Sko-köp

Åt precis godmat och sitter här och ser på Topmodel. Ska snart börja göra mig iordning för kvällens bravader..
Har varit och ränt nu med jimmy och vi for och kollade på skor. Kvällen till ära så hitta jag faktiskt ett par efterlängtade svarta pumps! Som sitter helt perfekt på foten .. jag är glad :-) Fynda även ett par svarta super söta ballerina skor så nu har jag allt jag behöver. Hela kalaset gick på 400 kr så det var ju väldigt billigt för 2 par skor. Så på något tag ska jag duscha och fixa mig sen vidare mot hertsön för lite party med några stycken. Kommer nog bli trevligt!

Ha en trevlig valborg!

Varmt på valborg!

Idag går det verkligen att HURRA för vädret! Herregud, 15 grader känns som värsta semestern! Jag har redan varit ute ett tag på gården och solat mig lite. Perfekt valborgsväder!

Jag vet inte riktigt hur dagen ser ut än så länge. Men jag ska spendera en stor tid ute iallfall.. ska fixa till mig lite bättre sen blir det en sväng ut mot storheden med jimmy :) Måste kolla på skoooooor! Vet hur jag ska se ut ikväll men det fattas bara ett par snygga svarta pumps som är en stor utmaning för mig att hitta. Eftersom jag har så SMALA fötter.. åhh!!
Vet inte riktigt säkert vad som sker ikväll men jag antar att vi ska vara hos jimmy ett tag iallfall sen är det ännu oklart men det ser vi ju sen :) nåja, fix nu sen ut!


UT I SOLEN NU ALLA :D

Desperata hemmafruar

Snålheten hann väl till viss del ikapp mig idag så mamma fick betala maten som satt väldigt fint i kistan må jag säga. Jag och Jimmy tröck i oss en massa mat sen traska vi vidare mott h&m där det inhandlades lite smink och strumpbyxor, mjao. Måste ju vara fin imorgon under självaste valborg. Sen fixa vi lite andra saker och sådärja. Senare for vi hit och mös på och nu sitter jag här och väntar på att Desperata hemmafruar ska börja vilket jag tror typ nästan hela landets tonårsflickor gör ;)




Ledig!

Jag blev klar igår kring 23:00 med min statans rapport som jag kämpat med sen tidigt på eftermiddagen. Jag var så trött och jag kan förstå att jimmy också var trött. Jag satt mest vid datorn och kämpade med evoulionen igår men när jag väl var klar så mös vi på och gjorde gofika på kvällen, mys! Idag hade vi nationella prov i eng. B.. vet faktiskt inte hur det kommer gå. Kändes varken bra eller dåligt utan helt okej.

För mig kändes det som att jag skrivt helt rätt men det blir väl annat när en lärare läser.. nåja, sen fick vi glada nyheter om att vi blev lediga imorgon trots allt! Ska tänka på er andra imorgon som måste genomlida en dag extra och framförallt på självaste valborg.. ja, det är ju synd att inte ni går ledarskap, det finns sällan men det faktiskt fördelar med att gå det ;)

Är precis hemkommen och ska njuta över att ingenting behöver göras utom apu-uppgifen.. annars är det lugnt på skolfronten - än så länge. Funderar på att fara med jimmy och tobbe och käka på baan thai nu till lunch men får se ifall snålheten hinner i kapp mig ..





Tävling!

Tänkte vara med i Carolines tävling om att vinna ett par supersnygga strumpbyxor från
Evas underkläder
Var med och tävla för att vinna dessa strumpbyxor!

image155

1 år & 5 månader.

Måndag idag! Innabar historia, nk och webbdesign på skolan. Allt gick väl hyffsat fort men var långt ifrån roooligt. Är fett less på Nk så det inte är sant. Vet inte om det är själva kursen eller om det är läraren.. allt känns bara fittigt i den kursen - iallfall för min del.

Efter skolan cykla jag in mot stan och träffade Jimmy. Vi gick omkring och kollade och åt lite mat. Perfekt dag för vår 1 år & 5 månaders-dag! Har gått så sjukt fort tiden med dig, men jag har njutit av varenda sekund! Du är underbar - keep up the good work boy ;)

Ska skriva klart min nk-rapport nu så den är bortgjord. Därefter blir det väl mys med Jimmy! Imorgon väntast engelska b nationella prov, känner mig inte överhuvud taget taggad. Men slutar iallfall efter det så det känns skönt. Tror dessutom jag får lov redan imorgon för det pratas om att vi ska ta ut en kompdag på onsdag. Det skulle uppskattas rejäält :)


image154

Evolutions teorier

Här sitter jag och tok skriver en rapport. Det går väl frammåt men jag är långt ifrån klar. Det vill säga att jag inte kommer hinna bli klar till lektionen imorgon utan får skicka den senare under dagen. Det är ju viktigt att den heller inte kommer in senare än 00:00 imorgon för då blir det bara G. Ouff. Känner pressen.. men jag har ju som försatt mig själv i den med tanke på att jag började så sent - som vanligt.

Kommer dessutom börja med en ny grej imorgon på NK;n så det blir nog ännu mer stressigare. Känns som man egentligen inte lär sig något eftersom allt sker så snabbt plus att hon har så höga krav på oss. Det blir en såkallad yt-inlärning vilket jag inte kommer ha nytta av senare i livet eftersom jag helt enkelt kommer glömma bort allt!

Ska skriva lite till nu och senare väntas besök av min älskade. Ska se på "sanningens ögonblick" & en film hade vi tänkt. Måste passa på att mysa nu .. och imorgon har vi även varit tillsammans 1 år och 5 månader! Tycker det är värt att skriva grattis till oss ;) Det ska vi fira med att  gå på stan efter skolan och ta en fika och bara kolla runt. Låter super trevligt!

Good luck have fun

Efter solsken kommer regn som man brukar säga. Vilket det gör just nu! Sommaren är på väg med stormsteg.
Jimmy kom till mig vinglandes igår kring 1 tiden och somna ganska direkt.. haha, en del roliga kommentarer  blev sagda så man fick sig ett litet skratt där på kvällskvisten. Vi vakna ändå ganska tidigt idag med tanke på att vi skulle på genrep inför SM idag.. det som var lite förvånande var att vi cykla dit likaså jimmy! ;) Såg lite roligt ut när cykeln var på tok för liten för han och se han cykla händer inte ofta.. haha.. men lagen var jätte duktiga iallfall och jag önskar er all lycka till! Nu ska jag göra klart rapporten om evolutionen så den blir klar någon gång och senare kommer nog jimmy tillbaka och vi ska väl bara se på tv och mysa på!

BYE

27 dresses

Har precis kommit hem från Linda där jag, tove, jenny & camilla var och såg på film. Lite chill sådär! Var väl trevligt trots mina korta visit där. Såg på 27 dresses och den visa sig vara ganska bra så det var ju ett plus! Så är hemma nu själv och ska väl kolla på tv eller något snart och snart sova hade jag tänkt. Kändes som om jag gjorde mig lite för fin idag.. lite i onödan. It's always the same...

naaaaaaaaaaaatti

SM GULD 2007

åh! det var nästan ett år sedan precis som jag och mitt gamla (?) lag var i södertälje och tävlade på SM. Visst, jag var ju inte med och tävlade men jag var en stöttande del för laget som peppade dem innan det var dags.. kanske det som ledde dem till två guld? Jag vet faktiskt inte vad det var... men grymma var ni! Adrenalinkicken man fick när man såg er göra ert yttersta på dansmattan och verkligen spred glädje i hallen och bjöd på en orginell uppvisning. Jag minns det som att det var igår. Själva allt! Ååh, hela resan var verkligen helt underbart roligt. Vi fick väl en del komplikationer där på hemresan men även det blev ett minne blott. Kanske inte ett roligt minne men att ni vann guld övervann den hemska upplevelsen hursomhelst! Det var nog vårt lag som gjorde allt så roligt. Jag saknar verkligen den där upplevelsen och vill så gärna uppleva det igen! Därför säger jag Lycka till Aca+Northern Allstars i borås. Ni ska ha guld ;)

image152 
SM 2007 - Aca Divas, Spartans & Titans!


It's saturday, baby!

Tjabba! Gårdagen var rätt roligt faktiskt! Iallfall där i början..  tror jag blev så less eftersom det tog sådan lång tid att göra allt! Men det funkade. :) Jag och Jimmy for iväg sen och chillade med några och efter det kolla vi läget i stan ett tag. Hände inte så mycket mer och vi får hem och sov här sen.. mys.

Lördag idag och jag har ingen aning om vad som ska hända eller ske.. ska snart äta lite och senare lär man få se vad som dyker upp. Skönt med helg nu så man får vila upp sig.. dock måste jag göra klart Nkrapporten vilket inte går så bra atm. Får sätta i full gång imorgon istället. Då är det söndag och ultimata dagen för plugg.


puss hjärtat <3

Golfgarden

Ja, nu har jag kommit på något nytt jag tänkte uppdatera er om. Sara & Mimmi är ju två fiffiga brudar och fick först ideén om att bowla... var väl inte sådär tvärsugen direkt men efter att fått veta att jimpan var på så var det väl lika att följa med. Dock blev det till en stor besvikelse när vi ringde och hörde att det var bokat hela kvällen. Så där rök den planen.. efter en tids tänkande kom vi på att Golfgarden finns ju! Så vi ska dit på någon timme ett gäng och köra lite mångkamp ;) Både golf och massa andra saker som kan vara grymt kul att göra. För hur ofta spelar man golf inne? Lika att ta chansen nu en sån här fredagskväll som denna! Så det kommer nog bli trevligt och jävligt kul. Jag älskar sånt! Just my style ;) Lite annorlunda sak att göra .. så nu är det bara att fixa till sig och ladda upp golf skillsen. Here I come!

image150

Cykel premiär

Äntligen hemkommen.. fredag idag! Hade premiär för min cykel idag också.. fan, hojjen går ju prima! Fort kommer man till skolan också så nu kan man sova en kvart extra. Det som dessvärre inte var någon höjdare var väl att provet inte gick vidare.. johan som lovade att det skulle vara det lättaste provet men det vare tamig fan inte!! Gick inte alls bra så nu förväntas inga höga betyg, men jag är ju van ;p

Är förjävla hungrig också och mamma sa just att hon bjussa på pizza ifall jag går och hämtar den så nu sitter jag här och funderar ifall jag har orken till det. För det är ju trots allt en gata jag måste gå över och det är såååå jobbgt ;)
Ikväll ska jag väl vara med jimmy som det ser ut nu.. men jag skriver ifall det blir ändrade planer så ni läsare håller er uppdaterade om minsta lilla sak i mitt liv...


KRAM

Glassigt

Det blev en promenad med både sara och jimmy! så kul att se jimmy röra på sig vilket inte sker allt för ofta ;) Vi traska iväg till kvantum där vi köpte oss varsin mjukglass och det var ju inte lite man fick heller.. lätt värt 18 kr och mätt blev man också! Sen traska vi en omväg hemmåt bara för att motionera bort glassarna!

image148
Lillglassen ;p


Jimpan gick vidare till en polare medan jag och sara ville återuppleva lite gamla tider så vi gick o gunga här i parken bredvid och tove joina oss även för att prata gamla minnen samt nya händelser.. det var trevligt!

Därefter gick vi in till mig igen och jimmy kom tillbaka.. så vi mös på bara och såg på sytycd. Så här sitter jag själv i stor pyjamasen och har lite panik angående historiaprovet imorgon, känner mig inte redo.. så ska läsa lite nu så man blir lite klokare!

image149
Jag och jimpan i chillkläderna på prommis...
ska jag plocka dig? ;)


godnatt

Dagens outfit

Idag:

image146
Dagens outfit plus mina nya solbrillor - glassigt ;)

Come as you are

Ja, dagen har väl rullat på som den brukar. Blev en stan tripp med mamma där jag köpte solglasögon för 60 kr! Inte illa ;) Hittade också ett par snygga sneakers men efter många om och men så hann min snålhet ikapp mig.. så, det får väl bli någon annan gång istället.. därefter blev jag upp plockad av jimpan och company, for runt och glassa lite i ny brillorna och sen hände inte så mycket mer än så.

Om någon timme blir det promenad och eventuellt glassköp med sara! mysigt nu när det är så himla bra väder ute.. fast först ska jag se på top model innan eftersom jag är så sjukt inne i det nu! Senare blir det plugg vilket måste ske annars kommer det stå ett fett stort IG på provet!

tjingeling

Jag är bäst

Varmt idag! Var tvungen att byta kläder från det jag egentligen tänkte ha. Alldeles för varmt skulle det ha blivit! Bestämdes också i sista sekund att jag skulle skippa skolan idag. Känns inte ens värt att gå på en lektion som är 4½ timmar lång där vi dessutom inte gör ett skit. Nog för att jag tror det hade blivit en kort dag idag och därför känns det bara ännu mer onödigare. Därför tänker jag ägna dagen åt att plugga historia som känns mycket viktigare just nu. Efter lite plugg måste jag till stan också och köpa lite vikta grejjor .. så det blir säkert skit bra!
Senare ska jag väl ut på en promenad med sara hade jag tänkt.. det är bara att hänka på ifall någon har lust ;)

Jag är på G ;)

Den såkallade långpromisen blev otroligt lååååång.. hela 2 mil gick jag! är helt sluuuut! puuh...
näää, skämt o sido det blev en kort prommis runt kvareret och nu sitter jag här och fettar i mig chips & cola! En sådan bra kombination får man faktiskt leta efter ;) Har gjort en sak till skolan nu också. Så sakta men säkert trillar det in lite skolarbeten made by me! Jag är på G.

Sitter även och väntar på jimmy ska ringa så ska väl snart hitta på något med honom som de ser ut nu! Sen är det ju en massa bra program på tv också ikväll så det blir lite girlylicious för både min och jimmys del. Men som jag förstår det har han inga som helst problem med att se lite top model med mig tror snarare han finner det rätt intressant ;)

PUSSSS

Onsdag

Blev trots allt en rätt lång dag i skolan och man har fått rätt mycket gjort! Skönt är väl det. Härligt väder ute också även fast inte solen lyser så mycket. Ska senare ut på en prommis med Diva så både jag och lillen får röra på oss ;) Igår åt jag min första mjukglass också! mmums. Något som faktiskt jimmy bjöd på.. eller det kasnke var hans mamma, tack!  Sen chilla vi bara runt & så vidare. Bjöd han senare på middag även igår, börjar känna mig smått generös! Ta vara på det gubben! :) Sen chilla vi bara vid tv;n resten av kvällen och mös på. Måste ju passa på nu innan du far iväg!

aja, köttfärssås och makaroner väntar nu samt en långprommis och lite plugg. Låter inte så överdrivet kul men det funkar!

hare hej

Våra bästa år

HALLÅ!

Dagen gick ju som väntat väldigt fort i skolan! Hann knappt visa upp vår sketch innan det var lunch. Hann väl inte med så mycket till samhällsrapporten men det blev en del utskrivna sidor så vi är ju på god väg! Det blev dock inget bank-besök för mig utan min mor har klurat ut vad som kan vara problemet så vi ska vänta lite längre fram i veckan och se ifall det nyare kortet kommer. Väldigt bra för min ekonomi detta! Kommer ju vara rik nästa månad för jag lär ju hinna få det nya studiebidraget så då har jag mycket att shoppa loss för - me like.

Det är fint väder idag med men dock inte så varmt men väl i solen så hettar det till lite lätt! Vår-väder helt enkelt, kanon! Har precis fått god lunch och ser på Våra bästa år just nu.. man är ju så inne i den serien nu och den är egentligen inte ens bra. Men vad gör man inte för att fördriva tiden på bästa sätt? Ska väl förmodligen umgås med Jimmy senare vilket lär bli mys, som vanligt.. jag älskar dig :)


<3


BYE

To crazy

Ett litet inlägg såhär i morgon stressen. Jaha, tisdag idag och det lär bli en kort dag idag men jag och tjejerna måste vara kvar ett tag och jobba med samhällsrapporten. Vilket är grymt viktigt just nu.. Har dessutom bara ett rollspel att visa upp idag på engelskan och jag ska ändå inte säga så mycket så det är cool lugnt för mig ;)

Därefter måste jag nog ta tag i mitt bankkort och gå och kolla vad som är problemet egentligen. Jag vill ju kunna slösa pengar! Men det är väl bara bra för min del så jag har kvar lite slantar i slutet på månaden vilket aldrig annars brukar ske. Detta är en slags terapi för mig och ifall jag fortsätter i samma veva lär jag ju vara millionär snart! ;)

Annars så får vi hoppas på att solen skiner mycket idag! Vore galet nice! Men ha en bra dag så hörs vi.


Pixbox, bli som det var förr!

Åh! inte för att det är hela världen men varför måste alla slags communitys ändra färg, utseende och funktioner hela tiden? Låt det bara vara! Och nej, jag är inte rädd för nya saker. Men när varje jävla sida blir omgjorda om vartannat så blir det bara jobbigt och bökigt. Den senaste uppdateringen skedde på Pixbox. Visst är inte ett större fan av det och den nya förändringen gjorde inte saken bättre. Någon mer som håller med?

image143

Monday

Hallå! Nu har ännu en helg passerat förbi och vi har landat på en Måndag. Gick väldigt fort idag! I princip bara en "riktig" lektion. Så det var juu lite skönt. Därefter blev jag upphämtad av Jimmy och Tobbe och vi bestämde att fara och köpa mjukglass men tur i oturen så funkade fortfarande inte mitt kort och jag som hade tänkt vara snäll och bjuda grabbarna, synd ;) Sen for vi runt en sväng och jag & jimpan hamnade tillslut hära där vi börja laga oss nå mat men det gick väl inte så bra för min del där men det behöver vi inte nämna här, ha ha.. har som inga bra mat kunskaper. Men man kan ju inte vara bra på allt ;)



Filmkväll

Äsch. Blev inget spontant idag. Blir att vara hemma själv typ..Sitter just nu i pausen på filmen "Helens små underverk", verkar vara en rätt söt film som passar mig utmärkt en trist lördagkväll som denna. Har dock inga godheter att äta utan får nöja mig med cola men det går lika bra det med. Borde verkligen skärpa mig angående allt sockerätande. Det är i princip det jag lever på. Så nu ska jag ta tag i mitt liv och göra det mer nyttigare.... hrmf.


image142

The way I are

Solen har hållt i sig hela dagen likaså nu! Gud. Sommarkänslorna är verkligen här. Men man ska inte vara för glad för det soliga vädret kan genast vändas om och det kan bli snö när man minst anar det..

Hur som helst blev det god middag idag! Åt hela 2 portioner makaroner och köttfärssås. Så nu känner man sig lagomt go och rund om kaggen. Har hunnit med att leka lite med trollen idag med... alltid lika kul! Man blir som ett barn själv.

Ska snart ta & hoppa in i duschen för att fixa till mig lite. Så man är redo ifall något roligt skulle hända. Har dock inte någon aning om vad utan det återstår att se. Fast på ett sätt är det alltid roligare att göra saker som sker spontant eftersom då har man aldrig hunnit bygga upp höga förhoppningar. Utan man lever för stunden vilket är helt grrrreeat :)

Lördag

Det är ju sol varenda dag nu! Man blir ju så himla glad! Igår var jag mest hos Sara och tog det lugnt bara. Kändes grymt onödigt att åka buss en hållplats till kvantum, fyfan vad slöött! Aja , det var trevligt.:) Sen kom Jimmy också och vi gick till mig och myste på. Vet inte vad dagen har att erbjuda men någonting skojj ska man ju alltid få göra.. det gäller att vara kreativ vilket jag kan vara.... ibland... sällan.. hrmf.

Aja, ha en bra dag :)

I really do miss it

Som sagt så skippade jag Nk;n idag. Inte så värst förvånande. Men jag hoppas ni tjejer klarade er utan mig! Har iallafall gjort lite skolarbete här hemma vilket känns skönt att få bortgjort. Så helt dum har jag ju trots allt inte varit idag ;) Har varit ute ett tag också men vi har inga bra ställen att sola på nu när all snö är på vår såkallade gård.

Men jag och mamma hitta oss ett ställe som räckte för en stund iallfall.. Saknar verkligen vårt gamla hus med vår jättelika balkong och en gård som var enorm! All vår tid spenderades på den gården på sommrarna. Den var helt enkelt perfekt för massa bus och spring!

Men visst, det gäller ju att förnya sig också och tror det var bra ändå att vi byggde nytt och flytta hit istället. Det har ju trots allt gått 1½ år sedan vi flyttade hit. Det enda jobbiga är väl dock att man ser sitt  gamla hus i princip varje dag och en massa minnen kommer upp. Fast det kanske är bra så man slipper glömma? Jag saknar alla gamla goda tider..

Har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra ikväll eftersom man alltid får höra allt i sista sek. Men som det ser ut nu blir det väl att vara hemma ensam eller dylikt. Verkar ju vara svårt att höra av sig.. men jag är ju van!
Nåååjo, ska väl försöka smida ihop något roligt så man nyttjar helgen till det bästa :)

Kram!




Ännu en helg förstörd?

Nu är jag hemma under mitt extremt långa hål! Har haft en lektion nu på morgonen som verkligen inte kändes värd att gå på .. men man måste ju. Ska väl tillbaka till skolan kring två, tror jag är hemma under historian när det ändå var fritt att gå dit. Men jag får väl se. Hade turen att få skjuts hem också, det var ju nice. Kvällen har jag fasiken ingen aning om vad som händer men jag antar att något lär ju ske. Synd bara att min pencelinkur tar slut imorgon så även denna helg är förstörd. Men jag kan ju ha roligt ändå ;)

Hett

Hela 10 grader varmt ute, ska man klaga? nej, ge fan i att klaga! Njuuuuuuut. Dagen idag var väl inte så givande, men brukar det vara det? På ett sätt är det ju synd om honom med tanke på hur alla kör med han men samtidigt måste han ju stå på sig och vara en lärare. Man börjar ju undra eftersom vi snackade om vilka mobilsignaler vi hade där i början? ha,ha.. Fick iallfall sluta vid ett då jag jenny och linda traska till stan och gjorde lite ärenden. De tog sig även en fika på roasters medan jag kolla på, men så gåre ju när man inte har något kort eller pengar att slösa, gilla läget Ida ;) Vi tog oss en promenad hem också för att passa på när det äntligen är skönt att vara ute. Sitter förövrigt och väntar på Jimmy nu. Ska ta mig något att äta sen ska vi nog till honom och bara chilla.

BYEEEE

Sunny day

Oh! Ännu en dag med sol! Man blir ju så glaaaad :) Är färdig redan vilket inte tillhör vanligheterna. Jimmy ligger dock fortfarande & sover, awwh. Men snart honey måste jag tyvärr väcka dig ;) Tvingade han att se på girlylicious igår, massa bra tv-program. Topmodel och sex and the city, mjaoo. Det var ju himla bra. Sedan mös vi bara på och var lika galna som alltid. Ska snart börja bege mig mot skolan men först väntas frukost och sedan 4½ timmes lektion av LPL. Jag är laddad... not.

Ha en bra & solig dag :)

Är jag ett geni?

jaao sitter här med en burk cola lixom. känns ju rätt mega chill tycker iallfall jag. som vanligt sitter jag och väntar på min kaxxxmutta som är så otroligt stödddig, men honey, du vet vad som händer ;) don't play with fire mann1!
h3h3. vi har det bra, du & jag. oftast är det jag som har det bra, för jag får godis och du rör mig ihåret när jag vill! PARADIS! Jag lixom gillar läget :) Det e väl ba o gö de? btwbtw, morsan var stolt över mig idag. det går ju trots allt bra! tillochmed pappa kom nyss och gav mig en klapp på axeln och sa att han var stolt! hallå, då har jag ju verkligen en anledning att käna mig stolt, fan! mamma tyckte även att jag är ett geni... då hade jag verkligen inget att säga tillbaka!

image141


Våren är här

Igår spenderades hela dagen med älsklingen! köpte massa snarra och for hem och såg på dhw! niceee. Sen somnade jag och sov med tv;n på hela natten, men nog sov jag gott alltid! Idag har jag blivit utsatt för 2 prov, det första, idrottsprovet gick ju helt okej. Hoppas jag. Det andra vill jag inte ens tala om som dessutom var ett omprov, nåja, gjorde 4 uppgifter innan jag gav upp. typiskt mig! Ida i ett nötskal!

Sen nu sitter jag här och softar lite och ska snart börja göra klart lite saker! Var så grymt härligt väder ute idag. Man blir ju som så glad vilket naturligtvis är bra :)



Tisdag

Ganska meningslös dag egentligen. Men har iallfall fått en del gjort vilket naturligtvis är bra! Engelskan börjar bli klar samt att vi satt igång med samhällsuppsattsen, grrrreat! Kort dag förövrigt, men det uppskattas ju alltid. Var med jimmy hela kvällen igår. Var förbi sara en sväng också, trevligt! Idag blir det plugg som väntas, för nu måste jag, jag verkligen MÅSTE. Har just fått i mig kinamat så jag är väl mer än laddad så att säga...

Måndag

Skön dag på något sätt. Men lite onödig nk-lektion där, aja, bara göra det man ska så. Dagen har väl som sagt flytit på helt okej, slutade ju för cirkus en timme sen så jag ska inte klaga. Sara höll mig även sällskap i telefonen på väg hem så jag inte skulle känna mig så ensam, fick en del visslingar där ;) Att folk inte har bättre för sig..haha.. nååååå nu sitter jag här och funderar på vilken läxa/uppgift jag ska ta mig an först.. har ju så mycket att välja på så det kommer bli svårt...

tills vidare, ha det bra!

RIP

image140

R.I.P ENGLA!


Tycker det är jätte synd det som hänt stackars 10-åriga Engla.
Rest in peace.

40 year old virgin

Hela denna dagen har varit jätte lugn, faktiskt. Har dock tagit mig en promenad med diva. Kanske inte det bästa vädret precis, men det var skönt att röra på sig! Är väl lite måttligt less nu på detta snöande hit & dit. Hinner ju knappt smälta innan det är vitt på backen igen.. det ger ju en falska förhoppningar lixom! Attans.
Sitter just nu och ser på "The 40 year old virgin" på tv & väntar på att jimmy ska komma hit och sova. Det blir att stiga upp tidigt för hans del men det väljer han ju själv ;)


Jag älskar dig

Lugn lördagkväll

Det blev en lugn lördagkväll för min del. Såg på film med mamma & pappa faktiskt vilket inte brukar höra till vanligheterna. Men ibland måste man ju som umgås med sina föräldrar.. jag hade med andra ord inget annat att göra! Vi såg iallfall på "The condemned", rätt hyffsad bra film faktiskt. Senare kring halv tolv kom jimmy hit och vi mös bara på och svamlade som vanligt. Han for väl för någon timme sen.

image139

Senare blir det väl att fortsätta ta det lugnt och bara ladda inför den kommande veckan. Står mycket på spel för min del.. prov och det ena o det andra.. så det får bli plugg! Men vi får se hur det går med den saken..

Ha det bra.

Tjejpartaj

Kvällen igår var ju hur trevlig som helst! Med en salig blandning av massa tjejer. Trevligt att träffa nytt folk samt umgås med några man bara ser på skolan! Var jätte trevligt. Måste lätt göras om! Vi sjöng singstar och mitt lag regerade ju som vanligt, he he. Därefter pratade vi mest och hade allmänt trevligt! Trots en nykter kväll bland massa berusade tjejer lyckades jag ha kul iallafall! Jimmy kom senare och hämtade mig och vi for hem till mig och sov. Nu idag vet jag inte vad som händer .. får se vad jag är sugen på ikväll :)

image138
Igår

Laddad och i full gång..

fan partyoutfiten är på, sminket är lite halvt på, håret är på snedden & jag är glad!!

Jag kommer lysa upp och det är ett som är säkert, men vad gör man inte för lite attention ;) Nej, skämt o sido.. är väl inte ens nära klar men nästan, kan man säga så? Har iallfall koll på läget och det är ju åtminstonde ett +.
Vi ska ju först träffas vid åtta men det gäller ju att vara klar i tid för en gångs skull..
Har hunnit med att äta palt till middag och det satt ju fint i kistan må jag säga.
Jag har tillochmed laddat rösten för en massa singstar, jag är redo, passa er! Jag kommer vara vass och som vanligt regera.. visst , nu har jag nya motståndare men jag ser mig själv på toppen ändå ;) Jag har mina konkurenter men efter ett par drinkar för dem är det ändå jag som står som segrare, ni ska få se!!! Hehehe


Just nu känner jag mig laddad och otroligt glad! Jag har fått veta och fått mycket sagt, känns skönt. Det behövs verkligen inte mycket för förändring men det krävs heller inte mycket för att det ska bli bra. Det gäller att ha motivation och veta att det ska gå bra, för då går det bra. Håll hoppet uppe så fixar det sig, det lovar jag. Men det krävs jobb.. det gör det, men det är värt att vänta på. Jag är redo för nya tag. Jag är redo för allt.


CIAO

Älskar dig, jimmy. <3


Fredag

Nyss hemkommen från en otroligt seg dag och jävligt trist. Magen har kurrat på hela dagen så allt står i sin ordning ;) Ska äta palt nu iallfall och samtidigt se på top model! ikväll blir det däremot fest för hela slanten, lite girly med en massa trevliga brudar! Ser fram emot det och en massa singstar o godheter. Dock kommer jag inte bli på pikalurven idag utan jag ska hålla mig i skinnet och vara nykter! Ja, men det är ju då för att jag käkar pencellin som nu alla i hela världen vet... gud vad jag tjatar! nåjo, kommer bli kul iallfall, brukar ändå kunna vara vild och galen utan lite alkohol. Ni som känner mig vet ju det .. he , he..

aja, ha en trevlig kväll för det ska iallfall jag ha och glömma alla bekymmer för en stund!




The botten is nådd

Hello! Halsen börjar kännas bra nu. Går helt okej att dricka nu så jag har äntligen fått släcka min oändliga törst! Ikväll ska jag ta det lugnt med tv;n och ladda inför morgon dagen! Låter helt okej. Måste dock ta mig an vissa uppgifter ang. skolan men jaaaaa, jag ska väl göra något annat som vaaanligt...... allt är som det brukar med andra ord!



Back on track. Fan. Jag trodde mycket men inte det här. Besviken är jag och så många andra! Du måste lära dig vad som är rätt och fel. Lev upp till din ålder, jag ber dig..

Halsfluss

Det blir ett himla tjat nu i det senaste inläggen att jag är sjuk osvosv. Men just live with it. Igår kväll mådde jag inte så bra så det bestämdes att jag var tvungen att fara upp till läkarn idag vilket jag gjorde. Kring halv elva hade jag tid och fick göra massa prov i halsen, usch. Det visa sig vara halsfluss så nu är det pencelin i 10 dagar som gäller! Hej, det förstörde min helg, jaaaa..

Jag som hade tänkt ha lite trevligt imorgon men jag får väl klara mig utan att bli redlös ;) Jag kan nog ha kul ändå..
Nu imorgon måste jag gå på skolan för min egen skull. Det är verkligen ingen höjdare att vara hemma hela veckan och inte ha något att göra och nu när jag fått medecin så ska det vara okej att gå till skolan imorgon. Jag kommer ju tillbaka lagomt passande till skolans längsta dag, snacka om timing..

Det ska bli ett sant nöje att döda ..

ännu en slö dag har passerat. har bara läst och sett på tv i princip. har läst ut boken nu och den var mycket tjockare än den första så jag är riktigt stolt! mamma tvinga mig även gå ut med hunden men det kanske inte var det smartaste för nu sitter jag här på ruta 1 igen. visserligen är det inte lika hemskt som det var igår och dagen före det men det gör ont när jag sväljer.. ja, ni vet väl hur det är? obehagligt.

tror jag ska fortsätta med att ta det lugnt ikväll. det passar ju även utmärkt att se på tv när det är så pass bra program idag. ska även försöka somna hyffsat tidigt för att orka ta mig upp till skolan imorgon. har nog inte råd att vara borta nåmer så att säga..känns som man inte hinner bli frisk innan man måste tillbaka till skolan för att slippa få avdrag från studiebidraget. ajaa, gäller att hålla sig frisk och kry : )

image137

Sömnlös natt

Det blev att stanna hemma ännu en dag. Natten har verkligen inte gett mig den sömn jag borde ha fått. Jag var med jimmy igår, vi myste och så. Bestämde mig för att försöka sova ganska tidigt men upptäckte rätt fort att det var omöjligt med tanke på hur pigg jag var. Jimmy satt vid datorn och jag fortsätte läsa min bok "det ska bli ett sant nöje att döda dig magdalena graaf" ännu en självbiografi men denna är mer spännande och mer seriöst skriven.

Jag började även få rätt svårt att andas under kvällen och så fort jag skulle sova märkte jag hur svårt det gick att andas och det kändes som hela halsen svällt upp. Jag var rädd för att somna, för vem visste ifall jag skulle sluta andas? Jag kunde heller inte be jimmy vakta mig och se till att jag inte sluta andas, för han var ju med tvungen att få lite sömn.

Timmarna gick och vi båda låg och vred och vände på oss, det var varmt, kvavt och jag hade svårt att andas med min onda hals. Till slut efter många vridningar och vändningar somna vi båda.. Skönt! Dock hade jag tänkt att gå till skolan idag men jag hade verkligen ingen ork och min hals är fortfarande inte bra. Dock ska jag vila nu hela dagen och ta mig dit imorgon - jag är tvungen.

Snart kommer mamma hem med en dagobert-macka! Mums. Går bättre att äta idag. Ska även göra lite läxor :) Vi får se hur det går..

På bättringsvägen

det börjar bli bättre och bättre i halsen nu ju längre dagen går. har dock knarkat i mig en massa halstabletter så det kanske är därför? men jag fick iallfall i mig mat utan smärta så jag är mätt & belåten nu. har en massa saker jag måste göra nu till skolan men jag kan verkligen inte koncentrera mig och har inte orken - ännu.
det kommer väl så småningom dock i sista sekunden. som vanligt med andra ord.
ska även träffa jimmy senare har ju trots allt inte träffat han sen i söndags och då är det väldigt lämpligt att jag får träffa han idag! man blir ju som beroende av sin älskade.

jag älskar dig <3

Pain

Blev att vara hemma åter en dag. Men jag kan verkligen inte koncentrera mig nu när jag har så ont i halsen. Visst det känns bättre idag men det är inte bra ännu. Får inte i mig mat som jag behöver men ska försöka få i mig lite kina-mat nu. Somnade även 22:00 igår och vaknade kring 11 tiden.. så jag har verkligen fått min skönhetssömn inatt.
Läste även ut boken! Jag är stolt över mig själv, riktigt stolt. Tillochmed min Mamma var stolt över mig..

Nu ska jag äta och försöka få i mig något utan att det gör ont i halsen... herrå

Bok tips!


Trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle tipsa om böcker! Jag har verkligen inget intresse för att läsa böcker, men igår kom min stora syster hem med många intressanta självbiografier skrivna av kändisar. Jag var FAST. Tyckte boken Ego Girl skriven av Carolina Gynning verkade vara intressant så jag började läsa den igår kväll har har bara mindre än halva boken kvar! Ruggit bra bok i mitt tycke och hon beskriver sitt liv från topp till tå på ett naturligt sätt. Det känns inte tillgjort - det känns äkta!

image136

Läs den!



Sjuk

Valde att vara hemma idag pga den enkla anledningen att jag är sjuk, på riktigt. Faktiskt. Jätte ont i halsen så jag knappt kan prata eller äta. Har fått i mig två piggelin glassar, inte mer än så. Så det var skönt att vara hemma idag och passa på att vila upp. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon..

Igår blev det mycket fika och mat för min del! Jag vill inte berätta hur mycket MAT jag faktiskt åt, för jag tror ingen kommer tro på mig. Men så mycket har jag nog aldrig ätit!! Efter all mat och fika begav jag, jimmy och bäckman oss till boden där ett till födelsedagsbarn fyllde år. Hela 20 år!
Där bjöds på fika men jag var tvungen att tacka nej och det var ju inte så konstigt ;)
Därefter höll dem på att trixa och fixa med nå ljud vilket tog typ hela kvällen så kring 11 var jag hemma och redo att krypa ner i sängen. Skönt!

Ha en bra dag.



Happy birthday

Då var det söndag! Syrran fyller år eller egentligen imorgon men all släkt kommer idag så det blir trevligt med lite go-fika. Därefter blire fetto mat! Jag är fast. Fan. Syrran blir dessutom hela 25 år, helvete... grattis tamig tusan :)

Går kvällen blev väl rätt okej iaf där i början. Sen var man fast i ett garage i ett x antal timmar, fett trist. Vi tog oss hem iallfall och det var ju huvudsaken! Sen mös vi på bara och somna kring kvart i fyra kanske. Har dessutom börjat få ont i halsen & det är något jag inte orkar med.

Bye

Mitt liv som popstjärna

image135

Såg precis denna film för första gången! Jätte söt film.
Vet ej vad kvällen erbjuder, tror det blir att vara hemma och ta det lugnt. I'll wait and see :)

Kul kväll

Vad jobbigt att det snöar hela tiden! När det äntligen börjar bli bar mark så kommer snön tillbaka lika fort. Sluta!
Jimmy har precis åkt härifrån så nu sitter jag här måttligt pigg faktiskt. Sov ändå till halv två vilket var otrooligt skönt. Tog igen hela veckan som gått. Hade roligt igår btw! Plus att jag mår faktiskt bra idag ;) Skönt att slippa må dåligt dagen efter..

Var väl ute till halv tre? Jag vet faktiskt inte. Jag tror jimpan tyckte jag prata väldigt mycket igår i bilen, haha, förlåt! Sen blev det ett vanligt stopp på max. Fyfan vad fett det känns. Nåjaaaaa, kul var det iallfall! Känns skit bra just nu. Dock blev det inga bilder för min del igår.. Nu ska jag gå och se hur min hund ser ut, hon har ju vart hos frissan!

Debatt

Jo, dagen.. har väl varit helt okej! Morgonen började lugnt med några värderingövningar om kärlek, härligt! Sen traska jag och joss till stan och kollade runt medan vi väntade på de resterande som skulle käka på max till lunch idag. Dock fick vi vänta ett bra tag så vi gick och beställde redan innan de kom, men det gick mycket bra det också! Sen har man ju gruvat sig för nk;n hela dagen och försökt få in en massa i skallen. pja, gick väl helt okej enligt mig och för min del. Fick vara med linus och han fick ju tom beröm för sitt agerande så jag hoppas jag glider på ett bananskal jag med ;) Men man vet ju aldrig med marianne och det är det som är så jobbigt, kan lika gärna stå g- ... fan. Slutade vid tio i fyra vilket var SENT! Så jag skyndade mig hem och nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blire ut, kommer bli roligt!

ha en trevlig kväll.



Ruta 1

Oooohhh, är grymt besviken på moder natur just nu! Det snöar ute nu och jag som var så glad för att våren var på  väg när det var bar mark och man såg asfalten.. nähä, nu var vi tillbaka på ruta 1.

image134


Proppmätt

Är fortfarande helt mätt efter att tryckt i mig en pizza för ungefär 4 timmar sedan, den satt iaf fint i magen. Jimmy blev väl också en aning mätt så han orkade nästan inte gå ut med hunden med mig men efter många om och men lyckades jag få med honom, dock var jag tvungen att använda hårda ;) På väg ut träffade vi sara som var på väg att träna så vi gick med henne en bit. Tror vi båda blev lite chockade när jimmy verkligen sprang allt han kunde med diva, ha, ha..  inte ofta man ser han röra på sig! Sen har vi bara tagit det lugnt här hemma. Men han for precis så nu är det lite tomt här men det ska jag ordna med lite musik och senare lite tv-tittande. Har även gjort klart allt till livskunskapen och det är ju skönt. Har bara kvar att plugga till debatten i NK;n imorgon, kommer verkligen inte sluta bra..

image133

Kroppspråk

Dagen har varit helt okej! Lpl-lektioner var jätte rolig. Det kom en tant och lärde oss om kroppspråk samt annat.  Fick göra en hel del övningar och se på massa improviserade sketcher, sjukt kul! Sen fick vi även sluta 2 timmar tidigare och det sitter ju aldrig fel ;) Strömis har ju även kommit hem, liilla thaien, brun var du också! avis!!!

Sitter här nu och gör lite kompletteringar till livskunskapen. Är nästan snart klar och på något tag kommer Jimmy hit så ska jag bjussa han på pizza till middag, visst är jag generös? Dock känns det flottigt med tanke på att jag, joss o typ några ska käka på max till lunch imorgon.. ha,ha.. jag lever livet med andra ord =)

Back to work.


Besviken

Ja, här sitter jag, typ snart halv ett. Känns väl inte sådär jätte bra med tanke på att man börja väl hyffsat tidigt imorgon. Men eftersom jag sov någon timma nu under kvällen får jag väl skylla mig själv! Blev som vanligt att umgås med honey idag. Vi såg mest på tv och så. Blev en aning besviken när jag verkligen har längtat efter Top model nu så visar dem bara vad som hänt det senaste avsnitten jöö!!! Grymt besviken. Fan. Helvete.
Nåja, ska väl försöka dra mig mot sängen nu så man vaknar upp imorgon. Är ju trots allt 3 lektioner av samma ämne imorgon, känns sjukt lockande. Verkligen... hejja hejja!

Onsdag

Blev faktiskt riktigt glad igår när solen tittade fram där på eftermiddagen. Dock blev det mulet nästan likafort. Fyfarao! Var iallfall med Jimmy hela kvällen som vanligt men det är alltid lika kul. Sen har dagen varit som den brukar, var en rolig idrott idag där vi lekte lekar, precis vad jag tycker om ;) Sen var det ju lite segare på leffes lektion.. all tid gick åt att räcka upp händerna åt olika saker, inte speciellt trevligt. Det roliga var dock att vår apu-uppgift får lämnas in om en vecka istället och det var ju himla tur för mig som knappt ens börjat. Tack!

Vet inte vad kvällen erbjuder men jag antar att det blir tv-tittande för hela slanten, för ikväll är det bara bra program and i love it. Blir väl säkert att umgås med älsklingen, men man vet ju aldrig med honom! nåja, nu ska jag käka!


bye

Skodrömmar

Har kikat och hittat massor av skor som jag verkligen skulle vilja ha!




  1. Ett par röda pumps , pleaser 498 kr
  2. Ett par svarta pumps, pleaser 498 kr
  3. Rosa ballerina skor, Donna girl 398 kr


    Detta är mina soklara favoriter! Ett par sneakers från Vaga bond för 700 kr!

    image129


Alla skor skulle verkligen vara superfina nu till sommaren. Tex dem rosa eller röda till en svart outfit så skorna får bryta av med en härlig färg! Ge mig!


Inga hål

Inte var det några större problem att besöka tandläkaren.. hon märkte dock att jag drack mycket cola, haha. Hade inga hål & allt såg helt okey ut. Det mindre trevliga var väl att hon påminde mig om att detta var min sista gång gratis nästa gång är det dags att lägga ut 1000 spänn för en jävla kontroll där dem ändå bara gnuggar lite med tandtråd..
Nu känns det i allafall friskt i munnen och nu ska jag bara njuta av att jag inte har hål.

Slapp även göra engelskareflektionen idag pga min ärlighet. Jag sa faktiskt att jag helt enkelt inte har läst någon bok vilket gjorde att jag har en vecka på mig. Men vad fan ska jag läsa? Hatar att läsa böcker..
Gick även en tripp förbi staden där jag som vanligt hittade två snygga linnen med tryck! I LOVE IT. Ska in och köpa dem senare tror jag. Har även fått tillbaka 500 kr nu så jag tror det ska gå till ett par nya skor..

Mycket kläder har det blivit men jag tror jag ska skärpa mig och  börja spara ännu mer till en ev. resa i sommar! fyfan vad kul det skulle vara! Jag längtar!


Äntligen!

Äntligen! Efter två dagars väntan kan man nu blogga! Gud, jag märker verkligen hur lite koll man har om andra nu när varken någons blogg blivit uppdaterad. Sånna man kanske inte har så jätte bra kontakt med ser man lätt vad dem gör på dagarna ifall man läser bloggen. Så den är verkligen till stor användning - iallafall för mig!


Skolan har även hunnit starta och det gjorde den igår med en kort dag. Skönt! Dock blir det annat idag då jag även ska till tandläkaren... Är inte så jävla pepp med tanke på hur mycket dricka jag dricker varje dag. Så här väntas hål..
Usch! Men till vårat samhällsprojekt har vi ju även godis-löfte där även dricka är strängt förbjudet att dricka vilket är väldigt bra för min del. Dock kommer det vara sjukt svårt och jag kände bara igår hur kroppen sukta efter socker. Men duktig som jag var stog jag emot det hårda trycket med nöje ;) Var med Jimmy igår och mös på alltid lika trevligt, I'm so glad that I found you <3


Förövrigt så känns allt bra nu! Eller prima skinka som älskling säger ;)

Ni får ha det så bra idag nu väntas fix & sen till skolan!

RSS 2.0