TAPPAT ORKEN..

Alltså har börjat lessna nu på bloggandet, känns som att jag verkligen inte har något intressant att skriva om och inte nog med besökare för att kunna uppdatera oftare. Visst, en ny design kanske inte vore helt fel, men orken finns tyvärr inte just nu. Hela den här "dator" grejjen, har jag börjat tröttna på! HÖR och häpna.. jag har helt enkelt börjat sakta men säkert tappat intresset för det som en gång i mitt liv var allt jag hade?! Jag vet inte om det är fel på mig eller ifall jag börjat inse att "irl"-liv är såååååå mycket roligare.. - skämt o sido. Nåväl, mina dagar är inte mycket mer intressantare än någon annans likaså min blogg. Tills vidare får ni ha det så bra!


Kommer nog uppdatera redan imorgon!

ONSDAG

Jo, redan onsdag.. fett kallt ute idag. Nyss vart på en prommis med Diva. Helvete.. inga fingrar kvar, kallt med andra ord...
Funderar skarpt på att byta design här på bloggen inom kort. Dock har jag brist på ideér men det lär väl komma så småningom! Nu är det så svart och ... rött. Visst, rött är fint. Men en färg man lessnar på rätt snabbt, iaf jag. Nåja, hittls har lovet varit fartfyllt. Måndagen bjöds på lite mysfest hos mimmi med vi tjejer+martin! Skit kul var det! Härligt att vi tjejer var ihop samlade igen! Jag rådigga hela grejjen lixom. Igår fyllde jimmys mamma år där vi åt pizza och annat gott! Tack! Kvällen lär väl inte vara så olik de andra, lär fara ut och göra något, men vad det vet jag inte ännu...

BIG GIRL

jaha, vad hade jag egentligen väntat? trodde jag verkligen att lule skulle ta denna match? ääähhh, 4-1 förlorade dem me. helveete...

Jag fick lift hem senare av jimpan och co. Jag och jimmy for hem och såg melodifestivalen som inte impade mig rejält mycket, men visst, rätt gick vidare. Ingen större skräll i mitt tyckee. Sen for vi ut med simon och henke en sväng men det vart inte så långvarit så vi for hem och såg på zorrrrrroo istället, mysigt. Kvällen lär bli lugn för jag måste ändå upp hyffsat tidigt imorgon för jag ska på stan i jakt på jeans vilket jag tror är ytterst omöjligt - jag är för kräsen.
Senare blir det troligtvis fika hos mimmi som blir stor och fyller 17, grattis!
Just nu under denna period är det många som fyller år och jag får vänta ett halvår tills det är min stora dag, då blir jag 18 år - Big girl med andra ord ;-)




HEJA LULE

Blir ett snabbt inlägg innan jag ska iväg till hockeyn. Var ett tag sen jag var där, så därför blev det att fara idag och hålla flaggan osv och hjälpa laget. Efter det blir det hem & kolla på melodifestivalen, lär säkert bli en skräll like always. Men på något sätt är man tvungen att följa med... därefter får jag se vad som händer. Lär ju alltid fiinnas något att göra.

Nu måste jag fortsätta och fixa&trixa med mig själv. Idag ska jag hejja fram luleå till vinst - heja heja heja!

SPORTLOV!

ooh, så efterlängtat! idag anläde sportlovet. dirr efter nk;n stod sportlovet och väntade.. ja herre jävlar! jag bara jublar och hurrar! fick veta historia-provet idag och jag klarade det! härligt. lämna också in nk-arbetet så nu är allt fixat och klart. - skönt!!

är precis nyduschad och har just valt ut outfit för kvällen. dock vet jag inte riktigt vad som händer. men om någon timme anländer väl sara hit och ska umgås ett tag! sen ska jag säkert vara med min man, läääckert

förövrigt har jag haft en hejdundande smärta i kaggen hela dagen, dock kan jag inte säga orsaken för jag vet inte ifall det är träningsvärk eller vanlig magont bara..... gud vad man ska ha problem!!!11

nu skällde diva vilket innebär att mamma och pappa kom hem vilket innebär att dem kanske har godis till mig vilket innebär att jag måste sticka yao


hej

GENETISK FORSKNING

Just nu rullar och svänger livet på mer än vanligt. Menar att det är mycket som händer at the moment. Just nu pågår aktuell genetisk forskning.Håller på med ett arbete som ska vara klart tills imorgon, så en aning stressad är man. Var tvungen att ta en paus ifrån skrivandet angående det. Gick ner och tog en piggelin ihopp om att jag ska hinna klart så mycket som möjligt. Senare ska jag iväg till hälsans hus och kolla på genrep inför DM i cheerleading. Måste kolla på det nya "Divas" laget och på min kära kusin som gör debut inom det! Hoppas det går bra. Lycka till :)

Sportlovet närmar sig med stormsteg, 1 dag kvar innan en välbehövt ledighet sätter igång. Imorgon får vi även veta resultatet i historian och jag ber på mina bara knän att jag klara det! Men någonting säger mig att jag gjorde det medan jag tvivlar starkt på att jag klarade NK-provet.... hoppas marianne är snäll och ger mig G! Men det tror jag knappast. Därför ska jag nu imponera med mitt arbete som kommer bli så bra så .. - in my dreams!





ONSDAG

Kort och rätt soft dag! Det enda jobbiga var väl aerobicen på idrotten.. har verkligen förlorat all kordination som man hade förrut! jisses! sen kom jimmy och hämtade mig då vi for och åt lite mat och sen snurra på isen i lövskär! nu däremot sitter jag här med lite smått panik och ångest över min nk-uppgift som jag inte börjat med ännu! men som jag säger - det löser sig...

sitter just nu och knarkar i mig fishermans friend-tabletter, börjar få ont i halsen och dem lindrar alltid. sitter också och väntar på jimmy nu som lär komma vilket ögonblick som helst.


hERRRÅåå

ENSAM..

Godkväll allesammans (ni alla 20 läsare) !!

Ikväll har jag inte gjort mycket! Mest suttit här och ruttnat och väntat på bättre tider.. vilket det oftast blir. Känns lite ensamt nu.. jimpan har dragit iväg någonstans! Så ikväll blir det att sova ensam! Vilket inte skett på de senaste 4 veckorna.. man blir ju fast och vant sig vid det goda så att säga! Fast jag tror det kommer gå bra - vi syns trotts allt redan imorgon.

Dock känns det lite tungt just nu... mycket trassel här hemma at the moment... ingenting som är värt att nämna här och jag vet att många kommer bli nyfikna nu! Men, innan ni frågar, så säger jag vad det är när jag orkar och vill...

Snart blir det TV vilket det kommer bli under den resterande kvällen ihopp om att det kommer bli en underbar dag imorgon!

Godnatt!


DET NÄRMAR SIG

Nu börjar det flesta bitarna falla på plats.. endast NK-inläming, sen är det klart! Visst, jag väntar helspänt på resultaten också.... vi får se hur det går!

 Blev lite lyxig mat till lunch! vi var ett gäng som smet från engelskan och traska iväg till max. Kaggen höll sig iaf mätt det resterande lektionerna vilket var skönt! annars kurrar det konstant! provet i eng gick helt ok! förväntar mig dock inga höga resultat, men hoppas kan man alltid! :) Igår spenderades kvällen med min underbaraste! Såg på Mr and Mrs smith på vhs... fått in vår gamla video in till rummet så nu är det massa gamla filmer som rullar... kul!

Har endast 3 dagar kvar innan sportlovet sätter igång som är sjukt efterlängtat! Herregud. Bara att få sova ut i en hel vecka får mig att sväva på rosa moln! Vad man sysselsätter sig med är en annan femma, just för stunden ser det ut som att bli en lugn, mysig, kanske vild(?) vecka med mig själv , älskade och kanske mina vänner! I'll wait and see.

- Palt till middag! OHHHHhh


hejrå!


MÅNDAG

Dagen är överstökad vilket innebär ett till prov gjort! Fifan. Nk-prov.. vad har man och säga? För mig som inte är så jäkla brilljant och fattar allt i första sekund tyckte det var skit svårt medan andra tyckte det var simpelt! Tiden var ju heller inte något att hurrra för, helvete.. bara jag får godkänt!

Nu är de bara att läsa inför engelskaprovet imorgon! Sen är det färdighaft med alla dessa prov - fram tills efter sportlovet iallafall! Sen sätter även praktiken igång. Har lyckats hitta mig en plats hos min farbror! Skönt! Får hoppas han är lika kul som hemma som på jobbet , kommer nog bli kanon!


SÖNDAG

Söndag vilket innebär chill - men det vet ni nog vid det här laget..

Igår blev det lite hastigt ändrade planer. Såg på melodifestivalen som dock sluta lite dåligt. Bara jag som tyckte carola och andreas var bra?? Den borde fått fara till finalen direkt. Nåväl , for iallafall ut och spenderade resten av kvällen ute. Var väl sisådär.. men man kan inte alltid ha roligt! Sorry för mitt svängande humör, J. Inte meningen... jag älskar dig  v

Dagen lär nog i vanlig ordning bli som den alltid blir. Fast denna söndag ska jag faktiskt plugga inför NK-provet imorgon.  Förlåt ifall jag tjatar otroligt mycket om mitt pluggande och att ni egentligen inte alls bryr er, ska bli bättring på det! Nåja, nu blir det pizza till middag!

ha en fortsatt trevlig söndag.. :)

LÖRDAGS MYS

Lördag! Innebär lite mys med älskade. Ska köpa massa godis och ligga hemma i sängen och kolla på melodifestivalen och senare någon film, låter super mysigt :) Can't wait. Har precis duschat så ska fixa mig lite och det sen bär det av och köpa godis!

Igår var vi ute och gled, hann med att fara till boden en sväng med, rätt trevligt fakitkst :) killen på statoil beundra ju jimpans däck, awh.. han blev så stolt. ;-) pfft! nåja, en trevlig kväll var det! Imorgon väntas NK-plugg och vi får se hur det blir med den saken...


Ha en trevlig kväll!



FREDAG

ja herregud! det är redan fredag och historieprovet är avklarat! ifall jag klarat det är en annan femma, men huvudsaken är att det är gjort! fifan. var verkligen inte det enklaste. bland det svåraste historieprov jag gjort iaf! det gick väl hyffsat bra med tanke på att jag började plugga imorse! igår var det alla hjärtans dag. fick som sagt lite presenter som bestod av både godis och kläder, tack.

senare bjöds det på middag hemma hos jimmy! hans mamma hade dukat upp jätte fint med rosblad utspridda över bordet och det var helt enkelt jätte fint :) åt god mat och väldigt god efterätt! jag tackar så mycket :) fick även en liten present av hans mamma också, tack för allt! sedan for vi hem till mig där vi såg på tv och myste på, hihi

image83


har även fått lite skor och en väska av syrrran! tur att man har en syrra som oftast skänker bort alla kläder, skor och väskor itll mig... fick även 300 kr i check av mamma för att handla på h&m! fett med nice säger jag! ikväll är det ännu oklart vad som ska ske... men något händer alltid.


image87


Svart heal-klack sko, Vit stövel som man även kan vika ner och det blir en slags serie inuti!


HJÄRTANS DAG..

Alla hjärtans dag! Var ledig idag, fifasiken vad skönt. Har fått lite presenter nu som blandannat chocklad och geléhjärtan följt av lite kläder av syrran. :) Thanks! Ska senare och äta middag hemma hos jimpan, gott! Sen blir det bara mys, tv och sånt som gäller. Dagen i lite korta drag sådär... plus att jag måste läsa inför provet imorn! fan

PLUGG & ÅTER PLUGG..

Denna onsdag har varit helt ok! Började morgonen med webbdesign där jag trodde jag skulle hinna klart med min hemsida, men ack... hade kvar mer än jag trodde så vid de läget trodde jag inte att jag skulle hinna lämna in innan deadline! Farligt farligt. Vi hade även bugg på idrotten, otroligt kul och lärorikt! Fick rotera och dansa med alla, vissa hade dock bättre taktkänsla än andra! Själv var jag som en is-prinsessa (A) hi hi..
Sen efter det tog vår grupp tag i oss själva och gjorde klart vår LPL-inlämning... eller, jag gjorde dock inte så mycket eftersom jag satt och fixade med hemsidan som trotts allt hann bli klart! Tack för all hjälp, linda! Så nu är det klart. När jag kom hem satte jag igång med att skriva klart min engelska essay och skickat in, känns som allt bara släpper nu.... sen gjorde jag även klart lite fakta till livskunskapen på fredag! Så nu är det endast, historia och nk kvar... är förövrigt ledig imorgon och den dagen ska gå åt att plugga lite historia, känns inte så lockande, men måste man så måste man...
kvällen ska i vanlig tur tillbringas med älskling! - Mys!

TISDAG

Seg dag, jajjemén! Inte för att det varit överdrivet ansträngande men tristessen ökar till max! Fick 150 glosor till på tisdag, woho?? fan katastrof med tanke på hur mycket vi har att göra! kommer dö!!!1 imorgon har vi iaf dans på idrotten, får se hur det går, låter iaf kul tycker jag :) sen är jag eventuellt ledig på torsdag ifall vi gör klart vår lpl-sak imorn ! Hääärligt med tanke på att det är Alla <3-dag !

image82

Jävligt överdriven dag på ett sätt, men ska ge de ena och det andra till sin älskade och göra massa saker! sure, det hade varit kul ifall min ekonomi hade lutat uppåt.... ähhh, du får en liten sak, honey! Vi gör det mysigt på vårt egna lilla billiga sätt ;-) Sen måste jag bara säga att jag fick mig ett gott skratt då vi skulle presentera oss för våran nya lärare som bryter på danska... hm..

Jag: jaa, jag heter då Ida bor på östermalm gillar att vara med kompisar, min pojkvän ..
Joss: OCH SITTA VID DATORN
Leif: oohh, spela warcraft?
Alla: hahahah
Joss: Näää, spela cs!!
Leif: och sitta på lunarstorm?
 
HAHA! Lät förjävla fult med tanke på hans höga ålder och hans tal! Man fattar serriöst ingenitng av vad han säger, så säger han så? Ser jag ut som en nörd eller? haha! Äähh, roligare ifall man var där!


ATT GÖRA:

  • Plugga till historia prov (Fredag)
  • Plugga till Nk-prov (Måndag)
  • Göra klart Nk-arbete till nästa fredag
  • Engelska, gramatik och 150 glosor (Tisdag)
  • Samhälls

    Hjälp.....

MÅNDAG

Då var det plötsligt måndag och skoldagen är avklarad med 2 lektioner! Igår spenderades ungefär hela dagen med min älskade! Fick lite cash av moder&fader till ett nytt headset så vi drog till storheden ihopp om att hitta ett nytt som jag hade sett på i-net men ack ack, så fanns det tyvärr inte inne i butiken... helveeete! Så jag ska kolla på classes imorgon för idag ides jag fan inte! Sen åt vi middag hos mig och mös på en stund innan vi gick över till Sara en sväng där vi såg på när Sara bakade sockerkaka! Plus att Jimpan visade lite av sina kökskunskaper... hur kommer det sig att du aldrig visat dom, honey? ;-) Då vet vi vem som kommer få göra mat när vi flyttar ihop!! Vi spelade även lite kort och jag vann såklart över jimmy, äääääägd blevru, sopa :)

Sen åt vi sockerkakan! Sara hade verkligen lyckats denna gång och hon har utvecklats inom det området sen hon var liten iaf, HEHE! Sen gick jag och jimpan ut till isbanan utanför mig och börja lattja lite med isklimpar , ramlade lite enstaka ggr och en gång blev jag faktiskt nerputtad, helvetee...  sen gick vi in och såg på film, fast jag störde min älskling rätt mycket där när han hade längtat så mycket efter filmen som han sa, haha! Berättade lite sagor och så körde vi hänga gubben :) Sen somna vi kring 12 snåret... det var iaf mysigt!

Nu däremot äre plugg som gäller... vi får se hur det går - wish me luck!

EN HELT VANLIG SÖNDAG..

Efter en hård natt sitter jag här hyffsat utvilad i väntan på bättre tider.. sitter också och funderar på vad denna söndag kanske har att erbjuda mig! Men det lär ju inte vara något speciellt eftersom det är en helt vanlig söndag. Måste serriöst sätta igång med lite skolarbete, men det kommer jag nog inte lyckas så bra med eftersom alla mina skolsaker är i skolan just nu. Härligt, Ida, härligt! Men jag mår inte sämre utav det - Jag gör det bästa av situationen.



GRABBEN I GRAVEN BREDVID

Sitter här i pausen av "Grabben i graven bredvid" ser den endast för den är inspelad i luleå.. handligen är väl som det flesta andra svenska filmer! Men den duger en ensam lördagkväll som denna. Har också sett på melodifestivalen... men det är samma skräp varje år. Man blir alltid lika besviken! Serriöst, vafan gick gubbjäveln vidare för?! Melodifestival är  väl fan ändå inte dansbandsmusik? HELVETE! Amy's var väl helt ok, kanske inte det bästa jag hört men mycket bättre än christers! Hade också lite svårt att förstå varför inte Michael Michailoff's låt inte gick vidare, rätt bra tyckte jag! Äääsch, spelar ändå ingen roll vilken låt vi skickar till schlagern sen, Sverige kommer ändå inte vinna eftersom alla röstar på varandra utom på Sverige... fan! helvete det där.
Nåjaa, sitter förövrigt och snackar med folk på vent just nu, finns fan inge bättre att göra när alla andra verkar ha kul! Nä, snart blir det sängen och jag är fortfarande ledsen för mitt headset!



MELODIFESTIVAL?

Jaaaaoo, lördag = melodifestival. Lockande?? lite både och faktiskt. Har inget bättre för mig så syrran har köpt lite godis till mig som jag ska tagga med! Är lite besviken dock. Mina satanas hörlurar har gått sönder så nu är det högtalare som gäller.... verkligen inte kul för mig som är gamerpr0elajt. Nä, vad ska jag göra åt detta? mja, många skulle säga "köp ett nytt" men om jag inte har råd då?! Ja, då skulle andra säga " då får du vänta tills du har råd" men om jag inte vill vänta då? Ääääh fan. Jag ids inge mer, jag drar .. ha det bra!



/ Ida

DYR I DRIFT

Det blev fika trots allt! En dyr fika som gick på 90 spänn, HALLÅA?! Jag var snäll och bjöd min älskade också.. så kalla mig inte snål ;-) Vi drog till stan en snabbis också och kolla! Vi for till jimmy därefter där jag visa mina fina skills då vi spela lite... tror jimpan blev lite impad där av mina snygga frags jag fick, HEHE ;-) sen spela vi lite wiii där jag också var bra i golf, jäävlar alltså....
har precis fått i mig lite käk och sitter och funderar på vad man ska hitta på ikväll. Troligtvis vara med jimmy men det är oftast alltid lika trevligt :)



FIKA?

Jag förstog att jag skulle vara hemma idag. Fan, Ida! Vakna vid 06:00 av att tv;n fortfarande var på.. jag var iaf nog trött för att kunna somna igår! Har ändå sovit jävla skönt inatt med tanke på att jag inte vaknat tidigare av tvn vilket jag annars ALLTID brukar göra. Plus att jag känner mig otroligt utvilad nu!

Nu när jag känner mig så pigg&alert hade jag tänkt sätta igång med lite skolarbete innan man sysselsätter sig med något annat i nöjes-världen så att säga..  Hade bestämt med min älskade att vi skulle ta oss en fika idag men vi får väl se hur det blir med den saken.. vi är inte direkt sånna som följer det vi planerat! Vi gör bara saker eftersom..
Vilket kan vara både bra och negativt.  Just i detta fall negativt. Jag som är så himla fikasugen och jag tror baby sover just nu... - VAKNA!!!


Ha en trevlig fredag :)



psst! Carro! jag har börjat skriva lite till livskunskapen, så du vet! :)

LEV LIVET

jao, dagen har väl i helhet varit helt seg och tröttsam. har med andra ord inte alls varit flitig eller gjort någon nytta! mammsen städa mitt rum medan jag kolla på och jag som tror jag kommer klara mig galant när jag flyttar hemifrån?!  ja.. vad ska det bli av mig? fifan får ta och sätta igång nu ba

imorgon blire en kooort dag för moi! en lektion på morgonkvisten, är man laddad? nej. så jag ska förmodligen stanna hemma istället eftersom vi bara skulle lyssna på redovisningar ändå! aaah, vafan ska det bli av mig igen?!! eeeeeh
 


jag lever livet

MAGONT

Herrejävlar! Redan torsdag. Vakna upp med en förjävla smärta i magen.. verkligen inte trevligt. Så jag beslutade att jag skulle vara hemma idag. Kände att kaggen inte skullle orka med! Ähh, jag tror mina kompanjoner klarar sig utan mig :) Men jag ska jobba här hemifrån istället och bidra lite granna iaf.

Igår var jag med jimmy hela kvällen. Spelade "brainstorm" med honom, var faktiskt roligt.. och jag vann med tanke på hur mycket jag hjälpte stackars jimpan som verkligen inte hängde med i svängarna ;-) Sen såg vi på tv & mös lite och somna kring halv tolv. Mys :*

Dagen ska jag bara vara hemma och tjilla! Fixa lite saker till skolan men även här hemma! Hoppas även det känns bättre i kaggen senare ! Tills vidare får ni ha det så bra. :)



/ IdaNNNN >.<


I saw something that I didn't want to see...

BORTSKÄMD

Nu är jag mätt och belåten! Fått riktigt god mat serverad på tallriken idag! Först till lunch var det palt och nu till middag köttfärsås med stuvade makaroner. Fiiifan vad gott. Så nu är jag mätt tills imorgon. Hade idrott idag då vi var ute! Valde dock att gå på isbanan en prommis. Jävla jobbigt med tanke på all klädsel jag hade på mig, svetten rann längs ryggen rent ut sagt... fast det var skönt att gå. Känns att jag inte alls är van vid sånt längre, är verkligen inte alls hurtig längre som jag var när jag var liten. Fyfan vad bortskämd jag blivit angående sånt. Får tex alltid skjuts överallt väldigt sällan jag går vilket oftast blir hemifrån skolan. Men har man en underbar och förjävla snäll pojkvän med körkort slipper man använda benen ofta! Fast tycker synd om honom hur han håller på att skjutsa mig överallt.. fan skärpning nu ida! helvete




ONSDAG

Ska snart sticka iväg till skolan! Försov mig lite idag så jag tog sovmorgon.Vi ska iallafall ha uteidrott idag så jag har just hämtat täckisar och mina vinterskor, så nu är det klart. Idag får vi också möta vår nya lpl-lärare, leif. Ska dock inte döma honom innan man ens vet hur han är! Han kanske är förjävla bra eller helt enkelt råkass. Man kan inte döma förens man vet fakta. Hoppas det går bra ändå!  Nu ska jag äta lite sen dra vidare..


Ha en bra dag!





VA?

Varför känns det plötsligt så tungt?! Mållös.... helvete!

FETTISDAG

Jävla onödig dag! Slutade teckniskt sett redan 11:00 men eftersom jag var tvungen att gå på ett syo-möte klockan
13:00 , så blev det lite senare. Fördrev tiden med att spela "A-Ö" sjukt roligt sällskapsspel som är väldigt populärt i vår klass! Nästan så man får gömma det varje gång man vill ha det, hehe .

Syo-mötet gick förövrigt bra! Ser ut att fixa sig det där med turism-kursen nu.. både jag och syon (även mami) var enade om att vi skulle fixa detta så fort som möjligt så vi slipper detta turism-tjaffs nu! Nåja, det blir förmodligen en lösning på problemet, skönt!

Traska vidare och fikade årets första semla med Linda & Jenny på det cafeét som enligt nsd hade bäst semlor! Den smaka helt ok för 21 kr. Sen blev det bussen hem mot eastermalm ;-) Har precis smällt i mig en påse popcorn så nu är jag tveksam ifall det finns plats för mer mat...

Kvällen ska väl som det flesta andra kvällar spenderas med älskling! Men det är alltid lika mysigt eftersom han är så himla underbar den grabben, fifan säger jag :) Ska också försöka hinna se på "Gossip girl" som tydligen är väldigt bra enligt många.... vad tycker ni?


Ha en bra eftermiddag/kväll :)

INKÖP

image81


Dagens inköp! Billigt och bra till vardags :)

BLOGGTREND?

Mhm, sitter här och äter godmat!
Kyckling&Pasta stod det på menyn idag!


image77


Har precis vaknat ur min powernap som pågick i cirkus 1 timme! Skönt för både mig och min familj som i sin tur slipper höra på mitt gastande! Har tagit kort på det jag lyckades hitta idag också! Dock visar jag det i ett annat inlägg senare.

Har som börjat helt omedvetet följa med den såkallade "bloggtrenden" att skriva flera ggr/dag om i stort sett ingenting! För jag tror inte en jävel bryr sig egentligen iaf inte om min blogg som nu inte har så många läsare per dag, kanske 20 st.

Visst, men jag måste ju också roa mina läsare även fast det nu bara är mina vänner som läser! Man blir även väldigt påverkad av de stora bloggarna vilket också ger inspiration till vad man själv ska blogga om. Men jag gillar inte att ta efter för mycket! Det kan bli enormt tjatigt och man är inte sig själv!

Vilket jag tror folk beundrar mer än att visa bilder på kläder man köpt.... eller vad tror ni? Visst, jag kan ha fel! Men det är så jag uppfattar det hela. Men på ett sätt är det alltid kul att visa andra  vad man köpt så andra kan beundra, ge kritik eller helt enkelt få inspiration..


Ähhhh förfan, maten blir kall måste äta nu :)






MÅNDAG

Dagen i sig har väl gått ganska fort. Nu sitter jag iallafall här i värmen och har precis käkat korv och en mellis! Skolan var som vanligt, finns väl inte mycket att säga? Kameltån körde sitt race medan johan aasa & jenny t gjorde sitt! mja, det mest negativa var väl ändå den enormt långa kön på örnen idag! herregud. ni som inte hör till örnen kan väl ändå äta i eran egna?! åh. blir less på sånt där! nåväl. på hemvägen fick jag så stor lust att kika in lite på några affärer vilket jag nu gjorde, dock kom jag inte hem tomhänt utan med ett nytt halsband och en topp! mamma blev därimot lite arg eller snarare bekymrad? med tanke på att jag knappt har nå pengar kvar... hon är orolig vad jag ska leva på denna månad! men i min värld så löser sig allt och jag vet att när jag behöver pengar så finns det alltid någon schysst typ som villigt öppnar plånkan för idaN helt utan att streta imot! jaaaa , vad äre jag brukar säga...... - Det ska vara gott att leva, annars kan det kvitta!










ps. bild på mina inköp kommer sen! ds.

DIVA

Är precis hemkommen från en liten promenad med Diva. Förstår mig inte riktigt på diva eftersom hon ska lukta så för jävla mycket överallt! visst, det är ju deras sätt men ändå! man blir sjukt irriterad när man står där och försöker tappert slita henne därifrån men då lyckas hon slita sig ur kopplet istället och man själv får panik och skriker hejvilt! folk borde tycka man är tokig så som man håller på att tjorva med sin jycke. dessutom tar det en evighet innan hon (säkert många andra hundar med) hittar sig en bajsplats! fifan. tänk om vi själv hade det så jobbigt varje gång vi skulle göra våra behov? söka oss en plats som luktar tillräckligt gott? hm.. för diva tog det 1 gata och ett hörn innan hon nosat fram den rätta platsen - jag behöver gå ut ur mitt rum så har jag hittat min! äsch, det finns stora skillnader mellan oss och hundar - men jag tror dom förstår mer än vi tror...


image76

SÖNDAG

Då var det redan söndag! Helvete vad fort det går. Igår var jag endast hemma och såg på film och myste! Var med jimpan men han for kring tolv då han skulle hämta sina vänner och då somna jag. Men han kom tillbaka där kring 2, fast det märkte jag dock inte eftersom jag var i mina drömmars underbara värld! Har ingen som helst aning om vad ja ska göra idag eftersom jag har idétorka....


ehhhhh, mor&far är och käkar tårta nu medan jag sitter här och äter gurka.... vad låter mest lockande lixom!?
fan. Veckan lär ju gå segt och jag längtar inte tills imorgon.. fan. har nk då med kameltån. : ((((( Inte sugen..

hjälp mig


ZZZZZZ

Ögonen känns tunga nu.. knappt att jag kan hålla dem uppe med hjälp av mina fingrar........... fan, detta går inte allså! Men har lovat att se på "Göta kanal2" med mamma och pappa idag, vet inte riktigt varför jag sa ja - men hur mycket jagkommer se av filmen ja, det återstår att se!


ha en trevlig kväll folket !



ADIOS

DAGEN EFTER...

Såhär dagen efter... vad ska man säga? Efter att jag skrivit igår stack jag ut igen for till älskling och sov! Somna DIRR och vaknade vid fyra av att min mobil tok-ringer då min mamma lät panikslagen och fråga vars jag var, hur jag mådde, när jag for osvosv. Jag sa att jag var i säkerhet och jag kanske mumlade på om något annat med tanke på att jag inte var vid mina sinnes fulla bruk ;-) Vaknade redan vid 9 eftersom jag och älskling skulle vara barnvakt åt hans lillebrosor idag! Har spelat tvspel och visat skillsen. Dock nu så här i efterhand när man verkligen känner lugnet så känns mitt huvud som en atombomb som sprängs när som helst. Jag är trött, mätt & törstig! Fiifan.
Dessutom spelar luleå mot timrå idag som jag helt missar.. damn. Dock är jag inte så jävla faschinerad av lule längre.. tror fan jag ska byta lag att hejja på! - NÅGOT förslag?




UP AND DOWN

jisses! mår fasiken illa nu asså, inte bra detta. kvällen har varit trevlig med roligt sällskap! var ute och snurra en sväng men det var inte så faschinerande så drog hem till linda där hon, sara, verro & daniel var. umgicks lite och spelade kort! bjöds på drinkar och jag drack FINALLY upp det jag hade i garderoben.. lite luuuulllig ;-) kvällen har väl dock haft sina mörka sidor - like always. fast det mesta är löst nu, hoppas jag!
Fan , börjar dra ihop sig i kaggen nu... ska det upp eller ner?!?





image75
stabiiiiilt


SHOPPING OCH TÅRTKALAS

Ville verkligen inte alls vakna imorse. Ögonlocken hängde tungt över ögat och det var knappt så jag fick upp dem. Men efter många om och men tog jag mig upp och gjorde mig klar! Fick skjuts av baby till skolan där en lektion väntade. Rätt onödig lektion men jag tog mig dit vilket var ett plus :) Som jag skrev i tidigare inlägg så har jag inte gått på sista lektionen.. orkade inte! Gick istället på stan med älsk där det shoppades lite. Jimpan var snäll och betalde lite smycket som jag hittade. Sen köpte jag även en t-shirt med tryck på. Blir att köpa skorna nästa gång tror jag. Ska flörta lite med mami hade jag tänkt! Jimmy hittade sig också en tröja och ett snyggt rött skärp! Fint :) Sen gick vi och åt på baan thai där han bjöd mig på lunch! TACK <3


image74
Halsband, armband och en t-shirt.


Därefter väntade det fika hos linda eftersom hon fyller 18 idag! - GRATTIS! Vi var väl cirkus 11 st där som åt gott och hade trevligt. Var lite extra svamlig idag eller är jag alltid så?! haha. Nåja, kul vare :) Sitter här nu och är förjävla mätt och det känns som lill-kaggen ska sprängas vilken sekund som helst - typ. Ikväll vet jag inte alls vad som händer utan det återstår att se! Är så förjävla dåligt väder ute så man blir så seg.

RSS 2.0