag allt komma ihåg ;-)

Vi for och hämtade jimmy tidigare idag efter att vi lämnat av charmtrollen hemma på björx!! Jag och jimmy for direkt ut och cyklade till ett ställe, inte nämnvärt, det är för skämmigt. Right? ha,ha.. Sedan for vi förbi sara och var där och var social i cirkus två timmar och bara surrade mellan allt om himmel och jord. Trevlans.

aja, nu ska jag tydligen passa mig för "starke" jimpan, är inte så jävla rädd och nu ska han få se på ett och annat! passa dig ;-)


puss

Ny vecka nya möjligeter?

På ett sätt älskar jag måndagar eftersom jag slutar så pass tidigt men ändå måste jag hata den för att det är den första dagen på en ny vecka. Men samtidigt ny vecka och nya möjligheter? Aah, true. Blev iallfall överlycklig när jag fick g+ på historieprovet idag. Jag som verkligen inte trodde jag skulle klara det gjorde det iallfall och fick ett plus ikanten. Inte illa det av mig. Därefter bröts lyckan snabbt när jag insåg att NK stod på schemat där näst. Kan väl inte direkt skryta om hur kul och trevliga lektionerna är där precis..
avslutade dagen med en rätt lugn datalektion. Känns som att jag kommer framåt och snart är det ju sommarlov!  Kan bara skratta mig lycklig över att tvåan snart är avklarad! Fyfan vad grrreat :-)


Jag ser det regnar

Som jag brukar säga - Efter sol kommer alltid regn. Det blev så idag. Inget jag direkt väntade mig men nu är det såhär. Regnigt.

Jimmy kom med maten och vi åt och åt och åt.. jv - där man får mat för pengarna. Det är så det ska vara. Där behöver man inte oroa sig för att vara hungrig efteråt utan man måste oroa sig ifall man verkligen kommer kunna äta igen efter att ha tryckt i sig ett skrovmål. Ser ut som att jag inte kommer behöva äta något mer förens i morgon iallafall.
Jag sitter här förövrigt ensam, i tystnaden i väntan på One tree hill ska börja. 18:05 exakt. 5 minuter kvar. 5 minuter kvar av tystnaden, ensamheten.. btw, jag fick galgar idag. Av min mamma som varit på ikea för 2 helgen i rad. Tack för dem fina galgarna mamma! Dem behövdes, verkligen..

4 minuter kvar. Jag måste skynda mig nu. Fan 3 minuter kvar nu.. nu måste jag rappa på till min tv-kväll. Det enda positiva med söndagar är att det är bra på tv. Gud vad jag älskar det!


Old times

söndag! fan. skola imorgon och jag är inte speciellt laddad för nu är det så pass mycket som gäller. igår var jag med några som blev ett kärt återseende, var ju fan längesen. Jag såg på när dem bowlade och senare for vi till kvantum och köpte glass. Roligt att prata minnen.. har nog inte skrattat så mycket på länge. Sen när vi vart ute ett tag så blev det att fara hit till mig och bara ta det lugnt. Dem var ju så pass nyfikna hur det såg ut så där bjöd jag in typ 8 pers som satt i min lilla säng.. ha,ha.. benen var väl inte i sitt bästa skick sådär efteråt och jag fick också börja bädda rent där mitt i natten :-P Aja, det var över förväntan iallfall och absolut roligt att få veta lite nya saker samt prata gamla minnen.

Nåja, jimpan kom senare där till mig och vi sov nästan dirr. Han är på JV nu och köper mat till oss.. det är han skyldig mig med tanke på hur jag öppnat plånkan för han nu de senaste månaderna ;-) Aja, det kommer bli skit gott och sen ska vi nog bara chilla idag.. börja ladda helt enkelt.

tjao

Sommar och sol

Ohjuste. Premiär använde mina nya skor igår kväll.. snygga skor men ack vad jag fick skavsår utav det. Så har haltat idag genom stan och det har nästan bara blivit värre ;-p aja, sånt som hör till antar jag. Jag har just varit ute och hets skottat snön som är kvar på gården. Fick lite hjälp utav två små gullungar som var så duktiga så. Vi belöna oss senare med att sitta på framsidan och sola oss i gräset. Gud så mysigt!
Sitter nu här och väntar på den goda maten + att jimmy ska komma. Grillat är verkligen något som hör till sommaren. And it taste soo good ;-)

image160

Lördag

Vädret är fortsatt lika underbart och härligt. Känns verkligen som sommar redan nu vilket är galet nice :-) Igår for jag sara tove & jimpan ut och kollade runt och drack lite tills en olycka skedde och vi var tvugna att gå hem. haha. Vaknade idag hyffsat tidigt av att jimmy skulle hem så mamma och syrran fråga ifall jag skulle med på stan vilket jag inte tackade nej till. Testade faktiskt lite kläder men avstog ifrån att köpa något, kändes bra så här iefterhand faktiskt. Sa tillochmed nej till att min syrra skulle köpa en jätte söt blus till mig, förstår inte vad som händer med mig.. Vet inte om det är bra eller dåligt? Absolut bra för ekonomin min iallfall. Sen gick vi bara runt och glassa och nu sitter jag här och ska snart ut i solen och senare käka grillat, fyfasen vad gott :-]


Ännu lite mer shopping

Är precis hemkommen efter att ha vart och ränt runt på storheden. Blev att jag köpte ännu ett par skor och nu har jag nyss suttit och rensat bland alla skor så nu har jag kring 20 par kvar ifall man räknar med 2 vinterskor jag har uppe på vinden ;-) Jag har iallfall uppfyllt mina önskemål och jag hitta ett par jätte snygga svarta pumps idag som jag bara var tvungen att köpa för det ynka priset 200 kr, absolut värt i mina ögon.  Jag var även snäll & köpte en ny t-shirt till jimpan. Kände mig sjukt generös vilket jag oftast är! Ska strax käka lite mat och därefter se vad som sker ikväll.. känns så ensamt på något vis som att alla är borta och reser nu. Hejjar iallfall på ACA nu och hoppas allt går bra på SM :-)

image158    
Alla 18 par+2 på vinden & ny skorna jag köpte idag

Toppen dag

Vädret var väl inte allt för bra just idag. Men det kanske är bra det med tanke på att jag ska iväg till storheden senare mest troligt. Gårdagen var väldigt bra må jag säga. En hel toppen-dag med massa roliga saker plus en hel del skratt och mys ;-) På kvällen såg jag & jimmy bara på film och lattjade. Vi frågade varandra frågor och jag visade mina allmänna kunskaper och jag var riktigt grym.. hehe :-) Som sagt, Storheden idag för min del och vad kvällen bjussar på vet jag inte ännu.


image157
Jimmy och syrran glassade i solen igår!

Top model nästa?

Gårdagen var faktiskt jätte trevlig! Vi spendera mesta tiden av kvällen hemma hos Jimmy där vi drack, spela lite ölspel samt wii. Kan ju tala om att jag vara grymt bra på golf :-) Därefter när vi verkligen var i stämning så drog vi igång singstar där jag brilljerade som vanligt! När vi fått nog på att vara där så drog vi ut och vi gick en förjääävla bra bit. Från hertsön till statiol på örnäset i klackiskor.. inget jag vill rekomendera såhär i efterhand ;-) Men sällskapet gjorde det möjligt så det var ju positivt. Så jag tackar för kvällen iallfall.

Idag såhär dagen efter mådde jag vill inte prima sådär på morgonkvisten men det gick över när man fick lite käk i kaggen så det blev ju riktigt fint. Sen tillbringa vi den mesta delen ute idag pga det otroligt varma vädret. 21 grader varmt stod det på termometern och den värmen får man ju inte missa. Så vi har glassat på i solen och senare åt vi god mat med heeeela stora nilsson family. Jag blir som vanligt det "svarta fåret" som alla drar skämt om.. jag förstår verkligen inte varför .. :-P

Sen nu under kvällen har jag bara fortsatt glassa på gården med syrrorna mina som nog är det galnaste jag vet! Gud vad ni är underbara. Jag har blivit ompysslad rejält med sminkning och håruppsättning.. dock skedde en incedent där med att maria tappa en hel brun ögonskugga över mina VITA jeans... lyckat.. men som jag sa, jag har alltid vela ha bruna jeans ;-) Sen fota jag dem med systemkameran och det blev en hel del galna poser och snygga miner.. topmodel nästa?

image156
Favoriterna!

RSS 2.0