Skor<33



Dessa vill jag ha. Sjukt snygga höst pumps! Ouff.

Det är tisdag

Då var det tisdag. Är hungrig som ett psyk just nu och här hemma luktar det palt av dess like men mamma har inte ens gjort palt så jag vetifan vad det är. Sen blir ju inte saken bättre att nån på msn skrev att den åt tårta just nu. Fan för dig!! Jag som just tänkte skriva överallt att jag var as sugen på tårta och önskar att någon jag kände kunde fylla år snart så man fick sig en tårtbit. Ja, livet är tufft.. det har jag nu märkt ;p

Skoldagen idag var väl precis som alla andra. Fast idag kanske jag var en aning tröttare än vanligt. Och hungrigare. Kallt som tusan var det också. 0 grader imorse så fingervantarna fick åka på! Ska troligtvis umgås med j senare och bara ta det lugnt och mysa. Men nu ska jag fan käka mat.. fyfan vad gott


Tunga armar

Är helt slut i mina armar. Ändå tränade vi inte så mycket med armarna idag. Har haft fys idag i typ en timme. Det kändes med tanke på hur otränad jag är. Vi börjar komma en bit med början av programmet. Ser ut att bli riktigt coolt.. blir nog bättre när vi fått tävlingsmusiken med.

Sitter och slöar med en champis nu. Är gode trött så funderar på att sova tidigt idag för en gångs skull. Börjar tidigt imorgon och det lär ju svida en del i mina ögon. Ähhh... fyfan vad mina armar känns tunga nu.. tror jag måste kila.. ja.. jag går nu!


puss på jimpan :)

Du är min prins

Jag slapp vara ensam igår. Min prins kom och styrde kvällen mot rätt riktning. Vi låg bara och myste på och kollade på tv. Har bara varit på en lektion idag. Skippade varmköket för att vi hade prov idag som jag inte kunde! Har dåligt samvete över det nu för jag som lova mig själv att börja ordna upp skolan nu det sista året. Istället mötte jag upp älsklingen för en snabb visit på stan och sen bjöd jag honom på en fika på bo:s. Där satt vi i en timme och bara myste på! Jag älskar verkligen dig..
Han for just härifrån så nu är jag alone igen. Ska snart käka korvstroganoff och lite senare är det träning som gäller. Hoppas man får skjuts eller dylikt för nu är jag inte sugen på att cykla. Så himla kaaaallt - brr!


Söndag

Hallå! Äntligen söndag.. eller vad säger ni? Nää, skämt å sido. Veckans tråkigaste dag enligt många.. jag vet inte vad jag tycker. Gårdagskvällen blev allt annat än livlig. Ganska lugn i mitt tycke - men det var himla mysigt! For först ut med jocke och jimmy en liten stund sen for jag och j till mig för att mysa och såg på en tre timmar lång film - sleepers hette den. Vaknade av att jimmy skulle upp och jobba tidigt som sjutton men jag vände mig om och somna om.

Såg på idol-repriserna idag och efter det var det träning. Jobbigt som sjutton att cykla dit när det blååste som det gjorde. Sen efter middagen så har jag vart hos min syster i deras hus! Dem har då inte fått i ordning allt. Långt i från klar, men en del var på platts och änsålänge såg det fint ut. Ikväll blir det lugna puckar för min del - får se ifall jag spenderar kvällen själv vilket jag tror..


Galen kväll!

Jaa, vart ska man börja? Jag kan då kort & gott säga att gårdagskvällen var den bästa på väldigt länge! Hade verkligen jätte roligt. Vi började med att fara till örnäset på en förfest hos Johan. Där det ploppa in lite folk allt eftersom. Lite snygga bilder togs ju och framför allt på mig som gång på gång visa lite väl mycket. Hujja! (Bilder kommer, linda har min kamera!)

Vi fick skjuts in till stan vid tio då vi klampa in på cleo med storm. Hamnade vid något vip-bord där drickat var gratis så där hällde man i sig för kung & fosterland. Jag och jenny var nära på att inte komma in igen efter en rp. Vakten hade ju glömt att ge oss en stämpel men med lite övertygning och så kom vi trots allt in. Tur var väl det!

Hängde mest med jenny stumpan hela kvällen eftersom dem andra var väl lite varstanns. Dansa, drack och träffa mycket kända men även okända ansikten. Jag och Jenny var tvugna att leka lesbiska där ett tag ;-) Blev upphämtad av J sen där vid 2-3 tiden. Var väl inte alls så klar i skallen då. Men det var inte min syster heller som glatt prata på i sömnen när vi kom hem. Har inte sovit så bra pga trollen som vaknade före tuppen gala. Så just nu är jag väl inte i prima form men efter lite tacos i magen ska jag nog bli återställd!



Vill inte falla tillbaka på ruta 1 åter igen.
Hatar att vara rädd - rädd för att förlora.

Men då är frågan - hur gör man för att inte förlora?



Fredag - party!

Oooohh äntligen fredag! Ingen kan förstå min lycka nu när talet på eng är över! Har ingen mer läxa nu så kan vila i helgen. På idrotten mätte vi pulsen med pulsklockor och gjorde lite saker för att se vad pulsen låg på. Jag var död. Klockan visade 0. Den funkade med andra ord inte så tror inte det blev så rätt där i mätningen! När vi slutat typ väldigt mycket för tidigt traska jag och jenny till stan. Köpte strumpbyxor! Storhandlat med andra ord 8-) Mötte upp J och company för att styra upp lite saker. Sen vart det plötsligt orättvist när alla kunde åka bil eller åtminstonde buss hem i denna blåst. Nä, men jag fick cykla hem jag. Blåsigt värre! Dock träffa jag sara så fick sällskap. Ikväll är det utgång! Först hos jenny och sen vidare till bredviken (?) sen till cleo där resten av luleå befinner sig ikväll. Jag hoppas på en trevlig kväll som ingen vill förstöra. :-)



A speech about..

Hockeyn gick ju galant för våran del! Annat för luleå. Dem hade ju övertaget där men förlora i förlägningen. Helvette! Aja, fick iallafall en jacka helt gratis. Dock lite väl stor så pappa fick den för han är rätt liten! Sen fick vi även veta att vi får börja sälja matchprogram igen eftersom killarna förra året inte gjorde det så bra.

Dem vet att vi kan öka försäljningen igen ;) Stod och snacka med sara ett bra tag och höll ögonen på små barn som kom och tiggde godis. Sara har det inte lätt kan jag säga! For hem innan matchens slut och tur var väl det. Hann skriva klart mitt engelska tal om David beckham. Blev faktiskt ganska bra! Måste tacka tove för rättningen av min grammatik, TACK! :-)) Har sett lite på white chicks medans jag skrev också.. så rolig film, haha!

Nu blir det sängen!

M-m-muuums ;)


Hockey!

Otroligt lång dag idag. Från 9:00 till ca 16;30.. vi slapp slita till fem iaf. Tur var väl det så jag inte behöver stressa så mycket. Ska vara på hockeyn vid sex-tiden för att hålla flaggan med tove. Längtar mest till maten om vi nu får det. Träningen igår var faktiskt rolig. Bestämde vilka låtar vi ska ha och började lite på programmet! Väldigt mycket hiphop inspererat men det är galet nice i alla fall :-) Ska fixa till mig nu snart innan jag beger mig mot coop där förhoppningsvis luleå vinner mot rögle.. men det är ytterst tveksamt!


Gammal bild från julshowen 06.

Onsdag..

Redan onsdag.. går så snabbt att jag inte hinner uppdatera. Jimmy kom ju trotts allt och hämta mig igår. Vi umgicks hela eftermiddagen och gjorde både det ena och det andra och besökte både hans mor och far. Även ett stopp på emakryss som vi så vackert kallar det nu förtiden. Gott!

Vid lite surr och prat hos hans mami for vi till mig där vid nio då vi bara såg på tv och myste på. Han fick ställa upp och skjutsa mig till skolan idag igen.. börjar bli lite bortskämd nu. Men jag måste ju ta vara på det innan han sticker i väg nu i en låång period :-( Kommer ju sakna dig galet mycket. Idag har jag mest varit hungrig och är det fortfarande. Så lite mat i kaggen skulle inte skada. Sen ikväll är det träning som gör att jag missar både idol och vem kan slå filip och fredrik. Fuck, säger jag!!

Lite läxor måste även göras så en tung eftermiddag har jag att se framimot. Kanske lite mys sådär på kvällskvisten också men det är ännu oklart! Ber om ursäkt för att jag inte pyntar mina inlägg med vackra bilder men just nu har jag inte några nya.

Klantigt

Jag är ju så klantig. Tänkte belöna mig med en trocadero tidigare idag.. och vad händer? Självklart spiller jag ut det över tangentbordet. Så det är ju liite kladdigt just nu men det funkar i alla fall.

Bara jag, elin & tove på träningen idag. Prata lite om tävlingsmusiken och inte så mycket mer. Längtar tills allt sätts igång så man får börja träna på dansprogrammet! Ska bli så himla roligt. Jag lyckades förövrigt att charma in mig hos baby.. han både skjutsa och hämta mig från träningen. Vi for hit till mig efter det och myste bara på! Jag älskar dig verkligen.. Han bad mig även att gå till skolan imorgon så hämtar han mig. Låter ju lite lockande men får se ifall det är det imorgon på morgonen. 

Känner mig stressad inför saker jag inte ens vet om! Blir galen.. Börjar bli lite mycket nu i skolan och framförallt när dagarna går så fort. Morgondagen är i alla fall lugn dem två första lektionerna där endast planering måste göras. Sen ska vi nog även fortsätta se på Troja på svenskan. Så det låter ju inte så ansträngande..






Mååååååååndag

Måååååååndag. Känns surt att säga att det redan är måndag.. går alldeles för fort. Hela dagen blev otroligt lugn igår. Jag tror jag tillbringade min tid till att äta allt som var onyttigt. Men det ska vara gott att leva. Ärligt talat känner jag mig sjukt stressad över denna dag av både det ena och det andra.

Jag är ju speciallist på att skjuta upp saker och det kan jag vekligen säga att jag gjort. Men jag var duktig igår kväll och gjorde lite till varmköket. Idag har jag min älskade sovmorgon enda fram till 12:30 men samtidigt går jag till 17:00 så vet inte om denna sovmorgon lönar sig i slutändan. Fast varmkök brukar ändå gå fort eftersom vi gör praktiska grejjer.

Efter skolan måste jag hem i race-fart för att byta om & sedan äta något. Ska flirta lite extra med J idag så jag får skjuts till hälsans senare för kl. 18:00 ska jag och träna! Ja, hör och häpna.. Ida ska börja träna cheerdance igen. Tror många hakor är nere vid golvet nu. Nä skämt o sido, ska faktiskt vara med och tävla i år likaså. Kommer nog bli skit roligt ifall det går vägen! Dock är jag ju en aning ovig och hela faderullan men det ska nog gå vägen. I år ger jag inte upp. Nu är jag fit for fight.

Ångest punkt NU

Igår var jag endast med Jimmy. For bara ut och snurra ett tag & lite annat. Jag säger bara en sak, fyyyyfan! Ångest, ångest & åter ångest. Nåja, vi kommer väl skratta åt det förr eller senare ;-) Det var i alla fall riktigt trevligt.. hihi.. Vi blev inte ute så länge utan var hemma vid tolv kanske och vi slockna nog rätt fort. Har varit med honom nu & gjort lite ärenden ang. hans jobb. Åkt i firmabilen hans, sicken päääärla! Och ett stopp på max såklart. Nu är han väl i pite och jobbar skulle jag tro. Jag måste också nog ta och börja plugga lite nu.. är galet mycket efter.


Igår när vi såg på diabilder.. :)

Dia-bilder

Har precis suttit & sett på dia-bilder från långt tillbaka i tiden. Roligt att se på bilder från när man är små - jag älskar det! Speciellt när bilderna är på mig. Haha, ego som jag är. Önskar jag kunde visa lite bilder men det är ju som svårt när det inte är "riktiga" foton. Jag var ju så himla söööööt! Sen när bilderna från pappas tid kom gick jag upp direkt.. inget jag finner intressant ;)

Fick lax till middag och förbannat vad gott det är. Nu är jag övergödad så det räcker och blir över. Men skulle inte förvåna mig ifall jag åt nå natt mat ikväll. Sitter här lite halvklar förövrigt. Vet lixom inte vad som händer eller sker. Har dessutom stora klädproblem och värst är det nu när jag inte vet vad som händer heller. Ja, hörni, nu blire att kladda ner mitt face och förhoppningsvis hitta på något kul.

Vi hörs imorgon!



och juste en sak till, jag läste just en bra text om hårförlängning; Jag kunde inte sagt det bättre själv!


Lördag

Åhoj! Nu var det plötsligt lördag. Gårdagskvällen blev lite stressigt där i början. Var verkligen inte beredd på att hämtningen skulle komma så tidigt. Men det löste sig då jocke for och hämta tove & jenny först. Vi for till hertsön där vi spelade lite ölspel, snacka och drack lite granna. Var rätt trevligt! Men det blev en tidig kväll för vissa :P

Vi drog vidare mot stan. Jag och Jimpan fick ligga och mysa i bagageluckan medan sara, tom, robban, ville, perre & jocke fick trängas i en bil som kom och hämta oss. Liiiiite för många! Men vi tog oss till anatolia där det som vanligt knappt var nå folk. Var bara där i nån halvtimme tills jimpan skulle hem för han skulle och jobba tidigt imorse. Jag och sara var kvar med resten ett tag och sen gick vi hem. Rätt trevlig kväll faktiskt.. och förvånansvärt så togs det inga bilder.. vilket många nog var glada för. Hahaha.

Jag vill gå på hockey idag! Synd att jag inte fick hålla flaggan under introt bara.. satan. Hade ju fan sett fram emot derby-matchen. Aja, det kommer flera. :-)


Freedag

Redan fredag.. herregud. Men jag klagar ju inte. Tog en liten sovmorgon idag. Orkade inte gå på eng nu på morgonen.. så kom så jag hann precis till idrotten. Där vi spelade massa sporter! Rätt kul faktiskt. Sen när vi skulle ha eng igen så blev det typ bara i en kvart. Så orkade inte ha hål i flera timmar för att gå på skapande. Gick på stan och köpte foundation med jennystumpan. Mötte upp joss som bjussa på max - thank you :-) Hitta dessutom en massa snyggt jag vill ha. Det är alltid så när man inte har pengar. Blir fan galen..  nu ska jag se på tv en stund ohc kanske dra en powernap. Sen ikväll är det väl ännu oklart - kanske drar på anatolia med några stycken. Hoppas det b lir trevligt! Men nu - soooova!!

LHF

Ovanligt att Luleå förlorar. Dessutom i deras första match också! Jag har verkligen inga höga förväntningar denna säsong på luleå hockey. Det har gått dåligt för dem nu i ett par säsonger och nu när vi heller inte har några direkta stjärnspelare så ligger vi fortfarande inte så bra till.

Men, det kan ju alltid bli så att det går bra, det återstår att se. Ska i alla fall kanske vara på hockey-derbyt på lördag. Luleå vs Skellefteå! Ska troligtvis hålla flaggan med Tove, hoppas ingen annan skulle göra det. Sen har jag även bestämt mig för att lära mig att dansa på poi, elden, där ute på isen. Vore grymt kul :-) Saknar dock bara att få dansa i trapporna. Det var ju så himla roligt och nervöst på ett eller annat sätt. Vi dansa ju ändå för 4500 pers nästan varje gång! Även laget var ju en bunt med härliga brudar. Många roliga stunder me dem.. klart man saknar det :-)


Jag längst fram :)

Torsdag

Slapp gå till 17;00 idag & det tackar jag gud för. Hade inte pallat med det för jag var så otroligt trött imorse att jag nästan kom försent till skolan. Tror dock inte att jag cyklat så fort någon gång. Var helt slut när jag kom in till skolan, fyfan. Såg Troja på svenskan.. grrrr på brad ;-) Tur att vi har nån timme kvar av filmen så vi ser den nästa gång också.

Fick prata om vår barndom på IOS;en. Var rätt kul att höra hur alla var som småkryp - jag själv var ju som sagt ganska viild.. hängde i lampor, fastna i toastolen.. ja listan kan bli lång. Ska snart äta något och sen fara förbi min syster för att se hur det går i huset. Ska bli spännande att se resultatet! Sen ikväll blir det väl att se på idol och en massa annat gott :-)


Vem kan slå...

Vem kan slå filip & fredrik - är det någon mer än jag som ser det? Faktiskt helt okej program. Gillar sånt där så det är roligt att det är tre ggr iveckan med. Antar att TV förblir min sysselsättning denna kväll. Dock lite prat om gamla minnen har även skett.. eller gamla och gamla. Typ 2-3 år. Men ibland saknar man ju det to be honest. :) hehe.

Jag kan bli så glad av att bara prata om sånt också så det var verkligen ett + i kanten att det kom upp på tal ! Aja, skola imorgon till 17;00.. känns hyffsat surt kan jag säga. Jobbigt med psykologi med.. men med lite snacks och något ätbärt ska det nog gå vägen.


Sadness

Ja.. igår kom J hit och vi myste på hela kvällen och sånt. Skolan var tråkig som vanligt inge nytt på den fronten. Kom hem och käka världens godaste köttfärssås! Mamma hade äntligen lyckats igen med att få den så där jätte god. Delicios! Var ute med Diva en sväng men den jäveln kissa tre ggr utan att göra sitt andra behov. Nååja, jag belönades med chips och chocklad när jag kom in igen. Suttit och smarrat på till OTH avsnitt 3... sorgligt! Lite tårar kom det ju allt måste jag erkänna. Men mycket av tårarna berodde kanske på något annat... I don't know. Kvällen lär väl bestå av ingenting i princip. Är bara less att inget blir som planerat _någonsin_.  Aja, Idol väntas så det är ju nice :-)



Grove up

Så ruggigt kallt det är idag! Sitter inlindat i mitt duntäcke och har nyss haft på mig fingervantar. Men jag insåg ganska snabbt vilket jobb det var att skriva med dem på. Som sagt, kallt var det på morgonen, 2 grader. Höll på att svimma när jag såg det i morse. I alla fall, varma kläder togs på och ut i kylan for jag med raskande fart till skolan.

Där det gått rätt seg faktiskt. Mest planerat olika saker idag. Sett lite på troja på svenskan också, blir fortsättning med det nästa lektion. Så det är ju ganska skönt. Slutade vid halv tre och mötte jimpan och company en sväng. Sen for jag hem och skrev klart min krönika som förövrigt inte det minsta liknar en krönika eller är bra överhuvudtaget. Vi får se hur det går. Ska väl vara med min älskling lite senare som ska sova här med. Så det blir mysipys. :-)


My heart beats for u

Min krönika är så gott som klar - nästan! Lite finslip här och där ska väl sättas in innan jag skickar in den imorgon. Ska även ta en titt ifall jag fått med några idiom och metaforer, haha! Jimmy kom hit också vid nio så vi har bara myyyst på och kollat lite flyg till sthlm. Men det är så satans dyrt att bara flyga!

Men genom våra kontakter så ska det nog gå att ordna lite billigare hotell ifall nu resan blir av. :-) Vore sjukt roligt och jag tror vi behöver en helg då vi endast tänker på oss själva bara vi två. Det kommer bli toppen, älskling.

Imorgon börjar jag tidigt och går till cirkus 14;30. Därefter är det planerat att möta upp älsklingen i stan som sedan följer med hit. Sen ska vi väl även fortsätta med grease på skapande verksamhet. Kommer bli skit roligt! Lätt den roligaste kursen jag läser nu. Fast ledarskap inom lek & idrott kommer tätt därefter ;) Låter som värsta skolnörden men det är ju i princip bara praktiska kurser och det är preciiiis min stil.

Nu ska jag sova, godnatt! Jag älskar dig Jimmy Åström!<3

Måndag

Nu var det åter igen måndag! Hinner fan inte med. Dagen var inte så jobbig trotts att jag gått till fem. Började ju rätt sent och sen har vi lagat soppa idag på varmköket så det gjorde att tiden gick mycket snabbare! Hade även prov om hygien så vi får väl se hur det gick. Annars då? Jo helt ok. Dock har mitt ena öga svullnat lite fast det syns dock inte så mycket ( vilken tur ) men det känns helt skumt i ögat. Ska snart gå och tillfredställa min hunger så jag får i mig lite käk. Därefter måste jag skriva min krönika klart. Vi får se hur det går med den saken..

Mm, man mister en så står där tusen åter

Usch vilken seg dag! Denna dagen skulle jag ha ägnat åt läxor men istället gör jag annat - vilket inte är ovanligt! Jag som sa att jag skulle skärpa mig med läxorna och verkligen göra dem i tid. Men nej, jag är tillbaka på ruta ett. Ska väl börja skriva lite på min krönika efter detta och sen plugga lite till varmköksprovet imorgon. Är inte det minsta taggad! Sitter förövrigt och sjunger till massa olika låtar.. låter inte det minsta bra men det är ändå kul att sjunga. Jag önskar att man kunde sjunga sådär jätte bra - vilken känsla! Aja, kvällen ser ut att bli lugn. Börjar halv ett imorgon så jag behöver inte lägga mig tidigt iaf =)

Min namnsdag!

Då var det helt plötsligt söndag! Tiden går ju i rasande fart känns som att man inte hinner med ett skvatt. Snälla gud, stanna världen, åtminstonde 1 minut eller 2!

Igår överraska mami och papi mig med mat från donken. Som vanligt åt jag sådär svinigt mycket och tillochmed från deras mat. Det resulterade i att jag hade matkoma hela kvällen. For ut sen med J & J.. snurra bara runt. Har vart med om roligare om man säger så. Finns visssa saker jag stör mig på så otroligt mycket men jag börjar bli van som sagt. Drog där kring 1-tiden och träffa tove, linda & sara! Snacka på där ett bra tag sen kände jag mig så trött så då fick skeppet styras mot min säng så jag fick dejta kudden i några timmar.

Sen idag är det ju ingen vanlig dag... näää, för det är IDAS namnsdag idag! Yey, grattis till mig, grattis till mig!



Hallelujah

Molly Sandén - Verkligen jätte jätte duktig tjej som är född 1992!
Får ju rysningar!


Don't mess with me

Blev bara att fara runt & snurra igår med jocke & jimmy. Dock fick jimpan lite för mycket av det goda som vanligt så blev en rätt tidig kväll. Var inne på anatolia en sväng med men där var det bara vi i princip, ganska laaamt. Men det var väl trevligt lite till & från. Har bara tagit det lugnt nu på förmiddagen med J, myst på och slagits som vanligt. Vilket syns på jimmys arm ;) Don't mess with me!



Igår!

Thank god, it's friday!

Åh! Seg dag punkt nu. Engelskan imorse var ju verkligen inte något att hänga i julgranen för min del. Jag hatar att prata eng inför folk jag inte känner allt blir bara fel. Vilket märktes tydligt.. haha. Har sen haft lite lektioner under dagen men sen under mitt mega hål så blev jag så sugen på godis. Så vi gick in till stan för att köpa och allt kändes bara sjukt när man gick tillbaka där till skolan vid tre då alla bara gick hem. Såg på grease på sista lektionen så det var ju rätt lugnt. Slutade halv fem och det har verkligen tagit på mina krafter så att säga. Är sjukt yr och trött nu.. ska nog ta något att äta och förhoppningsvis blir det bättre tills ikväll. Ska väl umgås med J & company och sedan sova där. :-)

Mys med älskling

Åh, dagen har vart bra! Rolig lek körde vi på LPL;en.. hönsepip? Skratta fick man då garanterat  göra! Jäkla rolig lek det där. Men dagen flöt väl på och vid halv två var man hemma! Jimmy kom efter en stund och vi mös bara på tills hans pappa förde oss vidare mot hertsön där vi har spenderat kvällen med att kika på tv och sådär! Idol var man ju tvungen att se när det visades från lule... så roligt! Kände ju igen vissa faktiskt, så det var kul. Sen kom robban och dem skjutsa hem mig! Älskling gav mig även en hundring så jag fick fylla på mobilen, taaack baby!  Sen planeras det även en resa för mig och j till sthlm ganska snarast. Det låter himla bra i mina öron :-)

Nu väntas sängen och förhoppningsvis en god natts sömn! Naatti

Torsdag

Ett litet snabbt morgoninlägg..

Som sagt efter mitt arga inlägg igår så började msn funka nästan direkt samt att mitt internet blev bättre.. så kvällen blev räddad ;) Tillbringa min största del till att sitta vid datorn och gibba likaså. Börjar om ca 45 min och jag är långt i från klar.. ska även cykla så jag måste börja snabba mig nu.

Vi ska ha LPL där vi skulle fortsätta leka lekar och även börja planera någon dag med högstadiet på nlv. Sen svenska där vi inte lär göra så mycket så idag slutar jag kring 13;15! Ska troligtvis möta upp Jimpan & sen vara med honom. Nu ska jag torka håret sen bege mig mot skolan!

Ha en bra dag..

LEEESSSSSS

ÅÅH LEESS ATT INTE MSN FUNKAR OCH ATT MITT INTERNET ÄR SEGAST I JÄVLA VÄRLDEN!!!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...... Allt är eller går bara fel just nu... helvette vad less.....fuck it

Jorden gick inte under!

Onsdag idag och jorden gick inte under som sagt.. Det var ju tur :) Såg på avsnitt 2 av OTH igår, börjar bli lite skrämmande faktiskt. Men bra är det alltid! Blev att äta på max till lunch men jag åt inte så mycket.. det förvånade mig ganska rejält och alla andra. Jag brukar alltid ta mest, äta mest och snabbast när det gäller sån mat. Idag var det som att jag inte orkade någonting och så har det blivit nu den senaste tiden!

Men gott var det ju alltid. Slutade vid tre och for då hem på direkten och drack upp en hel cola för att jag var så törstig. Så nu står det tre tomma glasflaskor här på mitt skrivbord.. känns som att jag dricker för mycket. Imorgon slutar jag redan 13:15 istället för 17:00 så jag klagar inte det minsta! Blir nog att se på idol och annat ikväll.. =)

Kurragömma!

Åh! Börjar fan gilla min hund nu!!! Vi har lekt kurragömma hela eftermiddagen. Hon har fått leta mig överallt och hittar mig det gör hon alltid. Som belöning fick hon massa kakor och hundfanskapet älskar att leta mig nu förtiden.. skit roligt =) Hon är dock jäkligt duktig på att tjuvkika men sånt får man väl ta! haha. Laxen satt bra i kistan och efter allt kurragömma så drog jag med sara & elin på en promenad. Skönt var det och sara var ju inte alltför peppad men om man går med mig är det bara att gå tills jag är nöjd ;) Kanske dags att börja ta tag i lite skolarbete? Eller TV låter bättre!


Min lilla rugguggla<3

Tisdag!

Skönt att för en gångs skull få sluta tidigt. Dock rätt seg dag men med mycket lek och skratt. Hela morgonen har vi ägnat oss åt att planera en kommande musikal som ska vara Grease. Kommer bli super roligt och jag är en av pink ladys.. Vi får se hur det går =) Sen lekte vi lekar på LPL som vanligt men jag klagar inte för det är precis min stil.. hihi. Sedan följt av svenska & datorkunskap som inte är värt att nämnas. Sitter och glassar med en cola i handen i övrigt. Bad hair day har jag också. Hatar när det inträffar! I-lands problemet nummer 1.. jahej. Snart blir det lax till middag och guuud vad jag längtat - mums!


Jag vill ha skoooor!!!

Nu är syrran hemkommen! Det märks när hon ska låna datorn titt som tätt och som verkligen är frustrerande. Hon hade köpt sig lite fina kläder där nere i sthlm. Blir så sjukt sugen på att fara dit och bara shoppa loss! Är mest sugen på skor just nu. Min skomani har börjat komma tillbaka nu såhär passande till hösten. Nog för att man har flertal skor så behövs ju alltid lite förnying i samlingen. Vet dock inte vad jag är sugen på för nya skor utan hittar jag så hittar jag.

Sen är ju inte ekonomin på topp heller så det får väl dröja lite med nya skor skulle jag tro. För min mami är inte alls lika givmild längre och jag vetttitusan vad det kan bero på. Antar för att jag är 18 nu och ska börja kunna betala själv.. men det är ju så mycket roligare när någon annan betalar :)


Något liknande av dessa skulle vara fint!


Nu är det upp till dig..

Monday

Oh är törstig.. snart middag förövrigt. Kom iallafall nyss hem från skolan. Började vid halv ett så det var som inga problem. På varmkök fick vi våra rockar, skor och hår-mössa? Men som vanligt drunknar jag i alla kläder för att jag är så liten. Vi fick sluta tidigare som sagt och det var himla skönt. Prov redan nästa vecka så det känns dock lite knivigt..
Annars är allt helt ok med livet och sådär =) Det rullar och har sig med lite gupp sådär på vägen men jaaa, helt ok som sagt! Är inte det minsta avis på tooove som måste dras med irriterande angelägenheter! haha, nä.. men som sagt, middag nu sen ska jag hämta min syster från flygplatsen!


Jag älskar jimmy mest av allt!

Tråkigt

Sitter just nu och ser på Uptown girls. En film jag tror vi sett på skolan faktiskt.. en bra och underhållande film. Har verkligen inte gjort någonting alls idag. Vart ute med diva och det är väl i princip det nyttigaste jag har gjort! Sen har jag suttit och spelat nästan hela eftermiddagen. Är sjukt trött på datorn just nu men har inget annat för mig! Sitter och snackar med min baby på msn och det är väl det roligaste. :) Skolan börjar halv ett imorgon och jag går enda till fem. Har inte hunnit göra mitt hälsointyg heller så det blir stressigt imorgon innan varmkök om jag nu ens hinner innan dess. Oj, så onödigt inlägg men vad gör man... =)

Söndag

Gårdagskvällen var jätte jätte mysig! Vi for och hyrde film - The scorpion king 2. Filmen funkade att se men man har ju självklart sett bättre. Vi mös bara på med en massa godis och annat gott! Vi såg även Babas bilar.. en liten annorlunda film men det funkade också. :) J somnade ju nästan dirr efter filmen och tanken var ju den att han skulle sova hemma eftersom han jobbar idag.. men det blev visst ändrade planer när han somnade sött där i sängen.. man var ju nådigt trött där när han for vid 6 imorse. Men plikten kallade! Ser ut att bli en lugn dag i övrigt,  trollen är här så har busat lite med dem också.






Lördag

Har för någon timme sen varit och kikat på när Carro sjöng! Gud vad duktig du är, verkligen jätte duktig och gåshud fick man. Önskar också man kunde sjunga jätte bra, vilken gåva och talang det hade varit. Fick käka pizza till middag och det är ju inte något man klagar på.. och denna gång var den ju inte bränd heller så det var extra smaskigt. Är fett kallt ute nu tycker det är synd att sommaren försvann i all hast. Nu är det snart vinter och elände igen.. stort jääävla minus!  Aja, det väntas väl mys&gos ikväll med en bra film och massa gott med älsklingen. <3




Poker

Då var det plötsligt lördag! Blev lite fest igår som sagt på hertsön. Vi for till rastelid och spela poker.. jag, jimmy, robban, ville & jockej.. efter några timmars spelande så vann ju såklart jag i poker! rags gav upp i finalen så jag tjäna 200 kr! inte pjåååkigt.. men jimpan fick dem. Jag var ju nådigt kall och fick fyrtal där i 4or så jävla tur.

Tror alla underskattade mig för att jag var ensam tjej men sen hejjade ju alla på mig där i slutet så då blev det jag som vann. Det kom massa mer folk dit också.. men vi drog vidare till någon lokalfest på hertsön men det spårade ju totalt och massa saker hände där. Nååådigt jävla kallt och det var inte alls det minsta kul där. Så jag fixa skjuts hem av adam som kom och hämta mig och en full jimmy. -  Tack :)

Vi vaknade faktiskt jäkla tidigt idag. Innan tio faktiskt.. jag ska snart hoppa in i duschen och sen tror jag att jag ska se på carro som sjunger idag! Ska bli himla roligt :-) Sen ev. hemma kväll med j och bara mysa .. I hope so..





Hade svårt att bestämma vilka skor jag skulle ha..




Mer bilder på bilddagboken : )



Friday

Jahej.. dagen blev lite ändrad faktiskt. Eng C på morgonen.. är ju lite trassligt för mig och jenny angående den. Men det ska nog gå bra ändå! Lärarn var iallafall grym på att prata engelska.. äntligen någon som kan sin sak. Sen idrott med snyggingen ;) som jag redan haft i låg, mellan och högstadiet så det känns kul. Sen slapp jag och jenny gå på eng nu på eftermiddagen så jag skulle ha haft hål fram tills nu faktiskt. Men jag gick på stan och träffa jimmy och roboz! Gick och käka lite mat och kirra lite saker! Sen gick jag och J till mig och bara myste på.
Nu har han farit hem, ska snart käka och sen ska jag väl till hertsön.. ska spela lite poooker tror jag =)


Jag älskar dig Jimmy :)

First time...

Jag har precis sett på Idol. Gillar faktiskt den nya jurryn! Känns inte som någon stor skillnad faktiskt.. jag längtar bara när det visas från luleå då ett eller annat kännt ansikte kommer dyka upp.. kanske även en hund ;) haha. Skjutsa in syrran till kallax tidigare också och om jag ska vara helt ärlig har jag aldrig varit inne på flygplatsen.. kanske beror på att jag aldrig flygit så detta var första gången jag var där.

Inte för att det var spännande eller intressant över huvudtaget men nu vet man ju det. Paradis hotel väntas som vanligt 21:50.. spännande! Blev ej att vara med J idag, tjorvigt när han ej har någon bil at the moment..men det får bli imorgon och resten av helgen istället, I caaaan't wait ;)


In the ayer

Världens segaste dag idag! Är sjukt trött just nu.. gått till halv fem!
Igår kom Jimmy hit och vi myste bara på som vanligt. Han vaknade även samtidigt som mig
idag så han skjutsa mig till skolan på min cykel. Skönt att jag fick sällskap på vägen nu när linda är
och fjällvandrar! Vi lekte på LPL massa olika lekar som vi fick göra en egen version på. Rätt kul och det
är sånt jag gillar. :)

Sen har jag gått med en hungrig mage heela dagen med massa tråkiga lektioner. Slapp i alla fall cykla hem i regn utan idag var det faktiskt sol och lite varmt.
Sitter nu och har precis käkat! Ska snart följa med till kallax för att skjutsa in min syrra till flygplatsen för hon ska visst lyxa till det lite och åka till sthlm över helgen! Hade ju mer än gärna följt med men idag får jag bara följa med till flygplatsen. Sen blir det nog att se på idol & mysa med jimpan :)



Mina nya jeans.



Idol

Hej alla glada och mindre glada..

Ni glömmer väl inte att kolla på idol 2008 nu?
Dock är det paus nu..  den nya jurryn är väl helt ok. Är inte så brydd faktiskt.. bara roligt att se alla människor skämma ut sig. Men många tror ju helt ärligt dem låter skit bra.. herregud! Man hör ju om man sjunger bra eller dåligt men vissa verkar inte höra det.. fast det är ju dem som är roliga att kolla på :) Som vanligt blir det paradise hotel efter idol så det är en fullspäckad tv-kväll för min del. Jimmy skulle väl dyka upp senare för att spendera natten med mig. 

...Nu börjar det!

Vann ledarskapsjakten!

Gårdagskvällen spenderades med J.. skönt & mysigt. Vi somnade rätt fort så jag var väldigt utvilad imorse faktiskt. Dagen började segt men det hjälptes med lite pannkakor i magen. Blev en stor jävla chock när vi fick reda på att min grupp vann ledarskapsjakten över 15 andra lag.

Det var då verkligen inte väntat.. så vi fick sitta på den lilla scenen i matsalen medan massa folk stod både där uppe och nere och kollade på.. fick även en biocheck så det var grymt bra! Lite förvånad blev nog alla .. men det var ju skönt att man tog hem vinsten såhär sista året. Lite mindre tur blev det när man var tvungen att cykla hem i regnet.. ska väl snart käka.


Juste, OTH igår.. ja, jag blev ju som överlycklig där först men ja, när det visa sig inte vara sant så.. avsnittet var som vanligt grymt bra och lilla jamie var hur sjukt söt som helst när han dansa hiphop.. gullunge:p


One tree hill s06



Nu; One tree hill säsong 6!
 Och jag hoppas på att han väljer brooke men jag vet att jag har fel.



I'v changed my mind...


I got played

Då var man hemma efter en hyffsat fullspäckad dag. Jag fick ett litet fnatt och bytte hips vips kurs idag. Från rättskunskap till ledarskap inom lek och idrott. Ett bra val eftersom det är en kurs som passar mig mer och dessutom ligger bättre till schemamässigt. Ett till plus är ju att kursen tar slut redan till jul vilket inte rättskunskapen hade gjort.

Efter skolan mötte jag Tove lite oväntat men det var bara bra för då hade jag någon att traska på stan med. Gick bara och kollade sen köpte jag mina jeans! Är precis hemkommen och ska väl äta snart eftersom jag är vrålhungrig. Senare skulle visst J komma hit & ska sova. Long time no seen! Nää, träffa han ju faktiskt igår och myste på.





Music

DJ Felli Fel ft. Diddy, Akon, Ludacris & Lil Jon - Get Buck In Here
Rihanna - Take a bow
Rihanna - Disturbia
T.I. feat. Rihanna - Live your life
T.I. - Whatever u like
Colby Odonis Feat. Akon - What You Got
Flo rida - In the ayer
Kate Perry - I kissed a girl
Wyclef Jean,Akon,Lil Wayne - Sweetest Girl
Lady Gaga ft. Colby O Donis - Just Dance


Måndag

Då var det måndag igen. Började först halv ett idag så jag har haft det lugnt på morgonen! Började dagen med IOS där vi inte gjorde något speciellt över huvudtaget. Sen vidare till varmkök där vi fick bara information. Jag säger bara, tuuuur att man inte for utomlands i sommar.. nu slipper man ju lämna avföringsprov. ;) Min syster som alltid har otur när det gääller att få med mig på stan lyckades tima in det rätt så bra idag.

Så gick med henne för att bli bjuden på fika! Gick även förbi d-store en affär jag verkligen underskattat trots att jag aldrig vart där inne.. hittade 2 par jeans som satt skit bra! Så ett par får bli mitt imorgon. Jag kan då rekomendera jeans därifrån till er som är små ( Tove, känn dig träffad ;) ) för jeansen var jätte små och satt bra! I alla fall gick och fika på bo:s & satt och surra på om gamla minnen.


JUST ME!

RSS 2.0