Stantripp!

Tjohallå :)

Är precis hemkommen från en varm dag på stan! Jag var ju så inställd på att hitta saker men det var ingen lätt match där i början. Sa nej åt det mesta mamma och syrran peka på. Tror dem blev lite less! Men det är så när jag väl har pengar hittar jag aldrig något eller så blir jag för snål.

Men efter lite om och men hittade jag iallafall en marinblå linne, svarta sneakers, svart kofta, parfym,örhängen och armband, väska och strumpbyxor!  Så det blev lite granna iallafall och nu är jag 1500 kr fattigare :p Nu ska jag snart ut med hunden innan det börjar åska som mamma säger.. hoppas inte! Så det inte förstör kvällen då jag ska på LK med några stycken :-)

  
 



He used to be the sweetest boy.

Den extrema solningen idag har resulterat i att jag har bränt mig både där längre ner på halsen och min näsa är helt röd. Jag kan fan inte bli brun. Jag har inge tattar-blod i mig som pappa brukar säga.. fast det är ju de jag vill ;)

Jag och syster for som sagt efter flera timmar och solade. Fyfan vad varmt - jag var så svettig efteråt att jag höll på dö. Jag och värme går helt enkelt inte ihop. Jag är ju heller inte något stort fan av att basta länge heller.. jag brukar alltid ge upp först i bastutävlingar. Men man kan ju inte vara bra på allt!

Sen ville jag utnyttja min nya ålder på bästa sätt. Så fixade lite saker och sådär i stan till några grabbs som var väldigt desperata. Haha, sen hade tydligen crille glömt sin börs hos sara så dem var tvungen att knalla tillbaka igen.. och dem som var så hungriga. Sen när jag kom hem käka jag popcorn och bara allmänt njöt av liiivets goda stunder. Har precis spelat lite cs mot en noob också, nämner inga namn för att vara snäll;) Jag kan ju meddela att jag vann rätt så stort. Vilket inte är så ovanligt!



Jag saknar min JIMMY!<3

Sweetest girl

- Sjukt skön låååt :)



En dag på stranden

Solen skiner även idag. Var tänkt att fara till arcus idag men det blev ändrade planer. Pappa väckte mig vid nio då jag var hyffsat trött. Men jag följde iallafall med dem till tjuvholmsundet där vi spenderat vår dag. Maria, Johan och barnen likaså :) Alice var ju måttligt galen i vattnet och inte alls rädd för det som dem flesta barn är. Badade och hade lite vattenkrig. Så det var en lyckad dag. När jag kom hem åt jag resterna från igår, alltså kina mat. Var tänkt att jag och mamma skulle till björx och vara barnvakt ikväll men det blev inte. Ska troligtvis sola med syrran lite senare och efter de vet jag faktiskt inte vad som sker..
































Mer bilder finns HÄR!


Myskväll på KH

Hejhallå!

Dagen har mest spenderats ute! Men absolut ingenting jag klagar på : ) Har legat på gården och solat och käkat pizza. Just då kände jag mig rätt onyttig och tänkte att detta inte bådar gott. Men när jag väl smällt pizzan så frågar mamma ifall vi ska äta kinamat till middag för hon hann inte göra annan mat. Jaha, så idag har man verkligen fettat i sig riktigt onyttig mat.

Har dessutom duschat två ggr också.. sjungde även singstar helt själv. Tydligen hörs det jätte bra ut på gatan kom pappa in och sa mitt när jag stod där och galade på och trodde jag var nästa idol. Så nu har hela östermalm hört på min finstämda såååååång.

Sen när jag väl var klar kring 7 tiden så gick jag och sara ut en sväng och tog lite flummkort. Inga blev bra dock. Vilket dem oftast inte blir. Jag är ju allt annat än fotogenisk, det kan man ju lätt konstatera. Sen gick vi förbi tove och hämtade henne för att bege oss mot kh där vi suttit och snackat och tagit det lugnt i någon timme. Det var mycket trevligt! Men jag fick ju lite brådis när jag insåg att klockan närma sig 21:50 - paradise hotel börjar ju då! Ja, jag är fast i den skiten..

Imorgon ska jag och bada troligtvis. Men vart vet jag inte än så länge. Blev lite ändrade planer.. antingen arcus med en massa eller på tjuvholmsundet med nilsson family, det återstår att se :)


Tisdag

Blev inte att gå på stan idag. Mamma var upptagen med annat och det är henne jag vill gå med. Alltid då jag hittar något att köpa! Men det får bli en annan dag. Har ett jobbigt problem just nu. Vad jag ska ha på mig? Jag har prövat i princip allt jag har och ingenting duger.. jag behöver något nytt ganska omgående :)

Det är fint väder idag dock inte så himla varmt men ute kan man vara utan att frysa i alla fall. Det är ju dåligt att det varma vädret är nu och inte i helgen då det är luleåkalaset. Hoppas det håller i sig tills dess.


You're busted!

Här sitter jag och är fortfarande besviken på mig själv hur jag kunde förstöra designen. Inte för att den var mycket att hänga i julgranen - men den funkade ju och var absolut bättre än denna! Nog om det, jag fixar det en annan dag :-)

Tidigare idag färgade min syrra mina ögonfransar. Ihopp om att man kunde se en förändring. Men mycket till förändring blev det inte. Det blev ingenting alls eller är jag den enda som inte ser skillnad? Fick däremot ligga och blunda i cirka en halvtimme så lite vila har jag ju fått.

Sen kom Sara hit. Vi åt popcorn, sjöng lite singstar och såg på tv. Sen bevisade jag för Sara att hon faktiskt skickat 4 st väldigt konstiga mail till mig som hon tydligen inte trodde på förrut! Men det är ju bara du som kallar mig för "nille" and you are so busted ;)

Imorgon ska jag på stan. För nu har jag massvis med pengar som jag kan shoppa för! Det blir ju galet. Men bara därför kommer jag inte hitta ett jävla skit.

SATANS JÄVLA SKIT

FAN! Hela min design for just booooort! HORA :'( Orkar inte fixa de nu.. får vara såhär. HELVETE!

En vacker tavla










" I 18 år har vi funnits vid varandras sida. Vi har dela sorg, glädje, tårar och skratt. Du har lärt mig så otroligt mycket om livets sanna och värdefulla mening. Du har hela världen framför dina fötter och med din vilja och omtänksamhet kommer du att erövra världen. Jag är så oerhört glad och tacksam för att jag har dig som min underbara, vackra lillasyster. Jag älskar dig av hela mitt hjärta."

-
En tavla jag fick av min älskade storasyster! Jag älskar dig.

Beslutsångest

Just nu vet jag varken ut eller in. Jag vet ingenting med andra ord. Denna stora beslutsångesten, fan vad jag hatar den. Jag både vill men samtidigt tvärtom. Just nu är allt väldigt oklart! Jag vill ju inte förstöra någonting, det vill jag inte. Fan att det ska vara så svårt! Jag har ju pengar - Det är inte det, men samtidigt är det de? Jag måste fortsätta fundera och göra ett beslut - ganska omgående om inte annat.

Sov rätt sent idag vilket var rätt skönt. Var ju uppe rätt så länge också! Har bara för en stund sen käkat frukost/lunch och ska väl på någon timme käka middag. Kommer bli tufft för lill-kaggen :P Ingen aning om vad som händer idag.. känns som att jag bara försöker fördriva tiden så fort som möjligt så att jimmy kommer hem mycket fortare från jobbet :)


Middag på björx

Jimmy kom till mig innan vi skulle fara för att säga hejdå. Myste på lite innan han skjutsade mig till Maria. Middagen var jätte god på björx. Även johans familj var där! Bjöds på grillat och en skit god efterätt. Vi gick upp och kollade på deras nya hus också, dock inte på insidan. Men det såg helt mysigt ut på gatan eftersom alla hus stod jätte nära varandra.

Därefter for vi hem där jag i princip gjorde noll. Så jag tog saken i egna händer och drog ut sara på en prommis in till stan. Där jag ordnade lite saker åt en viss person. Hon i kassan tveka ju inte att fråga efter legget. Vilket ingen kommer göra typ - föralltid? Jag är ju inte så stor precis. Sen stod vi och snackade med grabbarna grus en stund innan vi gick hemåt igen.

Så kvällen har blivit lugn. Har grymt stor beslutsångest angående en viss sak. Fan att det ska vara två viljor. Jag vet inte nu hur jag vill... mycket hänger på det men samtidigt vore det ju så sjukt kul! Sara, jag lovar att meddela imorgon hur det blir. :)

Pic's

- Här kommer lite blandade bilder från gårdagen.


Syster fikar



Små-trollen



Diva



Svärmor och Mamma




Syster och Kusin kör singstar










- Detta var bara ett urval av tusen bilder. Lite mer bilder finns på pixbox och bdb : )


Söndag

Hela dagen igår var jätte rolig! Blev så glad för alla grattis-hälsningar jag fick på bdb, msn och irl. Verkligen jätte glad :-) Tack alla!

Min syster och hennes barn var dem första gästerna igår. Fick 1000 kr av mina systrar till att gå och klippa och färga håret! Blev även fika och galenskap. Sen var jag ju knappt klar när jimmy och hans mamma kom med jätte fina blommor, 200 kr och av älskling fick jag presentkort på 400 kr till parfym! Tack <3 Vi satt och fikade och prata på i någon timme innan mina kusiner kom då jag fick 500 kr, halsband, godis och jätte fina blommor!

Jag, Elin och Lina började sjunga lite singstar. Elin var ju riktigt bra på det där, dock inte bäättre än mig ;) Men det var iallafall jätte trevligt. Även syrran sjöng någon falsk ton. Sen var det dags att göra sig i ordning. Min morbor kom även mitt i ruset.. Dock tog det ju en väldigt lång tid för mr.åström och company att ta sig hit. Vi var väl i pite halv elva på kvällen. Vi åkte lite för många i bilen så jag och madde fick sitta där bak och trängas. =)

Drack lite smått & for omkring och kollade runt. Sjöng och kissade hela tiden! haha. Sen ett nattligt besök på max - såklart! Sen därefter hemmåt mot lule där vi var väldigt trötta ibilen. Tror nog alla somna till där en stund.. sen for vi hem till jimmy och sov. :-) Idag ska jag nog troligtvis till min syster och käka mat. Ska snart hoppa in i duschen sen därefter mot björx.

Bilder kommer senare.

Min dag idag!

Hej !  Ida, numera 18-åring, som skriver. Blev ju en väldigt tidig morgon idag! Jag som var uppe till efter tre-tiden inatt fick vakna redan vid halv nio imorse av min familjs finstämda sång! Jag var väl inte vid mina sinnes fulla bruk där när dem kom in... men jag var tvungen att raska till mig för jag fick ju trotts allt presenter. 

Mamma och Pappa har ju alltid skämtat om att jag ska börja få köksgrejjer och sånt man kan ha närö man flyttar hemifrån. Så självklart fick jag nå grejjer till köket - mest som skämt.. vilket jag inte tyckte var så roligt. Mamma och pappa däremot tyckte det var himla roligt. Men visst, en dag kankse jag tackar dem ;)

Är ju bra att ha sånt när man väl flyttar hemifrån. Därefter fick jag även två prydnadsaker till mina nya hyllor. Sen kom ju det paketet jag har väntat på i flera år.... en ny digitalkamera! Nu har jag verkligen allt tekniskt man kan ha och man ens kan önska sig. Så nu är jag nöjd. Dagen lär väl bli bra - jätte skönt väder ute! Släktingar och annat folk kommer väl under dagen för att fira - Det är ju trotts allt min dag idag!



Ny-kameran :-)


18 år!!!!!

Det blev ju en hel buffé igår med fikat. Det var ju inte lite som bjöds på här på 21:an! Tror dem flesta var hyffsat mätta efter all fika. Fick jätte fina och bra presenter också!

- Grå/silver flipflop
- Örhängen
- T-shirt
- Två presentkort på h&m
- Navelsmycke

Efter att alla hade gått så kom jimmy och hämtade mig så for vi till honom. Där tobbe och madde också var! Vi satt bara och tog det lugnt, snackade och jag lärde alla mina korttricks till dem. Sen idag vaknade vi rätt sent. Men vi bestämde att fara till tjuvholmsundet och bada. Sanna och Robin följde även med!

Vi träffade på mamma, syrran och dem där också.. så vi fick lite överblivet fika av dem. Sen for vi hem och käka från max med min familj. Därefter dirr till jimmys pappa där vi har chillat, tvättat bilen och städat. Sen kom jag nyss hem därifrån för han skulle och fiska med roboz. Han var nämligen den som sa grattis till mig först, prick 00:00, före jimpan tillochmed! Så, idag fyller jag hela jävla 18 år! DET ÄR GÖTT, people, det är gött!



Torsdag

hoh, var ju som sagt lan igår/inatt. Blev inte så mycket till lan direkt men vi satt och gibba lite olika spel på blip bland annat! Ägde ju ut robban i yatzy ! Men sen så blev vi så trötta så vid fyra somnade jag och jimmy så alla andra drog. Vakna dock vid halv tio redan av att roboz stod utanför fönstret och gasta på oss att vi skulle vakna ;) Så jag är ju hyffsat trött nu! Men ska ändå orka med stor-främmande och go fika idag.

Ska även få en digitalkamera i present. Mamma är och köper en nu. Hoppas den är bra och att den duger. Sen efter alla fika ska jag väl till jimmy igen då vi enbart ska chilla och ta det lugn idag. Man är ju inte vid sina sinnes fulla bruk riktigt...


           


Lan!

Här sitter jag med Madde. Är hos jimmys pappa där det lanas. Eller nja, vet inte om man kan kalla det så. Ingen är ju här nu för grabbarna är ju och fiskar. Dessutom har jag inte med mig min dator så det är bara dåliga som finns här. Vi passar förövrigt Diva, hunden, tills jimmy kommer tillbaka. Vet inte ifall vi tillbringar natten vakna. Men för min skull ska jag nog sova eftersom det är fika och sånt hos mig imorgon. :-) Kommer bli trevligt och många godsaker kommer de bjudas på, var så säker på det ;-)

Onsdag

Blev bara att ta det lugnt igår kväll med älsklingen. Vi såg på tv mest och busade lite! Magen mår bättre idag - tack och lov! Vädret var även finare än igår men det går från mulet till sol hela tiden. Var tvungen att vakna tidigt idag för jag var tvungen att hämta mitt pass idag som jag skulle gjort för mer än en vecka sen. Så det var på tiden..

Bilden ska vi inte ens tala om hur den blev. Duger i krig ;) Sen gick jag och sara och kollade runt på rean. Hitta faktiskt lite saker för 30-50 spänn.. men inte ens det kunde jag lägga ut för snålheten kom ikapp mig som vanligt. Sitter här nu och väntar på att mamma ska komma hem där hon nu är.. vet dock inte vart.

Sen ska jag baka klart det sista så jag får det bortgjort. Sen ikväll ska jag till Jimmys pappa där vi ska sova nu i några nätter för att passa deras hund medan dem är borta. Så det blir chill!



Mag ont

Här sitter jag med en extrem jävla magsmärta. Har en varm ärt-kudde(?) på magen för att dämpa smärtan.. Det spöregnar lite omvartannat och man kan snabbt dra slutsatsen om att denna sommar har varit bland dem sämsta väder-mässigt.

Jag slapp baka idag. Eller slapp och slapp.. hade ju varit en bra sysselsättning med tanke på vädret. Men eftersom jag har så ont i magen har jag bara legat i sängen hela förmiddagen och tyckt synd om mig själv.  Mamma därimot har hunnit baka muffins, syltkakor, wienerkaka, två rull-tårtor.. och sen lämnat uppgiften att baka chockladbollar och kladdkaka till mig. Låter bra och framförallt gott ;)

Det kommer bli mycket fika på torsdag så alla ni som kommer, ett tips, ät ingenting före!! Jag kommer över göda er med gott här på 21:an ;)




Singstar, kortspel och frågor hos nilsson family!

Det blev inge bakning idag! Det blev andra bullar så att säga ;) Gjorde mig i ordning och blev just klar, passande till det värsta regnet under dagen. Jag var tvungen att ut till jocke och jimmy som stog utanför och väntade. Dem jävlarna börja ju köra ifrån mig så fort jag skulle öppna dörren! Snacka om blöt jag hann bli på den lilla stunden! Jag och Jimmy for till honom där han duschade. Sen vidare till hans far där vi satt och snackade en stund. Sen skulle dem och äta på JV så han bjöd oss på mat där - tack!

Sen skulle jimpan och fiska så jag for hem. Där jag och syrran började svamla på ganska rejält. Körde singstar som förövrigt är på sin rätta plats efter flera månader på villovägar :P Vi sjöng tills linda tappade rösten och det lät ju veeerkligen inte bra. Stackars pappa hade stängt dörren och mamma vridigt på högsta volym på tvn.

Diva hade tillochmed börjat morra... Vi tog i för kung och fosterland bokstavligt talat! Dock vann ju jag - självfallet. Så hon ville ha revanch i kortspel.. och revanch fick hon. Efter en hård kamp i hej knäckt och stress. Men för er kan jag ju berätta att jag lät henne vinna... hon gick ju verkligen in för det ! Sen körde vi lite frågesport.. linda är ju ingen höjdare på det så att säga! Och hon blev hyffsat förvånad när jag var väldigt duktig på att svara rätt ..
- Du är ju fan smart ida!!
Sen blev hon så slut så hon somnade medan resten av familjen såg på film. Nu sitter jag här efter en tuff kväll och ser på mitt käraste Sex and the city.

Måndag

Igår begav jag mig mot sara där det blev filmtittande! Step up och Step up 2 såg vi! Bra filmer. Jimmy kom dit sen också - kul att se han igen :) Sen for vi mot stan där vi fyllde på våra mobiler vilket verkligen behövdes för min del. Sen for vi till mig och mös på och såg på night at the museum.

Ska baka idag hade jag tänkt. Eller mamma har tänkt sig det.. mycket måste bakas nu till min födelsedag! Dessutom har det börjats handla presenter till mig. Sara hade två st hemma igår som hon så gärna ville ha framme och visa mig. Se men inte röra för min del. Snacka om att jag blev nyfiken :P


Söndag

uj, har varit riktigt uttråkad idag. Sprungit ut och in hela dagen, fram & tillbaka. Jätte tråkigt med andra ord! Dessutom har vädret varit väldigt växlande. Så fort jag kom ut så gick solen i moln. Så för allas skull har jag mest hållt mig inne idag. ;)
Är nyduschad och väldigt hungrig atm. Väntar på att få grillat så det ska bli super gott :-)

Ikväll kommer även jimmy hem.. han är påväg nu så jag hoppas tiden går fort tills han kommer! Ska till Sara sen och se på Step up - filmerna har jag bestämt! Men den jäveln for till kallaxgropen - bryt inga ben nu! Så jag måste vänta på det också!
 

He's the girl & Honey

Hej bloggen

Har varit på b-näset ikväll hos Carro med Sara! Vi kom till hemmakväll rätt mycket före carro eftersom hon var tvungen att gå. Så vi hann se en film som verka vara rätt bra som vi hyrde. Hade även stora problem med att hitta filmen Honey som i princip låg framför ögonen på oss. He's the girl fick också bli hyrd! Fick bli skjutsad av carro på min cykel mot bergnäset där vi cyklade och kollade på alla fina hus!

haha.. jag tycker om att kolla på hus och har alltid gjort det! Vet inte varför.. och på bergnäset är det ju så fint också när man har utsikt över bron och själva luleå-stad! Såg iallfall på de båda två filmerna och dem var grymt bra! Typiska "Ida-filmer" ;) Tur att vi inte såg någon skräckis så carro slipper vara rädd inatt! :p

Ååhh, saknar min jimmy bara... jobbigt att han är i norge, så dyrt att ringa.. och inga pengar har jag på mobilen för att kunna smsa heller.. känns fett tomt utan dig skaru veta :'( Tur att du kommer imorgon kväll!





Honey - skit bra film!



Film på bergnäset

Fikat hos gajja var jätte gott! Några stycken från klassen hade tagit sig dit så det var trevligt att träffa dem! Snackade på och fikade gott. Sen for jag hem och åt en enkel middag bestående av makaroner och korv. Ska snart in till stan med Sarri och möta Carro! Ska hyra film och köpa gott och sen styrs skeppet vidare mot bergnäset där kvällen kommer vara :-) Ska piffa upp mig lite granna sen hoppa upp på hojjen mot staden!

Ha en trevlig kväll!

I who have nothing.mp3

Halsen svider på fortfarande, huvudet mår bättre och magen är väl rätt ok! Jag mår bättre än igår med andra ord. Har precis duschat och ska snart fixa till mig. Sen ska jag till gajja för att fika! Ska bli trevligt och gott ;)

Ursäkta att jag tjatar men idag är det exakt en vecka kvar till min stora dag! Ska troligtvis till PDOL nästa helg ifall man får tag på billiga biljetter.. det är ju så fruktansvärt dyrt! Men det hade varit roligt att se, Magnus Uggla, faktiskt. Helgen efter det är det ju dags för årets Luleåkalas.

Hoppas det blir bättre än förra året då jag spenderade mer tid till att gråta än att ha kul. Ska absolut inte förstöra saras år åter igen! Nä, förra året var ingen hit för min egen del så därför hoppas jag på nya och bättre tag. Det blir vad man gör det till!
På fredag får vi även lönen och då ska vi troligtvis boka flygbiljetter ner till Aten. :)


Paradise hotel

Har suttit och sett på massa gamla avsnitt av paradise hotel - nostalgi! Fyra år sedan man såg på den skiten sist. Lite roligt att se ändå trotts att det ändå är jäkligt patetiskt. Blev som sagt lugnt för min del. Kände att min kropp behövde vila från lite vildare aktiviteter så att säga. Fast såhär i efterhand hade det ju varit rätt kul. Men jag sparar mig! Jimmy kom förbi tidiagare och gav mig hejdå-puss och lite annat.

Imorgon ska jag vakna hyffsat tidigt har jag bestämt mig. Ska till Gajja kring tre-tiden imorgon för att käka lite tårta och fira hennes födelsedag! Kommer nog bli trevligt. Längtar som bara den till om en vecka då åldern ändras och man får helt plötsligt tillstånd till så mycket mer.

Önskelistan är låååååååång för min del dessutom.. bla digitalkamera, PENGAR, smycken, kläder, parfym, smink... u name it. Det gamla vanliga. Men jag är nog i störst behov utav pengar för min lön kommer ju gå åt resan som inte känns så jäkla bra faktiskt. Dessutom är det en grej jag ångrar nu att jag föreslog, hoppas det blir som jag vill bara.. känns som att mycket kommer bli förstört och just nu är jag bara trött på det.

aja, seee u later alligator.





What happens in vegas

Dagen blev i princip inte som planerat. Har vart ute en sväng idag och försökt sitta i solen men jag tröttnar fort. Var tänkt att jag skulle fara och parta idag. Men efter att dagen har gått mår jag inte bra. Varken i hals, huvud eller i magen.. hoppas jag inte blir sjuk bara. Därför har jag valt att ta det lugnt idag! Har precis sett klart what happens in vegas! Jätte bra och en film i min smak.

Kvällen blir troligtvis lugn. Ska kanske gå över till Sara med Linda och käka snarra. Jimmy far till norge ikväll och kommer hem på söndag så blir ensamt utan dig nu! Denna helg blir att ladda upp till nästa - för då blir jag 18!



Tripp till happis och finland

Idag hörrni, har man ju varit på stor-äventyr! Ända upp till haparanda och finland. For dock väldigt sent, kring 2-tiden kom vi iväg. Grabbarna grus aka Jimmy, Robban, Tobbe & Pekka + Lilla jag skulle rymmas i en liten ford som inte var stor kan jag då lugnt meddela. Fick sitta och trängas därbak för att tobbe envisades om att få sitta fram! Blev ju lite is där när vi var i kalix och bilen börja härja.. men det löste sig och vi tog oss till finland. Där det blev ett hederligt stopp på alko där det endast köptes en redcat till moi. Vi for längre in i finland till lidl där billig öl inköptes.

Det var ju inte lite heller! Därefter mot happis igen där ikea blev ett stopp, dock skulle baara jimmy in snabbt dit och köpa en lampa till sin kompis i kalix. Vi andra väntade ute och köpte chips för 9 kr. Gick även med robban och tobbe tiill skopunkten och även candyworld. Blev ju dock inget inköp eftersom jag inte är så tääät! Dock räckte pengar till mat på max som vanligt ;) Sen började resan hem där lite öl dracks av grabbarna och det blev bastu i bilen så alla nästan klädde av sig. Haha.. Aja, det var trevligt =)

 


Onsdag

Är precis hemkommen från stan. Blev lite stressigt imorse när jag först tackade nej till stan. Men sen ångrade jag mig och fick stressa gärnet. Jimmy skjutsa in mig där jag mötte mamma och mormor .. blev att gå runt och kolla lite. Mormor erbjöd sig köpa nå smycken till mig men förvånansvärt tackade jag nej. Vilket jag ångrar nu :P

Skulle även hämta ut mitt pass men det var stängt så får gå imorgon istället. Ska snart gå ut och sätta mig i solen. Sen käka lite middag och efter det är det fortfarande ett frågetecken vad som händer, vilket det alltid är..


Tisdag

Jag fick upp jimmy efter många om och men. Jag gick med på att göra ordning frukosten för att han skulle stiga upp. Lätt som en plätt! Vi satt ute i trädgården och mös på med god frukost / lunch i hammocken. Mamma var och gynna sig på ikea idag medan pappa var och körde med sina racingbilar som vanligt. När vi gick in igen insåg jag verkligen att mitt rum behövde städas. Fick nog en rejäl tankeställare när sara hade fått värsta dammtussen under sin fot av mitt golv. Tror aldrig det varit så dammigt förrut :P

Så när dem dragit hem så städa jag och gjorde det riktigt fint och fräsht här inne. Även datorn fick lite städning - Mycket damm...
Nu sitter jag här i väntan på att fara ut iväg med Jimmy och Robban tror jag. Får se vart vi hamnar! Älskling åker och jobbar imorgon troligtvis.. så jag ska hämta ut mitt pass då istället :-)


What comes around goes around

Hej bloggen!

Här sitter jag hyffsat nyduschad. Jimmy ligger fortfarande och sover vilket tillhör vanligheterna. Vi var bara hemma och myste på igår med godis och annat :-) Ska snart börja göra lite frukost som vi ska äta ute i trädgården hade jag tänkt men det blir väl om ett bra tag eftersom det inte är världens lättaste att få upp Jimmy ur sängen.

Annars idag? Måste in till polisstationen och hämta ut mitt pass. Annars står inget annat på schemat förtillfället. Ska passa på att vara ute idag när det är hyffsat fint väder ute.

12 dagar kvar

Idag är det ändå hyffsat fint väder. Dock inte så väldans varmt men jag klagar inte! Man måste ju ta vara på dessa sällsynta tillfällen då faktiskt solen visar sig.

Idag vet jag inte riktigt vad som sker faktiskt. Ska snart duscha så man är lite fräschare åtminstonde. Ska käka grillat idag och det är väl dagens höjdpunkt. Idag fyller även Jenny 18 år! Snart är det även min tur, 12 dagar kvar. Allt går så himla fort vilket kan både vara bra samt dåligt. Skolan närmar sig och det är inte något jag ser framemot. Dock lite mer rutiner i vardagen skulle sitta fint men själva skolan kan jag gärna skippa några månader till.

Live it, Learn it, Love it

Gårdagen var ju jätte trevlig! Vi började kvällen med att åka buss, vi är verkligen inte high på att åka buss till b-näset måste jag säga. Vi tog oss till chattanoga där vi beställde pizza med carro och julia. Sen började den eviga promenaden till carro igen. Vi åt, drack och hade allmänt trevligt. Kring 8 döck väl Liina upp och lite senare även karin och ida! Vi var hos Carro ett tag tills vi ville dra mot stan. Vi var ju tvugna att gå för det är så sooommmar!

Vi hann väl till b-näsbron där vi träffa lite folk som sa att det var dött på udden/stan så vi vände om och följde med till en annnan fest på b-näset där det var hyffsat med folk men knappt någon man kände. Därför gick vi åter igen tillbaka till stan där det tog mer än en halvtimme över bron för vi var så sega! Men det var jävla roligt ;) Därefter till max där jag lämnade resten för att fara hem med Jimpan.

Idag vaknade jag med en aning tröttare huvud om man säger så. For till jenny och fika för hon blir ju 18 imorgon, (idag?), grattis! Sen for jag, linda och jenny och käka på max. Välbehövt men sista gången på länge för min del. Sen kom jimpan och hämta upp mig i ny bilen hans. Vi for till sävast för att lämna av hans lille-bror sen vidare till hertsön där jimpan fixa sig! Sen kom pekka, madde och tobbe och vi for ut en sväng. Sen till pekkas bodega som dem så fint kallar den.



Mer bilder på bilddagboken.

Tell me how I'm supposed to breathe with no air

Fortfarande inge bra väder ute! Jag blir ju galen snart. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu under dagen. Vila upp mig och tagga inför ikväll kanske. Vill bara iväg nu.. göra något annat som inte får mig att tänka så jävla mycket. Hur ska jag tro denna gång? Ska det bli 3e gången gillt nästa eller? Fan.. Jag är rädd. Rädd för att bli sårad... Jag ville inte, vill verkligen inte.

Kunde inte sova igår. Låg bara och tänkte på massa saker medan jimmy låg sött och snarka bredvid mig. Vi vakna upp hyffsat tidigt men det var väl mest för att han skulle iväg till piteå på dragracing. Så han är påväg dit nu I guess! Ska troligtvis bara sitta här idag och sen fixa mig lite senare till kvällen.. är galet sugen på pizza nu :-)



Bra låtar!

Mariah Carey
- Bye Bye
Jordin sparks ft. Chris brown - No air

No air

Jahej

Här sitter jag i princip ensam. Eller egentligen inte för jimpan ligger skönt och snarkar högt i min säng sen 2 timmar sedan:-) Men jag klandrar han inte för det.. snarare tvärtom, han har ju trotts allt varit vaken i över 24 timmar så vem njuter av att sova nu egentligen? :-) ..

Så istället sitter jag och sysselsätter mig med annat med tanke på att jag är inte det minsta trött! Var hos j tidigare där robin blev hela 9 år! Grattis! Där bjöds det på en jätte god tårta. Sen for vi vidare till hans far och var där tills vi fick skjuts hem hit.

I morgon lutar det åt party! Lite tjej-fördojja hos Carrow på b-näset med pizza och trevligt sällskap! Därefter styrs skeppet vidare in mot stan där födelsedagsfest väntar, i think.. vi får se vart det bär av!



15 dagar kvar

Kan vädret verkligen bli sämre än vad de är nu? och vart fan är sommaren? Det har sammanlagt varit TVÅ dagar som har varit bra dagar med fint väder och då man faktiskt har kunnat bada. Sen resten av dagarna vetifan vad dem har hållt på med.. Om detta kallas sommar vet jag fan inte vad jag ska tro längre!

Ska snart äta i alla fall för är precis klar med fixning av mig själv. Ska bege mig mot hertsön där Jimmys lillebrorsa fyller år :) Sen ska jag väl bara umgås med J resten av dagen/kvällen/natten. Inga problem eftersom jag har saknat han så mycket! Snart fyller jag dessutom år. Cirkus 15 dagar kvar tills den stora dagen faller in - Jag kan inget annat än att längta!


Ska man skratta eller gråta?

Det är fredag idag. Vet inte om jag är så mycket gladare för det! Inget speciellt lär ju hända idag heller. Sara kom hit igår och var här långt in i natten! Såg lite på tv, pratade och så fixa hon i mitt hår! Gud, I love it! Har inte sovit så jäkla bra inatt faktiskt. Mest väntat på ingenting? Är gode trött nu och vill bara sova mer mer mer! Men det går inte.. tankarna hinner mycket lättare ikapp en då.

Längtar bara så sjukt mycket till den 12 augusti då vi mest troligt far till athen! Så jäkla skönt och framförallt förjävla roligt det ska bli :-) Vi har redan hittat massa uteställen som vi lär hänga på! Sen en massa dags-turer till olika ö:ar och såklart en massa shopping! Det låter ju galet great i min värld och jag hoppas verkligen det blir av!


Outfit

Jag idag.



Topp > Cubus
Jeans > Gina tricot
Rosa flipflop > H&M
Väska > Friis & company
Jacka > H&M

Se men inte röra

Inte är det fint väder idag heller! Mycket förstörs ju pga vädret tycker jag.. finns inte alls lika mycket att göra. Vaknade tidigt idag dels för att jag skulle göra det och för att mina systersbarn levde om utanför mitt rum. Stackars tilde fick ett stort jävla märke som var blått på ryggen av alice som hade bitit henne helt utan anledning! Alice är ju lite evil!

Fixade mig och var för en gångsskull klar innan elva! Jag och sara gick till stan och var där idag. Kollade bara runt! Det blev lite som " Se men inte röra " för min del. Måste ju spara pengar nu =) Sen käka vi även lunch och traska hemmåt till mig där lite dator väntades, inget ovanligt!

Ska äta nu och sen återstår det att se vad som händer. Längtar bara sjukt mycket till vi får boka flygbiljetterna så man vet att det är säkert! I can't wait

Kom hem!

JAG SAKNAR DIG! KOM HEM NU <3



What can I do

Galet tråkig dag. Varken vädret eller något annat för den delen har varit bra idag och jag tvekar starkt emot att de kommer vara annorlunda imorgon. Helvette vad tråkigt sommarlovet har varit än så länge. Dåligt väder och dåligt med allt helt enkelt! Finns ju ingenting att göra. Som ni kanske förstår har jag inte gjort ett piss idag rent ut sagt. Är fortfarande i pyjamas och då äre illa. Säg mig bara en sak man kan göra?

vetgirig.nu

Hujja, regn och elände har man fått erfara ikväll! Nåja, gick på en kvälls prommis runt östermalm, klintbacken och lite bergviken med sara och tove! det var mysigt att bara få gå ut och röra på sig och prata! Vi hörde även en krock som skedde vid bv med två moppar. Såg det dock inte som kanske var tur? Men vi hörde och vi alla stanna blixtstilla i väntan på att höra mer.. såg ut som att dem hade klarat sig utan större skador men det är ju alltid tråkigt att krocka och deras fina moppar går sönder :P

Vi gick iallafall till Tove en stund där hon tipsade om en rolig sida med massa frågor på om verkligen ALLT möjligt. Det är väl det jag i princip har sysselsatt mig med hela kvällen - att svara på frågor! Bra tidsfördiv och jag tackar för tipset, tove ;)


En dag på stan

Mulet väder idag men dock rätt varmt! Blev en dag på stan idag. Hade lite saker att fixa och sådär. Vaknade rätt tidigt och gjorde mig iordning väldigt fort även fast mamma inte var hemma. Så idag var det faktiskt jag som fick vänta på henne och inte tvärtom. Sen gick vi på stan och åt lunch!

Syrran följde även med som lite smakråd. Hittade mig en bikini som jag kan behöva dels i sommar och dels i athen! Sen även en jeansdress som är väldigt snygg till solbrun kropp och det är ju frågan ifall jag ens kommer få det , men den var ändå så snygg så den fick följa med hem. Sen gick vi och fixa pass och lite annat till mig och jag kan ju lugnt meddela att kortet var de fulaste på länge..

Kvälllen är väl ännu oklart vad som sker men något lär ju alltid dyka upp. Får använda min smarta och kreativa hjärna för en gångs skull .. :-)

 

Dagen

Vaknade med tunga ögon idag. Jag och Jimmy hade bestämt att vi skulle vakna tidigt idag och därmed vara tidigt på stan. Gick väl inte så bra direkt! Men kring ett tiden var vi på Baan thai med Sara där det bjöds på lunchbuffé! Sen gick vi till marknaden en stund innan J skulle fara till Umeå och jobba. Blev litet hastigt avsked där på strand. Men jag och sara deppa inte för det utan gick vidare och kollade runt! Då vi börja prata lite smått om resa och sådär.

 Det var inte fören vi träffade hennes mamma påväg hem som det hela satte igång egentligen. Vi sprang direkt upp till mig och börja kolla på ev. kostnader för flyg. Så det var riktigt roligt :-) När vi väl fick veta att det var ok och sådär att vi kom ner dit så satte vi igång att söka ännu mer! Fikade lite också. Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, spelat lite och nördat mig ;) Kvällen ser ut att bli lugn är ju hyffsat trött må jag säga! Ska på stan med mamma imorgon och börja fixa pass till mig och förhoppningsvis shoppa lite - för mammas pengar!

Athen, here I come!

Åh! Nu är det ju värt att skriva ett inlägg! Är jätte glad just nu men man kan ju inte vara alltför säker. Men troligtvis lutar det åt att jag och framförallt sara sticker till Athen i grekland i augusti (12-21) till en som sara känner som står för boendet. Det enda vi behöver betala är flyg dit och hem vilket inte är allt för stor kostnad!

Vi har redan bestämt med honom och det gick bra att vi bor där så det känns som att vi redan är på väg! Fyfan vad roligt det ska bli. Och om allt går som planerna ska även Jimmy följa med så det blir våran första utomlandsresa någonsin som vi dessutom gör tillsammans :-)



Då är man förhoppningsvis lite brunare och fräschare till skolstarten som sker 4 dagar efter vi kommit hem igen. Så nu gäller det att invänta vår lön som kommer om några veckor sen bokar vi flyg och därefter sticker vi!

Jimmy är och jobbar nu igen och han som sku ha semester och allt. Men ändrade planer!
Han kommer väl hem på fredag igen om inte tidigare. Men kommer sakna han som bara den iallafall! <3

Söndag

Då var de söndag! Kvällen igår var väl helt ok. Skjutsa dock omkring massa folk överallt i stort sett hela kvällen! Men jimmy tjänade ju på det ;)  och sara som fick lite panik där när hon kommer ut i morgonrock och massa bilar står där! hihi. Kom hem kring halv fyra men somna inte fören halv fem kanske. Så idag tog vi en lång sovmorgon, nästan till kvart över två! Skönt!

Ska väl troligtvis bara ta det lugnt idag! Kanske göra något men inget jag vet nu. Ska väl ta och gibba lite och låta mina nördiga sidor komma fram ett tag! Måste ju visa vart skåpet ska stå! ;)

Lazy dazy

Kvällen igår blev hyffsat lugn. Men det kanske behövdes. Jag och Jimpan var bara hemma och såg på tv. Scream 2 var det som visades och jag som inte ens gillar skräckfilmer! Fast jag har ju sett den förrut så det var ju lugnt. Somnade ändå rätt tidigt men det var de värt. Så nu känner jag mig utvilad från topp till tå - nästan!

Dåligt väder idag förövrigt. Hade gärna legat och stekt på stranden idag men det är väl inte så lägligt idag med tanke på vädret. Ska bara chilla nu under dagen och fördriva tiden med att sitta här. Brukar oftast funka och det gör det troligtvis idag med ;) Under kvällen är det inget planerat än så länge. Blir väl att fara ut någon sväng eller två.


Kubb och andra trevligheter

hALLOY!

Härligt väder ute idag med! Jimmy överaskade mig igår och hade kommit hem tidigare under dagen. Fick veta det just innan jag, sara, joss och tove skulle dra till stan och köpa glass. Istället for vi till bredviken till tobbe där han, madde, jimmy, modig, robban och pekka var. Vi lirade lite kubb där tjejerna vann och jag regerade ;) Även i andra omgången! Var ju ritkigt vass på det där! Skit trevlig kväll faktiskt :) Blev väl kanske lite för mycket för vissa när vi skulle hem sen.. var ju måttligt nervös där i kronanbacken då jimmy cyklade.. men vi klara oss hela och fina :)

Vaknade idag rätt tidigt. Har bara chillat och så hemma hos mig och sen for vi till jimmy en stund! Därefter for vi till modig och plocka upp han och pekka för att dra vidare till max sen! Äre gott så äre ju gott! Vet inte alls vad som händer ikväll. Väldigt oklart! Lär väl dyka upp något så det gäller att vänta och se!

Stekarn

Hallå!

Gud i helvetet vad varmt det har varit idag! Perfekt dag. Nu känns det verkligen som sommar och jag hoppas denna värme håller i sig nu ett bra tag framöver så inte sommaren känns så värdelös.

Vaknade i alla fall rätt tidigt och det var väl en himla tur när jag märkte hur fint det var ute. Klädde på mig direkt och satte igång att pressa ute på gården med mamma och annelie som också var här med deras valp! Därefter kände jag att på gården kunde jag ju inte sitta en hel dag utan jag ville ju bada. Så efter lite telefonsamtal så var det fixat. For till udden med mimmi kring tolv tiden där redan sara och beccis var.

Badade utan våtdräkt denna gång och det var ju satans kallt!
Men vi doppa oss och pressade i 4-5 timmar. Allt resulterade i brända armar! Men det var värt det! Haft en skit trevlig dag med roligt sällskap! Ikväll vet jag inte vad som händer eller sker. Kanske far ut någonstans och hittar på något! Det återstår att se :)




Shopping

Hejhej!

Det blev ju jätte fint väder trotts regnet som låg över staden ett tag. Blev inte storheden idag utan vi bestämde oss för stan istället. Vi började med att äta på dagobert och det behövdes verkligen. Därefter gick vi runt och kollade lite. Träffade A-K som gick med oss också! Köpte mig faktiskt en kofta, linne och ett par skor! Fick skorna väldigt mycket billigare! 849 hade dem egentligen kostat men fick dem för 255 kr så jag gjorde mig ett kap!

Så nu har jag bara 300 kr kvar denna månad och det bådar inte gott må jag säga. Men jag kan inte lämna tillbaka något för det var så fint alltihop :) Ska strax käka lite och senare vet jag int vad som händer. Kanske gå över till Sara och hänga där.

 



Storheden

Jahej!

Gårdagen blev väldigt slö för min del! Men visst, det hade ju sina orsaker. Var väldigt trött hela dagen så spenderade min tid framför datorn i princip hela kvällen utom när jag kollade lite på satc. Somnade galet fort och har fått min skönhetssömn för nu känner jag mig utvilad till fullo.

Ska snart börja bege mig mot storheden med min syster. Ska cykla dit tror jag! Vi får se hur vi tar oss dit. Men det ska i alla fall bli trevligt att få spendera lite tid med henne också. Förhoppningsvis hittar man sig någonting som får följa med hem. För nu har man ju sig en liten slant också. :)

Jag saknar dig.... för mycket! Älskar dig Jimmy.

Stugmys på kallaxön!

Hojja vad myggbett jag har! Men ack så trevligt har jag haft det :) Började med att vi for och handlade igår all mat vi behövde osv. Vädret var dock inte det bästa utan det spöregna. Så man var ju verkligen skeptisk. Men när vi kommit fram till ön efter en liten båttur så blev det faktiskt genast mycket finare väder. Vi satte då på oss badkläder och våtdräkter som vi hade på oss. Känns sjukt fjolligt att ha på sig men det är väldigt skönt när man åker ring så man slipper bli så kall!

Blev även årets första dopp för min del så det var ju på tiden! Åkte båt och levde om med ringen och det var så sjukt roligt ! Bastade och duschade sen for vi ut med båten till neptun! Fick även testa köra båten och det gick ju väldans bra! ;) Sen gick vi upp och började med middagen som fick bli grillat fläskfilé och pommes! Sjukt gott vart det och till efterätt en kladdkaka som vi bakat tidigare under dagen!

När vi käkat klart och diskat så började vi spela kort där jag och linda ägde ut mimmi och lindas kusin i cirkus! Vårat tecken lever vidare ;) Det var roligt och en massa skratt blev det. Sen såg vi på en film vi hyrde och sedan styrdes skeppet mot sängen där en väldans massa prat väntade! Sjukt rolig dag!

Sen idag vakna man och ringen stog på tur igen! Var ju tvungen att ta ett sista dopp innan vi for tillbaka. Sen solade vi en stund innan vi begav oss hemåt! Vill bara tacka er för en jätte rolig dag/natt.. längesen man umgicks med er också.  :)

Detta blev då en väldigt kort sammanfattning om vart jag har hållt hus & bilder finns på bilddagboken..



RSS 2.0