so much happieness

Jag borde ha fötts med så jäkla massa tur..... för jag har tamigfan tur med allt.. precis, ALLT! Helt sjukt... men ska man klaga? Hoppas turen följer med mig livet ut.. :)

Idag så var det sista dagen på jobbet , känns hur bra som helst! Fick lite och göra där på slutet... värsta ruschen med folk kom in och skulle ha det ena och det andra. Stressigt men ack så kul :) Lite slit så man blir värd alla pengar vi tjänat in. Så nu är man 4500 kr rikare! wohooo.. party party ;-) Nää , så kul ska jag inte ha för pengarna, utan det ska nog gå till kläder, kläder & kläder! Jag är galen, jag vet. Men jag tycker om fina kläder, så är det bara! Aja, roligt att pengar gör en så glad! För idag är jag glad, trallalalalalaa...


image5
haha, jag har fans! ;-) 

7 månader..

Gud, tiden... den rinner iväg! 7 månader har gått sedan jag och jimmy blev tillsammans, hela 7 MÅNADER!
herregud.. snart står vi där vid altaret och har 3 barn.... jag kanske tillochmed heter Ida Åström snart? ;-) jaherregudarnas! Hur som helst, har det varit de 7 underbaraste månaderna i mitt liv! Känns verkligen som att han alltid har funnits i mitt liv... och att det alltid kommer förbli så! Han är en del av mitt liv, den del jag aldrig vill ska ut.


Jag älskar dig Jimmy åström, YOU make my day so much easier <333

Back in buisness

Jahalllå! Dags för ett nytt och fräsch blogginlägg, eller vad tycks? Känner mig på bättre humör idag, kan det kanske bero på att Solen börjar tiitta fram allt mer under dagarna? Ja, vem vet...
Denna dag har gått fort vilket det inte gjort igår... hyffsat med folk och man har haft sysslor för sig i princip hela dagen. Varit på stan och trallat runt lite, skulle leta efter en ny glassskopa i all hast, eftersom caféet behöver en ny. Hittade dock ingen... fanns ingentstans! HALLÅ VÄRLDEN BEHÖVER MER GLASSSKOPOR?!?!?
Hursomhelst så känner jag mig också glad eftersom helgen närmar sig eftersom schemat är fullspäckat med massor med roliga saker! Så som lasergame, bodenalive och shoppa! :) Sånt gillar jag.
Sen även är det bara två arbetsdagar kvar......... kan det bli bättre? PLUS att om mindre än en månad fyller jag 17 och jag blir stor... iaf äldre. Kanske på storleken, who knows? ;-)

Ibland drömmer man för mycket :P




delicious

Japp, då sitter man här åter igen..... vet inte vad det är man fastnar vid då man sitter framför datorn? Får ta mig en funderare på det där! Sitter nu och tänker om min såkallade ekonomi. Eller kan man verkligen kalla det så? För just nu har jag verkligen inga pengar alls! Vet inte hur jag nu ska klara denna månad som kommer helt utan pengar?!?! Okej, jag vet ju att mammi kommer ge mig en slant. Men jag vill klara att betala saker själv och inte slippa be mamma göra det. Fast jag är osäker på om mitt studiebidrag kommer på fredag, om det gör det, så kommer jag klara mig framtills min födelsedag då jag garanterat kommer få mig lite pengar :) Aja, ska iallafall ta mig ut till storheden i helgen och shoppa, om ekonomin är på min sida dvs. Känns som det är dags för lite nytt&fräscht i garderoben......något snyggt något delicious! ;-)


image4

Ångest

Nu under dessa tre arbetsveckor har jag bara märkt hur mycket jag verkligen trycker i mig onyttig mat. Som första veckan då jag åt på donken 3 ggr! fatta skrällen? Okej.. jag behöver kanske lite mer fett på magen, som vissa säger.. men ändå.. plus att man småätit massor med kakor och druckit dricka och tagit gratis glass varje dag. Ja, ojoj. Man får ju lite ångest.... fast det är ju hur gott som helst..... fast ibland kanske det blir för mycket av det goda, och det kanske är dags för mig att sätta i mig lite nyttigare föda! Eller vad tycks?

Sen måste jag få tillägga att jobbet börjar bli tråkigt! Hör och häpna, det kanske låter som värsta drömjobbet när jag berättar hur mycket vi får trycka i oss gratis och hur lite vi egentligen gör? Men jag kan lova att tristessen gör dagarna så sega... iallafall idag. Då jag i princip bara har läst tidningar och suttit i soffan! Är det verkligen värt att få in pengar på det viset? Det kanske verkar enkelt, men det är väldigt tråkigt iallfall. Tur att det endast är 3 dagar kvar nu.. fast jag antar att det kommer bli 3 lååååååånga dagar speciellt när man har en dryg arbetsledare...... nämner inga namn ;-)
Sen lämnar jag över arbetet till mina små vänner som kommer att få det tja, lyxigt eller helt enkelt tråkigt. Beror på vad man gör det tilll. :)


nåja, nu blir det förhäxad som väntar......... magiskt!


image3

Forever your girl

Kvällen blev som planerad in i minsta detalj! Jimmy hämta upp mig i all stress eftersom han sett i en annonstidning ett billigt pris på en bärbar dator på expert. Så raskt kom han och hämta upp mig och i full fart mot expert.... fast på vägen ringde patte och han ville följa med, så vi vände om och hämta upp honom. Sedan bar det av mot storheden, till expert. Där vi kolla och hitta väldigt bra och fina bärbara, fast dock blev det inget köp för denna gång... så vi for tillbaka mot stan igen, där vi lämna av patte och jimpan åt mat som mätta hans hungriga mage. Sen for vi hem till honom en snabbis och sen mot kioskpiraten där det blev filmhyrning och en massa godis, mumma! :* Så nu när kvällen börjar lida mot sitt slut så kan jag bara sumera att kvällen vart lyckad och filmen, godiset och sällskapet var pefa!

Fast du är alltid perfekt jimmmy, will always be your girl! <3



image2

ja HEJ

Dagarna går så sjukt fort, nu är jag framme vid sista arbetsveckan och jag har redan jobbat bort första dagen för denna vecka. Kan då inte dirket påstå att det har varit fullt upp idag. Jag och Jenny har spelat chicago medan vi ätit glass och pratat. Fullt uppp,right?  Sedan hoppa jag på min cykel iväg hemmåt ... väl här hemma så sitter jag nu vid datan och kollar ut igenom mitt fönster och ser det dystra vädret passerar förbi...... vädret gör en deppig, sad but true!
Kan inte förstå hur mycket vädret påverkar en igentligen. Men på ett sätt är det bra att det är mindre bra väder nu medan jag jobbar, så jag slipper gå miste om varmt och soligt väder. hehe.
Ja, vad står på schemat inför kvällen?

Som planerat ska jag nog se på film och mysa med min underbara älskling :) Finns nog inte så mycket mer att hitta på just nu..sedan väntar en TIDIG och lång arbetsdag.. jag hatar tisdagar!


JA HEJ


image1

Midsommarhelg

Då var även denna helg över .... kan berätta helgens mycket trevliga händelser. :)
Kan börja med torsdagen.. Då jimmy, jag och hans syster for iväg mot lill-kalix. Där resten
av hans familj befann sig! När vi väl var där tjilla vi en stund innan vi for iväg mot båten....
Dock var det ganska svårt för jimmy att hitta dit... haha, vilse i kalix?!?! Ja, men efter
ett tag hitta vi faktiskt rätt och vi kom till båten som var klar att åkas iväg med. Väl i båten bjöds
det på drinkar i olika form så vi satte igång partyhelgen i full gång!
Väl ute till havs for vi mot en ö, där vi skulle tillbringa helgen. Vi kom fram dit där det redan var några
andra båtar vid bryggan....senare blev det lite käk så som hamburgare och vi satt ute ett tag och
bara allmänt chillade! Sen blev det pladask ner i sängen i båten, så trött som jag var!
På fredagen självaste, midsommarafton, så började man dagen med en utsökt frukost på båten i det
varma och härliga vädret! Därefter for jag jimmy sanna och robin iväg med kajaker mot freviksören, ett campingställe!
Haha, kan då meddela att det inte gick så bra attt paddla för mig och sanna där ett tag, eftersom det fanns
stenar som hindrade oss! Fast sen fick vi värsta flytet på det där. Väl därframme efter ett tags paddlande
så åt vi varsin glass och därefter blev det årets första dopp (iallafall för mig). Senare blev det att fara tillbaka mot ön och vi fixa till oss genom att duscha och så sen midsommar lunch! Utsööökt lunch må jag säga. Senare  var det dags att invänta midsommarmiddagen, som blev en aning försenad. Medan det långa väntandet pågick
spela vi lite kort och drack lite smått och gott! Senare blev det god middag och därefter bjöds det på väldigt god efterätt med! Sedan var det ju då dags att dra sig mot freviksören igen! Dock denna gång så paddlade vi inte, vi hade hört att man kunde g å dit, om man följde strandkanten. Fast för att komma till ena strandkanten var man tvungen att paddla en bit. Så vi paddlade och lämna kajakerna vid strandkanten... och påbörjade gången mot campingen... jadu.... kan då lungt säga att färden dit inte var den lerfriaste precis...det blev då ett äventyr av dess like! Lerig och blöt som man var kom vi fram dit och så och vi mötte Patte och Sofia där. Därefter hände massa andra saker vilket inte är värt att nämna nu, eftersom jag inte orkar skriva nå mer! Kan då säga att midsommar afton blev en lyckad dag och kväll :)
Sen var det dags för midsommardagen, då vi for hem! Vi åkte båt till luleå, vääldigt härligt :) Senare då jag väl var hemma på land igen, så kom jimmy och sara till mig där det bjöds på mat och då var det inte lite mat heller, så vi åt så vi inte kunde stå nåmer! Därefter blev det tivoli en snaabbis med tjejorna, medan jimmy for på 50års fest!
Så ja, helgen har varit jätte trevlig! En perfekt midsommar helg helt enkelt! Tack för allt :)

Midsommar har sina nackdelar..

Ja, midsommar närmar sig med stormsteg! Efter denna slitsamma arbetsveckan äre dags för helg på nytt!! Känns underbart med lite ledighet. Helgen kmr väl att bestå mest av mat? , massor med mat! Midsommarmat helt enkelt. Just nu sitter jag här i väntan på jimmy (som vanligt) , vi ska iväg till lilla kalix. Därefter en båttur med hans familj :) Kommer nog bli trevligt att fira midsommar så för en gångsskull och inte hålla sig till vår nilsson-tradition ;p , dags att bryta det känner jag! alltid kul med lite omväxling plus att jag får fira midsommar med älskling, vilket är grryyymt kul! :) Dock kanske midsommar har sina nackdelar de också.. för nästan precis 2 år sedan, dog ju Farmor. På hennes favorithögtid, ja, midsommar. Vilket inte alls var nå roligt. :(  Så därför är midsommar ändå något som är ganska speciellt för mig, ett minne av farmor. Världens bästa farmor.....

RIP!

VARFÖR?!

Åh, nu är jag så otroligt less på detta väder! Det är ju regn och sol omvartannat 24/7 .. crazy dude.
Nu regnar det och inte allt för längesen var det strålande sol, nästan molnfritt på himlen... men
fint & _varmt_ väder är tydligen f ör mycket begärt?
gud, GE mig sooooooool!

Times changes..

Dagarna går allt fortare nu förtiden.... jag kanske närmar mig ålderdom? Okej... det kan väl få gå fort. Ju snabbare, desto fortare blir jag arton år och myndig. Eller ja... 25 kan jag bli, en lagom ålder och då får man ju shoppa loss på systemet med ;-] Men som sagt, allt blir förändrat genom tiderna.... men är det verkligen bra? Okey, man kanske måste förändras för att utvecklas, men allt behöver väl inte förändras bara sådär? ><


Ja, nåväl, har jobbat idag. As usual. Inget mer med det, åt glass drack dricka och bakade .. typ :) ganska lyxigt. Ikväll blir det att vara med jimmy och jag får se vad som händer och sker. Kan uppdatera sen för lite nyare information för er nyfikna läsare :) , pusss!


Bortglömd?

Hallå, finns jag? .... känslan kommer verkligen upp väldigt ofta nu förtiden....
Vet inte vad det är, men... ja, någonting äre ju! Tur att jag har Jimmy <3

Miss lonely ?


Den som spar han har!

Ja, dagarna rullar på som vanligt. Mina dagar ser väl i princip likadana ut ... fast inte sålänge till!
I endast 7 dagar till , vilket är väääääldigt skönt. Nog för att detta jobb inte är så ansträngade precis, men ja..
vem vill inte kunna sova hur lääänge man vill på morgorna? Dock så finns det ju också vissa nackdelar med detta jobb.... tristessen ökar gryymt mycket när det inte kommer folk,. Då vi istället sitter framför datan och nördar oss. Vilket jag och jenny gör just nu. Shaaame on me ;o , ajja man kanske borde röra sig tillbaka och börja göra någon nytta ...... kanske diska eller plocka undan disk......... eller så inte :) Får bli att ta en gratis glass , hehe...
ja, jag vet.. jag är snål! Men den som spar den har, right ?

The naked truth

Okey. Om nu sanningen ska fram, kan jag lika gärna erkänna att jag också ville ha en blogg. Som i princip dom flesta har. Det kanske ändå var lika eftersom jag gillar att blogga och skriva av mig lika kloka tankar och nya händelser i mitt liv lite då och då. När jag nuväl skulle registrera mig här, slog tanken mig.. "Vafan ska jag egentligen skriva här?" hm , egentligen vet jag inte det nu heller, utan jag låter bara fingrarna trycka på dess tangenter dem vill , crazy right? Därefter jag döpte mig till "wildandcrazy" , det instämmer nog på mig ganska så bra. Det här med blogg, .. i mina ögon är det en väldigt bra tanke bakom det hela. För jag kan erkänna att det är grymt intressant att läsa andras, så varför ska inte andra få läsa mina inlägg då? Det är väl lika, så jag får dela med mig lite av mina spännande händelser....


nåväl  , jag kanske borde börja skriva om lite händelser i mitt liv nu? hm..dagens händelser har väl inte varit många. Har arbetat på Café nova, mitt sommarjobb. Ett jobb man kanske inte anstränger sig så mycket på...
ett perfekt jobb för mig, helt klart! Plus den gottegris man är så passar detta utmärkt! Gratis glass, fika, dricka, mat... ska jag fortsätta? Det kanske säger sig själv , att det är ett mycket generöst jobb.. för jag menar, gratis är väl alltid gott? I alla fall.. efter jobbet, for jag i raskande fart hemmåt. Var ruskigt trött och tog mig en tupplur direkt jag kom hem. Sömnen var efterlängtad. I kväll blir det att fortsätta se på en film som på börjades att ses på igår.
En grymt bra men ändå läskig film, för den handlade om Kvinnor som blev utsatta för sexhandel... hemskt detdär.. : /


Mycket mer än såhär händer det inte just nu i alla fall... håll utkik efter mer "intressant" information om vad just som händer i mitt liv.

RSS 2.0