Tooo bad

sitter här nyduschad och påklädd iväntan på att sarri ska komma förbi. Ska väl hitta på något med tove! Men vad, det vet vi inte ännu. Det får komma lite spontant :) Andra veckan är nu slut .. känns skönt på flera sätt! För det första får man ju sova ut lite längre, vilket jag är i behov utav. Sen för det andra kan jag ju få sova med älskliiiing :)

Jahej vad det går fort nu förtiden.. dagarna bara rinner iväg, allt bara försvinner känns det som. På ett eller annat sätt känns det inte alls som det var förrut. Känns lite tråkigt för den delen .. då man visste att man hade några att vända sig till! Tråkigt att folk förändras & att det avgör att just dom tappar kompisar. Man måste lära sig leva på sig själv och inte leva på andra. Det funkar inte i längden.. man kan inte vänta sig att alla andra ska göra saker åt en, betala åt en, leva åt en resten av livet. För så funkar det inte.. man måste lära sig ta _eget_ ansvar. Allt som är dyrt är faktiskt inte bra.. pengar är inte allt! Finns så mycket mer än pengar&makt. Finns något som heter Kärlek&Vänskap! Det två vikigaste begreppen man inte får glömma .. vänner som man kan vända sig till, vänner som hör av sig så man faktiskt känner sig önskad&älskad...

(?)

A true lovestory

Dagarna går ju hur fort som helst nu .. allt bara rasar iväg! Och nu har vi satt igång i full fart med olika arbeten på skolan... känns lite tungt nu. Eftersom det är nu jag alltid brukar bli så seg & ids verkligen inget annat än att sova. Ska iaf göra mitt bästa och försöka. För det ger ju alltid resultat. Anyway, eftersom tiden bara rinner iväg har det även hunnit vara tisdag. Dock ingen vanlig tisdag utan det blev en 9-månaders tisdag!

Åh, allt jag kan säga är att jag Älskar JIMMY mest av allt i denna värld. Finns inget som betyder så mycket för mig som han gör. Kändes som att det var nyss jag åkte den förbannade hertsöbussen till dig.. då du mötte mig med din hund i det kalla vintervädret... awh! Förstog på en gång jag såg dig "Han ska jag ha" Och titta! Min dröm blev sann. Du blev mitt liv, mitt hopp, min kärlek! Du är bäst, jimmy åström! BÄST! Jag älskar dig! <3

image16

Rihanna - Shut up and drive

Veckan har i sig gått ganska fort. Har väl inte hänt så speciellt mycket saker i skolan, det vanliga .. och såklart den traditonella ledarskapsjakten! Spänningen är oliiidlig! Dock får vi veta vilken grupp som vann på Tisdag. nyfiken.NU! I helgen har det vart fest hos sara. Dock var det inte så kul som man hoppats på att det skulle bli .. och i lördags for jag med jimmy & sanna till IKEA i happis. Där det inhandlades en del saker för jimmy! Niceprice. Därefter var det kickoff med föreningen.. såg på SM filmen :) You girls OWN tha place!

Och nu den kommande veckan är det dags för det vanliga igen...inget jag hurrar över precis! Men så ere. Life is shit..
och på tisdag är det 9 månader, iiiih <3

In time..

Ja, inte varje dag man sitter och bloggar klockan 08:35 på morgonen? Men någon gång måste ju alltid  vara den första! Det är heller inte vanligt att jag brukar vara klar i TID! Tro det eller ej, ca en halvtimme kvar innan jag ska börja röra mig mot bussen som går dit vi ska på utflykt idag. Ni som känner mig vet att jag är grymt seg på morgonen .. och i vanliga fall brukar jag vakna ca halv åtta medan man börjar kvart över  åtta.. då har man 45 min på att fixa sig, äta & ta sig till skolan. Stressa.NU & det brukar alltid resultera med att jag kommer 5-10 min försent. Dock så har jag tänkt att börja bättra mig & inte alls komma försent lika ofta. Dock har jag mer tidiga morgonar nu en förrut ... but I can do it!
Schemat var väl okey  , för min del iaf. Lagomt långa dagar & lektioner .. vilket passar utmärkt för mig. Men eftersom jag har ett lite chillare schema nu kommer det säkert vara tyngre i trean. Aja, det är smällar jag får ta då! Nu är det 2an jag har att se framimot .. Det här ska nog gå bra!



Back in buisness

Igår blev det den sista sommarlovs festen I guess. Känns lite sad att sommarlovet redan är slut .. känns som det var nyss det börja ju! Hursomhelst var vi några stycken hos Sofia .. där det blev ölspel, jag har aldrig och annat kul. Dock sluta det ju som alltid att någon spydde, nämner inga namn :P Men tjejen mådde iaf inte så bra .. så hon fick skjuts hem senare .. efter kvällens bravader for jag, jimmy, roboz & tobbe vidare ut & gled. Träffa lite folk och det sluta som alltid med mat från max! Man måste ju hålla sig till traditionen ;)¨kom hem halv 5 tror jag! woopps. Anyway .. 2 dagar kvar! Inte mycket kvar med andra ord. Sedan är det tillbaks till vardagen .. käänns grymt tungt to be honest. Vi får se hur det går!

/ IDA N ^^

SUPER NICE SUPER CUTE !

Dagen började som alla andra dagar , jag klev upp! Ja, kl 11:00 var det uppstigning eftersom en dag på stan väntade :) Dock tog det 2 timmar innan jag vart klart .. hehe! så kring ett tiden for jag och mami in till stan .. hade inte tänkt att köpa något speciellt ..  men när jag lika väl har en massa pengar, eller ska jag kanske säga, HADE? Hursomhelst så hittade jag 5 typ av tröjor. En kofta, 3 tröjor & ett linne. Det blev lite improviserade köp idag men jag blev väldans nöjd. Dock är jag nu 600 kr fattigare .. vilket innebär låga siffror på bankkortet :/ , ååh. Aja .. sparasparaspara!

Nu blir det att röjja upp i mitt rum känner jag! Se you -.-


image15image14
 

crazy dude

woho, värmen har kommit! Eller njae. Det har iaf varit varmt i två dagar nu.. och idag är det väl lite mindre bra väder. Men det jag inte förstår är varför värmen kommer nu? När det endast är lite mer än en vecka kvar av sommarlovet. Fuck it, snrat börjas det igen. Tillbaks till vardagen! Inget jag saknar direkt. Jag vill verkligen inte .. känner mig inte ens motiverad till att gå i skolan ! : / åh .. nåja. Passade på att bada igår med jimpan, bäckman & sarri på lulviken. Sjukt nice...fett med respekt jag fick! Hallå, inte kan ni väl vara rädda för _lilla_ mig? (A) :) haha. Det var kul. Sen under kvällen blev det ut en sväng med fet audin !


så ere!

sliten.nu

Nja, måttligt sliten och bakis efter helgens alla bravader. jajjamensan. Men det kankse är konsekvenser man får helt enkelt leva med? Helgen har väl varit lite upp&ner. Har för det mesta haft sjukt trevligt. Dock fick man sig en snefylla och det kom fram ett antal tårar. Men det löste sig som tur var! Har dock inte hunnit med att se några artister, undra varför? hmms.. har umgåtts med lite olika presoner under hela helgen. Förfest hos joel i fredags iaf! Sen är jag otroligt nöjd med att jag inte har slösat nå pengar alls! 40 kr har det gått för hela helgen. Det är jävligt bra för mig! hursomhelst har helgen vart helt okej med massa trevligheter som ses fram imot igen nästa år!


/ IDAN~,

Kalas i stan!

Wie. Kalas för fullt må jag säga! Igår var det premiär för årets luleåkalas. Dagen då det även var gratis att gå in. Rix fm kom och det bjöds på annan underhållning med! Rix fm, ja vad ska man säga? Bäst musik just nu.. hrmf? Dock så var det väldigt trevligt igår. Dock det trista vädret så var luleå i full gungning! Rix fm artisterna bjöd på både gamla klassiker och nytt & fräscht! Kul att se vissa artister, men vissa var bara för mycket och det blev lite tråkigt för det enda man stod och vänta på var ju såklart, Danny. Han alla tjejer ville se! Det tog ett tag innan han kom men när det väl var hans tur, ja då jävlar. Fyfan vad snygg han är! Jag & Sara hade turen att träffa han innan spelning. Där jag bad han skriva autograf på armen min! Då blev jag glad, väldigt glad! Sedan efter det så gick vi omkring på området , träffa lite folk som mani nte sett på ett tag. Sedan bar det av hemmåt kring tolv kanske eftersom älskling jobbar idag, så blev det inte så länge igår! Dock idag blir det party för fulla muggar! NU SÄTTS DET IGÅNG! :D

LK here I come

Idag är det ju dags! Första dagen av Luleåkalaset. Det är nu det börjar, det är nu det kommer bli kul, det är nu man kommer vara bakis hela veckan. >.< Ohja. Men det kanske ändå är värt det? All dess trevligheter LK bjuder på, det kommer bli parteeeeey! Men jag klagar inte, inte ett endaste dugg. Om det är något jag isåfall ska klaga på är ju isåfall det kassa vädret. REGN, ja precis, regn. Varför just denna helg? aawo, hoppas solguden är på bra humör idag och låter solen skina över vackra luleå! Ska iaf in på området idag & kolla på RIX fm. Danny kommer ju, grrr ! Ska bli en trevlig syn! ;-)

Dock har jag lite problemas vad jag ska ha på mig! Ni vet ju hur vi tjejer är, men vafan.. regnet förstörde mina planer!
Aja, jag ska nog hitta nå snyggt att ha på mig! Jahej. :)


image11

RSS 2.0