Mitt nya linne

            

Ny linnet som jag fick av Jimmy igår! Tackkkkk :)

Helgen!

Fredag: Sommarjobbet slutade och Jimmy kom hem! Kanon dag redan då. Han kom till mig kring 3-tiden då vi bara var hemma hos mig och åt tacos osv. Somnade även till och vakna kring halv sju då vi bestämde i all hast att boden alive skulle det bli. Roboz kom till mig och vi försökte kirra bil och annat och det löste vi.. Jag, Jimmy, Roboz, Tove och Sara satte oss i go saaben och for dit. Kom väl i rättan tid faktiskt! Gick omkring lite, satte oss i öl-tältet, träffa massa folk och bara hade trevligt!


Enda bilderna jag tog i fredags.

Lördag: Vakna upp kring tolv och mådde väl inte allt för bra! Men vi tog en dusch och därefter mådde jag bättre igen :) Vi for till storheden där vi kolla kläder och jimmy köpte sig en kofta och ett par jeans. Fick mig även ett linne utav, baby! Sen for vi till frasses och käka mat och därefter for vi till hans pappa ett tag och hälsa på sen vidare till hans mamma. Sen for vi till mig och myste på såg på film på tv sen for vi ut igen! Denna gång till hans mamma igen och pratade och det var trevligt! Sen for vi vidare hem till mig igen och myste på.

Idag: Jimmy sover fortfarande men ska nog väcka han snart. För han far ju och jobbar senare idag och kommer väl inte hem fören på fredag igen. Så måste ju hinna mysa lite innan han far :)

Fri som en fågel

NU är jag äntligen klar med mitt kommunjobb. Hela dagen har ju gått så sjukt sakta men det brukar ju vara så när man sitter och väntar på något gott så att säga. Fick sluta 40 min tidigare så jag klagar inte! Fick även ett bra intyg också. Jag har varit duktig. Så nu är jag ledig och fri som en fågel i cirkus 8 veckor. Att få sova ut på morgonen är ju väldigt efterlängtat ;)

Jimmy har även kommit hem så det är ju som pricken över i;et! Blir nog troligtvis boden alive imorgon istället men man vet ju aldrig.. nåja, ska i alla fall vara med jimmy sen. Annars vet jag ej vad som sker. Men en sak är säker - Nu har jag sommarlov!

Jesu/gladiator-skor



Har på ett par "jesu/gladiator"-sandaler av min syster!
Dem är perfekta och verkligen sånna jag vill ha.
Man kan även snöra dem längst benen men igår var det för kallt för att visa benen!
Men denna variant passar också och det blir ju super snyggt till bruna sommarben :)
TACK! <3

I love it

Filmen igår var ju över förväntan! Jätte bra med andra ord. Verkligen värd 100 rikstaler och den får högsta poäng av mig ;) En riktigt Ida-film med sådär klockrena skämt. I love it!

Kom hem kring kvar över tolv igår så det var bra pladask ner i sängen! Vaknade idag en aning tröttare än vad jag brukar vara men jobbet kallade så det var bara att stiga upp! Har inte gjort något speciellt idag heller! Bäddat rent en säng är väl det enda och skalat lite äpplen! Överflödigt med arbete alltså..

Har precis käka lite chilconcarne och det är ju så förjävla gott. Ska alldeles strax tillbaka till jobbet  i regnjackan, surt att det börja regna nu. När jag kommer hem ska jag nog ta det lugnt och sådär, ladda inför sista dagen imorgon och sen är det klart! Fyfarao vad skööööööööönt.

Jag fick veta en bra grej idag... tack för att du mår bra


Satc

Ouuff! Onsdag och halva veckan har gått. Två dagar kvar och det är så himla skööööönt! Dagen har varit ganska lugn som vanligt. Bakade lite tigerkaka iallafall så lite nytta har jag ju gjort. Blev popcorn och tv-tittande igår. Dock långa samtal med min baby som körde helt själv ner till sthlm. Så var ju tvungen att hålla han sällskap på något sätt ;) Ska snart ta mig in i duschen och sådär. Ska på bio ikväll med Jenny, Linda, Gajja och Jenny J för att se på Sex and the city. Hoppas den är bra! För jag älskar serien. Har hört att den är ruggigt bra och att alla som sett den rekomenderar den! Så jag får hoppas det stämmer. Dock börjar filmen kring 21:30 och slutar väl kring tolv? Så kommer bli att jag kommer hem sent ikväll men det får bli att jag hoppar ner dirr isängen så jag hinner få mig lite sömn innan det ringer kl. 06:30. : / Huhu.. som sagt, två dagar kvar.


Find my way to you

Det blev ju ändå inte så farligt , right? Mer än så kan jag inte säga.

Jobbelijobb. Löste lite korsord och gjorde i princip ingenting. Nej, där sitter jag som ett fån och får pengar för det. Visst kan det låta soft men sjukt tråkigt när man upplevt det varje dag nu dem senaste veckorna. 3 dagar kvar och det känns så förjävla bra - Då börjar ju mitt sommarlov!

Jimmy kom och sa hejdå och sådär innan han for mot stockholm igen. Tycker synd om dig som måste köra ner alldeles själv! Men jag lovar att ringa dig snart. Du kommer ju redan på fredag igen så denna gång blir det inte långvarit - NAJS. Alltså har jag två saker att se fram emot på fredagen! Är väl lite småplanerat också att fara till boden alive ihelgen men får se vart planerna flyger vidare..

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, som vanligt, när jimpan är borta. Passa på! Ska käka popcorn och se på tv hade jag tänkt! Imorgon blir det bio med några bruttor för att se på Sex and the city.


Let's face it

Hallo!

Är hemma på lunch nu. Fittigt väder förövrigt. Trotts den lilla biten till jobbet är jag ändå dyngsur och deet är ju icke så fräääsch! Har precis ätit plättar till lunch som börjar bli till en vana. Tror jag ätit det nu fyra dagar i rad? Äre gott så äre ju gott ;) Jimpan kom till mig igår och vi bara myste på osv. Vår sista kväll innan han åker iväg och jobbar igen.. typ, troligtvis. Beror ju på hur det nu blir idag! ..

Nu plingar klockan halv ett och jobbet väntar. TJAO : )

Vilken helg

Snabb update! Plötsligt har mitt läsarantal stigit en del, vet inte varför.. vet kanske du? hm. nyfikna små filurer! Gårdagen blev lite speciell? Hela denna helg har varit lite speciellt faktiskt, men samtidigt har det funnits bra stunder. Vet inte riktigt hur man ska säga för egentligen har ingen med det att göra. Men nu är allt bra igen! Tack sara för att du kom och ställde upp som du alltid gör! Jag , Sara och Jimmy kollade på resor senare på kvällen iallafall.. fyfan vad sugen man blir, helt galet! Någonstans måste man ju åka. Speciellt jag som aldrig ens varit utomlands. Kommer dock bli lite försenad nu från lunchen tillbaka till jobbet men har ändå ingenting att göra där! Hände en liten incident för en stund sedan. Skulle plocka undan glassen och sylten och helt plötsligt glider allt ur händerna och allt bara for ner på golvet. I princip ALLA våra vita skåpluckor var helt plötsligt röda... även golvet blev ju lite smått kladdigt. Så hela min lunch har jag fått ägna mig åt att städa upp. Usch! Tur att inte mamma var hemma iallafall ;)

I'm so stupid..

Ohhallåj!

Redan söndag och jobb väntas imorgon. Igår kom sara till mig på kvällen. Hon fick testa gibba lite men det gick ju inte allt för bra, eller vad sägeru? ;)

Därefter for vi ut och gled med chryslern (stavning?) med jimmy och roboz en sväng i staden. Sara och jag hade roligt i bilen, hoho. Men vi for hem ganska så tidigt pga det var så dött överallt. Jag och jimmy for till mig och sov osådär... and some shit. :/

Vaknade idag kring halv två tiden. Mamma och pappa bjöd oss på mat från JV så nu är man ju riktigt jävla mätt! Sen nyss har jag och syrran varit en sväng och solat oss lite. Kvällen väntas bli lugn och se på film. Jimmy kommer väl tillbaka där efter han varit och fiskat tror jag? Blir att hoppa i sängen tidigt ikvääll för imorgon börjar man tidigt, åter igen.


Varför, varför, varför? Jag vill så gärna tro, men det går bara inte. Du måste förstå. Helvete.... vill inte bli sårad, fattar bara inte VARFÖR? Vad har jag gjort för att förtjäna detta. Det hänger på dig nu, det gör verkligen det. : /

Midsommardagen = Bakisdagen?

Vet inte vad man ska kalla denna dag egentligen? Många är nog allt för bakis idag. Dock inte jag vilket är väldigt skönt! Trots att jag ändå fick i mig lite drinkar och cider mår jag alldeles perfekt nu. About yesterday, well.. Jag och Jimmy åt med nilsson family igår, UTE. Trotts att det var ruggigt kallt ute innan solen kikade fram. Gott var det iallafall och mätt vart man! Mamma bjöd ju på "stark"-cider som hon kallade det.. vet inte när 2;25or blev stark... nåja, vi drog vidare till sara där partajande sattes igång! Dock inte för mycket folk men inte för lite heller. Det var trevligt iallfall. Därefter for vi ut en sväng och kom hem kring halv två. Hände väl en del tråkiga saker och kvällen kanske inte slutade som den egentligen skulle.. men det är löst nu och det känns mycket bättre.









Midsommar

Fan att man alltid ska vara ute i sista sekund! Ingenting att dricka ikväll.. blä! Fast det brukar ju som fixa sig =) Ska snart äta men väntar på jimmy och på att grillningen ska bli klar! Därefter kankse man besöker sara en stund där det vankas midsommar-fest, annars har jag ingen aning om vad som sker eller händer! Är bara så trist väder ute och som förstör så himla mycket.

Men nu ska jag fortsätta fixa mig, locktången väntar =)

jag älskar dig, jimmy .. <3

I'm happy

TJOBRE!

Midsommarafton idag och heerrrejävlar vad fort det har gått. Jimmy kom hem i förrgår men fick först träffa han igår och det var så roligt =) Blev bjuden på middag hemma hos honom och det var jätte gott! Var med han och roboz också tidigare under dagen och for runt och kollade. Sen på kvällen for jag och älskling hem till mig och bara myste på! Är med jimmy just nu och idag är det som sagt en dag man ska fira. Vi ska äta god mat och massa annat gott här hemma därefter drar vi säkert vidare och gör något annat roligt. Dock inget bestämt ännu, men det lär ju alltid hända något.


Today <3

Oh, ännu en arbetsdag avklarad. Inget speciellt idag heller. Fick mig en lite promenad och så spela jag yatzy med några, rätt trevligt! 6 arbetsdagar kvar och jag längtar tills det är över!

Fick veta en skit rolig och BRA nyhet idag. Jimmy är på väghem nu så förhoppningsvis får jag se han ikväll och jag längtar något så otroooligt! Inte sett grabben på nästan 2 veckor och det känns som en evighet! Jag kommer ju knappt i håg hur han såg ut som jag sa till han igår! Haha, nä inte rikigt så men nästan ;)
 
Ska snart käka lite mat sen ska jag ut på en promenad hade jag tänkt. Därefter blir det iväg en snabbis med mamma och sen blir det en godis kväll med massa gott till fotbollen! Dock är det ju en massa sex and the city avsnitt samma tid så jag har väldigt stor beslutsångest gällande vad jag ska se. Men det löser sig!


TODAY <3333


Värt besväret

Lite bättre update nu! Promenaden gick bra! Mötte dock inte jenny eftersom hon hann gå tidigare än mig. Men det gick bra för mig ändå. Därefter gick dagen väldigt segt må jag säga. Längtar något så sjukt mycket till jag kan säga att jag har sommarlov. Ni anar inte hur efterlängtat det är.

När jag hade käkat middag och så var det tänkt att fara till mormor. När jag fick veta att vi skulle gå dit orkade jag inte - för stunden! Men efter ett sms av mamma där hon skrev att jag skulle cykla ikapp dem ändrade jag mig draskt och kom ikapp dem. Var ändå bra och sjukt skönt att få komma ut. Fick ju go fika där också så det var ju värt besväret ;) Nilsson family var samlad plus lite släkt. Så det var toppen! Är precis hemkommen så nu väntas väl tv eller dator.

Känner mig otroooooligt tråkig nu dessa tre veckor. Men jag känner bara att jag inte har orken till annat - iallafall på vardagarna. Helgerna orkar man ju alltid med ;)


Snabb update

En snabb update! Är hemma på lunch nu som vanligt vid denna tid. Skönt säger jag bara! Seg morgon förövrigt. Men när jag ska tillbaka ska jag i alla fall gå ut och gå med en av gamlingarna. Kanske även möta jenny så det vore roligt! Sen efter jobbet när det väl slutar ska jag väl hem och efter det ska jag till mormor för hon fyller gammal idag :-)

2 dagar <3

Tankar i ord.

Att man bara kan bli less på småsaker. Att allt blir så förstorat. Jag fattar egentligen inte varför det blir så! Sjukt tråkigt och tufft, framför allt ifall man tar åt sig. Det är jag bra på. Att ta åt mig! Det har jag alltid gjort för minsta lilla sak. Brist på självkänsla? Jag vet faktiskt inte.

Många kanske tror jag är en liten tuff brud i sina bästa dagar. Men skenet bedrar. Även jag har känslor som kan såras men som även kan glädjas. Nu syftar jag verkligen inte på någon speciell sak eller sådant. Utan bara allmänt sådär. Vill bara skriva av mig lite och få ut lite tankar i ord. Vet inte om det kommer kännas bättre men lite borde det kännas. Baara ypperligt liiiiite sådär.

Jag kan också passa på att erkänna att jag är jävligt rädd. Rädd för att bli lämnad, sårad, övergiven.. you name it! Att varje dag gå och tänka så är verkligen ingen lätt lek. Men alla människor som ger mig positiv energi varje dag, guld värda :)
Egentligen har nog ingen koll på vad jag snackar om nu? Egentligen inte jag heller.. Men det kom bara upp sådär i skallen. Verkligeheten kom ikapp mig!

Nog för att jag fått veta att _nästan_ allt är okej med dig, så är det inte fullt säkert att allt är riktigt bra. Det är denna otroligt långa väntan som gör mig galen. Jag vill ha svar nu och så många andra även du. Att slippa oroa sig för dig vore så skönt. Men du är ju trots allt en som står mig RIKTIGT nära. Nästan närmast hjärtat. Min familj är bäst. På alla sätt och vis!

Remember that. I love u guys <3 Famijen nilsson


Och jag älskar dig också Jimmy Åström.

Seg måndag

Det kändes att stiga upp 06:30 i morse kan jag tala om för er! Men plikten kallar. Seg dag på jobbet idag. Gick dock hyffsat fort fram till lunch. Det var ju galet skönt! Sen hade en av personalen med sig sin hundvalp! Herrrejösses, vad söööööt! Jag trodde jag skulle smälta. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag! Käkar popcorn nu som smakar exakt som dem på biograferna gör, så jävla gott! Jag hoppas denna vecka går fort för på torsdag kommer jimmy hem igen och jag längtar jätte mycket. :-)


Tidsfördriv

Namn: Ida
Vad drack du senast: Oboy
Vad gjorde du igår kväll: Såg fotboll och spelade kubb
Hur många hamstrar har du haft: Inga alls
Kan du gå ner i spagat: Nej, men kunnat
Vad ska du göra ikväll: Det vet man aldrig ;)
Vad ska du göra imorgon: Jobba
Senaste inköp: Måste vart popcorn och cola igår
Senaste film: Coach carter
Vad har du i ditt fönster: Lampa och två blommor
Tycker du om att cykla: Nja, jag gjorde väl det förr
Vem sov du över hos senast: Jimmy?
Vem sov över hos dig senast: Jimmy V
ad ska du göra nu: Snart äta
Vad ska du göra sen: Fara iväg en sväng
Vem träffade du senast: Mamma
Vem skulle du vilja träffa nu: JIMMY
Sjunger du i duschen: Nej, inte så ofta nu längre
Vem ringde dig senast: Sara
Vem ringde du senast: Jimmy
Hur länge sov du inatt: 10 timmar
När ska du lägga dig ikväll: Rätt tidigt, jobb imorgon!
Vad gjorde du för 3 timmar sen: Solade på gården
Person du kan lita på upp till 100%: Mamma
Har du badat i år: Nej, inte ute ännu
Tidsfördriv: Datorn
Vad heter du just nu på msn:-    Ida~
Hur många syskon har du: 2
Kär i någon just nu: Japp.
Känner du någon som heter likadant som dig: Ja
Morgontrött: Skojja inte
När är du född: 26 juli 1990
Vart bor du: Luleå
Nuvarande hårfärg: Mörkblond kanske man kan säga
Riktig hårfärg: Mörkblond??
Ögonfärg: Gröna
Vad läser du för bok just nu: None
Humör just nu: Uttråkad
Vill du ha barn: Ja
Vad vill du att dom ska heta: Wilda och Liam
Hur stort är ditt rum: 10 kv
Tatueringar: Inte ännu
Hur många converse allstarskor äger du: Inga
Brukar du vara osminkad i skolan: Nej

Fotboll och Kubb

Hallådär!

Söndag idag då. Blev att kolla på fotboll igår på bergnäset. Dock förlust för sverige som alla säkert redan vet! Men jag fick då rätt angående resultatet! Sen chilla vi där ett tag. Jag och Linda höll oss nyktra iallafall så det var heeeeeeeelt ok för mig ;)
Därefter cykla jag och hon till östermalm, mer kändare mark för våran del, och mötte verro och daniel.

Där vi börja lira kubb! Hade verkligen oflyt där i början men sen hann turen ikapp mig andra gången! Därefter kom resten och var med. Blev alltså dem nyktra vs onyktra och ni kan nog själva räkna ut vilka som vann ;) Sen fick vi ytterligare förstärkning av några grabbar, men det sluta ju med att vårat lag vann IGEN! Vi tog ju ikapp något så rejält! Sen gick jag hem och kollade på coach carter. Sen sov jag fram tills nu!

Idag ska jag nog vara hemma och bara ta det lugna puckar. Ska iväg med mami senare också. Blir lax till middag, I can't waait ;)

Kubbelikubb



Kvällen till ära fick min gula nya topp åka på
och mörkblåa jeans, sveriges flagga!




Mamma betalar

ja, äntligen är jag hemkommen från en heldag på stan! Jag, mamma, syrran och "moster" har vart och ränt runt! Skit kul : ) Roligt att vi alla utom mami hittade ett linne som vi alla pröva men dock inget som fick följa med någon utav oss hem! Köpte i alla fall vita tjockare leggings, en gul sommar-topp och en vit tröja! Jätte fina saker, verkligen! Tack mamma, som betalade hela kalaset ;)

Ska snart käka grillat sen beger jag mig mot bergnäset med Linda, Mimmi och Johanna där vi ska hejja för kung och fosterland!! Sverige vs Spanien. Jag har laddat upp med min gula nya topp och mörkblåa jeans. Man måste ju stödja sverige på något vis i klädväg! Det kommer nog bli trevligt.


Puss och kram vi syns på stan!

Oh! Blir ett tidigt inlägg. Somnade som sagt tidigt igår, kring 12. Gjorde ingenting speciellt igår. Nörda mig och såg på tv - det sammanfattar allt.
Ska på något tag iväg till staden. Är precis nyduschad och ren för en dag på stan! Är shoppingsugen men med 200 kronor kommer man inte långt med. Dock är det ju bra att mami är med för då brukar det bli att hon betalar ;) Men nu måste jag rusa och fixa mig...

oj, en sak till!

Jag älskar dig Jimmy :) <3

Äntligen helg

ÄNTLIGEN är det helg. Igår kväll hölls inte mina ögon uppe länge men det är ganska förståeligt. Seg dag idag, som vanligt. Verkligen ingenting att göra efter lunch. Har iallfall löst hur jag kompar ut midsommar. Har bara en halvtimmes lunch och det räcker gott och väl. Så det blir perfekt. 2 veckor kvar då....

Jag har ingen aning vad som händer ikväll. Men vill iallafall göra något roligt. Ska ta och höra av mig lite och se vad som sker. Vill gå på bio men sex and the city har preimär nästa vecka, så det får bli då istället.

A la´ Emma

Jag vill bara säga att jag saknar jimmy , jätte jätte jätte MYCKEEEEEEEEEEET! Kom hem NU. And stay with me.

Nu ser jag på A lá Emma. Hejdå.

thank u

Herrejesus vad seg dag. Idag har vi inte gjort något! Snackat skit bara ;) Fick mig en palt också till lunch, för jäääävla gott! Den var dock ltie saltig så jag har vart törstig hela dagen. Så jobbigt också attt dem håller på att bygga om den snabbaste vägen till hemmet från mig, så jag måste ta värsta omvägarna med backar och grejjer så det blir tungt varje gång man ska dit och tillbaka! Den enda motionen jag får iofs nu de närmsta veckorna med tanke på att jag annars bara sitter inne och tjockar i mig god saker. Jag som tänkte vara fit för sommaren men det höll sig icke...

Ska iväg senare med mami och göra lite stuffs. Sen bara hem och chilla - i sin vanliga tur! Jag saknar min älskling dock, så jävla mycket. Om en vecka får jag se han igen och jag längtar något så otroooooligt.

Två - Noll

Heja sverige! Jag antar att det inte bara var jag som såg på matchen igår? Det var riktigt nice mål av zlatan och lite mindre snyggt av den andra. Idag var det jobb åter igen. Bakade faktiskt en sockerkaka helt SJÄLV! Det tillhör verkligen inte vanligheterna men den blev väldigt populär ;) Har faktiskt inte gjort så mycket idag. I princip ingenting. Så man går och väntar på att tiden ska ta slut.

Idag blir det åter en chilldag. Är så himla trött när man vart tvungen att stiga upp så tidigt så jag orkar inte med något annat. Dessutom har jag inget att göra när jimpan är gone and away. Alla andra jobbar ju och har sig! Så det får bli att hitt på nå i helgen istället då man har lite mer krafter.

Är ändå bra på tv ikväll så det löser sig. Sen ska även mamsi och handla snart så några god saker får nog slinka in i vagnen, goode gott ;)

Tisdag

Då har det blivit tisdag och en till arbetsdag avklarad. Finns egentligen ingenting att säga om dagen. Men det är inget drömjobb jag är på, verkligen inte. Visst finns det några söta tanter och gubbar, men ja.. själva allt , är ingenting för mig helt enkelt. Nog för att personalen är jätte trevliga och så.. men det kommer ändå vara tungt dessa tre veckor. Tiden efter lunch var helt ok faktiskt. Alla penisnärer vilade sig så det fanns som ingenitng att göra utom att bara chilla, så det klagar jag då inte över.

Blåser som sjutton idag och det är svårt att cykla faktiskt. Jag som är så liten kan ju blåsa iväg närsomhelst. Ida goes Nasse i nalle puh? Ska snart käka lite mat. Håller på att ladda ner dem sista avsnitten av desperate nu. Så jag ska se på det och sen ska jag och mami iväg. Därefter chill kväll framför både dator och tv. Det är ju fotboll ikväll och det som aldrig annars intresserar mig blev plötsligt väldigt intressant. I don't know why..

It's only you

Jo.. jobbet idag. Vad ska man säga. Var väl där i knappt 2 timmar där dem bara informerade osv. Verkar helt ärligt inte så jäkla kul. Mycket egna initiativ vilket jag är så kass på, blir istället att jag står där och hänger och inte gör något. Jag är blyg, that's why. Jobbgt! Men handledarna verkade sköna iallfall. Rätt unga så vi är ju som på samma nivå ;)

Har bara varit hemma nu på eftermiddagen.. tror jag och mami ska och göra lite saker imorgon istället , blev inte idag för vi båda var så trötta. Men det hade ju passat perfekt när det sådant här väder. Resten av kvällen blir chill med tv-tittande och laddning inför imorgon.


Jag vill så gärna tro, men ibland går det bara inte.
Det är rätt förståeligt. Svik mig bara inte, gör inte det..

Måndag - Sommarjobb.

Jahapp. Då var det måndag och jag börjar sommarjobba idag i tre veckor frammåt. Det som var skönt är att jag börjar om en timme först och dessutom är det inte långt till jobbet, bara en gata ner. Så jag behöver inte känna någon större press så att säga!

Har hunnit vara på stan imorse också. Fixade så min lön kommer direkt på mitt bankkort och sådär. Sen gick jag bara och kollade runt lite och hittade ett och annat. Men dock inget som fick följa med hem. Mamma bjöd även på max ;) Så nu är man mätt och belåten.

Igår tog jag det bara lugnt förövrgt. Nörda mig mest framför datorn och väntade bara ut tiden i princip. Efter jobbet, när jag nu slutar, så ska jag och mamma iväg och göra lite saker. Sen ska jag nog bara vara hemma och vila ut inför morgon dagen eftersom då lär jag börja mycket tidigare än idag.

Hur ska jag klara mig?

Nu är det söndag! Känner mig helt jävla lost angående dagarna nu.. hänger inte riktigt med i svängarna! Var hos Tove med Jimmy igår där han klippte sig. Det blev jätte snyggt och alla blev nöjda och glada! Därefter for vi och köpte oss något gott sen vidare till mig där vi bara myste på hela kvällen. Var ju tvungen att passa på nu när han for i morse och är bort i ev. 2 veckor i streck! Hur ska jag klara mig?

Börjar iallafall att jobba imorgon så det underlättar ju lite. Men det känns även tungt att börja jobba och speciellt med något man egentligen inte vill. Men vad gör man inte för lite pengar? Det varar ju ändå bara i tre veckor och det känns som att det kommer gå i race-fart. Börjar även 13.00 imorgon så det börjar ju bra ;)

Det är bra att det inte är så himla varmt ute nu och dem har lovat lite kallare väder nu i veckan. Det passar ju ypperligt nu när jag ska jobba så jag inte missa sommar-värmen. Det vore ju för bedrövligt :p


Dött i stan

Hejhallå :-)

Kvällen igår var otroligt seg. Jag, jimmy och henke for bara omkring och det var  hur dött som helst. Men jag hade en teori om att alla var bakis sen torsdagen. Var hur som helst dött så for hem ganksa tidigt. Blev ju nästan soppatorsk där mitt ute i skogen, men vi hade turen på vår sida så vi hann rulla hem till mig. Vi myste bara på och såg tv ett tag sen tror jag båda våra ögon slockna ganska fort!

Vaknade kring tolv-tiden av att min hund grinade ihjäl sig typ för mami inte var hemma. Hon blödde på min arm. ;'< Observera att hon löper , så de var orsaken. Men det var inte så himla mys! haha. Sen hoppa vi in i duschen osådära sen när äntligen mami kom hem fick man sig lite gotta som förövrigt blev våran frukost. Senare idag tror jag att vi ska till Tove där hon ska klippa Jimpan, så han blir fräääsch. Sen ska vi bara ta det lugnt och mysa på innan han far imorgon igen.. 

Goodbajs


Seg, segare, segast

Känner mig så fruktansvärt seg! Hela dagen har varit seg och det känns verkligen som en lördag. Dagvild, javisst! Ikväller då, vad händer då? Jo, kärt folk.. det vet jag inte ännu och det återstår att se. En gåta tillsvidare. Men jag har hört några fåglar viska i mitt öra att det bär av utåt iallafall med Jimmy. Så gåtan lär snart besvaras! Är nyduschad så nu är man lite fräschare än tidigare. Är dock jävligt röd i mitt ena öga så det är inte så jävla smickrande. Fan, alltid skare vara något.


Hejdå, sålänge.

Trevlig kväll

Hallå :-)

Kvällen igår blev minst sagt lyckad, för min del! Började dock lite olyckligt att vi tog fel buss och hamnade någonstans långt bort. Så vi var tvungen att ta en buss tillbaka, så kom joss och mötte upp iallfall mig med cykeln medan de andra åkte ytterligare buss! Kom iaf till Carro där en massa brudar var. Vi åt och drack gott. Körde lite "jag har aldrig", som hör till. Drack greencat med sprite och en piggelinglass. Det var seriöst det godaste jag druckit på jävligt länge! Var iallfall hos carro till tio. Då vissa av oss började promenera mot staden. Men det hände lite saker på vägen med vissa som fått i sig lite väl mycket.. men vi tog oss till stan efter en mysig promenad. Blev lite chockad när Jimmy lurade mig.. ha,ha.. blev så glad när jag fick se dig igen :-) Vi for till max och käka sen dirr hem till mig och myste på!

Tack för en trevlig kväll allihopa!




Mer bilder på pixbox.

Grill party och hett väder

Serriöst, 25 grader och stekande sol! Kan det bli bättre? Nej nej. Har gått omkring i bikini hela dagen idag och det var så skönt att slippa tänka på vilka kläder man skulle ha på sig. Har precis duschat och ska strax börja göra mig i ordning inför grillfesten ikväll hos Carro med massa brudar! Kommer bli jätte roligt, iih. Är rätt pepp nu och jag tror det fina vädret är en stor orsak till det ;-) Fyfaro! Greencat och massa grillat, that's so wroooar!

Jimmy kommer även ikväll och jag är så glaaaaad för det :-D <3

Grillkväll!

Idag har jag suttit i solen i princip hela dagen! Har fått färg och det glädjer mig att inte behöva fuska! Var jävligt seg idag på att fixa mig har bara strosat runt i bikini hela dagen, men det sitter ju iofs aldrig fel. Sen när jag väl var fixad var det bara att sätta sig på hojjen och fara mot linda. Där vi grillade och åt go kladdkaka, vi i led2b, tha gang så att säga! En avslutning. Vi jonka även lite med fotbollen och jag kan ju då meddela attt mina lår inte är så jävla fina nu, röda om något! Spelade även en veva chicago och bara satt och snacka ute på altanen! Mys.
Fick även ett lyckligt samtal av jimmy där han sa att han kommer redan imorgon kväll! Iiiih, vad glad jag blev :-) Ska även till carro på bergnäset med massa brudar och käka och hare trevligt därefter vidare på fest kankse. Är lite peppad nu så det är bäst det blir roligt :)

Sommar , sommar , sommar!

Oh! Så jävla hett ute :-) Var ute och rände lite igår. Vaknade rätt tidigt idag för att inte missa det fina vädret. Har suttit ute ett tag och solat medan alice har surrat på. Så jävla roligt att höra ett barn sitta och snacka egentligen. Dem kan säga det mest fulaste och inte fatta innebörden av det. Hon är så söt ! Funderar även på om jag ska käka pizza till lunch eller bara varmkorv.. Ska väl även senare och handla lite inför morgondagen tror jag. Därefter ska vi grilla, som en liten led2b avslutning. Vårat lilla gäng på ledarskap! Mysigt och framförallt gott. :-)

2 dagar kvar, baby.

Till death do us part

hallelåja!

Sista skoldagen idag! Det bjöds på fika och lite annat i parken bredvid. Så det var ett skönt avslut på tvåan! Fatta jävla skönt! Dock börjar jag jobba redan nu på måndag. Men det är skönt att få bort det så man inte hinner vänja sig vid sommarlovet riktigt. Nåväl , varmt och skönt! Traska till stan också med linda, gajja och josse där efter skolan! Köpte mig en svart tubklänning som är lite veckad där fram. Läcker :)

Åååhhh, saknar min sötis! bluää.. 3 dagar kvar !

Bal och mys i stan!

wie! jag är glad. fick mail om att jag klarat provet idag så nu är jag klar med alllt i skolan och jag sitter bara och ler just nu! tog hjälp av sara och linda tidigare med min samhälls så nu är det färdigt. därefter blev jag utelåst så satt typ på gården i en halvtimma, men det var ju tur att det var varmt ute. ikväll har jag varit med tove, var och kollade på balen istan.

var faktiskt inte så jätte imponerad av deras klädsel, såg väl 2-3 st klänningar som faktiskt var fina. sen gick vi bara runt i stan och hängde i det härliga vädret! kändes fult att helt plötsligt gå i stan när man är van att färdas på andra sätt, haha. det gäller att variera sig märker jag :-P sen träffa vi på sara en snabbis men hon orkade inte följa med till hamnen så vi gick bara ner till norra och satt och snacka i någon timme! så sjukt skönt att bara tänka på annat än skolan och shit.

sitter här och såg just lite på tv, mår fan illa, så ska inte sitta här allför länge. har dock bara betygssnack imorgon och fika sen är det sommarlov för min del! saknar bara min jimmy. visste serriöst inte att det skulle vara såhär tungt att vara utatn honom och det har bara gått 2 dagar.. usch usch usch. men jag älskar dig, bara så du vet :-)


Sommarlov

Igår kväll blev det bara att ta det lugnt. Såg lite tv och bara chillade med andra ord. Var hyffsat trött imorse men det var bara att pallra sig upp för att ha historia. Där fick vi svara på 22 frågor om hela ämnet historia! Dock var det inte ett prov man behövde skriva namn på så det var ju förjävla tur med tanke på att jag inte kom ihåg ett skit. Sen fick vi gó jävla fika som Johan bjussa oss på :-P Lätt bästa lärarn! Därefter var jag ju lite nervös för provet som väntade för min del i det "bästa" ämnet, NK. Herreeeejeesus.. tror jag klarar det, borde jag göra pga vissa saker ;-) Nä, men ifall jag nu klarar detta prov var detta sista nk-lektionen för alltid och jag är så jävla tacksam för det. Nästan så man vill styra upp fest eftersom det vart ett så jobbigt halvår i det ämnet! Sen for jag och Linda till stan en snabbis och nu sitter jag här proppmätt efter tre plättar med glass. Ska göra klart samhälls nu sen har jag sommarlov! Ikväll ska man väl kasnke till stan och kolla på balen!


Så nära men ändå så långt borta

Så seg dag! Måste göra samhällsproven också vilket jag verkligen inte orkar med mitt tillstånd. Dessutom är det så sjukt komplicerat så det är jobbigt. Nk-omprov väntas även för min del imorgon så det måste pluggas. Herrejesus! Är trött på mig själv som alltid skjuter upp allt i sista sek. Men måste man så måste man  - och jag måste!

Ska iallfall försöka ta mig igenom detta pluggande och sedan bara ta det lugnt. Slutar väl kring 11 imorgon så det är himla skönt. Sen är det bara en dag kvar! JÄVLAR VAD NICE :-)

Saknar dock Jimmy nu. Och hur ska jag klara mig i en vecka utan dig? Vi som alltid ses.. Sköt om dig där nere och kör försiktigt - För allas skull.  Känns som veckan kommer gå otroligt segt bara för det.. men jag ska försöka ha roligt iallfall och snart ses vi igen! Jag älskar dig ♥



Lördagen

HEJ ALLA!

Fyfarao, känner mig en aning bakis. Men det är ju sånt man får ta! Igår blev det cruising och partaj! Sjukt trevligt. Jag, Jimmy och Modig börja ju fa runt och sådär och tillsist plocka vi upp carro och steff likaså. Blev egentligen inte så mycket att vara i stan utan vi skjutsa mest folk lite hit och dit. Men det var iallfall roligt :-) Kring halv fyra var jag och jimmy hemma. Btw, såg även 2 killar som gick nakna genom stan, hahaha. Undra hur mycket dem fick för det..

Jimmy skulle upp jäkla tidigt, kring halv åtta eftersom han är nu på väg till stockholm för att jobba i en vecka. Så vaknade först kring åtta och var förbannat jävla trött men jag var ju tvungen att ta farväl av jimmy. Somnade dock om igen och blev väckt kvar över ett. Så jag har ju fått sova iallfall tillskillnad från andra :-P


     

RSS 2.0